- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
válasz
DzsannyX #27287 üzenetére
Ez aztán poénos.
RX 480-on (előtte RX 550-en) lóg két régebbi lapos monitor (SyncMaster 204B - 1600*1200 20" és SycMaster 205BW - 1680*1050 22") átalakítókkal (DP to DSUB és HDMI to DSUB), hót mindegy melyiket hogyan csatlakoztatom, akkor is mind a kettőn van kép már BIOS-tól.
Ugyanezen RX 480-at használtam előtte az aláírásomban lévő konfigban, ott DP-n egy 24"-os FHD freesynces LG monitor és egy 43"-os 4K LG TV volt rákötve HDMI-vel, ugyanúgy adta mindkettőre a képet végig, ha beléptema BIOS-ba akkor is.
GTX 1070 viszont a TV-re csak akkor adja ki a képet ha: -betöltött a rendszer vagy az FHD monitor ki van kapcsolva.(#27281) fanti: nem, nem voltak ilyen tünetek (én nem tudok róla).
Roppant kíváncsi vagyok, mi okozhatja.
Nekem is gyanús az a két NVMe SSD, mivel nagyon más nem maradt.(#27290) fanti: bár akkor is érdekes nyavaja.
gondolom, másik VGA nincs a közelben. -
fanti
addikt
válasz
DzsannyX #27275 üzenetére
Én eleve HDMI-n vagyok a kezdetek óta és a monitoromon nincs DP port.
beef
Igen, holnap kiszedem a lapot, kirakom az asztalra és csak proci lesz benne megy a második slotban 1db memória...meglátom...írni fogok Nektek a fejleményekről, de eléggé nagy csalódás nekem addig ez a lap, MSI lapom eddig még sosem volt, de Gigabyte, Asus és Asrock, azok elég sok volt mindből.
Köszönöm Srácok a sok tanácsot, holnap futok vele még egy kört és jelentkezek!
Ha addig bárkinek még lenne ötlete, szívesen fogadok minden segítséget!
-
RECSKA
veterán
válasz
DzsannyX #25965 üzenetére
Nem kell esportolonak lenni a 240hzes monitorhoz.
Egyszeruen annyire folyamatos a kep az olyan monitoron, hogy nehez korbeirni. Sajna nekem a periferikus latasom kikeszit. Ha fordulok a karakterrel, es valahol messze pl a kepernyo szelen darabosan mozgo "ollyektum" van, fenyt kapok. A masik amitol fenyt kapok, azok a szoros elek..
Ezert is valtottam 1440p@165Hzre... Csakhogy ez is szoros... Ugyhogy menni kell tovabb, 4k@144hzre... Mondjuk mire megfizetheto lesz egy olyan monitor, szerintem kijon a kov.gen a vgakbol
-
Alpi.
addikt
válasz
DzsannyX #25961 üzenetére
Jaja, ha életszerű kombinációkat nézünk, nincs ok parázni. Viszont találni lehet most kb. bármit.
Én spec. egy sor izgalmas dolgot találtam a tesztekben, az új 3080-tol függetlenül. Egész érdekes skálázások láthatóak, illetve a 3d enginekről is sok info kiderül. Vannak igencsak komoly, modern dx12 motorok, illetve olyanokat is látni, ahol betegen cpu limites a helyzet. -
Albigator
őstag
válasz
DzsannyX #25961 üzenetére
Én konkrétan ebből a topikból összesen 2 embert tudok
:
-R3laX
-hackeeeeeDe való igaz tényleg nem a FHD 240 HZ leggyakoribb manapság.
Szerintem a WQHD is elég fontos, többen játszanak ott mint 4K-n. Viszont valószínűleg a 4K-s tábor vesz inkább 3080-at, az a célközönség, nem pedig a 1440p-s kijelzővel rendelkező felhasználók.
-
Albigator
őstag
válasz
DzsannyX #25952 üzenetére
Hát igen, biztos nem az fog számítani h PCIE 3.0 vagy 4.0.
Hanem, hogy sajnos az intel előnye talán jobban kijön most:(4K-n már elenyésző a különbség)
Majd reméljük ez a Zen3-al változik...
-
pacni120
tag
válasz
DzsannyX #25950 üzenetére
Értem az iróniát
Nevetünk rajta, de a gyakorlat azt mutatja, hogy nem tudok RDR2-ben high-ultra beállításokon fix 60+ fps-t elérni. Nevezhetnek sznobnak, de - mint gondolom mindenki - sokat dolgozom, tehát azt a kis időt, amit játékra tudok fordítani, azt igenis minőségi módon szeretném eltölteni, nem az fps dropokat számolgatva. Az RTX mézesmadzagnak sokan nem akarnak bedőlni, de ha nincs más alternatíva, akkor kénytelen lesz az ember felülni a vonatra, ha nem akar leadni az igényeiből.
-
válasz
DzsannyX #21428 üzenetére
Szívesen! Lassan bele kellene írni az összefoglalóba, hogy a Trident Z Neo 3600 CL16 DOCP mellett 3666 MHz-en érzi jól magát, mert már legalább három embernél igazoltan bevált a módszer. Ha random újraindul, az lehet mástól is. Offset nincs a procin? ECC funkció le van tiltva a memóriánál?
-
mozso
senior tag
válasz
DzsannyX #21192 üzenetére
A minimum 50mv különbség több érték között is meg kell legyen:
SOC VDDG vs VDDG IOD
VDDG IOD vs CLDO VDDPNekem ezek nem minden esetben teljesültek az alap - auto beállítások mellett.
Tegyél egy próbát. Sokan stabil / jó értéknek tartják 3600MT/s ram sebesség mellett a 0.866v VDDG IOD-t 2db single rank modullal.
-
subaruwrc
félisten
válasz
DzsannyX #21188 üzenetére
van mert abban van a memvezérlő.
szerintem inkább ott lesz a probléma hogy esetleg a határon van amikor 3600-on akarod a ramokat hajtani 1:1-ben és az új bios túlfeszített valamit. VDDG / soc fesz beállításaidat nézd át. Amiket itt tanácsolnak a tapasztalt emberkék azok segíthetnek. Vannak egy ketten 3900x-szel is. Abba a lapba a 3600 simának kell hogy legyen -
Exodion
senior tag
válasz
DzsannyX #21131 üzenetére
Hat Igaz nekem Formula nem Hero, de semmi ilyet nem tapasztaltam.
Tokeletesen mukodik, pedig soha nem veszodtem meg clear CMOS > Update > Load ... > lofutty. EZ Flash > Internetrol updatelj > Load profile es kesz.
Kicsit alacsonyabb a 3900X temp mint 2103-al volt, most le tudtam huzni Silent modba a radiator ventiket es 40-45C kozott mozog.
2103-al 50-55C volt Silent modban. -
válasz
DzsannyX #21148 üzenetére
Neked is azt írom, amit korábban egy másik kollégának: ez a RAM nem szereti ASUS-ban a 3600-at! Aktiváld a DOCP-t, az órajelet viszont rakd át 3666-ra, és húzd mellé kézzel az FCLK-t is. Nálam így megy egy ideje ugyanez a KIT, tegnap is bevált az UEFI-vel. Igaz, nálam az olcsóbb GTZNC van, de a trükk másnál is bevált már, hátha Neked is sikerül.
hokuszpk: veszélyesen élek. Más sziklát mászik, én meg UEFI-t frissítek. Sőt, rendeltem még egy szett Trident Z Neo-t, meglátjuk, mit mutat 4*16 GB mellett a téma.
-
mozso
senior tag
válasz
DzsannyX #21131 üzenetére
Mostanság így csinálom és sajnos volt tapasztalat ami miatt ez vált be Asus C8H-nál.
Gép kikapcs, CMOS reset, majd bios flashback usb portba USB drive C8H.CAP nevű új bios-al. Bios flashback button megnyom. Ha végzett a folyamattal jön a clear CMOS és bekapcs.
Első indításnál biost frissít, majd következő indulásnál load optimised defaults és restart. Utána DOCP bekapcsol, de minden más gyári értéken marad és restart. Innentől lehet állítgatni amit kell.
Ha nagyon kell akkor a user profile részben a CMO alapú régi bios beállítást vissza lehet tölteni, de én inkább mindent magam állítok be újra. -
Albigator
őstag
válasz
DzsannyX #20945 üzenetére
+1 a Mugennek: nem rossz hűtő, de nem is a legjobb..
Viszont ÁK szerint már csak 1 noname boltban lehet kapni, elég drágán. (Használtan persze lehet jó deal)Közben amúgy megrendeltem másik boltból is, ahol szintén nincs jelenleg (5-7 munkanap) de 120 év jótállást adnak.
Gondolom amúgy ez már a lifetime gari lenne.
Mindegy, amelyik hamarabb teljesíti, az nyert. -
DonDennis
senior tag
válasz
DzsannyX #20463 üzenetére
Köszönöm, azok drágábbak is picit mondjuk. Ezt a kettőt találtam ami szerintem nem rossz vétel:
Crucial Ballistix Black 32GB 3200MHz DDR4 RAM (BL2K16G32C16U4B)
G.SKILL 16GB Trident Z Neo DDR4 3600MHz CL16 KIT F4-3600C16D-16GTZNCMit javasoltok inkább 3600Mhz de csak 16gb-t vagy elég a 3200Mhz de 32gb-t legalább?
-
válasz
DzsannyX #20301 üzenetére
Ok nyilvan nem, de az o hatalmas szerencsejehez hozza tartozik hogy kozvetlen elotte 2 alaplapot vitt vissza az alzaba azert mert nem ment utp keresztul a net. Kijott a digitol az ember hogy routert csereljen, probaljon allitani a tuzfalon stb es sehogy nem birtak mukodeare birni a netet. Megvette most ezt az alaplapot, ezzel meg most emiatt "sziv".
-
válasz
DzsannyX #20275 üzenetére
Megszunt az instabilitas. Minden full alapon volt. Egyedul a memoriaban volt beallitva az xmp profil 3200mhzre
Nem akartunk mi all core 4.6 t.. De 1 magon jolettt volna 4.6 latni.. Ez alapon minden magra 4000 mhz ment. Standard es oc modben sem valtozott az orajel ami az alaplapi beallitasban volt. Ezt nem ertettem. Jatekokban amugy ugy gondolom meg mindig szamit hogy az elso mag azet minnel nagyobb orajelen menjen. Amugy cod mw 4k 144hz monitorra kell velobi a geoet minnel jobban. 70-80 fps re leesett.. Mostmar 90 felett van a min fps az utolso beallitasokkal.. Ezt gondolom lehetne meg finomitani ha 4.2 lesz a tobbi mag az elso mondjuk 4.7 2 ik 4.5. Nem cel tulhuzni a gepet de szerintem ez igy realis lehet amit irtam nem? Anyi hogy eljottem es 4.2 re lett most beallitva a gep 1.25 volton ha jol ertettem. Cinebenchek teszteltte a pontokat homersekletet es egyelore ezen fut most. Szoval jatekban az elso ket magot azt nyugodtan fel lehet huzni magasabbra annak van meg most is ertelme ugye?
-
bozont
veterán
-
mozso
senior tag
válasz
DzsannyX #20121 üzenetére
A sima hivatalos biossal is szivunk Asus fronton.
Elkezdtem allitgatni par dolgot a hwinfo teszt miatt. Azota nem talal magara a rendszer.
akkor sem ha mindent visszaallitok az eredetire
akkor sem ha nyomok egy bios resetet es betoltom a regi beallitasokat
akkor sem ha bios reset utan a lefenykepezett beallitasokat magam allitom be ujraez kesz, Cinebench R20 multi alatt most mar 4.0GHz is fel csoda, korabban tudtam azert 4.1GHz-et ugyanezzel a biossal.
nem ertem....
-
Chaser
legenda
válasz
DzsannyX #15694 üzenetére
1440p-n nézem majd meg, úgyis kíváncsi vagyok rá, 5-10 perc erejéig biztos leköt
jokeph
beépített benchet nem is néztem, csak magát a játékot, viszont nincs olyan cpu fps drop mint az originalsnálKupszi
nálam 60-as frame limit van, nem hajtok többet a kártyából ha a monitor úgy sem tudja - csak ilyet tudtam venni abból ami nekünk jó, 32"/sík/ips -, de igazából nem is kell több ha megvan a stabil 60 frame, teljesen szmusznak' érzem úgy az egészet
3600-ot smt nélkül nálam ugyanúgy megeszi mint az 1600 af-et
rendszer viszonylag új, kb 2,5 hetes, csak játékok és tesztelő sw-ek vannak fenn
van game pass-ben valami álltkertes játék, az is zabálja a cpu-t de durván, nyiknyikölt' 6 mag alatt - graf nem valami pro, vga sokszor unatkozik, valszeg' xboxra optimalizálták, pc-sek meg dögöjjenek' meg - -
kopi72
aktív tag
-
tomsolo
addikt
válasz
DzsannyX #11391 üzenetére
Nekem ez van a 3700X-en.
Ha nincs durva tunning teljesen jó, ráadásul könnyen szerelhető és még a ramok is elférnek mellette. Hangja lényegében nincs. Szereti viszont a felső ház ventit, jó pár fokot tud számítani.
All core 4200Mhz, vcore 1.25:
idle: 38°C
load: 45-60°C
Cinebench/stressz: 72 °CBár én nem így használom, hanem inkább 3200-on 1.1065-el, mert ilyenkor a stressz is max 55-60 fok szokott lenni.
-
worxland
addikt
válasz
DzsannyX #11164 üzenetére
Ja, jó lesz. Miután 2x pelust cseréltem, jó lett.
1) Letöltöm az @bios-t, telepít, semmi ablak vagy szöveg, úgy kellett megkeresnem, hová pakolta a programot az installer.
2) Szerverről csak az F5 bios-t hajlandó felrakni, OK, hadd szóljon
3) Reboot után üzen, hogy nem indul, kell egy load bios with defaults
4) defaulttal indul, mem visszament 3200-ről 2133-ra, miután visszaállítom, persze ugyanúgy megy rendesen 3200-ön
5) letöltöm az F10 biost (ez az 1.0.0.4 B), felrakom (persze itt is volt izgulás, mert a fájl neve nem bios.bin)
6) reboot után mem kérdés nélkül visszament 2133-ra, megint állíthattam vissza, meg kapcsolhattam be a jól eldugott CPU virtualizációt (VMware-hez kell), meg macerálhattam újra végig a ventillátor-beállításokat, hogy kussoljon alapjáraton a gép (AIO pumpa és radi+frontventi+hátventi)A bootidőt meg pont leszarom, restart-ra nem vonatkozik, cold boot meg havonta 1-2x fordul elő (éljen a sleep).
-
Motyi
senior tag
válasz
DzsannyX #7119 üzenetére
"A kérdés csak az, hogy van-e bárminemű különbség a korábbi (09.12-én kiadott) 1001-es BIOS és a mostani (09.25-én kiadott) 1001-es között."
Nincs, szimplán megszűntették azt a zavaró helyzetet, hogy a legújabb bios melett (1001) volt frissebb dátumozású is viszont alacsonyabb verziószámmal (0901), azaz szimplán átdátumozták.
"A 0901-es BIOS frissítés, ami 20-án jött, az csak az újabb 1001-es BIOS-ban van benne, vagy már az előzőben is benne volt, vagy egyikben sincs benne?"
A 0901 még a régebbi ABB-re épül, míg az 1001 a legújabb ABBA-ra.
Szerintem, de ez csak találgatás, a 0901 a 0803 finomított/optimalizált/hibajavított változata, míg az 1001 a boostfix kiadás. Azt hogy az 1001 miből épült fel (0803 + ABBA frissítés vagy 0901 + ABBA frissítés) azt szerintem sosem tudjuk meg. De a lényeg, hogy az 1001 a legújabb és legaktuálisabb bios, így felesleges a 0901-ről elmélkedni. -
Motyi
senior tag
válasz
DzsannyX #7113 üzenetére
A 0901-es Bios még nem ABBA-ra épül, szerintem ez lett volna ami a 0803 után jött volna normál esetben. De közben jött a max single core órajel mizéria és gyorsban kitolták az ABBA-ra épülő 1001-et. Ezt követően valamiért kiadták ezt is (aminek látszatra semmi értelme nincs), most meg feltételezem a logikai/számozási sorrend helyreállítása miatt korrigálták az egészet.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
DzsannyX #6446 üzenetére
Szerintem vak vagy, no offense.
[link], letöltési link.
Version 1001 2019/09/12 14.78 MBytes
ROG CROSSHAIR VIII HERO BIOS 1001
Update AM4 combo PI 1.0.0.3 patch ABBA to improve system performance
Before running the USB BIOS Flashback tool, please rename the BIOS file (*.CAP) using BIOSRenamer.RECSKA: nem tudom mit varsz 130k-ért.
És azt sem hogy Asrock mit csinal mert többiek mar kitolták sokra. Egyébként en ahogy elnéztem jelenleg amit vennék az siman egy 57k-s Asus Prime X570-P lenne ha rámennék x570-re.
-
válasz
DzsannyX #6252 üzenetére
Na mégis kiderült, én voltam a béna
Bár igaz, hogy ez nem az AGESA 1.0.0.3. ABBA:
Also note that these bioses ARE NOT based AGESA 1.0.0.3ABBA code revision, as the whole code base has not been upgraded (only the SMU firmwares).
Therefore the behavior might not be identical to true 1.0.0.3ABBA bios builds. -
válasz
DzsannyX #5193 üzenetére
Zsír, lehet, nálam is ez a gond. Hétvégén ráptóbálok, hogy full autón hagyva mindent, ezt a két értéket kézzel belőve képes lesz-e XMP órajeleken hajtani a modulokat. Ami érdekes, hogy hiba nélkül megy a gép, ha megy, de cold bootból és restartból sem indul el elsőre csak másodjára.
@Szente: köszi a visszajelzést! Én csak azonos BIOS verzió alól készített mentést szeretek visszatölteni, ha frissítek, inkább kézzel tolom vissza a beállításokat, biztos ami biztos.
-
mozso
senior tag
válasz
DzsannyX #5019 üzenetére
G.Skill Trident Z RGB CL16 (2X8GB)
F4-3600C16D-16GTZREzek szintén jól mennek (Ryzen cikkekben használták PH, Anandtech, stb):
F4-3600C16D-16GTZN Trident RGB Neo
F4-3600C16D-16GTRG Trident Royal Gold
F4-3600C16D-16GTRS Trident Royal Silver
Az Asus Memory QVL igazán részletes amúgy: https://www.asus.com/Motherboards/ROG-Crosshair-VIII-Hero/HelpDesk_QVL/
Én csak 3600-as 16-16-16 single rank-es modulokra koncentráltam Samsung B-die alapokon. Elsőre nem mertem a dual rank-es 2x16GB-os modullal indulni, de ahogy olvasom ezek is jól mennek.
-
válasz
DzsannyX #4429 üzenetére
Nincs kötelező delid a 9700K/9900K-nál, azok már forrasztottak, de való igaz, hogy mostanában a kevésbé húzható, nagyobb feszt igénylő példányok látszanak piacra kerülni (egyes fórumtársak szerint a jobb példányokat binnelik 9900KS-nek a közeli jövőre). Csak kiegészítésként írom, a véleményeddel nyilván nem tudok és nem is akarok vitatkozni.
-
Alpi.
addikt
válasz
DzsannyX #3212 üzenetére
Mindeképp az ihs oldalára rögzíteném, nem a tetejére !
Egyrészt, nagy mértékben rontod a hőátadást a hűtő fele, növelve a két felület hőfok különbségét és a hőmérséklet szenzor egyik felét az így hűvösebb hűtő talpnak szorítva még a mérést is pontatlanabbá teszed.
Az ihs oldalán mérve mindkét dolgot elkürelheted. -
Palinko
tag
válasz
DzsannyX #2898 üzenetére
Engem nem is a visítás nem visítás zavart, hanem hogy egy venti mindig csak potenciális hibaforrás. Poros lesz, bekap valamit, gagyi minőség mindegy hogy hogy de eléri élettartama végét és aztán? Megyünk ebayre cserét keresni? Én jártam már úgy VGA-val hogy beakadt saját keretébe a ventije és meghalt majd aplikálhattam rá sima ház ventit és nem kívánom ezt az érzést senkinek. Pláne nem alaplapnál. Aki nem 1-2 évre tervez annak gondolni kell ilyesmikre is, hogy szervizeli ha tönkremegy, mert elég bonyolult lenne bármi nem gyárit ráaplikálni.
-
Palinko
tag
válasz
DzsannyX #2883 üzenetére
Úgy érzem ez a VRM aggódás kicsitr túl lett spilázva, persze én is befostam az elején de mikor láttam a reddit táblázatot akkor felfogtam hogy elég ez mindenre még a 3950 tuningra is elméletileg, persze nem X470 lapban fogják az új tuning világrekordot elérni, de attól függetlenül nem eldobnivalóak egyes felső kategóriás lapok VRM-jei itt sem és szerintem ezek az olykor gyengébb VRM-ek is tovább fogják húzni mint az X570-nél az a venti
Nincsenek szavak hogy mennyire nem szimpatikus az a maegoldás, sztem ha csak X570-be lehetett volna új Ryzent rakni elhalasztom a gép újítást és szenvedek a 10 éves vasammal annyira nem tetszett az a venti. A lapodban is simán elmenne a procim OC-zve is akár. A 3950-et viszont már nem érné meg beletenni, mert az lenne a határeset nem a 3900.
Nem állítgattam a ram-on azóta semmit, a tegnap eltalált beállításokat ma BIOS frissítés után visszaállítottam fejből és ennyi. Persze teszek be képet, amiről csak szeretnétek:
-
Palinko
tag
válasz
DzsannyX #2876 üzenetére
X470-ben a Primenak nem igazán jó a VRM hűtése ezért választottam a ROG-ot pedig vicecs hogy a Prime Pro ról gondolnád profiknak lap, nincs világítás majd bírja a nagy megterheléseket azt fenéket. Én a Strix lapot egyelőre nem bántam meg az elmúlt napok bénázása is az én tapasztalatlanságomra írható fel nem a lap hibája hogy nem tudom mit hol kell beállítani. Talán dual bios, meg gombal flashelés proci nékül még elférhetne rajta, meg jó lenne ha már a GPU-t is lehetne BIOS-on belül állítgatni de sztem az egy lapnál sem lehetséges mert a GPU-k külön BIOS-al futnak ha jól értelmeztem. A másik két funkció meg MSI lapoknál elérhetőbb, első csak azért kéne hogy a proci nélkül is felfrissíthesd, de ha megcsinálják a boltban jó vagy, a másik meg a tuningnál ha túllövöd a célt jól jöhet a dual BIOS, de igazából ha egyszer már megvannak a helyes számok pár CMOS reset után esetleg úgy sem állítgat már senki semmit, ha csak nem youtubera gyárt benchmarkot
Nekik persze hogy fontos, ezért is tetszenek Buildzoidnak az MSI lapok, de nekünk ezek nem igazán számítanak.
-
MPowerPH
félisten
válasz
DzsannyX #2872 üzenetére
Nalam a Giga elvbol ki van zarva, BIOS szinten abszolut amatorok. Asus fele hajlok, MSi sem a kedvencem, anno nagyot csalodtam a Godlike es a Gaming 9 lapjaiban is. Biztos vagyok benne, hogy jon az Asus egy Extreme es/vagy egy Apex lappal is, amik megkapjak azt a bizonyos magic tapkort.
mod: Kozben modositottam.
A Hero nem azt a szepen megtervezett tapkort kapta, ami ott van az Asus tarsolyaban. Ott van esely passziv hutesre, mert nem akarok kis vacak ventillatort a lapra zajongani. Esetleg ha lenne hozza olyan monoblock, ami az egesz lapot huti, es nem jonne a Hero -n kivul masik lap, akkor meg talan megvennem. Formula ilyen szinten nem jo, a monblockos verzio sokkal hasznalhatobb lenne... Csak ugye ez egy retegnek szol, igy meg jo vizeseknek es leghutest hasznaloknak is.
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tőzsde és gazdaság
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Háztartási gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest