Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-HajTömeg-
őstag
HA viberen üzengettem valakivel,de időközben mikor újratettem a telefont sikeresen kitöröltem a számát,akkor az illetőt még valahogy vissza tudom keresni?
Gondoltam hátha tudtok rá valami megoldástMelack
-
-HajTömeg-
őstag
Aki Friendcastert használ,azoktól kérdezném,hogy hol lehet rajta beállítani,hogy ne mutassa azokat,akiknek a bejegyzéseit már régesrég letiltottam.
Ebben az egyben rosszabb,mint a gyári facebook alkalmazás -
-HajTömeg-
őstag
Milyen chat alkalmazást ajánlanátok?
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
spiritex #43372 üzenetére
Nekem ugyan ez volt anno az alaplapommal.
Szerencsére 2hét alatt megoldódott, nem kicsit voltam ideges,mert munkára is használom a gépet, két hetem kiesett.
Sajnos valószínűleg ez a módja a cserének és hiába fogsz fogyasztóvédelemhez fordulni.
Esetleg kérdezd meg itt: [link] -
-HajTömeg-
őstag
Mert abból amit szeretnék,az kétszer ilyen drága, másrészt nem akarok win7-et,csak most tetszik ez a launcher.
Pár hetente lecserélem a Launchereket,tetszik,hogy olyankor mintha új telefont kapna az ember.
De bírom,hogy mindenki frászt kap,ha egy más rendszerről esik szó, gondolom az Iphone megemlítésétől sikítófrászban törtök ki
Juj wp7 Launcher , rohadjak meg...
Vicc... -
-HajTömeg-
őstag
Sziasztok!
HAsznál valaki Launcher 7 -t?
Hogy lehet kedvenc telefonszámokat, bluetooth bekapcsoló gombot és widgeteket kitenni?spiritex
Nem tudom,hogy lehet-e.
MOst annyit megtaláltam,hogy jobb gombbal elő lehet hívni a widgeteket,miután engedélyeztem és oda be lehet pakolni ezeket,amiket kérdeztem.
De jobb lenne,ha el lehetne húzni a főképernyőt balra és ott lenne mindez.
Nekem tetszik és bár mindenki írja,hogy neki lassú, nálam kifejezetten gyors... -
-HajTömeg-
őstag
Sziasztok!
action movie fx-hez hasonló programot keresnék androidra!
Találtam is egyet ,de sajna nem kompatibilis RAY-el,nem tudom miért
Ismertek más ilyen programot?
Slow motion progi is érdekelne,ha van Androidra! -
-HajTömeg-
őstag
Sziasztok!
Ha valaki használ Slow motion alkalmazást,az legyen kedves ossza meg velem,hogy melyiket érdemes beszerezni!
Aktív témák
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +Motion Controller
- Hama uRage CyberBoard billentyüzet+HAMA Urage gaming egér
- 6gen i3 pc i3-6100/8gb ddr4/120 gb SSD GTX 960-2 gb DDR5
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 777 vagy 3800 expoval)
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest