- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpi.
addikt
hmmm... azért azt inkább viccnek szántam. Legalább már van arra utaló jel, hogy közel van az elérhető szinthez.
Ami jó hír.
Egyébként most már tényleg nem sok lehet benne. Értem ezt egy végletekig kimaxolós setuphoz képest. Bdie-t 24/7-re amúgy is elég nehéz csiszolgatni egy pont után. Elég nehéz ic az imc-knek és van egy szint, ami úgy tűnik fullos, mert mindent bír, (szinte) de aztán valami meg gyönyörűen bedönti.
-
Alpi.
addikt
Ha nem is mutat nagy javulást, most inkább nyitott a setup, hogy egy jó helyzetben, profitáljon a DR-ségéből. Nameg "ingyen volt" ! Úgy értem, nem kellett sem kínlódni sem feszt emelni, stb.
Egy tWTRL : 8-at és a tWR 14 helyett mondjuk 12-t még meglesnék.Előbb utóbb csak sikerül instabilizálni !
-
Alpi.
addikt
A tRRDL : 8 sztem szintén teljesen fölöslegesen van túllazítva. Ha tRRDS : 4 + tFAW : 16 -al, akkor a tRRDL -nek teljesen fölösleges 8-on lennie. Sztem vedd le azt is 4-re, ha nem teljesen stabil, akkor 5-re emelve javítható. Tippre jó lesz 4-en.
A másik a tRTP : 12 Tudom, hogy mindenhol a tRTP kárára súlyoznak (a tCWL - tRTP - tRDWR kapcsolódik egymáshoz), de igazán sosem értettem, miért. tRTP-re sokkal inkább szükség van, mint pl. a tRDWR-re. Ha valamire adni kéne, én tuti a tRDWR-t emelném inkább, de Nálad a tRTP : 12 + tRDWR : 8 sztem simán elbír annyit, hogy behúzd 8 - 8 -ra. tRTP-t 12-ről 8-ra, a tRDWR meg marad 8-on. Szinte biztos vagyok benne, hogy ez isjó lesz így. Ha esetleg mégsem, akkor is inkább egy tRTP : 8 - tRDWR : 10 -et próbálj meg. -
-
wwenigma
Jómunkásember
Mert éppen olyan a procid amin ezt elviselte, jobban sikerult de abba az osztalyba kerult aminek vetted. Nem minden esetben mukodik. Es a homerseklettel tovabbra sincs gond.
MPowerPH: Igen. HWinfo effective clock mutat valami hasonlot. Szerintem feszkót is visszaveszi legalabbis a fogyasztas nem jelentosen több all core oc eseten mint normal allapotban. Adaptive offset nem tudom mi.Itt csak sima offset van szerintem.
-
GIORGIONE76
őstag
-
HSM
félisten
Nem vagyok mem oc szaki, de a 2700 memóriavezérlőjével kb. ez a 3400Mhz a legteteje, amit várni szabad.
Nálam is B-die van, 1,35v körül viszi 3733Mhz A0 fast presetet (cl16) a 3600-al. Ugyanakkor azt sem árt tudni, milyen B-die, ugyanis nagyon tág határok között mozog az a csip, vannak belőle nagyon gyenge és nagyon jól sikerült példányok. Bár a 3333mhz cl14 alapján nem rossz az a kit, ami nálad van.Szerk.: közben látom, ott a típus a kalkulátorban.
-
wwenigma
Jómunkásember
Nem kell kurogatni, az úgy normális bazzeg.mod: ja látom 2600x. Az másik topik és ott érdemes egy kicsit játszani vele mert többet ki lehet hozni belőle. 3xxx esetén alapon is kihasználja a rendelkezésre álló keretet minden téren.
Bozont: az már sok szerintem, elméletileg Aida/HWinfo mutatja ha throttlingol. Enyémet sosem láttam még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Yettel topik
- Path of Exile (ARPG)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Autós topik
- Motoros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest