- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
válasz
Ukraan #39081 üzenetére
Szóval R15 a felni is.
20k-ért simán megvettem volna, mert 11 éves nyárigumik voltak a C3-ason, ami májusban került hozzám.
Sok sikert az eladáshoz!
(Tipp: PH Gumis topik, FB Marketplace, Jófogás, Racing Bazár)Szerk. Kösz, de macerás lenne tárolni...
Valaki jól jár majd vele.
-
Balinov
titán
válasz
Ukraan #31010 üzenetére
Eleg lesz az a 64-es a kovetkezo bevasarlasra? 128-as mondjuk meg sincerity-nel is eleg huzos aron megy egyenlore
-
Dorien
veterán
válasz
Ukraan #30949 üzenetére
"Ezen felül eladó egy 16 gigás Sandisk Micro SDHC CL10 kártya, adapterrel, számlával. 2 napot használtam, kicsinek bizonyult... Ár: 3k"
Ezt hoznám, ha működik a fényképezőgépemmel.
Sajna egyelőre autó híján vagyok, de majd jelentkezem. Ha valaki előbb vinné, az sem gond. -
zsigee
aktív tag
válasz
Ukraan #27473 üzenetére
Hi.
Több dolog is lehet.
Ha rég nem használtad, esetleg beszáradt, és ez a legvalószínűbb.
Ha mégsem ez a helyzet, akkor a patronnal lehet gond, pl utángyártott, esetleg töltött.
Ha ez sem, akkor elérte a nyomtató a "nyomtatási maximumot", cseréld le. Vagyis van egy megoldás, resetelésnek hívják, rá kell google-zni, ha megtalálod kb 20 perces meló.
Nekem Canon MP140-es multim van, és ugyanezt csinálta. Megtaláltam a resetelés folyamatát, azóta elfogadja az utángyártottat.
Ennyi.
Üdv. -
vlcsko82
senior tag
válasz
Ukraan #26969 üzenetére
Ez szerintem korrekt,de kérdés mennyit szánsz rá?Nekem LG van,de volt Toshibám is mindkettő jó szerintem "amennyit én tv-zek".Ha bemész a MM-ba 115 körül már van normális FullHD-s 107 TV
-
mm00
aktív tag
válasz
Ukraan #26959 üzenetére
Az alap csatornák, amik nem kódoltak, azok foghatóak, ha megfelelő a tunere az általad kinézett TV-nek. A kódoltakért a Vidanettől lehet settopbox helyett CI+ kártyát kérni(ehhez is kell a tv-d támogatása plusz ugye az előfizetés a csatornákra). Ellenkező esetben Vida ad egy sz@r set top box-ot amin csak scart van és elképesztően szar lesz a képe.
T-home is működik a vidanet kábelen, úgyhogy ott is lehet az előfizetést nézni és havi 2-3e FT-t lehet spórolni. Viszont ott nincs CI+-os kártya, de a T-home-os előfizetői kártyákhoz utólag lehet CI+os dekodert venni.
-
szaki04
senior tag
-
G@ben
addikt
válasz
Ukraan #25188 üzenetére
Épp a napokban olvastam, hogy két embernek is leesett a markolatpanel, de nekem még tart. Egyedül a dugóhúzó nyúlt meg egy kicsit, amikor szobatársam egy különösen makacs bort akart kinyitni.
Az agancsosról nem tudok nyilatkozni, ha tetszik, vedd meg, de ennyiért már Victorinoxot is lehet szerintem kapni, ami egy fokkal jobb. Persze az nem agancsos. Esetleg próbálj meg alkudni! -
Ukraan
aktív tag
-
zsigee
aktív tag
válasz
Ukraan #20879 üzenetére
Esélyes, hogy csak darabokban kapod meg. És össze kell forrasztani.4pines szetero apa, és 3 pines sztereo anya 2 db. (3,5" Jack) És egy kb 20cm 4eres kábel.
Joenak igaza van amúgy, a somogyis cuccok kerülendőek, de ideiglenes megoldásnak akár jó lehet.Más. IBM laptopot keresek, minimum T40, hibátlan állapot, és olcsón!
Ami nem érdekel: mindenféle csicsás laptop. Teljesítmény igény minimális, leginkább T40-41-42 lenne jó, van hozzá fullos akku!
Üdv! -
Kis Joe
senior tag
válasz
Ukraan #20877 üzenetére
Ha angol dispatch-el veszed akkor itt lehet könnyedén.
A tapasztalatom az hogy nagyon összekeveredtek a kézbesítési idők. Mint kínábol mint angliábol. Pl. Anglia van ami itt van 3-4 nap alatt van ami meg 2,5 hét. Kína van ami 2 hét van ami 2 hónap
De ez csak az utóbbi 3 hónapban lett ilyen. -
zsigee
aktív tag
válasz
Ukraan #20871 üzenetére
A kép alapján nem. Az apa csatlakozót 3 "pin-esnek" látom, így esélytelen. Ez csak ketté osztja a sztereó hangot, és két fülessel tudod használni. Amit Te keresel, ha valóban kombi csatlakozód van a laptopon, az egy 4 "pines" apával ellátott hasonló kivezetésű kábeldarab. (mint a head-set) 2 pozitív a fülesnek, egy a mikrofonnak és egy közös negatív pólus. Somogyiban tudsz venni ilyen csatlkozókat, akár készen, akár szerelhető állapotban, inkább utóbbi, és akkora kábelt forrasztasz rá, amekkorát szeretnél. valahol meg van a kiosztásos rajz is 4-pinre. Ha kell előkerítem, de Google a barátod. Szép napot.
Megelőztél Joe
-
zsigee
aktív tag
válasz
Ukraan #19932 üzenetére
Vasárnap van piac.
A Nokiaákhoz (újabb típusok) elég az 1A-os. Nekem Nokia 500 van, és vígan működik. Az 500mAh-s kicsi, meg sem mozdul tőle. Ezeket szifonhoz is lehet vinni. A dobozát már kidobtam (bontatlan volt) így egyebet nem tudok róla.
De ha gondolod(játok) hétvégén kipróbálhatjátok az enyémet, csak telón egyeztessünk majd időpontot. Így nem veszel feleslegesen, ha mégsem lenne jó. -
Kis Joe
senior tag
válasz
Ukraan #18723 üzenetére
Erősködj mindenképp tovább. Csak bepróbálkozott. Ő is tudj jól ha a resolution team-re hagyja a döntést akkor csak ő jár roszabbul ugyhogy mond neki hogy mindenképpen kéred vissza a full árat postaköltséggel mert nem a te hibád hogy ő rossz aksit küldött. Ez az ő felelőssége. Ha meg nem megy bele akkor escalate the case és akkor a resolution team megadja neked a teljes árát. Csak erősködj. tapasztalatból mondom
Azt pedig mond ha vissza akarja küldetni hogy legalább 20 dollár innen visszaküldeni az aksit és csak akkor küldöd vissza ha előre megkaptad a paypalodra a teljes árát plusz a return shipping price-ot mert szintén nem a te hibád. Ebböl csak jól jöhetsz ki, az ebayen sosincs az eladónak igaza sajnos, tapasztalat....MÁS: Keresek valamilyen lejátszó ezközt sp-pwa10 csatlakozóval. Pl jvc xv-tha10r vagy van olyan proton is amelyik jó. Lényeg egyik ismerősömnek ugyan olyan mély ládája van mint nekem csak őneki megdöglött a proton hangprocesszora. És ezt a ládát csak ilyen csatlakozóval rendelkező eszközzel lehet vezérelni. Ergo kerestetik hangprocesszor, dvd lejátszó audio bemenettel vagy valami hasonló ketyere.
-
zsigee
aktív tag
válasz
Ukraan #15596 üzenetére
Valószínűleg, 99%, hogy az akku döglött meg! Az 550es amúgy is ilyen kis huncut. Az első akku 14 napot bírt!
A szervíz 2 hét után adott újat, majd egy év múlva az is kampec! Tudok valakit, aki kb 2 hét átfutási idővel tud segíteni a gondodon! Nekem többször is biztosította a megoldást. Ha a gép hálózatról, akkuval és akku nélkül is működik, akkor szinte biztos, hogy az akksi halt meg, és ha érdekel a megoldás, akkor PÜ-ben keress meg!
RudyD: Ez a szoftver, ha emlékeim nem csalnak 550-en nem fut
570-en viszont igen!
-
RudyD
tag
válasz
Ukraan #15596 üzenetére
Üdv!
Először érdemes lenne megnézni egy másik akksival, esetleg az akksit egy másik hasonló gépben.
Amúgy pont Lenovoékkal jártunk úgy hogy a vadiúj laptop 3 hónapon belül jelentette hogy keziccsókulom, akksit kell cserélni mert elöregedett!
A végén a levonótú' kaptunk személyre szabott !! BIOS firmware !!! -t!!!amivel lehetett frissíteni az akksi fw. -ét is...
hogy ne jelentse magáról hogy régi...
Mondjuk a problémát legalább egy helyen - ahol volt - nem oldotta meg...
(Btw.: threadhijack - esetleg 128M megbízható jól működő CF kártyája valakinek amin túladna?
- Hoppá megvan az üzletelés módja az új szabályzatnak megfelelően.)
De előtte mindenképpen érdemes... 0., Menteni, 1., kipróbálni az akksit hogy az-e a gebaszos.
(Esetleg még az energiaellátás kihagyja. Jobb esetben tényleg kontakt. Amúgy menet közben mit ír az aksiról - ezeknek szokott lenni rája szoftverük....) -
RudyD
tag
válasz
Ukraan #15156 üzenetére
Üdv!
Há' én ingyen osztogatok alkatrésznek való hétezrest és nem kell kutyának se'.
Bár pár hónapja ott vannak és nem hiszem hogy kompatibilisek de ha jó bele a patron akkor odaadom szívesen.
Amúgy patron nélkül ingyen ajánlgatták már évekkel ezelőtt is csak vigyék el. Azért egy-két ezrest meg lehet próbálni elkérni érte. Ha tényleg jó.
-
G@ben
addikt
válasz
Ukraan #10248 üzenetére
Ezzel annyiban vitatkoznék, hogy ha Amerikán belül nézzük a dolgokat, akkor ugye államonként változik a fegyvertartási lehetőség. Washingtonban tiltott. Szerinted hol van az egyik legtöbb (ha nem a legtöbb) fegyveres bűncselekmény? Úgy van, Washingtonban. Most nálunk mi van? Megtámadnak, mert a törvény alig ad lehetőséget a védekezésre.
-
v.tom
őstag
válasz
Ukraan #10231 üzenetére
Érdekes ez a fegyvertartás kérdés. Korábban (sajnos már nem tudom linkelni) olvastam egy tanulmányt arról, hogy az USA-ban, akárcsak nálunk európában a fegyveres bűncselekmények túlnyomó többsége illegálisan tartott fegyverekkel történik. Illegális fegyvert pedig nem csak az USA-ben, de itt Magyarországon sem olyan nehéz szerezni, csak akarni kell egy picit, meg kell egy kis - nem is olyan sok - pénz. Ez felveti a kérdést, hogy a ha nem növeli meg a bűncselekmények számát a fegyvertartás nagyobb mértékben, mint amekkora visszatartó erő az elkövetők számára egy esetleges találkozás egy otthon tartott fegyverrel (amit ugye ön- és magántulajdonvédelmi célra - elvileg - lehet alkalmazni), akkor miért nem lazítunk a szabályozáson.
Megjegyzem, nekem tetszik az otthoni fegyvertartás gondolata, és szeretem ezt az USA-ben, de itt Magyarországon nem biztos hogy jó ötlet lenne. Szerintem a magyar emberek ezt nem lennének képesek feldolgozni és józanul használni.
Ez kicsit olyan mint a sebességlimit nélküli autópálya ötlete. Azzal érvelnek a támogatók, hogy Németországban sem halnak meg százával az emberek, ami igaz is. De ott azonban már kialakult egy olyan kultúra ami az emberek túlnyomó többségére érvényes. Nem mindenki közlekedik ott sem háromszázzal, mert tudják a határt. Nálunk ha ki lenne vezetve a sebességkorlátozás, másnap ezrével halnának meg az úton a nagyturbós 1-es golfos vérpistikék és az 5ös BMW-s szupervadászpilóta vállalkozók. Ugye minden magyar ember három dologhoz ért a legjobban: a foci, a politika és az autóvezetés. Ezért vagyunk mindegyikben mi a világ legjobbjai. -
Qbász
aktív tag
válasz
Ukraan #10211 üzenetére
Felesleges rágódni rajta. Motort is lazán elviszik...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Energiaital topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest