- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
válasz
PociAti #40501 üzenetére
Valami kínai boltra gondoltam, ez sima szivacs lenne, nagyon alap fejhallgató. Ha kicsit lötyög, az sem baj.
-
Jazzos
őstag
válasz
PociAti #40276 üzenetére
Én is ezt érzem, hogy csak a propaganda megy, igazából a sörön kívül mindent el lehet intézni itthon. Akinek meg sörre van szüksége, igya magát milliomosra Szlovákiából.
Nekem csak a Vuse hiányzik, havonta egy villanycigi elfogyna ha lenne, de itthon nincs. Klasszik cigi meg az Iqos és társai pfúj.
-
doc
nagyúr
válasz
PociAti #40276 üzenetére
A magyar hiperben az AFA valojaban 31.5% (vilagrekorder AFA + 4.5% extra buntetoado), kint rengeteg elelmiszerre van kedvezmenyes AFA. Es ahogy mondtam lejjebb, az akciok gyakran erosebbek (nagyobb a kedvezmeny) mint ami itthon elerheto.
De amugy ki kell menni, korulnezni (vagy akar az online elerheto ujsagokat vegiglapozni), aztan kiderul hogy az altalad rendszeresen vasarolt termekeken mennyit tudsz sporolni
"hatékonyabb lenne máshogy pénzt előállítani, mint a bevásárláson való spórolással." - peldaul? ha a gyori Tesco helyett a nagymegyeri KAuflandba mesz, az attol fuggoen hogy hol laksz, 30-60 perc plusz lehet. milyen otleted van ennyi ido alatt annyi penzt eloallitani ami a bevasarlason megsporolt osszeget stabilan hozza? -
G@ben
addikt
válasz
PociAti #40207 üzenetére
Előttünk van egy kb 500 m2-es terület, ami közterület. Amióta itt lakunk, nem jött erre közmunkás, hogy összeszedjék a leveleket, lenyírják a füvet, gazt, kiszedjék a parlagfüvet, úgyhogy az rám maradt, ha normális környéket szeretnék. Na erre pakolja ki több szomszéd is a zöldhulladékot, főleg a mellettünk lévő kiserdőben. Láttam már párat talicskázni. Lehet, hogy ki kéne rakatni velük egy kamerát, ami ezt figyeli...
-
kbhuinfo
tag
válasz
PociAti #39794 üzenetére
Remelem nem ertesz felre es nem a nyelvtanon akarok lovagolni, de amit irtam arra vonatkozott, hogy nem kertem arajanlatot mastol csak ismerem nagyjabol a szolgaltataspiac arszintjet, valamint hogy nekialltam volna-e egyedul (mert mindenem volt egy csapcserehez, csak idom nem). Ehhez kepest a vegosszeg sajat megitelesem szerint rendben volt - en sem csinaltam volna olcsobban sem magamnak, sem masnak. Ezert irtam, hogy szubjektiv. A relativra vonatkozoan pedig egyetertunk.
-
Coyot
őstag
válasz
PociAti #39574 üzenetére
Azt állitom igen, hogy amit hoztál nem mutatja be korrekten a helyztetet, többek között a mobil szolgáltatások 90%-a hiányzik a felmérésből amit linkeltél. Ha esetleg azt egy normál lakossági áron bedobnánk más lenne a kép.
Amit látsz a linkeden nagyából a vezetékes net ára. Ahogy irtam feljebb abban a digi elszállásával együtt sem vagyunk rosszak, de ettől a mobil szolgáltatás és hozzáférés itthon katasztrófa áron megy.
-
Coyot
őstag
válasz
PociAti #39555 üzenetére
"Magyarország a kábeles internetben és a a mobil netes lefedettségben, sebességben és árazásban a világ élvonalához, de legalábbis a jobbik egynegyedéhez tartozik. És ez csak részben indokolható a kedvező földrajzi adottságokkal."
Ezt igy bele arcba röhögés nélkül?
Tessék a román mobil árak, ugy hogy itthon élve nyomom vele, de fenn a román hegyekben is van mindig net:
Németben a lakossági mobilnet kb negyedébe ha nem ötödébe kerül mint itthon.
A vezetékes megoldásunk olcsó volt az valós, mig az állam át nem vette a digit ahol hirtelen egy 300% os infláció ütött be. Igy árban már elmegye kategória, pl a német kollegák uezért az árért 80-200Mbit-netet kapnak. De hogy ez mitől a világ élvonala? Végülkis ha nigert és kongót nézzük annál biztos jobb
-
kovacsroli
senior tag
válasz
PociAti #39557 üzenetére
Igen, nekem is ment fejből anno.
Az ügyfélszolgálattal kapcsolatban nekem ahol leginkább ledobtam a láncot az az volt, amikor bementem személyesen a plázába, húztam sorszámot, szépen kivártam, leültem az ügyintézővel szembe és azt mondta: "Tájékoztatom, hogy beszélgetésünket rögzítjük....."
Aztán lehet hogy más cégeknél is volt ilyen, hogy még a személyes beszélgetést is felvették, mindenesetre én ott találkoztam ilyennel először és azóta is utoljára.
És ami még nem hiányzik amióta digis vagyok, hogy senki nem hívogat hogy váltsak díjcsomagot vagy hosszabbítsak hűségidőt és adnak ajándékba vasedényeket meg fürdőszobai mérleget. -
kovacsroli
senior tag
válasz
PociAti #39555 üzenetére
+1
Rengeteg kimaradás volt a szolgáltatásukban amíg Révfaluban laktunk, tv és net egyaránt. Ebből a net volt a legidegesítőbb, főleg a covid idején amikor hónapokig otthonról kellett dolgoznom. Mindemellett rohadt drága volt, 17 ezret fizettem havonta egy 300as (vagy 500as nemtom) netre meg egy nagyobb tv csomagra. Ezt dupla akkora nettel anno a digi egyharmad áron szolgáltatta. De most, itt Szabadhegyen is csak 8 ezret fizetek a gigabites netért és a 150 csatornáért.
De már a bekötés sem ment egyszerűen amúgy. Kijött egy ágrólszakadt ember, bekötötte, azt mondja fél óra és jó lesz, viszlát. Nem lett jó.
Kijött egy másik hasonló kaliber, azt mondja rossz kártyát rakott a tévébe az első szerelő, kicsréli, fél óra és jó lesz, viszlát. Nem lett jó.
Jeleztem az ügyfélszolgálaton, hogy most már nagyon szeretnénk élvezni a szolgáltatást amit másfél hete fizetünk.
Akkor odaküldtek egy fiatal srácot, tip-top munkásruhában, műszerekkel mindennel. Mondja a srác hogy ő a vidanet saját embere, sajnos nem sokan vannak mert mindent alvállalkozókkal csináltatnak. Körülnézett mondta hogy a legsilányabb anyagokkal szereltek mindent és szarul, össze vissza van dugászolva, előről kell kezdenie az egészet. Megcsinálta, azt mondja fél óra és jó lesz.Mondom figyelj, deja vu-m van, ezt ne.
Mosolygott és megadta a saját mobilszámát, hogy hívjam őt direktbe ha bármilyen gond van és azonnal visszajön. Aztán nem kellett hívnom. Ezt csak így a margóra, ez volt amúgy velük az egyetlen pozitív élményem.
-
kbhuinfo
tag
válasz
PociAti #39497 üzenetére
Nem volt kicsi, ráadásul 3 csendes venti "áramoltatott", de a 10600kf és az rx5700 azért párszáz wattot eldisszipált bent, szóval az arányok nem passzoltak. Erre a hangárra váltottam, ahogy javasoltátok. 3x 24cm venti és a koncertterem beltér megoldott minden problémát, ráadásul olyan halk, mint a másik. Életminőségbeli változás
-
doc
nagyúr
válasz
PociAti #39415 üzenetére
Nalunk, tekintve hogy az idekoltozesem elott kb 1 evvel lett teljesen szetverve es osszerakva a haz, nem volt opcio behuzni ket helyiseggel arrebbrol a kabelt, igy beuzemeltem egy PowerLink adaptert (marmint egy parat nyilvan) az Apple TV-hez, nem sok remenyem volt benne de azota (evek ota) is tokeletesen mukodik
-
Semin
őstag
válasz
PociAti #39407 üzenetére
Nem tesznek gigabitet még a 2024-es 800k-s OLED TV-kre sem, mert az AX wifi a többszörösét tudja és az a prio.
(nem tudom miért döntöttek így a gyártók)Nekem anno a LAN egy LG TV-n már 1080p-s anyagokhoz is kevés volt. Sok volt a töltögetés, betöltési idő. Amint átálltam a beépített wifire megszűntek a problémák.
-
PociAti
őstag
válasz
PociAti #39315 üzenetére
Közben megtaláltam a gyártó oldalát:
https://tera-digital.com/products/2d-barcode-scanner-d5100Storage Mode: Allows for data storage on the device for later retrieval and processing
Tárolási mód: Lehetővé teszi az adatok tárolását a készüléken a későbbi visszakeresés és feldolgozás céljából.És ezeket a 2D kódokat támogatja:
QR Code, Micro QR Code, Data Matrix,PDF417, Micro PDF 417, Aztec,etc. -
kovacsroli
senior tag
válasz
PociAti #38965 üzenetére
Most a szomszédnak rasszista kutyája van, de azzal még együtt lehet élni.
Ezt is meg lehet szokni, illetve muszáj, ha az ember nem akar elmegyógyintézetbe kerülni. Kire / mire ugatásra reagálva, az tök érdekes és szokatlan, hogy amikor a gyerekekkel sétálunk át előttük, akkor kifejezetten agresszívvá válik, izomból nekiugrik a kerítésnek, kimondottan támadni akar. Titkon egy kicsit várom hogy kiszabaduljon és végre pontot tehessünk a közös ügyünk végére
(csak viccelek)
De legalább már jó öreg, még talán egy két szezon van benne aztán...
-
okiDoki
aktív tag
válasz
PociAti #38905 üzenetére
Így van, a csapos nem is veheti el tőled a használt poharat, azokat külön kell kezelni, mosogatni.
Ezért nem szolgálhatnának ki az éttermek hozott dobozba ételt, hacsak előtte nem mosogatják el.
Kézbe veszi a Salmonellával, Calicival, Hepa A-val szennyezett dobozodat, aztán mögötted mindenkit végigfertőz vele... -
Dorien
veterán
válasz
PociAti #38780 üzenetére
"2010-es The Guardian cikkben Dimitry Medvedev hangcuccát akkor 200k USD környékére saccolták, az több, mint 70 millió Ft. Abból a Hertz M1 hangfalpár önmagában kb. 26 millió. Oda azért kellhet a "normális" kábel."
Ja, aztán közben az alkoholista f*szkalap hetente fenyegeti a világot atommal.
Inkább egy golyó kéne a fejébe a többi barommal együtt...
-
hapsitapsi
csendes tag
válasz
PociAti #38664 üzenetére
hát azok az alkalmazottak, akikkel - a hotelben, éttermekben, cukrászdában, tófürdőn, masszázson, rongyos boltokban - beszélgettünk, kivétel nélkül örültek a "minőségi cserének", azaz hogy lecserélődik a vendégkör
nincs ott vállalkozásom, de így külső szemlélőként (évi 4-5 alkalommal megyünk), nekem pozitív a dolog
a visszaesésről meg annyit, hogy ugyanúgy ajánlatos a masszázs/spa kezelés időpontjait kb. hetekkel az érkezés előtt befoglalni, mert különben nincs, bár lehet hogy igazad van és kevesebb emberrel dolgoznak a cégek -
envagyok
veterán
válasz
PociAti #38196 üzenetére
Látszik hogy nem szereltél autót.
A xenon izzót semmivel se nehezebb berakni mint egy hagyományost, sőt inkább könnyebb.
Ugyanúgy vannak szabványok mint előtte (h1,h5,h7)
A gond az, amikor direkt úgy tervezik a fényszórót, hogy a fényszóró hátulján lévő kis ajtót ne lehessen a helyén kinyitni, csak a lökhárító leszerelése után a fényszórót a helyéről kivéve. Ha gyár mérnökei például a gyártósoron csinálnának ilyen nehezen szervizelhető bakit, kb azonnal repülnének. A végtermékbe viszont ez feladat volt.
Nem minden autógyártó ilyen.
A BMW-men például a műanyag kerékdobon van egy kis ajtó, amit kinyitva ott figyel a fényszóró doboza, kb 5 perc az izzócsere.
Már azt várom, mikor oldják meg, hogy az olajcsere is csak gyári olajjal, gyári szerszámokkal működjön. -
envagyok
veterán
válasz
PociAti #38194 üzenetére
Azért ehhez nem kell(ene) nagy szakszerűség.
Az izzócserét és a beállítást még Kresz gyakorlatin is tanultuk, csináltuk.
Az hogy közben kitalálták az autógyártók, hogy direkt úgy tervezzék a kocsikat, nehogy véletlenül otthon olcsón lehessen izzót cserélni, hanem csak márkaszervízben súlyos tízezrekért, nem volt túl korrekt.
A tervezetten garanciaidő lejárta utánra avuló cuccokról pl pd elemek amik cseréje is 6-700000Ft-os ktg (szerintem tizedébe se kapja a beszállítótól a gyár) már bicskanyitogató kategória.
Hátul is kezd odalenni a speckó ledes helyzetjelző/index.
Még szerencse, hogy nem az én kocsim.. -
Thocy a ZAGY
tag
válasz
PociAti #38159 üzenetére
Ez csak egy lehetőség és tapasztalataim szerint nagyon kényelmes. A gyári alkalmazásokon kívül talán 10 programot használok pluszban, de a Mobiljegy és Menetrendek nálam az elsők között van, amit telepítek.
A világ szerencsére sokszínű, és elég nagy, hogy mindannyian elférjünk benne a különböző nézeteinkkel, megoldásainkkal egy-egy probléma kapcsán.
-
envagyok
veterán
válasz
PociAti #37966 üzenetére
Én pont ezért nem eszem szinte soha étterembe.
Ahol jók az árak, ott szinte biztos vagyok benne, hogy ramaty alapanyagokkal dolgoznak. Pl növényi sajt (pizzafeltét)
Ahol meg sejtem/gondolom, hogy minőségi termékből készülnek az ételek, ott viszont az árak
Magyarországon a vendéglátós külön szakma, a helyek 90%-ban a tulajdonos arra törekszik, hogy az ételeket a legolcsóbb, még pont ehető alapanyagokból elkészítve a lehető legtöbb pénzt húzzák le a vendégekből.
Ami hasznot rátesznek, abból te az étterembe közlekedés, rendelésre várakozás idejének feléből otthon a legjobb alapanyagokból megcsinálod.
Tény, ott nem adják a szádba.
A másik kedvencem, hogy a sót is felső határértéken használják sokan, hogy jól megszomjazz, és az italokból (amiket nem tudom miért 2-3-4-5-szörös áron adnak, hiszen azzal dolgozni se kell, csak elédrakják) jó sokat fogyassz. -
Dryman
őstag
válasz
PociAti #37862 üzenetére
így van, sajnos ezzel a szakemberhiánnyal együtt egyenes arányban növekszik a kontár munkát végző vállalkozók száma is.
Kollégámnál kibontotta a kőműves az étkező boltívének egyik végét, mondván útban van...addig meg alátámasztották doka lábbal középen hogy rájuk ne szakadjon a födém.
Alapvető dolgok mennek a levesbe ha mekkelekre bízod a kivitelezést!
Olimpiai társasház soron elmentem bekötni egy indukciós főzőlapot, lakáson belüli kapcsolótáblában minden kismegszakító, és az életvédelmi relét is lekapcsoltam, a 5 eres 2,5-ös vezetéket megblankoltam, érvéghüvelyeztem, kigoogliztam hogy hogyan kötöm 1 fázisra a cucost, aztán mikor véletlenül rácsúszott a kezem az érintőpanelre, a készülék bekapcsolt!
Na bammeg, honnan van áram a lakásban ha minden kurva kismegszakító lent van!??
Mértem előtte 3 ér ugyanazon fázis, nulla, és föld, nem tűnt fel hogy nem a lakás kapcsolótáblájába van kötve...
Hála a gumitalpú bakancsnak, meg annak hogy nem fogtam össze a drótokat...naná hogy a szomszédból kapja a dellát a kábel!
Az energiahatékonyság mindenek előtt, fizess szomszéda tulajdonos most vette a lakást, eddig ott állt évekig befejezetlenül, én hiszem hogy nem tudott a dologról!
-
Diák66
őstag
válasz
PociAti #37425 üzenetére
Samsungra emlékeztem (mikor írtam a posztot nem voltam otthon) de most hogy látom, ez Whirlpool. 2017-ben hozta a húsvéti nyuszi, szóval vagy 5 éves, vagy pár héttel fiatalabb. (Nagymama hűtője Samsung.) Nem örülök neki, elő kell keresni a papírjait, hátha 5 év garanciás volt..... A kompresszor mindegy, ha a rendszerből szökik a gáz.
Most annyi a tapasztalat, hogy alulfagyasztós, odalent nem olvad semmi, oda tolja a hideget, de a felső hűtő részben csak 10-12 C fokot tud csinálni.
-
doc
nagyúr
válasz
PociAti #37285 üzenetére
Kivancsiva tettel. Melyik orszagban nincs benzin a kutakon?
En most ertem vissza Szlovakiabol (tudod, a hanyatlo, lesajnalt, fujjderossz, bunos nyugat), ahol az osszes kuton kivetel nelkul volt benzin es gazolaj is. Aztan hazaeres elott meg gyorsan elugrottam Tetre tankolni (100-as premiumot, 20L/napra maximalizalva), ahol kapasbol az a hatalmas tabla fogadott a benzinkut bejaratanal hogy "gazolaj elfogyott".
Reggel meg Gyorben megalltam egy shell kutnal kereknyomast ellenorizni, a kutoszlopon az osszes pisztoly oda volt lancolva az oszlophoz.
Ja, es hazafele Rajkan keresztul jottem, a hataron aterve eleg komoly kocsisor haladt elottem (szlovak rendszamu autok). Aztan az elso, bal kez feloli MOL kutnal mindegyik lekanyarodottSzoval meselj, szerinted melyik az az orszag Magyarorszagon kivul ahol nem lehet tankolni a benzinkutakon?
-
Coyot
őstag
válasz
PociAti #37285 üzenetére
Hát akkor ne csak a levegőbe beszélj, hol tankoltál külföldi országban ami nem horvátország ahol gond volt az ellátással?
Teljesen egyértelmű hogy a 800forintos és 480as gázolaj különbségéért nincs nyál a kutakon.
Azt képzeld el hogy Debrecen mellett élő barátom földeit művelte volna és nincs a traktorba gázolaj, el kellett menni szlovákiába 2 eurért tankolni mert a kár óriása ha nincs időben megcsinálva a munka. De mára ott tartunk hogy itt a nyugati félen is folyamat gond az ellátás. Van ahol 10 litert adnak... és itt nem 100ezer menekült miatt.Füleske
Akárki nyer, annak meg kell szorítania. Ez tiszta. -
doc
nagyúr
-
Bobrooney
senior tag
válasz
PociAti #37259 üzenetére
Ácsi! Lehet úgy tűnt, de nem keresek sem lakást, sem házat. Csak azt kezdtük el vitatni, hogy Zalában ~10M milyen házak mennek.
Az hogy egy szar minőségű fotón penészesnek tűnik a vakolat, attól még ha ilyen áron keresnék, és megfelelne más feltételnek (pl. infrastruktúra), akkor mondjuk ezt megnézném élőben, és eldőlne, hogy az tényleg nedves/penészes-e, meg mi egyéb gond van vele, mivel úgy tapasztaltam, hogy tök mindegy mi van a fotón a valóság más képet mutat, volt h elszörnyedtem, volt ahol meglepődtem mert rosszabbra számítottam.
Véleményem szerint a lakásvásárlás is olyan mint az állásinterjú, nem biztos hogy az a jó taktika ha a számodra legjobb hellyel próbálkozol elsőnek. Nézegetni kell meg tapasztalni, és összehasonlítani a korábban látottakkal.
A penész nyilván nem jó, jelenleg most a lakásban lévő alacsony páratartalommal küzdök, mert igen csak lemegy akár 20% alá, ami szintén nem jó, de könnyebb ellene tenni, mint a penész ellen.
-
Coyot
őstag
válasz
PociAti #37168 üzenetére
Te miről is beszélsz amugy? Az üzemek és ipari egységeknek nincs rezsiköcsi, csókolom. Nekik majd szállít a nagyker mert megéri. Neked meg nem mert neked fix áras a nyálad és nem éri meg, így nem töri magát egyik nagyker sem, vagyis ha jól látom már csak a mol, mert shell és omv kiszállt.
Hogy ehhez hogy jön 'murika azt nem is értem. Gondolom oroszinfót olvasol
-
Dryman
őstag
válasz
PociAti #37081 üzenetére
Nagyon úgy néz ki hogy tőlem is került oda néhány darab...mármint az e-hulladék telepre, és utána vissza a jóemberhez, aki hangzatosan műhelyfelszámolásnak nevezi a LOMIZÁST!
A ZM 1200EBT sata csatikat fogadó moduláris aljzatai beégve, 12V-os ágon zárlatos Fet-ek.
A Cougar1050-esekben a szokásos nem indul hiba, segédtáp teljesen döglött, a 7 lábú IC cseréje nem oldja meg a problémát, sajnos az optocsatolóig cserélni kell minden alkatrészt.
Néha bánom hogy nincs arcom ilyen mód gusztustalankodni!
"Na erről is lemaradtunk!...hozzál fel TV-t!" -
zsigee
aktív tag
válasz
PociAti #36980 üzenetére
Szia-sziasztok!
De, személyeskedésnek veszem! Az oka roppant egyszerű, amíg nem tünteti fel az adott cég, tevékenységtől függetlenül, hogy magánembert nem fogad, vagy nem szolgál ki, addig nincs miről beszélni. Alap elvárás, ha valahova bemegyek, köszönök és segítséget kérek, akkor a kiszolgálás legyen ehhez mérhető. Én sem nevezek meg cégeket, de a stílus maga az ember! Aki ilyeneket alkalmaz, meg is érdemli a rossz hírnevet. Addig, amíg szolgáltatás "kelletlen", esély van a bevétel kiesésre. Ma két oldalt szeretnék nyomtatni, jó fejek voltatok, holnap visszatérek 2 hetes projekttel... Baromira rossz az irány, amerre halad a világ...
Köszönöm, ha végig olvastátok, és ez sem személyeskedés. 😉 -
kbhuinfo
tag
válasz
PociAti #36797 üzenetére
Ha nagyon sarkos a fesz, akkor batteroo vagy ram cell, ha nem, akkor szerintem az akku minden esetben jobb valasztas. Remelem abban nincs vita, hogy a nimh elettartama messze felulmulja egy elemet (fenntarthatosag). Mindamellett alairom, hogy VAN olyan eset, amikor az elem jobb valasztas - de ritka.
-
G@ben
addikt
válasz
PociAti #36508 üzenetére
Szeretném elkerülni a sámánokat, nem hiszek az 5G-s elméletekben, simán csak azt szeretném tudni, hogy oda szabad-e költözni.
Mérést csak egyet találtam, az normális értéket mutatott, viszont semmilyen más tanulmányt nem találtam erre vonatkozólag. Ha biztonságos, nem görcsölök rajta, ha nem, nem költözöm oda.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- ASUS routerek
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest