- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Aktív témák
-
Antilhu
tag
Sziasztok,
7 colos tabletre (3.2-es android) milyen app-okat javasoltok az alabbi kategoriakban:
- Bongeszo /chrome nincs meg ra, a gyari az gaz.
- Jatek amit mindenkeppen ki kell tableten is probalni
- Egyeb hasznos, szorakoztato appokKoszi: Antlhu
-
Antilhu
tag
válasz
St3ven #49492 üzenetére
tényleg nem volt időszak felvéve... már felvettem minden hét / egész nap típust. Valamint felvettem pár kamu díjat is, mert nekem arra kellene hogy excelbe kidobjam és összesítsem hogy kikkel mennyit beszlélek.
Sajnos továbbra is üres az export
Mit érdemes még próbálni?
-
Antilhu
tag
Sziasztok,
köszönöm a tippet, feltettem a CallMeter 3G, és nagyon frankónak is tűnik, viszont nekem mindig üres fájlt hoz létre exportáláskor. Ha bemegyek a Beállítások/Exportálás/Időszakok exportálása, ott kérdez tőlem egy leírást írok vmit, majd kiválasztom hogy miként osztom meg (DB, vagy gmailen szoktam). Mikor aztán megnyitom csak a leírás van benne... mondjuk gyanús h miért nem kérdezi az időszakot... a többi export inkább a szabályokra és a beállításokra vonatkozik, így ezeket nem használtam. A Naplóban látom a rekordokat....
valakinek esetleg lenne tippje mi lehet a gond?
Samsung G SII-m van T-s ICS-esl, köszönöm a segítséget!
-
Antilhu
tag
Sziasztok,
Valaki ismer olyan programot ami a hívások alapján öszessíti hogy adott hónapban melyik számmal mennyi időt beszéltem? Esetleg tudja kezelni a számlázási egységet és a díjat? Illetve az is hasznosn lenne ha excelbe kintudnám tenni a havi mérést.
Remélem van ilyen, előre is köszi a segítséget! -
Antilhu
tag
Sziasztok!
Androidos platformon (HTC WFS) használom a WhatsApp alkalmazást, és gyári állapotot kellene visszaállítanom egy softverfrissítés miatt. Nem tudjátok, hogy milyen módon tudnám a WhatsApp-os chatjeim lementeni / biztonsági mentést csinálni és majd a resetelt telóra újra feltenni?
én arra gondoltam, hogy átdobom az egész alkalmazást az SD kártyára és úgy akkor nem esik baja, csak egy bökkenő van: a Whatsappot nem lehet SD-re helyezni...
Esetleg valakinek lenne ötlete?
köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest