- iPhone topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Aktív témák
-
fgordon
senior tag
Mivel tudom legegyszerűbben/legprofibban nézni, hogy milyen programok használnak internetet, esetleg tiltani is az alkalmazásokat?
-
fgordon
senior tag
válasz
elfelejtette #49580 üzenetére
Szia, köszönöm a válaszaid!
A. Milyen tűzfalat javasolsz? Sokat lassít/ront a telefon fogyasztásán? Free/fizetősben mik a legjobbak?
B. Nem szükséges külön partíció az app-oknak 2.3.6-on? De akkor mikor javasolt/kell külön EXT2 a FAT32 mellé? Tud valaki infót, hol olvashatok erről?
C. Van valami adatbázis/lista, milyen programokat lehet/érdemes átpakolni belső memóriából SD-re?
-
fgordon
senior tag
Sziasztok!
DEFY+-os kérdéseim lennének. Nektek biztos a fejetekben van sok tapasztalat, nagy segítség lenne számomra, mit érdemes kipróbálni, milyen app-okat.
Nem baj, ha fizetőset javasoltok, de ha van, érdekelne az ingyenes alternatíva is.Első körben a gyári, 2.3.6-ot akarom használni root-olva, később majd valami mást akarok kipróbálni.
1. Jól gondolom, hogy az 1 gb belső tárhely bőven elég az app-oknak, nem szükséges nekem app2sd használata és SD kártyán ext2 partíció létrehozása a FAT32-n kívül, stb?
2. Motoblur nekem nem kell, hogy tudom kiirtani a telefonról? Érdemes eltávolítani? Aki használja, az miért?
3. Milyen app launchert javasoltok, ami gyors, 2.1 szerű balra, jobbra görgetve tudok az app-ok között lapozgatni?
4. Kellene olyan app, ami kezel ő/ű betűt, lehetőleg ott is van egyből az ékezet (nem kell nyomva tartani), ahol még esetleg fel tudom cserélni az y/z-t is.
5. Legjobb avi/mkv player, amin nincs semmilyen reklám/logo, ha filmet nézek.
6. mp3/flac player, equalizer-rel
7. olyan zene player, ahol a hangerő le/fel gombbal tudok lépkedni a zeneszámok között. Vagy más mód, ahogy az érintőképernyő használata nélkül tudok előre/hátra lépni a zenék között.
8. olyan ébresztő, ahol a hangerőgombokkal vagy a bekapcsoló gombbal tudom kezelni a szundi / leállítást, hogy ne kelljen az érintőképernyőhöz nyúlni.
9. Word/Excel formátumot létrehozó/módosító/néző app
Köszönöm előre is az ajánlásaitokat.
Aktív témák
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest