- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
Antilhu
tag
Sziasztok,
7 colos tabletre (3.2-es android) milyen app-okat javasoltok az alabbi kategoriakban:
- Bongeszo /chrome nincs meg ra, a gyari az gaz.
- Jatek amit mindenkeppen ki kell tableten is probalni
- Egyeb hasznos, szorakoztato appokKoszi: Antlhu
-
Antilhu
tag
válasz
St3ven #49492 üzenetére
tényleg nem volt időszak felvéve... már felvettem minden hét / egész nap típust. Valamint felvettem pár kamu díjat is, mert nekem arra kellene hogy excelbe kidobjam és összesítsem hogy kikkel mennyit beszlélek.
Sajnos továbbra is üres az export
Mit érdemes még próbálni?
-
Antilhu
tag
Sziasztok,
köszönöm a tippet, feltettem a CallMeter 3G, és nagyon frankónak is tűnik, viszont nekem mindig üres fájlt hoz létre exportáláskor. Ha bemegyek a Beállítások/Exportálás/Időszakok exportálása, ott kérdez tőlem egy leírást írok vmit, majd kiválasztom hogy miként osztom meg (DB, vagy gmailen szoktam). Mikor aztán megnyitom csak a leírás van benne... mondjuk gyanús h miért nem kérdezi az időszakot... a többi export inkább a szabályokra és a beállításokra vonatkozik, így ezeket nem használtam. A Naplóban látom a rekordokat....
valakinek esetleg lenne tippje mi lehet a gond?
Samsung G SII-m van T-s ICS-esl, köszönöm a segítséget!
-
Antilhu
tag
Sziasztok,
Valaki ismer olyan programot ami a hívások alapján öszessíti hogy adott hónapban melyik számmal mennyi időt beszéltem? Esetleg tudja kezelni a számlázási egységet és a díjat? Illetve az is hasznosn lenne ha excelbe kintudnám tenni a havi mérést.
Remélem van ilyen, előre is köszi a segítséget! -
Antilhu
tag
Sziasztok!
Androidos platformon (HTC WFS) használom a WhatsApp alkalmazást, és gyári állapotot kellene visszaállítanom egy softverfrissítés miatt. Nem tudjátok, hogy milyen módon tudnám a WhatsApp-os chatjeim lementeni / biztonsági mentést csinálni és majd a resetelt telóra újra feltenni?
én arra gondoltam, hogy átdobom az egész alkalmazást az SD kártyára és úgy akkor nem esik baja, csak egy bökkenő van: a Whatsappot nem lehet SD-re helyezni...
Esetleg valakinek lenne ötlete?
köszi!
Aktív témák
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Nitro AN17-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 7735HS GeForce RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch7 44mm LTE (esim)
- Eladó 4 hónapos Asus Vivobook S14 M5406NA-PP014W 3 év garanciával
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest