- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tserrof77
őstag
válasz
SyMbioTe #40307 üzenetére
Mi nagy Lidl fanok vagyunk, amit lehet, ott veszünk meg. A Kossuth utcai (mivel ott lakunk kb 200m-re) a fő forrás, de ott az akciós cuccokkal mindig bajba vannak. Az aluljárósba túl sokan járnak, ott gyorsan kifogynak belőle, hasonlóan a Jereváni útiakkal.
Amin meglepődtem, az a Mártírok úti. Eleve szerintem az egyik legnagyobb (érzésre) mindenből mindig van nekik, és az akciós cuccokból is mindig van nekik bőven.
-
tserrof77
őstag
válasz
ladopapa72 #40171 üzenetére
Ha a nyúvév-re gondolsz, oda csak ha muszáj
-
tserrof77
őstag
válasz
ladopapa72 #40094 üzenetére
Lado, az már Batthyány tér
-
tserrof77
őstag
válasz
Carasc0 #40071 üzenetére
A PC Klinika volt a Vörösmarty-ban. Talán 2000-2002 környékén zártak be.
A Fefo a Lisztben volt, ahol most a Metlife van, majd a Dunakapu tér felé menő egyik kis közbe költöztek át. (illetve már csak volt, mert a GYMJV kirakta őket a Rómer miatt)
Az Acorp alaplapoknál nekem valamiért zöld doboz rémlik (bár nekem csak 5ALi61 volt, és azé olyan volt) Bár, a gugli szerint a vége felé már kékek voltak
-
tserrof77
őstag
Én egyenlőre (27-ig) átrakom magam OFF-ba az ünnepekre.
Minden kedves topiklakónak áldott, békés ünnepeket kívánok!
-
tserrof77
őstag
válasz
envagyok #39963 üzenetére
Győrszemere messze van?
-
tserrof77
őstag
Üdv, Urak!
Én meg számlaképes (nem cégnek, magánszemélynek, de előtakarékos keret elhasználása miatt kell a számla) burkolót/kőművest keresek épített zuhanytálca kivitelezésére.
Daler: A 20% wear az mit takar? Hogy kb 2-3 órát még elmegy akkuról? Köszi!
-
-
tserrof77
őstag
Erről tényleg megoszlanak a vélemények, van, aki szereti, amit csinálnak, hallottam olyat, hogy valaki szerint mindent ugyanabból a tésztából csinálnak. Mivel én lisztértékeny vagyok, ezért saját véleményem nincs. Bár a feleségemnek rendszeresen tőlük viszem a félkilós szeletelt rozsost. Szóval részünkről +1
-
tserrof77
őstag
válasz
kovacsroli #39451 üzenetére
Roli, ez alapján délelőtt kb semmi értelme nem lesz
-
tserrof77
őstag
-
tserrof77
őstag
Keresnék A320/B350 chipsetes AM4 alaplapot, lehetőleg hátlappal 1.gen Ryzen alá.
-
tserrof77
őstag
Kicsit fórumidegen, de hátha...
42-43-as western csizmát keresnék, lehetőleg bőrtalpút, normális állapotút saját részre. Beltéri használatra (tánchoz). Párat megnéztem a környéken (jófosás,márketplacc) de vagy méret vagy egyéb miatt nem találtam megfelelőt.
Ha valaki tud ilyet, kérem, ne tartsa magában az infót.
-
tserrof77
őstag
válasz
alexah #39148 üzenetére
Kedves Alexa!
Nem tudom, mi igényli az 1 éves gép takarítását, de ha nagyon melegszik, abból jó eséllyel márkaszerviz lesz, mert a hűtést plombás csavarok rögzítik belül, és ha megbontjuk, ugrik a garancia. Garanciális szerviz Győrben tudtommal nincs, BP-en a Fixdirect végzi. Háztól-házig garancia az űrlap kitöltésével igényelhető.
Amúgy köszönöm a Tisztelt Fórumtársak ajánlását!
-
tserrof77
őstag
Hát, nem tudom. Nádor oké, de nem a legolcsóbb. Kálváriával nekünk nincs jó tapasztalatunk. Frei ok, de drága. Ellenben a Kuglóf nekünk bejött (főleg, hogy van gluténmentes saját sütijük is) Ja, a Nádor is a Fűszeres cuccait árulja, szóval a Fűszerest is érdemes megpróbálni.
Bakesz: Megy priv.
-
tserrof77
őstag
Én tizenévekig jártam hozzájuk, amikor még a régi helyükön voltak, a Rákóczi végén, ahol most az OIL! kút van. A költözés után is sokáig, de a távolság miatt feladtam. Normálisak és olcsók voltak. Ja, meg csak nekik volt az egész városban 1300-as Dacia-hoz pótfej a felnihez
Mostanában nem tudok róluk nyilatkozni, bavallom, 5-6 éve nem hozzájuk járok.
-
tserrof77
őstag
válasz
kovacsroli #39066 üzenetére
Én is egyszer voltam csak náluk, mivel untam már kiautózni Nagyszentpálra a régi bejáratott helyemre. 2 vagy 3 éve voltam a szentimrén én is... hááát... se nem gyors, se nem olcsó nem volt. De legalább megúsztam járulékos veszteség nélkül. Azóta Dudu-hoz járok a Kis utcába, Újvárosba. Ismerős is, meg közel is van. És nem drága. Tavasszal 7k-t fizettem centír+kerékcsere kombóért. Nekem külön felnin vannak a téli/nyári szettek.
-
tserrof77
őstag
válasz
tupacamaru #38833 üzenetére
Én a két usb3-as kártyára tartanék igényt, írok PÜ-t
-
tserrof77
őstag
válasz
sladka_pani #38814 üzenetére
Horváth Ferenc, Győrzámoly, de sejtésem szerint kb 1 hónapra előre be van táblázva
-
tserrof77
őstag
válasz
ladopapa72 #38668 üzenetére
...cserébe meg a nyakadba sz@rn@k...
-
tserrof77
őstag
válasz
kovacsroli #38315 üzenetére
Egyetértek, iletve a Dana-ról hallottam "érdekes" dolgokat, nem véletlen elég nagy náluk a folyamatos felvétel.
Ja, jó a procid, jár a piros!
-
tserrof77
őstag
válasz
kovacsroli #38229 üzenetére
Megy PÜ
-
tserrof77
őstag
válasz
Joker88 #38027 üzenetére
Azt kiderítettem, hogy NVMe SSD van benne. A naagy kérdés, hogy van-e benne hely plussz hdd-nek, van-e saját aljzat, vagy plusz lengős kábeles, és az benne van-e....
Szerk:
Sejtésem jó volt. [link] Ilyen kell hozzá. Gyaníthatóan alapból kispórolták belőle...
LE kellene szedni az alját és kiderül...
-
tserrof77
őstag
válasz
Dryman #37722 üzenetére
Laci, egy ilyen géppel is csodát tesz egy SSD. Az más kérdés, hogy a cseréhez rottyra szét kell szedni ezt a gépet. Akkor már egy pasztázást is kaphat szegény. Ellenben lehet, hogy inkább 8.1 mint a 10. Bár, ha felmennek a frissítések és kikapcsolod, akkor talán még oké lesz a 10 is.
-
tserrof77
őstag
Mindkettőtöknek boldogot! Meg minden Lászlónak is!
-
tserrof77
őstag
válasz
kovacsroli #37554 üzenetére
Csak halkan és építő jelleggel jegyezném meg, hogy a gumi a megfelelő profilmélység ellenére is legyen ajándék, mert már 2014-es
-
tserrof77
őstag
Helyi friss reges hirdetés. Először azt hittem, valami gémer noti cuccait árulja, de ez valami belépő szintű x540 vagy valami hasonló IH (ipari hulladék) maradék vackai. A háttértár külön megér egy misét. Gondolkodtam, hogy ráírok, hogy április 1. rég elmúlt, vagy sok a nulla helyenként, de... ez... ááhh.... megy a link a hülyétkapokazapróktól topikba is...
-
tserrof77
őstag
válasz
sotetlovag97 #37522 üzenetére
Megy PÜ.
-
tserrof77
őstag
Zoli, számlát tudsz adni róla?
Jamba: Troll on 1050-ből 2 és 4GB-os van csak Troll OFF Amúgy én is, rossebb a csákányozókba.... -
tserrof77
őstag
NakéremEgérÚr... Ha abból indulok ki, hogy az ÉN hüvelykujjam körme 16mm széles, a nagyított képen a Tied 80mm, az azt jelenti, hogy saccperkábé 5x nagyításban nézzük a képet. A vizsgált kábel a képen mérve 5-6mm, akkor a valóságban kb 1mm. Kiindulva a fekete kábel erezéséből, illetve, a szálak egymás mellett levőnek tűnnek, és a 4-ből 2 van bekötve, egy jófajta házikókány telefonkábel toldásnak gondolom. A telefon ugye a 4 érből csak 2-t használ...
szerk: ne, nem beelőzött Lado Mester...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Medence topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 3 3200G 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD RX580 8GB!
- AMD Radeon 7000 szériás Videokártyák
- Eladó AOC C24G1 24" ívelt gamer monitor Kiváló állapotban!
- Eladó Konfig I7 8700 16GB DDR4 120GB SSD 750GB HDD RTX2060 6GB!
- MacBook Air 15" M3 24GB / 1024GB / Midnight / International billentyűkiosztás / ÁFÁS SZÁMLA
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest