- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
válasz
PociAti #40501 üzenetére
Valami kínai boltra gondoltam, ez sima szivacs lenne, nagyon alap fejhallgató. Ha kicsit lötyög, az sem baj.
-
G@ben
addikt
Kapható Győrben fejhallgatóra való szivacs? Kb 6 cm átmérőjű, semmi extra nem kell.
-
G@ben
addikt
válasz
PociAti #40207 üzenetére
Előttünk van egy kb 500 m2-es terület, ami közterület. Amióta itt lakunk, nem jött erre közmunkás, hogy összeszedjék a leveleket, lenyírják a füvet, gazt, kiszedjék a parlagfüvet, úgyhogy az rám maradt, ha normális környéket szeretnék. Na erre pakolja ki több szomszéd is a zöldhulladékot, főleg a mellettünk lévő kiserdőben. Láttam már párat talicskázni. Lehet, hogy ki kéne rakatni velük egy kamerát, ami ezt figyeli...
-
G@ben
addikt
Talán szükségtelen, megvan a tettes. A közvetlen szomszédnak, akivel igyekszünk jó viszonyt ápolni, az anyukája vitte ki tőle a szemetet. Viszonylag diplomatikusan, de azért határozottan mondtam el neki, hogy ez nem szemétlerakó, mi tartjuk karban, meg hogy eddig 10 talicskányi levelet szedtünk össze utánuk. A néni megijedt, elvitte az éppen lerakott cuccot. Nem tudom, milyen lesz ezután a viszony.
-
G@ben
addikt
Egyébként hol lehet ilyen kamerával megfigyelt terület, szemét lerakása tilos táblát szerezni? Írószerekben?
-
G@ben
addikt
Nincs valakinek kölcsön egy vadkamerája, vagy pici, nettől, táptól független kamerája? Elcsípném azt a szomszédot, aki talicskaszám hordja elénk a zöldhulladékot. A mi kameránk sajnos nem lát oda.
-
G@ben
addikt
-
G@ben
addikt
A környéken tudtok ajánlani valami fél napos programot, ami érdekes lehet egy nőnek? Lehet kastélytúra, lovarda látogatás, ilyesmi. Kinti program annyira nem, mert ahhoz azért hideg van, ezért esik ki az állatkert is. Pannonhalmán már voltunk többször, az kiesik, de valami érdekes program kellene. Mondjuk olyan 30 km-en belül jó lenne.
-
G@ben
addikt
Mindenkinek köszönöm, azt hiszem, maradok egyelőre a Win7-nél, aztán lassan elgondolkozom a gépfejlesztésen, hogy felmehessen a W11 is.
-
G@ben
addikt
válasz
Balinov #40025 üzenetére
Feltettem a kiegészítőt, majd kiderül, milyen, köszi!
Ilyen gyári vasat tuti nem veszek, mint a HP cucc, mert mindenképp megtartom a régi házat, ssd-t, vinyót, dvd-t. Fejlesztés majd alkalomadtán lesz, de az érinti az alaplapot, procit, ramot, vga-t valami időtálló darabra. De azt nem most, mert nem akarok ilyenre költeni. Egyelőre csak a Win10 telepítésén gondolkodtam el, de mielőtt belevágnék, gondoltam megkérdezem itt is, ne kelljen fölöslegesen beleölnöm az energiát, ha nem jó ötlet.PociAti: Linux nálam nem lesz, legalábbis mostanában tuti nem. Vannak specifikus programok, amik alá Windows kell. Ritkábban használtak, de akkor is. A youtube nálam 720p-n megy, nekem bőven jó. Nem feltétlen a youtube-ra hegyezném ki a Win cseréjét, a böngészők is megmaradnak régebbi szinten a Win7-en és szükség lenne pár helyen az új böngészőre. De már tényleg több olyan dolog van, hogy a Win10-et kérné, csak ugye régi vasra kérdéses.
-
G@ben
addikt
válasz
Jazzos #40019 üzenetére
Kéremszépen, 455 a proci, nem 435! Tuti sokkal jobb, már a neve is több százalékkal magasabb!
Meggondolandó egy telepítés, hátha bejön. Pedig a Win 7 is friss, alig 7 éve raktam fel!Bobrooney: Linuxot nem szeretnék, egyáltalán nem vonz és szerintem akad pár program, ami azon nem is igazán futna.
-
G@ben
addikt
Amatőr kérdés: adott egy jó régi gép, AMD X3 455, 8GB ram, GF9800GT 512MB vga Win7 SP1-gyel. A felhasználásomra elég, netezés, filmnézés, egyedül a youtube tud akadozni, ha lejátszás közben nyitok egy új ablakot. A kérdés az, hogy ez a konfig Win10-zel lassabb lenne-e? Van pár program, ami inkább a 10-et igényelné, de ha veszettül belassulna a gép, akkor nem váltanék. Új gépre most nem költök.
-
G@ben
addikt
válasz
Dryman #39923 üzenetére
Na igen, ez a rész érdekel.még, hogy melyik mennyire férhető hozzá illetékteleneknek. Pár éve láttam, hogy több 10000 kamera képe megtekinthető egy honlapon, mert nem volt rajtuk megfelelő védelem. Csak kültérre raknék, de azért nem lenne jó az, ha valaki azt nézné kamerán keresztül, hogy mikor megyek el itthonról.
-
G@ben
addikt
-
G@ben
addikt
Hol lehet biztonsági kamerát venni Győrben, ahol értenek is hozzá, hogy mi az ajánlott?
-
G@ben
addikt
Keresek 19-20"-os, 4:3-as képarányú monitort!
-
G@ben
addikt
Gondolkozunk a ház homlokzati és lábazatszigetelésén. Tudtok ajánlani megbízható cégeket? Kérnék árajánlatot, hogy mégis mennyibe fájna.
-
G@ben
addikt
válasz
kovacsroli #39795 üzenetére
Csőlavina a házgyárban?
-
G@ben
addikt
Hol lehet olyan filcet, tollat venni, amivel az autó festésén a karcokat lehet javítani? A kapunkat karcolták meg, azt javítanám.
-
G@ben
addikt
Logitech MX518-asnak valószínű megadta magát két mikrokapcsolója. Legalábbis remélem, hogy csak ennyi és nem valami vezérlése. Vállal valaki javítást vagy tud hozzáértő embert?
-
G@ben
addikt
Tudtok olyan értékbecslőt, aki pár festményről készült fotó alapján meg tudja mondani, hogy ez semmit nem ér, ez sokat érhet? Anyósnál van néhány kép és érdekelne, hogy esetleg van-e köztük, ami nagyobb összeget érhet.
-
G@ben
addikt
válasz
kovacsroli #39546 üzenetére
Még egy: az Ajtózónát is kerülném, nincs velük jó tapasztalat.
-
G@ben
addikt
válasz
kovacsroli #39543 üzenetére
Sima ajtót szeretnél vagy biztonságit?
Biztonságira kerüld a Hisec és társait, most épp azokat nyitják könnyedén, de egyébként is hitvány minőség. A PRS-t tudom ajánlani. Nem olcsó, de jó minőség és profik a beépítők is.
-
G@ben
addikt
válasz
tserrof77 #39518 üzenetére
Válaszoltam is.
Saaajt? Hús! -
G@ben
addikt
Költöztetéshez szükségem lenne 2-3 napra egy dobozos autóra (Transit, Transporter, hasonló). Honnan lenne érdemes bérelni, kinek van ilyen tapasztalata? Napi kb 100 km menne bele.
Nem béreltem még, nem tudom, mire kell figyelni, pl átvételkor minden karcot felírni, stb. -
G@ben
addikt
Panelben szeretnénk a bejárati ajtót jó minőségű biztonsági ajtóra cseréltetni. Tudtok erre megfelelő szakembert? A jószaki valahogy most nem sokat segített.
-
G@ben
addikt
válasz
erdey_a #39015 üzenetére
Möbelixben vettünk kinti asztalt plusz székeket. Nem ők a gyártók, de a székeken a műanyag talp mindegyikben besüllyed a fém lábakba, mert egyszerűen túl kicsi. Eddig kétszer cserélték a teljes szettet, de a mostani is ilyen. Lemértem, aztán 3D nyomtatóval nyomtattam egy kis alátétet, ami ezt a hézagot kiküszöböli, így jó.
Szekrényt is vettünk tőlük, az jó, bár az összerakási útmutató hülyeséget írt, rossz a sorrend benne, így részben szét kellett szedni, hogy a hátlapot be tudjuk rakni. -
G@ben
addikt
válasz
kovacsroli #38975 üzenetére
Megmondod, hogy nagyon hangosan nyikorog a kapuja.
-
G@ben
addikt
válasz
kovacsroli #38972 üzenetére
Nincs a közös kerítésnél valami zsanér vagy olyan dolog, amit rendszeresen be kell fújni wd40-nel? Arra aztán tényleg nem szólhat!
-
G@ben
addikt
Tudtok jó, betonkerítés építéssel foglalkozó szakit?
-
G@ben
addikt
Valakinek van csőkamerája kölcsönbe? Az esőcsatorna útját nézném meg a föld alatt.
Persze nem ingyen kérem! -
G@ben
addikt
Nincs valakinek kölcsön páramentesítője? Beázott pincét szeretnék kiszárítani.
-
G@ben
addikt
válasz
atos19881101 #38490 üzenetére
Ez dekor penge, nem orvosi.
-
G@ben
addikt
Merre van Győrben modellbolt? Google nem a barátom, a Török István 32-re ír egyet, de nem találtam, a Georgesport helyén volt régen egy, többről nem tudok.
-
G@ben
addikt
Lehet, hogy másik munka nem 1 óra, de ez tuti nem több! Más szerelő is volt nálunk, nagyon nem bádogos szint, aki 15k-t kért egy órára. Azt már jóval reálisabbnak éreztem, de 50k az egyszerűen sok! Egy olyan embertől pláne, aki meg se értette, hogy mi a feladat és össze-vissza dobálózott a számokkal, bedobott pl 100k-t is.
Abban igazad van, hogy vagy fizetek, amennyit kér, vagy megcsinálom magam, de a pofátlan ajánlatokat hadd ne fogadjam már mosolyogva! Jön másik, megnézi, az is mond egy árat, aztán meglátjuk.
Az a helyzet, hogy a szakik nagyon nem tudják már, hogy mit kérjenek! A tetőfedő, miután tavaly befejezte a tetőnket, rá egy hónapra azt mondta, hogy már csak dupla annyiért vállalná, pedig nem fizetett rosszul az eredeti ár sem és egy hónap alatt nem drágult minden annyit! Egyszerűen csak pofátlanok (tisztelet a kivételnek)! -
G@ben
addikt
Ha városon belül mozog, azaz rárak még fél órát az útra, akkor is baromi sok.
Ha naponta csak egy ilyet tud bevallalni (mert fel napra mar nem tud elmenni mashova) az havi brutto 1 millio, ami igy 2023-ban nem egy hu de nagy osszeg...
Vagyis napi 1 óra valós munkáért a havi bruttó 1 millió nem sok? Esküszöm, rossz szakmát tanultam! -
G@ben
addikt
Tudtok ajánlani bádogost, aki pici munkát is vállal?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Medence topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 3 3200G 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD RX580 8GB!
- AMD Radeon 7000 szériás Videokártyák
- Eladó AOC C24G1 24" ívelt gamer monitor Kiváló állapotban!
- Eladó Konfig I7 8700 16GB DDR4 120GB SSD 750GB HDD RTX2060 6GB!
- MacBook Air 15" M3 24GB / 1024GB / Midnight / International billentyűkiosztás / ÁFÁS SZÁMLA
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest