- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Srácok, hamár lga1150, nincs valakinek eladó i5-4xxx szériából T-s proci? Április végi átvétellel
-
Balinov
titán
válasz
kovacsroli #40114 üzenetére
közben atnezzem a tranzakciós történetét, azt használtam tavaly mikor otthon voltunk. Mondjuk jövő héten csak egy megye matricara meg 1-2 belvárosi parkolasra kell majd
-
Balinov
titán
Srácok, palyamatricara és Győri parkolasra melyiket ajánlatok? OTP felé simple vagy vox? Mindkettőt használtam régebben, de tavalyelőtt csak az egyikkel tudtam fizetni, de a rosseb emlékszik melyik volt
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
szerintem erdemes megprobalnod a win10-et, csak en elotte egy pendrajvra letoltenem minden komponens uccso whql win10 driveret (chipset, lan,vga,hang,bt,etc) aztan amint fennvan, tiltanam a windowsupdates automatikus driverfrissitest (ha akarod, ha nem, frissiti)
Mondjuk egy live usb-s LInux Mint-et, Ubuntut sem tart sokaig kiprobalni
-
Balinov
titán
szivesen, remelem segit valamit. jomagam nem probaltam, YT-t vagy telon (865+ Snapdragon) vagy TV-n (Chromecast with Google TV vagy ceges 11th Gen i7 laposon nezek, vagy tableten de sok topikba, reddit bejegyzesben lattam, hogy ajanljak ilyen esetre
Win10 vs 7. Szerintem erdemes kiprobalni, anno a Thinkpad T420-on w7 volt, de feltettem a w10-et (istentuggya, melyik foverzio, evekkel ezelot volt) es mintha porgosebb lett volna vele a gep.
Egy Linux Mint vagy Chrome OS Flex is erdekes lehet regi vasra.
AMD a6 alapu regi HP vason (dual VGA) 6gb rammal egy Linux Mint fut Patriknak, de tervbe van veve a Chrome OS is, redditen eleg jokat irnak rola
Amugy meg amit Jazzenegger is ajanlott, regebbi optiplex, HP prodesk vasak nem rosszak ami. Egy SSF-es 4th gen I3-as Prodesk-en megy nalam a proxmox, pihole,meg egy ket VM-el, de a srac rakot ra egy friss win10-et, mikor megvettem tole es azzal sem volt lassu (i3, 8gb, 1TB hdd verzio volt valami 55€ hasznaltan, tavasszal, ugye gyari win10pro licenszel, ilyesmi penzekert megeri. Talan meg valami low-profile VGA-t is tudnek bele heggeszteni.
Bali
-
Balinov
titán
Srácok, mekkora mutatvány Győrből eljutni Ferihegyre meg a vissza tomegkozlekedessel?
-
Balinov
titán
válasz
tupacamaru #39889 üzenetére
Óbazdmeg, hogy erre én miért nem gondoltam, örök hála
izé várjál 60x30x40mm? Biztos?
-
Balinov
titán
Srácok, 3.7v lipo akksinal mit jelent a 603040 jelzés? Switch aftermarket kontrollerben ugynezki meghalt a gyári, azon van ilyen jelzés. 600mAh.
Kiszedtem, usbc bemegy az 5v, akku csatin is merek rendes feszültséget, de 0v az akkun
Így néz ki, több oldalról, szerintem még fél is van puposodva, majd 3 évet birt
Ebayen, alin, amazonon csomó hasonló fajtát találtam, mind ilyen 6 karakter szám tipussal, életerő kapacitassal, szóval rosszat nem akarok venni
Köszi
-
Balinov
titán
Srácok, Natgeo Kids magazinra elő lehet valahogy online fizetni? Google egyenlőre nem a barátom..
-
Balinov
titán
Okidokinak így utólag is nagyon boldog születésnapot!
-
Balinov
titán
válasz
Balinov #39495 üzenetére
na, ma vegre volt idom szetszedni a vasat. 4->3 pin nem nem tul egyszeruen, le kellett az egesz nas-t az alaplapig bontani, hogy rendesen ra tudjam csatlakoztatni, de a vegen siman rament.
Kicsit izgultam, mert osszerakas, tap/lan kabel bekotese utani bekapcskor nem porgott fel, de kb 30-40mp utan, mikor kb az OS betoltott szepen porgott es szivja kifele a levegot a hazbol.
admin felulet alapjan a korabbi 45-46C atlag lement olyan 39-40 korulre, 2x1TB WD vinyo hoje meg 32-34 helyett lement olyan 26-27C-re. De ugye ez idle, TM seedel a hatterben tizenpar torrentet, de semmi nem ment akkor visszafele, szoval lehuztam egy ubuntu iso-t, hogy dolgozzon a vas. kb 1 fokot ment fel a cpu ill. hdd hofok, ugyhogy boldogsag
Ja, es erezhetoen kussban dolgozik a nas es a rezonancia is eltunt.
6eurot siman megert, meg legalabb alaposan kiportalanitottam a cuccot
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #39492 üzenetére
Tudom Laci, rajottem én is, sajna zyxel a nasjaiban nem std méretet használt, megmértem, 20 mm széles a Max ami belefer, gyk 2mm hely marad. Így rendeltem egy Thermalright TL-8015Wt 6fontert, 7fon ittvan elvileg, ez 15mm vastag. Igaz, elvileg 23db, de a has a hp ssf szerverrel együtt úgyis a ciposgardrobban van az optika modemjevel,, ott nagyon nem zavar
-
Balinov
titán
Srácok, 80x80x20mm, 3pines halk hűtőt milyen markabol keressek? Nasba nem fér el a szokásos 25mm vastag
-
Balinov
titán
Boltos kollégák, lenovo t480shez arultok valami megbízható márkájú akkut?
-
Balinov
titán
Srácok, az semmi, nekünk most szart be a 15 éves kombi kazán
Ilyen drága karácsonyi ajándékunk még sosem volt..
-
Balinov
titán
Srácok, egy 90nm körüli, 3 szobás lakás fűtési rendszere kb mennyi vizet vesz fel? Radiátor, csövek, törölköző szárító?
Saccperkabe
-
Balinov
titán
Sracok, bocs a hit&run postert az iroasztallal kapcsolatban, egyszeruen alig jutok forumposztolni,inkabb read only
Na, a kerdes annak okan merult fel, hogyha MO-n normalis arban lehet valasztekbol valasztani iroasztalt, lerendelnem szuleimhez es kihzatnam valamelyik irfutarral. Itt ilyen IKEA, Jisk es fobb boltokban, ahol meg is lehet nezni mind ugyanazon szarok vannak 2-300€-ert, ami meg tetszik, az 5-600€ es varni kell heteket a szallitasra
Alapesetben nappalikonyha kozepen toltam HO-t covid eleje ota, mogottem a mosogatoval, suto/fozolappal, szagelszivoval es balra a szemtessel. Rohadt kenyelmetlen kezdett lenni az utobbi idoben, igy eldontottuk, kitelepitem magam Patrik szobajaba, az o kis regi ikeas butorjat meg lepasszoljuk.
Na, sok-sok het online es bolti bongeszes utan multhonapban elkeveredtunk abba a lengyel butorboltba, ahol a sarokulot vettuk a sajatba 2eve. Es, tadaam, 160€-ert talaltunk egy nagyon fasza, masszivat. Igaz, egy teljes delutanomba kerult osszerakni (nem annyira egyertelmu, mint egy ikeasat), de megvan, nagyon fasza, vegre elferunk ketten Patrikkal, meg a 24", dokkolo, 2 lapos vertikalis allvanyba tartva, heaset, anyamharagja, meg meg a nyomtatonak is van hely a kis 9fiokos ikea szerkenybe, ami kenyelmesen befer a fal meg az iroasztal koze
Amugy ja, ami boltokat a magyar neten, GYSM-ben talaltam mindnek franko kinalata volt, meg par burgenlandi boltot is talaltam, a kettohoz kepest az itteni boltok fasorba sincsenek
B
-
Balinov
titán
Srácok, mobelix bútorok milyen minőségűek? Ikea szint? Alatt? Felett? Íróasztal érdekel konkrétan
-
Balinov
titán
válasz
okiDoki #38864 üzenetére
Xps5100et vettem otthonra a kovid elején, Doki, utángyártott patron 502xlbol sztem 10-14
szettet elnyomtam de teljesen korrekt a nyomat még ma is.
Olcsó amazonos fotopapirra nyomtattam 3 hete a kutyautlevelbe képet, meg nem mondod, hogy nem legalább ilyen fotó kioszkos minőség
-
Balinov
titán
Na sracok, kis feedback a hevizi szlavszamlalorol. 2 nap alatt lattam 1 azaz 1 darab orosz rendszamu kocsit es 2db ukran rendszamut. Tonal ill varoskozpontban alig hallottam ukran vagy orosz beszedet, lengyelt viszont sokkal tobbet. Azok viszont legalabb jofejek
Szallasadonkat is kerdeztem, azt mondja azokon a RU/UKR nepeken kivul, akiknek ott van ingatlanja szinte alig vannak a korabbi, haboru elotti evekhez kepest.
Ir rendszamu autot a 2.5het alatt rajtunk kivul nem lattunk, angolt is csak parat. Parkolas nem iszonyat draga, szokasos lefolyo melletti parkoloban 300ft/ora volt a parkolas, igaz, automata csak KP-t fogad el, ami mondjuk kicsit fura. Belepo elfogadhato aron volt. Oldalso bejaratnal viszont a 2 napbol a 2 penztaros eleg proszto volt, az nem nagyon tetszett
Gyori termalban nem voltam, kiccsalad elment, de Vera szerint nem egy nagy szam a "regi" termalhoz kepest. Buk-on is voltunk, az viszont sztem fasza, hatalmas terulet (16k lepes volt meg aznap, pedig csak a furdoben kolbaszoltunk) franko medencek, normalis kijelolt dohanyzohelyek es a kaja arak is rendben voltak.
Aszofoi halsuto a 71-es mellett meg rulez!, 2x ettunk ott a 7vege ota, imadom a helyet
B
-
Balinov
titán
Boldogat Doki!
-
Balinov
titán
válasz
kovacsroli #38719 üzenetére
Pedig eskü nagyon hasonló az épület
-
Balinov
titán
válasz
kovacsroli #38717 üzenetére
Ez Sziget, ugye? A sárga ház a bercsenyi mellett. Majdnem szomszéd vagy akkor
-
Balinov
titán
Srácok, volt valaki idén Hévízen? Most is tele van szlávokkal vagy a háború miatt jóval kevesebb a keleti turista?
-
Balinov
titán
válasz
ladopapa72 #38625 üzenetére
esetleg személyes tapasztalat is van? Honlapján írták alapján teljesen oké, árban sem vészes
-
Balinov
titán
Srácok, Győr és környékén van valami ajánlott kutyapanzio egy nagyobb testi kutyának, ottalvassal? 37kg 2 éves labrador
-
Balinov
titán
válasz
kovacsroli #38556 üzenetére
Bammeg, épp kávét ittam, volna, most torolhetem le a telefont
-
Balinov
titán
Srácok, Győrben mosógépet hol érdemes nézni? Mm, euronics vagy hol?
-
Balinov
titán
válasz
kovacsroli #37961 üzenetére
1 oraaaaa? Annyi idő alatt egy kocsonya is majdnem készen van
-
Balinov
titán
válasz
okiDoki #37915 üzenetére
Doki, az a helyzet hogy elfekvo ssd(crucial sataiii) van, külső ház van, elszántság is, csak időm nem sok.
Ha működik a koncepció akkor lehet beruhazok egy m,. 2242esre és megy a wan helyre. Ha nem életképes, akkor inkább szervalok egy másik sajátot.
Jazz, milyen satas m2242eseket tartotok?
-
Balinov
titán
válasz
ladopapa72 #37910 üzenetére
Ezekben pl a t420ammal ellentétben nincs már optikai meghajtó
-
Balinov
titán
Sracok, help, ugy latszik mar nem vagyok akkora kocka.
Adott ceges Latitude 5480 (I5-HQ's proci, 2x8GB) amiben egy fos HDD-n van a ceges Win10 Enterprise. Ezt szeretnem alkalmasint ugy hasznalni, hogy kulso hazban SSD-re bootolva privat w10pro-t futtatni. Bios-ban tudom a boot sequence-t allitani, ennyire nincs letiltva.
Windows 10 media creation tool-al csinaltam bootolhato usb telepitokeszletet, amirol be is bootol a win10 telepito , de a cel kulso cuccra nem engedi a telepitest. ilyen hibauzit dob
Tesztelve a koncepciot egy usb-s ugreen hazban egy 750GB-os Hita HDD-vel probalom, ha mukodik, akkor beruhaznek egy kello meretu SSD-re.
Masik gepen a HDD legyalulva, 1db 750-es patricio,de a win telepito nem engedi kivalastani.
Megtalaltam ezt a leirast, de az 1-es pont nem muxik, meg nem akarok ceges win10 enterprise-t klonozni, ahol radasul korlatozott user is vagyok
2-es metodus nem jo, ahogy latom Windows To Go es szinten Enterprise vagy Education verziora valo
Letezik,hogy ezt valahogy meg lehessen oldani, hogy egy teljes erteku win, de kulso vinyon/ssd-n fusson, amikor csak kell?
Az elso Easeus-os opcio talan meg a leg eletkepesebb, bar ahoz az i7-es rBMP (3rd gen)-en futo win-t kene klonoznom, amit bootcamp driverekkel lehet hasznalni.
koszi
B -
Balinov
titán
Srácok, 1gbit koaxon vagy 1gbit optikan. Optikai nyetnek milyen előnyei vannak? Ma kezdték el a Virgin kihuzni az optikat a lépcsőházban. 2-3 hét és az egész lakoparkban végeznek.
Jelenleg 500-as net van tőlük, de koaxon jön, akár az 500as optikara is váltanak, úgyis lejárt Vera 1 év husege lassan
-
Balinov
titán
Dokinak Boldog szülinapot!
-
Balinov
titán
Most jöttünk haza kutuasetaltatasbol, benzinkút mellett jövünk el. helyi texaco kuton becsuszott 1.99re a benzin literje. Úgy másfél hónapja 2.22-2.25 volt, de láttam itteni sajtóban 2.349/l arról is cikket. Qrva sok még így is, de szerencsére a Tucson kevésbé éhes mint az Avensis volt
-
Balinov
titán
Mindenkinek Boldog Mindent, is
-
Balinov
titán
válasz
boogie84 #37150 üzenetére
Geci módon elszalltak itt is az üzemanyag árak. 2008 óta mindig olcsóbb volt a gázolaj úgy 6-7-8 centtel, tegnap estére egy árba került azon a 3 kuton ami mellett elmegyunk.
Szombaton meg 1.929/l volt a 95os, ma már 2.20/l fölé is bekuszott több helyen.
Szóval ha tudtok, tankoljatok mert otthon a java még csak most jön, sajnos.
-
Balinov
titán
válasz
zsigee #37042 üzenetére
Koszi zsigee, pontos tipust meg se probalom kerdezni, anno 2 estebe kerult tavgyogyitva elmagyarazni, hogy kell a BT fulessel parositani. Kozben LG-s topikban elmagyarazta, hogy a 2021 vagy 2019-es modellek magic remote-ja nem jo a 2020ashoz (koszonjuk LG), 2020-as kell, azt meg csak 24k-ert talaltam otthon keszleten, igy amazon.de-rol pk-val 48€-ert meg lett rendelve, elvileg csutortokon odaer Gyorbe.
Mondtam neki, legkozelebb MM vagy akar Praktikerbe jar, vegyen egy utangyartott hagyomanyost, elvileg azt mondtak az Okosok ,csak azt kell figyelni, hogy LG-hez valot vegyenek, akar a 3-4-5e FT-os is jo, tartalekba
A gorgonek a tengelye torott ki, hogy rohadjon meg, a mi 3-4eves MR-nk ahoz kepest qrva jol birja, kisgyerek millioszor leejtette, 25kilos labrador is tobbszor atgazolt rajta, de meg birja.
udv
B -
Balinov
titán
Srácok, lg magic remoteot,pontos típus AN-MR20GA hol lehet otthon kapni, lehetőleg online, hazhozszallitassal. 2020as lghez kéne
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Automata kávégépek
- Medence topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 3 3200G 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD RX580 8GB!
- AMD Radeon 7000 szériás Videokártyák
- Eladó AOC C24G1 24" ívelt gamer monitor Kiváló állapotban!
- Eladó Konfig I7 8700 16GB DDR4 120GB SSD 750GB HDD RTX2060 6GB!
- MacBook Air 15" M3 24GB / 1024GB / Midnight / International billentyűkiosztás / ÁFÁS SZÁMLA
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest