- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
rinike #38100 üzenetére
Én nem vagyok olyan kifinomult mint RootRulez Úr, ezért csak olyan nyersen (ahogy szoktam
) annyit kérdeznék:
Mi értelme becopyznod ugyanazt a hsz-ed mégegyszer, ha úgysem olvasod el rá a válaszokat? (Amit pl. az előzőre már a kérdés után 4 perccel megkaptál? Aztán kicsit később is?) -
RootRulez
félisten
válasz
rinike #38100 üzenetére
Tisztel Rinike!
Korábban (más) is és (én) most is azt a válasz tudom adni, hogy Google Calendar-ral létre lehet hozni bejegyzést, ami (akár) 5 hetente ismétlődő eseményt is. Aztán a telefon szinkronizál vele és időben csipog. Természetesen sok napárprogram is képes rá, pl a Jorte, de ez is ugyanúgy a Google szerverrel működik együtt, nem kell neki folyamatos net, de időnként nem árt, ha szinkronizálod.
Üdv: RR
-
válasz
rinike #37557 üzenetére
Tisztelt Rinike!
Ahogy TRob1 előttem mondta a gmail fiók naptárjával lehet ilyen ütemezést végre hajtani.
De ehhez internet kapcsolat is szükséges, hogy a készülék naptárját folyamatosan szinkronizálja. Módosítani csak PC-ről tudod az 5 hetes ciklust, ugyan is több lehetőség közül ez pont nincs benne a telefonba.
Gmail naptár! -
TRob1
veterán
válasz
rinike #37557 üzenetére
Gmail naptárba simán tudsz olyat hogy 5 hetente ismétlődjön 1 esemény... (persze lehet hogy rosszul értelmeztem a kérdést
)
(#37555) .:LoMAX:.:
Ezt főleg azoknak ajánlod akik még a gmail accal se mernek szinkronizálni, hátha egy "idegennek" megadnak mindent?
Egyébként még nem teljesen tiszta számomra hogy pontosan mire jó, mire hasznosíthatnám. Próbáltad/használod?
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest