- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarill
őstag
Sziasztok! Acer Aspire E1 -510 notebookba keresnék ddr3-as ramot, 4 gigás modult(de ha volna nagyobb is amit kezel 8-as is jó)
-
Tarill
őstag
Sziasztok! Lenovo vibe P1 telón kéne hangszórót cserélni, hol csinálhatnak ilyet győrben?
-
Tarill
őstag
Üdv! Mai napon tudna valaki eladni nekem 50-60 db 100-as facsavart? Az ünnep miatt semmi nincs nyitva :/
-
Tarill
őstag
válasz
Dryman #33829 üzenetére
azt hiszem megoldódott: [link]
közben még annyi jött hozzá info hogy Abdán ahonnan költöztünk ugyan ez a helyzet volt napok óta, folyamatosan elment a net aztán visszajött és újra, csak itt az új helyen közbejött az is hogy frissen bekötött hálózat nem-e nálunk van a baj
-
Tarill
őstag
mindegy nem fárasztok senkit holnap felhívom őket hogy valami nem fasza :/
-
Tarill
őstag
sziasztok! megkérdezem hátha tud valaki itt segíteni, költöztünk a napokban, az új helyen ugyan az a netszolgáltató csak ugye egy faluval odébb, és folyamatosan megszakad a net, a windows hibajavító meg tudja javítani azt írja hogy "az alapértelmezett átjáró nem érhető el" mi lehet erre a megoldás? telepítsem újra a win-t az új netmodem miatt?
-
Tarill
őstag
Köszi a válaszokat mindenkitől
-
Tarill
őstag
üdv! mostanában vágatott valaki konyhabútorra munkalapot? hol érdemes Győrben?
-
Tarill
őstag
Buék mindenkinek! Egy alkalmi látogatótól
-
Tarill
őstag
üdv! jártas valaki koax kábelezésbe? mi a különbség a 900hz és a 2400hz-es elosztó között? illetve hétköznapi használatra milyet érdemes venni?
-
Tarill
őstag
üdv! hőálló üveget hol vághatnak győrbe nem tudja valaki? egy kandallló ablaknak kéne
-
Tarill
őstag
valószínű ac állt meg, gyújtás nem megy így el egyik pillanatról a másikra, tanknál kéne jól megrugdalni vagy nem tudom hogy ha felnyitod a hátsó ülést van-e alatta sszerelőablak de sszerintem nincs ha szerencséd van kis ütésre még elindul az ac de igatából onnantól időzített bomba
-
Tarill
őstag
sziasztok!
érdekelne valakit komplett pc?
Asrock B75 lap, Intel G840 CM Tx3 hűtővel, 4gb ddr3, Sapphire HD770 1gb, 400w-oss Fsp Hexa táp, 500gb Hdd, dvd rw. Igény esetén 19ˇ LG tft, logi egér/bill.
-
Tarill
őstag
üdv! eladó családi házat keresünk győr 20-25km-es körzetében(minél közelebb annál jobb), 10-12milliós ársávban nyilván olcsóbb szóba jöhet drágább csak jó állapot esetén, közművesítettet(gáz nem fontos), felújítandó de nem romos tégla ingatlant!
gondoltam beírom ide is hátha
összességében eléggé elszomorító a helyzet
-
Tarill
őstag
válasz
bugalaszlo #32232 üzenetére
Semmit ne csinálj, teljesen jó ez a konfig. A 660-at add el, egy 1070 mehet bele és évekig jó leszel
-
Tarill
őstag
Hy. Pcx szállítás felező ha valakinek kellene. QDWHL3TZF524 . Buék.
-
Tarill
őstag
üdv! olcsó 60-80-120 giga körüli satás ssd-je volna valakinek? kondíció vagy pár hibás szektor nem gond. Esetleg sata hdd is szóba jöhet
-
Tarill
őstag
Üdv! DDR 3 ramot vennék a környéken 2x8 gigás kitben ha volna valakinek tegye fel a kezét
-
Tarill
őstag
display port kábele lenne valakinek 1 méternél hosszabb?? sehol nem kapok, rendelni meg megint nem akarok... :/
-
Tarill
őstag
Ha a microsoft oldaláról letöltöm a win10 et az egy hónapig megy ingyen vagy egyből kulcsot kér?
-
Tarill
őstag
Üdv! ha lenne egy eladó 970 gtx-em érdekelne valakit innen?
-
Tarill
őstag
Telek és új ház építés ügyekbe hova kellene menni információért? Vagy valaki itt alap dolgokba nem jártas? Beépíthetőség betartandó dolgok stb...
-
Tarill
őstag
Délelőtt 11 körül Écsről kifele egy motor az árokban volt meg fél útzár rendőrök nem tudja valaki véletlen mi volt? Motoros hogy van?
-
Tarill
őstag
Mi most az intel aktuális proci foglalata? Én még 1155 nél tartok de ahogy néztem olyat nagyon kapni se lehet (alaplapot)
-
Tarill
őstag
Bújjék el mindenki
-
Tarill
őstag
Hy! Valaki meg tudná mondani h pc usb csatlakozója mennyi töltőáramot ad ki? Kaptam előmikulásra egy távirányítós helikoptert de nem akarnám a távirányítóról tölteni és max 500mA -el lehet tölteni. Jól tudom h az usb2 ekörül van?
-
Tarill
őstag
sziasztok! eladnám a régi billentyűm ha valakit érdekelne: [link] megegyezünk
helyieknek olcsóbb
-
Tarill
őstag
válasz
Thocy a ZAGY #29623 üzenetére
win7 alatt állandóan 100%-on pörög a proci és dög lassú minden, ezt akarom csak megszűntetni hogy legalább netezni lehessen rajta, sokadik gép a családban...
-
Tarill
őstag
üdv! valami 775-ös core-2es procija nincs valakinek eladó? celeron D-ről core2-re cserélve azért lehetne gyorsítani egy gépen alaplap csere nélkül nemde?
-
Tarill
őstag
Üdv! info szakikhoz lenne egy kérdésem, eddig szuperül működő dvd írómat nem ismeri fel a windows, nem most lett ez szerintem ilyen már hetek óta nincs ott az ikonja a sajátgépben (azthiszem) de most kéne és most tűnt fel. ennyit ír eszközállapotra: A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztőprogramot. Az eszközillesztő sérült. oem író semmi drivere nincs, eddig se volt mégis ment :/ a win saját hibajavítója nem tudja javítani(win7 64bit). köszönöm előre is
másik sata csatira átdugtam már de semmi... -
Tarill
őstag
Üdv! Holnapi átvétellel lenne valakinek VGA vagy DVI kábele? (szgép. és monitor közé) Győrben
-
Tarill
őstag
Tudnátok mondani Sopronban is működő, feltöltőkártya laptopra dugható "mobil" internetet?
-
Tarill
őstag
Vissza a matávot
-
-
Tarill
őstag
üdv! ha valakit érdekelne: eladó
-
Tarill
őstag
válasz
atos19881101 #28504 üzenetére
És a kavics közé berakódott a dzsuva?
-
Tarill
őstag
válasz
atos19881101 #28501 üzenetére
most már aztán rendes talajt vegyél helyette
-
Tarill
őstag
Sziasztok! keresek Győrben max 15k-ig normál állapotú androidos telefont! majdhogynem mindegy milyen, működjön, akksija jó legyen és ennyi, ja Telenor vagy független kellene
. Akinek lenne valami az írjon legyenszives.
-
Tarill
őstag
Üdv! telefonos témában kellene egy kis segítség, sajnos telenoros vagyok, rühellem ezt a szolgáltatót, át szeretnék menni vodafonhoz, de azt se tudom hogy van-e még hűségem a telenornál illetve mi a sorrend előbb a elenorhoz mennyek be szerződéstbontani? vagy a vodafonhoz újat kötni? ja meg közbe jó volna megtartani a telszámom is
úgy tudom az megoldható, haveromnak is 30-as száma van és telenoros
-
Tarill
őstag
Sziasztok! Tud valaki segíteni abban hogy telenornál mytariff xs csomagban ha lefogy a 200mega net akkor lelassul vagy letilt teljesen? Illetve túlszámlázzák-e a túlhasznált netet?
-
Tarill
őstag
Sziasztok! szükségem volna 1kg citromsavra illetve 1kg szódabikarbónára, szerintetek hol kapok Győrben?
-
Tarill
őstag
Sziasztok! tudnátok egy kicsit segíteni? létezik olyan program ami a bescannelt nyomtatott írott lapokat átformázhatóvá tesz simai txt-be?
-
Tarill
őstag
Üdv! lenne kb 5 liternyi JBL Manado akváriumi növénytalajom eladó, át van már mosva árban megegyezünk
-
Tarill
őstag
sziasztok! egy kis infós help kellene, hugomnak van egy ramaty acer notebookja gyári win8-al vette, én szeretnék felrakni rá egy win7-et de nem engedi telepíteni valami GPT fájlrendszerű a vinyója de én a win8-at már leformáztam róla. Ilyenkor most mi van? ha uefi boot módba teszem a biost akkor meg nem indítja el a pendriveos win7-et hanem a win8-at próbálja javítani. vagyis nem én akarok rá win7-et hanem ő...
-
Tarill
őstag
ha úgy nyitom meg hogy kompatibilitási problémák megoldása menüvel akkor elindul, de ha becsukom simán nem indul. gép restart nem segít :/
-
Tarill
őstag
sziasztok! egy kis help kéne, nem indul el a mozilla már egy órája szenvedek :/ rákattintok pár mp homokóra és semmi
win7
-
Tarill
őstag
válasz
atos19881101 #27488 üzenetére
hát ahhoz hogy nőljön kell neki fény meg megfelelő tápanyag is, de igazából ha nincsenek ideális körülmények akkor is sokáig megmarad csak nem nő tovább. amik vannak nekem váltizó 10-20-30 centis levelűek. és adok ingyen
-
Tarill
őstag
válasz
stairmaster #27486 üzenetére
nemhiszem
24 fokos vízbe tartom őket, nyáron oké lenne, meg ha fokozatosan hűlne a vizük olyan 5 fokig jók, de az alatt nemnagyon
-
Tarill
őstag
üdv! lennének ingyen elvihető endler guppijaim akit érdekel írjon
sok, kicsi nagy fiú lány, több szaporulat. a hímek inkább a narancsos vadas verziók
-
Tarill
őstag
Sziasztok! Csornán, vagy környéki falukban, illetve Győr környéki falukban vagy ebben a térségben nem tud valaki kiadó albérletet? Viszonylag jó áron? Nincsenek nagy igények szinte semmi, csak minél hamarabb kellene és minél olcsóbban, lehetőleg nem több mint kéthavi kaucióval. Köszönöm előre is!
-
Tarill
őstag
sziasztok! győrben van olyan bolt ahol maketteket lehet kapni vagy tank/repülő modellek?
-
Tarill
őstag
sziasztok! lenne egy eladó videokarim: hd 4670 hibátlan, illetve egy szinte új logitech h540 headsetem. aprós link
-
Tarill
őstag
üdv! keresnék valami használhatóbb videokártyát! amd-ből 7750-től felfele nv-ből olyan 560gtx-től felfele! köszi
-
Tarill
őstag
hello! airsoft játékfegyókban otthon van valaki?
-
Tarill
őstag
ezüstpénzt lehet küldözgetni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest