Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdavid1
aktív tag
Pont a két legjobb kamerához nyúlnak?

Ultraszéles meg majd szokás szerint rosszabb lesz? -
janeszgol
félisten
Én a Xiaomi 17 Pro-t várom. Remélem lesz idehaza, mert azt szeretnék venni jövőre!
-
Aryon87
félisten
Na így már nyugodtabban alszom, hogy lesz Ultra is

Várós nagyon, mert nyáron lesz 2 éves a 14Ultra, és aktuális is lesz a cseréje -
Elit3Zotya
addikt
Ez így sajnos elég esélytelen szerintem még a Kínaiaknak is, de náluk sosem tudni..
A lényeg nekem, hogy ne legyen 3 kamerás felállás, mert a 4 minden hogy jobb, lehet 2 ezer mp-es is az az 1 zoom kamera, akkor sem lesz olyan mint a 4 külön optikai.!
Jelenleg még most is az x8 ultra a legjobb ebből a szempontból, az a felállás legyen úgy szenzorokban megváltoztatva, amit írtál.
-
joey04
titán
lenne mire, uw is lehetne vivo módra 1/1.28, meg a másik zoom is lehetne 1/1.56. mint pl oppo find x8 ultrában a 3x. számokban folymatosan verik a 2 nagyot, itt most a kínai belharc az érdekes. Csak már nincs hely... 50mp main 1", 1/1.56 50mp 3x, 200mp 1/1.4 4.3x (inkább 5x), 50mp 1/1.28 UW. na az finom lenne.
vagy akkor már a sony 1/1.1 200mp main amiről voltak hírek -
prolad
addikt
Szerintem az "idei" (mondjuk azt, hogy 8 gen 5 szériás) moddelleknél nem lesz érdemi előrelépés kamerában. A tavalyiak (8 elite széria) megkapták a legnagyobb elérhető szenzorokat bőven az Apple és Samsung fölé lőve, idén nincs értelme növelni és talán nem is nagyon van mire. Inkább kicsit vekonyitanak/könnyítenek meg reszelnek valamennyit a szoftveren.
-
Segal
veterán
Lassan kiszökhetne "véletlenül" egy kép is a telefonról, főleg ha decemberben már érekezni is szeretne.
-
joey04
titán
a 15 ultrában LYT-900 main, JN5 UW, IMX858 3x, HP9 4.3x van. A main és a hp9 frissítve lesz, az uw marad és az IMX858 is cserélve lesz egy pletyka szerint JN5-re. [link]
Nem vagyok annyira elégedett... Megálltak egy kicsit a kínaiak. Picit adnak, picit elvesznek. Ennek persze üzleti mellett fizikai okai is vannak, de akkor is.
-
Elit3Zotya
addikt
Várós.
A leggyengébb zoom szenzor elvileg cserélve lesz, ami egyébként még így is jobb, mint pl az iphone 17 pro max vagy s25 ultra egysége.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - OFF topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Temu
- Sweet.tv - internetes TV
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- CalDigit TS3 Plus Thunderbolt 3 dokkoló állomás
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vagy akkor már a sony 1/1.1 200mp main amiről voltak hírek