- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Yettel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm00
aktív tag
Sziasztok!
Van egy eladó 2011 mid Mac Mini-m. A gép sajnos nem indul be. Egy ideje csinálja ezt, hogy hol beindul hol nem (most épp nem, csak a ventilátor pörög). Szóval maradjunk annyiba, hogy nem működik
Merevlemezt már kiszedtem belőle, de bármilyen SATA 2.5-est bele lehet rakni. Ez így ér szerintetek valamit? Valakit érdekel?- 2.3GHz dual-core Intel Core i5 with 3MB on-chip shared L3 cache
- 2*4Gb Hynix PC3-10600S ram hmt351s6cfr8cTovábbi részletek: [link]
-
mm00
aktív tag
válasz
ladopapa72 #37986 üzenetére
Köszönöm!
-
mm00
aktív tag
Sziasztok!
Valaki aki jártas az elektronikában az megerősítené, hogy megfelelő a következő kapcsolás? Egyszerűnek tűnik pár vezetéket bekötni.
Hörmann szekcionált garázskapu motor az áldozat. Ez a gyári kiosztás:
Erre kötnék be egy panelt, ami más gyártók távirányítóját is engedi programozni. RX Multi a panel neve és egy külföldi fórumban volt is hozzá kapcsolási rajz:
Azt már megnéztem, hogy a 23/5/21/20 létezik a kapumotor paneljén és csavarosan rögzíthető bele a vezeték.
1. Áramtalanítom a kapumotort
2. Bekötöm az 5 vezetéket (milyen átmérőjű legyen? Párosítsak hozzá színes vezetéket?)
3. Áramot adok a kapumotornak -
mm00
aktív tag
Sziasztok!
Van egy eladó infukciós főzőlapom. Ha esetleg valakit érdekel szóljon[link]
-
mm00
aktív tag
válasz
Dryman #37861 üzenetére
Csőre Sándor bádogos 06 70 340 1710
A társasházunknál oldott meg pár éve egy beázást. A szomszéd családiház és a tűzfalunk találkozásánál egy másik bádogosnak nem sikerült a geometriát normàlisan megycsinálnia… neki sikerült és azóta nincs gond.
-
mm00
aktív tag
Sziasztok!
Megmaradt 3 db monitorunk selejtezésből. A monitoroktól egyben szeretnénk megválni. A rendszeresen posztoló csoporttagok ingyen vihetik, ha az értékének egy része rászorulókhoz kerül. Egyébként pénzért is eladó, ebben az esetben az összeget továbbadományozzuk.Dell U2711 2560 x 1440 WQHD -> Elkezdett fakulni a képe
Dell U2410 1920x1200 WUXGA -> Jelenleg is használatban van, nincs vele gond
Dell P2414Hb 1920 × 1080 -> 1db vertikális pixel csík látható a kijelzőn, ami néha jól működik
Tápkábelt jár a monitorokhoz. -
mm00
aktív tag
válasz
Dryman #37572 üzenetére
Végülis nekem mindegy mi készül belőle
Mi fürdő/wc-be raktuk.
Nagyon jó minőségű lap, tényleg méretpontos. Azért maradt ennyi, mert a burkoló nagyon szépen tudta vágni. Gépész szidott is, mert 2-3db 8mm-es lyukra ment el egy fúrószár.
sladka_pani: Egy minimális alku belefér, de sokat már nem akarok engedni.
-
mm00
aktív tag
Valaki esetleg nem tervez fürdő felújítást? Megmaradt 22m2 csempém, amit szeretnék eladni
Részletek: [link]
-
-
mm00
aktív tag
Bekerült a kocsikulcsom a mosógépbe és pár hétig bent is maradt. (Szerencsétlen bement a gumiredőbe és nem vettem észre
) Szétszedtem, kiszárítottam, letörölgettem, cseréltem elemet. Működnek rajta a gombok, vissza is jelez gombnyomásra, viszont csak nagyon közel a motorháztető felett nyitja és zárja a kocsit. Valakinek esetleg van ötlete mit kellene megtisztítani vagy javaslat, hogy ki tudná megjavítani?
-
mm00
aktív tag
Valaki volt mostanában a győri kórházvan 3. oltáson? Lehetett választani a helyszínen, hogy mivel oltsanak?
-
mm00
aktív tag
Eladnám a következő gépet: [link]
Alaplap: Gigabyte H87N-WIFI
Processzor: Core i5 4440
Memória: Kingston HyperX 2*4GB DDR3 1600
SSD: Samsung: 840 EVO 120GB
Ház: Bitfenix Prodigy fekete
Tápegység: Chieftec GPS 450WÁr alkuképes, nem tudom mennyit ér
-
mm00
aktív tag
Sziasztok!
Az irodánkban lenne pár leselejtezett fél gép. Esetleg valaki szokott jótékony célra gépet összerakni? Felajánlanánk alkatrésznek hozzá.- HP gépház, tápegység, alaplap, intel i5 proci, memória 4*2gb
- Gépház, Gigabyte GA-H67M-UD2H-B alaplap, intel i5 2400 proci, DDR3 memóriát adok 2*4gb-ot vagy 2*2gb-ot
- Gépház, Gigabyte GA-F2A55M-HD2, AMD A8-5600, 4gb ddr3 memória, Chieftec 500w tápegységValószínű tudok adni 2db 60gb körüli SSD,-t lehet merevlemezt is.
A gond egyedül az, hogy az egyik gép legutóbb már nem indult. Mi nem nyomoztuk, hogy mi van vele, tehát mindenképpen olyan vigye el, aki ezekkel tud foglalkozni. Nekem sajnos nincs rá időm.
-
mm00
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani Győr környéki épületvillamossági tervezőt családi házhoz?
-
mm00
aktív tag
válasz
zsigee #34307 üzenetére
Elindítod a virtális gépet, aztán egy ablakba futni fog külön egy XP. Ott mindent ugyanúgy tudsz csinálni, mint egy normál gépen. Ha adatot akarsz bejuttatni, akkor engedélyezd a fájlmegosztást a hálózaton és akkor eléred a külső gép megosztását. Vagy pendrivera rámásolod a külső gépen és utána a Virtual box-ban átrakod a pendrive-ot a virtuális gépre. Vagy az XP-n letöltöd a netről amit futtatni akarsz.
-
mm00
aktív tag
Nekem is kenne egy javítandó monitorom. Megjelenik egy vertikális piros pixel csík, némi mozgatásra megy rendesen. Különböző bemeneteken is ez van szóval a monitorban lesz a hiba
-
mm00
aktív tag
Sziasztok!
Valamelyik győri boltban esetleg láttatok kiállítva Microsoft Surface laptopot ahol használni is lehet pár percig? Microsoft Edge-ben kellene kipróbálnom valamit...
-
mm00
aktív tag
Valakit esetleg érdekel egy étkező asztal 4 székkel? 120*75cm-es az asztal, további info: [link]
-
mm00
aktív tag
Valaki esetleg foglalkozik led tv-k javításával vagy tudtok olyat aki igen? Egyik ismerősöm 2011-es 42"-os LG led tv-je egy pukkanás kiséretében elhalálozott. Ezek javíthatóak egyáltalán rentábilisan?
-
mm00
aktív tag
Sziasztok!
Győrben ismertek olyan személyt, aki vállalja gurulós bőröndök javítását? A fogantyúban van egy fémlemez ami az egyik oldalon megadta magát. Főleg visszabontós/varrós feladat.
-
mm00
aktív tag
válasz
kovacsroli #32924 üzenetére
-
mm00
aktív tag
Sziasztok!
Megnyikkant az egyik irodai gépünk és holnapra mennie kéne. Kikapcsoltuk és a következő bekapcsolásnál csak ventillátor felpörög egy pillanatra és semmi. Amíg nincs áramtalanítva bekapcsolásra fel se pörög újra.
Próbáltam másik táppal, ugyanaz. Kivettem a videókártyát és lehúztam mindent, de semmi változás.
Alaplap: GA-H61M-S2V-B3 LGA1155
Proci: Valamilyen I3-asValaki megtudná szerelni ma/holnap délelőtt, akinél lenne alkatrész is, ha cserélni kell? Házhozviszem és megvárnám.
Előny, de nem feltétel, ha számlaképes vagy
-
mm00
aktív tag
válasz
BigBlackDog #31610 üzenetére
[link]
Olcsó és mintha felújították volna mostanában -
mm00
aktív tag
Sziasztok!
Cégünk webes szoftverek fejlesztésével foglalkozik 8 éve. A megnövekedett vásárlói igények miatt keressük új munkatársunkat terméktámogatói pozícióba.
Ami a feladatod lesz
A support folyamatok önálló ellátása a termékeink teljeskörű ismeretével.
Ügyfelekkel történő kommunikáció angolul, segítségnyújtás és hibakeresés.
Blogbejegyzések írása
Support dokumentáció, tudásbázis gondozásaElvárásaink
Angolul írásban középszintű nyelvtudás, az ügyfelekkel csak angolul fogsz kommunikálni.
HTML és CSS alapvető ismerete. console.log() és inspect element kifejezéseket ne most halld először.
Tudj alapszinten WordPress-t kezelni (téma és plugin telepítés, konfigurálás stb).
Legyél kedves és türelmes.Előny, de egyáltalán nem feltétel
PHP nyelv ismerete
Verzió kezelésben szerzett tapasztalat (SVN)
IT szakirányú végzettségAmit tőlünk várhatsz
Tágas, napfényes iroda a város szívében
Versenyképes fizetés
Bónuszrendszer
Professzionális csapat
Izgalmas feladatokJelentkezéshez szükséges
Fényképes önéletrajz
Nettó fizetési igényedMunkavégzés helye: Győr, Kálvária utca
Kérlek a jelentkezésedet a következő e-mail címre küldd: roland@nextendweb.com
-
mm00
aktív tag
Sziasztok!
Valakit érdekel 2db Gigabyte GTX470OC kártya? Az egyik hibás, utoljára amikor használtuk egyik napról a másikra nem adott képet. Másik kártya ma "halt" meg, szinte eljut a windows a login képernyőig amíg van kép, aztán a Windows 7 kék halállal újraindul.
Aki eljön érte a Galaxy konditeremhez viheti
-
mm00
aktív tag
Esetleg ismer közületek valaki olyan szakembert, aki 5mm-es alumínium lemezt tud élhajlítani? 80cm-es hosszban maximum és 5 db lemezen kellene hajlítani.
-
mm00
aktív tag
Sziasztok!
Vettem neten egy papucsot, de eggyel nagyobb méret kell nekem. Még van rá 10 napom, hogy visszakuljem. Ha esetleg valaki megvenné a a héten, akkor nem küldöm vissza
Pepe jeans bőr papucs 42-es méret, szerintem 41es lábra való [link]
Fashiondaysről vettem, szamlat adom hozza. Csak felprobalva volt.Eredeti ára 12600, de 11000-ért odaadom. (Visszakuldest nekem kell fizetni, szóval ugyanott leszek, ha valaki elviszi)
Tovabbra is van egy elado Macbook air 13', elvihetné valaki
-
mm00
aktív tag
Megkímélt Macbook Air 13' 2014 early eladó
[link] -
mm00
aktív tag
Van egy eladó 13'-os Macbook Air-em. 2014 early, 4gb ram és 128gb ssd
Bővebb info: [link]
Ha valakit érdekel, dobjon privit, irányár 180k.
-
mm00
aktív tag
válasz
Dryman #30649 üzenetére
Tegyük fel folyamatosan töltesz fel. Ha közben kitalálod, hogy letöltenél valamit, akkor ez is feltöltéssel indul, mivel el kell küldened a kérést. Szóval, ha fogja valami a feltöltésed, akkor érezheted úgy hogy nincs internet.
Pár éve időnként elment az irodában az internet és nem találtam mi lehet az oka. (Hasonló paraméterű T-net volt, mint neked). Kiderült, hogy a telefonomon be volt kapcsolva, hogy iCloudba töltsön fel időnként automatikus backupot. Ez képes volt annyira megfogni a netet, hogy amíg nem végzett a feltöltéssel, addig egyáltalán nem volt internet az irodában senkinél.
-
mm00
aktív tag
válasz
sladka_pani #30403 üzenetére
Bemész Telenorba és kártyásan el tudod hozni őket hűség nélkül:
D-LINK Bundle (DWM 222 & DWR 116) 26k
Huawei B525 39k
Huawei E5186s desktop router 38k
Újszerű D-LINK Bundle (DWR 222 & DWR 116) 19K
Újszerű Huawei E5186s desktop router 27k
Újszerű Huawei E5577s LTE router 17k -
mm00
aktív tag
válasz
sladka_pani #30399 üzenetére
Szia!
Pont 1 hete adtam el, lecsúsztál róla.D-Link DWM-222 + DWR-116 kombo tuti működik Telenoros sim-mel.
-
mm00
aktív tag
Sziasztok!
Pár eladó dolgom, ha valakit érdekel valami írjon
4G mobil stickek:
Pár hónapig használtam mindkettőt.
1db Telekom függő 150mbit: D-link DWM-222 - 12e
1db Telenor függő 150mbit: D-link DWM-222 - 12eD-Link DWR-116 router - 9e
A Telekomos és a Telenoros sticket is rá lehet dugni és továbbosztja a mobilnetet. 90-100mbitet mértem vele a győri vasútállomás környékén.STRONG CAS7 Conax/CAM modul [link] 6e
Erősítős antenna földfelszini sugárzás vételére, 2 hónapja vettem MM-be 8e volt. (ha valakit érdekel megnézem a pontos típusát este): 3e
-
mm00
aktív tag
Sziasztok!
Valakinél még karácsony előtt tudnék venni 2*4gb 1333 ddr3 1.5v noti ramot?Előny, ha nem lenne jó, akkor jövő héten visszavihessem
-
mm00
aktív tag
válasz
atos19881101 #29853 üzenetére
-
mm00
aktív tag
Sziasztok!
Van 2 db Strong Conax CI+ modulom eladó. Mindigtv-hez, Telekomos kábeltv-hez használható Győrben. [link]
Továbbá egy erősítős antennám is, ha valaki földfelszini sugárzást akar fogni.
-
mm00
aktív tag
Van egy eladó PS4-em 50.000Ft-ért, ha valakit érdekel: [link]
-
mm00
aktív tag
válasz
kovacsroli #29781 üzenetére
Szia!
Fallout 4 vagy az új Tomb Raider nem érdekel?
-
mm00
aktív tag
válasz
Füleske #29688 üzenetére
Telenoros korlátlan sim-em van a flottás topicból(iqpro), mobilstick ki van lógatva az ablakon, így 50/50mbit-et tud
DE megbízhatóságra nem olyan, mint egy vezetékes net, amint elérhető lesz a Vidanet rendelem is
Van két eladó Ikeas kanapém, topiclakóknak kedvezmény: [link]
-
mm00
aktív tag
Valaki eseteg nem szeretne innen rendelni valamit? [link]
Konyhai és fürdőszobai dolgok vannak, ha 40eur-ért rendelne még valaki velem, akkor ingyen lenne a posta
-
mm00
aktív tag
válasz
sladka_pani #29516 üzenetére
Köszi, de időközben "megoldottam". Kártya nem kellett volna, mert sim-em már megvolt. (Vidanet rövidesen behúzza a vonalat, addig talán túléljük mobilnettel
)
-
mm00
aktív tag
válasz
sladka_pani #29513 üzenetére
Vettem múltkor egy Telekomos mobilnetet 30giga forgalommal, de sajnos nem elég otthonra 1 hónapra (pedig filmeket se töltünk). A flottás prohardveres topicba szereztem egy korlátlan Telenoros sim-et viszont a Telekomos modemem valószínűleg szolgáltató függő. Azt hiszem elugrok a Telenorba egy modemért
-
mm00
aktív tag
Valaki tudna ajánlani olyan céget, aki útátfúrással vagy rakétás átfúrással foglalkozik Győrben? Google ma nem a barátom
-
mm00
aktív tag
válasz
kovacsroli #29330 üzenetére
A legelső találatban én laktam eddig, csak ajánlani tudom a főbérlő is nagyon rendes
-
mm00
aktív tag
Valaki esetleg tudna ajánlani ügyes győri szakembert, aki ragasztással fel tud rakni ~60 folyóméter szegőlécet? Magas fehér szegőléc, sajnos csak ragasztani lehet, mert rossz a fal és nagyon szépen kellene megcsinálni
-
mm00
aktív tag
Költözünk, ezért eladóvává vált a felültöltős mosógépem, egy komód éjjeliszekrénnyel és egy fogas: [link]
-
mm00
aktív tag
Van egy alig hasznalt Nintendo Wii kontrollerem motion plus-al. Utoljára 5 éve használtam a diplomamunkámhoz. Ha valaki eljön érte a Bem térhez ingyen elviheti
2 nap múlva kidobom.
-
mm00
aktív tag
Sziasztok!
Hallottam pár éve egy "pletykát", hogy a Digi-nek van valami nem publikus vezetéknélküli antennás internetje Győrben. Elvileg a városháza tornyán van az adó-vevőjük. Valakinek esetleg nincs erről információja, hogy hogyan lehet ilyen internetet szerezni tőlük?
-
mm00
aktív tag
válasz
stairmaster #28896 üzenetére
Őket dobta a Google, de sajnos nem értem el őket telefonon
-
mm00
aktív tag
Valaki tudna ajánlani egy esztergályost, aki tudna nekem menetetes csövet gyártani?
A csaptelep alján, ahol le lehet fogatni, csak 4cm-es a rögzítő rész és ide szeretnék egy toldót csináltatni, hogy a pultot átérje.
-
mm00
aktív tag
válasz
Jazzos #28459 üzenetére
Két oldalról lehet megközelíteni.
Telket szeretnél venni, amire építkezni fogsz. Ilyes esetben televásárlástól számított x (90 nap rémlik, de nem 100%) napon belül vissza tudod igényelni a 27% és 5% áfa különbözetét, ha áfával vetted. Ebben az esetben az építkezés során ha gyűjtöd a számlákat, akkor ott is visszatudod igényelni a 27 és az 5% áfa különbözetét. Max 5 millió áfát tudsz visszeigényelni. Elvileg nem kell hozzá feleség/férj/gyerek Árnyoldal: Nem lehet más ingatlan a neveden. Vállalod, hogy a következő 10 évben ott fogsz élni, nem adhatod ki, nem adhatod el, nem élhetsz más lakcímen.
"Kész lakást/házat veszel": Ilyenkor 5%-al állítja ki a kivitelező a számlát és ennyi. Tehát 27%-hoz képes jóval olcsóbb lenne. Árnyoldal: Ha ki is állítja a kivitelező 5%-al a számlát, te ugyugy jársz ő meg elrakja a 22%-ot. Továbbá a jogszabályok egyáltalán nem tisztát, ezért semmelyik könyvelő (több helyről is hallottam) nem javasolja 5%-os számla kiállítását, mert a vállalkozás be tud vele bukni és ő szívja meg. Egyszerűbb neki ugyanúgy kiállítani a 27%-ost, mert ő igy biztosan nem jár rosszul (azt feltételezbe, hogy te járnál jól az 5%-os áfával). Elméletileg olvastam valahol, hogyha van telked és építtetsz rá valamit az is mehetne 5% áfával, de egyik kivitelező se fogja megkockáztatni...
Szarul van kitalálva, mert a kivitelezőnek nem érdeke per pillanat 5%-os számlát adni, ha 27%-os áfával is eladja ugyanolyan nettóval. Aki meg kockáztat az 5%-os áfával az meg ugyanannyiért adja majd mint 27-el
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest