- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
Köszi Druszám!
Jövő szombat délelőtt, ha jó neked... Medion Akoya, i5, 6GB RAM, 17,3", stb., még tőled vettem. Nem vészes a helyzet, mert szinte csak utazások során van használva, de azért már 5 és fél éve nyúzom. Nekem meg már jó ideje nincs idegzetem ilyen pepecselésekhez, inkább viszem egy rutinos szakemberhez.
-
Dryman
őstag
Köszönöm szépen a sok-sok körmöst!
Virtuálisan már meg is kaptam azokat!
Jelzem hogy kínai kisgépekhez alkatrészkínálat a béka segge alatt van a városban!
Az MTD-s szervizes srácnál találtam megfelelő alkatrészt, de csak beszereléssel együtt tudja megoldani a hibás alkatrész cseréjét 12000Ft-ért.
Nemhiába, Győr a szolgáltatások városa!
Az alkatrészt 1090Ft-ért sikerült megrendelnem és 1400-értel is hozza a futár...majd egy 14-es csillagkulcs használatával és a műanyag burkolat visszapattintásával megoldódik a probléma.
kiegészítésként: csütörtökön ráérősebb leszek így call-centerem fogadja az esetlegesen ismételni kívánt hívásaitokat! -
Dorien
veterán
-
Coyot
őstag
Nagyon fontos: AHS logot kapcsold ki ILO-ban azonnal. BIOSt rakd fel a legujabbat. Sajnos öreg gépek és az alaplapra forrasztott flash drive meghal sok alaplapon, ha nagyon degradált akkor nagyon kellemetlen lehet a használata.
Meg nézz szét javaslom ILO-ban először, minden okés-e a géppel. akár az 5. drive-ot vagy a 4 ből akármit is, de készítsd raid tömböt. Akkor is ha csak egy drive lesz a tömbben, azt szereti akkor nem pörgeti a hűtést annyira. ILO licenszet fullost lehet venni ebayen pár 1000 forintért így soha többet nem kell monitort rákötni, mert boot után is ad képet ILO-n keresztül.
Hirtelen ez jut eszembe, ha van kérdés kérdezz, de van amugy topicja is
-
Diák66
őstag
Mennyire lehet egy 10 éves gép szép?
A felső házon vannak kopások, sarkokon megkopott a kék szín. Alsó házat cseréltem, így az rendben van. Fedlap szép, de hajszál karcok látszódnak rajta a fényben, képernyő keret olyan, amilyen, a fényes fekete (zongoralakk) szín néhol matt, kopott. Nem új darab, de minden funkciója működik, nincs rajta törés. Ami lemaradt a W10 Pro 64bit jár hozzá (upgrade volt W7-ről, viszont legutóbb tiszta telepítéssel ment fel a win 10 már - digitális licensz aktív) de gondolom ez nem jelent árban semmit.
-
Balinov
titán
Szia Jamba,
rohadt regi was, talan valamikor meg 2012-2014 kornyeken vettuk Veranak. Na o nem HC hasznalta, ugy 2 ev utan lehalt az akksi, de amazonrol vett Anker utangyartottal ment meg 1-2 evet, aztan csak a szekrenyben porosodott, de most Pocsos tavoktatas miatt elovettem. Meglepo, de az u.gy. Anker akksi meg nem puposodott fel, kb 10-15 percnyi delej van meg benne.
Olyan, mint anno S775-nel az intel raid driver-t akarta volna 1 hdd-nel inicialni, aztan x masodperc mulva rajott a raid bios-a, hogy 1 hdd van, es ment tovabb a boot.
Talaltam hozza rendes win10/x64-es AMD chipsets drivert, este megprobalom azt felrakni, hatha csak rossz verziot tettem fel.
-
PociAti
őstag
Családon belül fejlesztéskor mindig vándorolnak eggyel lejjebb a gépek, így most is van egy komplett gép, egy Pentium E5400-as, ami hasonló teljesítménnyel bír, mint az általad említett AMD-s gép. Bár a tiéd kereken ötöd annyit fogyaszt (TDP: 65W vs 13W). A méréseim szerint az E5400-as éves fogyasztása kb. 16.000 Ft lenne, a tiéd 3000 körül. Ez a része, meg hogy pont erre a célra lett megálmodva szimpatikussá teszi a gépedet, csak az Intel 1150-es "beakadt" nálam, mivel családban a másik 2 gép is az, és ez még kényelmesen fejleszthető marad.
Köszönöm az ajánlatot, de nem élnék vele. Linuxon "egzotikus" AMD lapokkal nincs tapasztalatom, nem mernék abba az irányba elmozdulni, bár reális választás lenne, és valószínűleg működne. -
Weaver
senior tag
ez így nem igaz, mert maga a szekrény (kipakolva), hulladék szempontól vashulladéknak minősül.
és mivel ezt szeretném elkerülni, ezért életbe lép a "re-use", és rack szekrényként adnám el.
más téma:
hol lehet győrben szobatermosztátot kapni? rágugliztam, de a 10-20 weboldal amit feldobott, abból nem derül ki konkrétan melyikek van Győrben kiskere, megnéztem párat, ezeknek pont nem volt itt üzlete. -
Füleske
addikt
41990 milliárd Ft - os lakás
Beütött a hiperinfláció csak nem figyeltem ? -
envagyok
veterán
-
envagyok
veterán
Jamba, próbáld újraolvasni, ami ide lett írva.
Pont hogy a barátod kezdett el navozni, nem én.
És hogy ki miből él, azt meg egy másik tag pöckölgette.
Azt, hogy meg mit keresgélek a gyűjteményembe, kosárral a kezembe, az az én dolgom.
Ennyi.
De már kezdem érteni, te vagy itt a főnök, aki hármasával hirdethet laptopot, de egy átlagember, mint én, meg se próbáljam, mert jön a barátod szerint a mumus XD -
envagyok
veterán
Abban igazad van, hogy a mai vevő vizuálisak.
Minden szart megvesznek, ha színes-szagos, nagy, szépen világít.
De józan fejjel felesleges. Most dobtam össze én is egy gépet pont ezért arctic cooling hűtővel, ami szarabb, mint a rézmagos gyári intel. De szebb
Egy i5-7500-ra vétek bármi drágát rátenni, 2-3000-ért már kapni jól kinéző, de rosszul hűtő coolereket újan.
Én is magamnak tartogatom a 2 ventis BeQuiet Dark Rock Pro-t, és a Noctuákat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest