- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-SamS-
tag
válasz
TazLeacher #28343 üzenetére
bazeg én meg beírtam webfordítóba
köszi amúgy sikerült
-
-SamS-
tag
nem tudja valaki hogy lehet a nyelvet átállítani a marketon mert valahogy orosz lett...úgy meg nem igazán értek.
-
-SamS-
tag
tudna nekem valaki olyan programot mondani amivel, a net sebességét lehet lemérni ? de lehetőleg ne a speedtest.net-eset mert az csak 20-30mbit ig mér
-
-SamS-
tag
nem tudja valaki hogy az miért lehet hogy MIUI-ról váltva egy leaked stock romra váltva a market azt jelzi hogy az nfl rivals és az asphalt 6 nem kompatibilis az eszközzel.
lehet ennek vmi köze a rendszerhez ?
-
-SamS-
tag
hát talán ez a 10.napi ajánlat eddig a legelkeserítőbb, a camera zoom fx-en kívül semmi értelmes :S
-
-SamS-
tag
válasz
TazLeacher #25805 üzenetére
retro sonic
gondolom hűek akartak maradni az anno kialakult képi világot visszahozva a sorozathoz -
-SamS-
tag
De akár ez is bekerülhetne a mai napba
-
-SamS-
tag
holnap jelenik meg a GTA 3 mobilokra. Mekkora lenne már ha a 10. nap az lenne az egyik akciós újdonság
-
-SamS-
tag
válasz
Something_ #25566 üzenetére
úgy értettem, hogy pontosabb, mennyire jelez előre, szebb, skinek stb. konkrétan ezek érdekelnének
-
-SamS-
tag
szerintetek ha már megvettem a BW-t akkor van értelme beruházni a HD Widgets-re ?
-
-SamS-
tag
valaki megmondaná hogy aki most vásárolt 23 ft-ért Reckless Racinget az tud-e interneten regisztrálni mert nekem egyfolytában "Failed to register user"-t ír ki...dehogy miért azt nemtudom.valaki ? -
-SamS-
tag
jól tudom h a flick soccer még nem volt akcióban ? csak mert a gépen azt írja hogy megvéve, de a telón meg nincs a telepíthető alkalmazások között. amikor pedig rányomok a perscued gombra egyből azt írja h majd a telón le lesz töltve csak nem csinál semmit....
-
-SamS-
tag
a marketos főoldalon csak 9 program van. hol a 10. ?
-
-SamS-
tag
eddig az első meg a második nap vitte a pálmát szerintem
-
-SamS-
tag
(#24933) TRob1 :
én csak is akkor fogok vásárolni amikor a marketon már 22HUF van írvaezt nagyon remélem megcsinálják androidra is mert ha nem akkor az anyukájukat a WB-nek
-
-SamS-
tag
tudja valaki hogy mikor vannak a "frissítések" a marketon, mármint a 22ft-os appokat mikor frissítik
-
-SamS-
tag
és meddig lesz ilyen 22ft-os akciós vásárlási lehetőség, csak a mai napon és csak ezek ? vagy netán holnap is lehet számítani valamire ?
-
-SamS-
tag
valaki megmondaná hogy mi a különbség a reckless racing és a RR PLAY között ? vagy hogy szükség van e mindkettőre ?
-
-SamS-
tag
valaki megmondaná nekem hogy a BW-nél miért ír napkeltéhez 14:17-et napnyugtához meg 22:53-at ? :SMIUI rendszeren, az automatikus idő kivan kapcsolva.megoldva
-
-SamS-
tag
mennyire biztonságos a marketon való vásárlás ?
csak mert még sosem használtam, de most h ilyen akciók vannak szerintem beruházok pár dologra
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest