- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
petakpa1
őstag
válasz
MPowerPH #33596 üzenetére
Nekem ilyen ramjaim vannaik (2 db): Crucial Ballistix BL8G32C16U4B.M8FE1
Ezek nem Micron E-Die-osak?
3400 MHz-en mennek 1,35V-al CR1 16-18-18-36 (CL-RCD-RP-RAS) időzítésekkel.
3600 MHz-en már nem mentek feszemelés nélkül ugyanezzel az időzítéssel. 3600 MHz-et jó lenne elérni azért. Milyen beállítást javasoltok ehhez?
-
Alpi.
addikt
válasz
MPowerPH #29901 üzenetére
Látsz benne fantáziát ?
( Nem kívánok semmilyen vitát gerjeszteni csak erre a hsz-re reagálok ! )
Ez úgy látom valakinek vagy összeáll egy képpé egész hamar vagy soha.Persze ettöl még lehet bárkinek igaza és véleménye, de egy ideálisan működő, finomhagolhato precision boostos zen2-t, nem tudsz lenyomni fix setuppal ha nem egy darab cinebench runt nézünk.
Engem még chillerrel és kompival is megvert itt-ott. Természetesen volt ahol tudtam jobbat fix setuppal, de kompis hűtéssel ha hiszitek, ha nem Cinebenchben is jobbat tudott, mivel nem igazán tudta fixen tartani a kis kompi. 5-10 fokot emelkedett egy run alatt. Be is buktam instant ! -
mozso
senior tag
válasz
MPowerPH #30198 üzenetére
GSkill oldala:
[link] és [link]Mind Samsung B-die:
2x16GB 3600MHz CL14-15-15-35 1.45V -> F4-3600C14D-32GTZN
2x16GB 3800MHz CL14-16-16-36 1.50V -> F4-3800C14D-32GTZN
2x16GB 4000MHz CL16-19-19-39 1.40V -> F4-4000C16D-32GTZRItt is beszélgetnek róla:
[link]Nekem az a megértésem, hogy mindhárom DR x 2 modul -> 4 rank. Pont, mint most nekem SR x 4 modul -> 4 rank. Vagy elhibáztam valamit?
-
R3laX
addikt
válasz
MPowerPH #30136 üzenetére
Nem lehet, hogy pont VGA driver csere volt 3600 után, vagy Win update? Meg tudnak ezek szopatni rendesen.. Ennyire 100% ez 6/12 microlag? Sztem nem
. De ne húzd fel magad, ez is csak 1 vélemény. Manapság ez a divat... NV/AMD is szivat a mikrolag-okkal + a Windows meg még rátesz egy lapáttal. Nekem is volt egy időszak, de most megint vaj sima minden 5700XT-vel.
-
PuMbA
titán
válasz
MPowerPH #30140 üzenetére
Ja, de ez csak extra fícsör, hogy PC-n vegyék a 8+ magot, mert nincs mivel eladni őket. Az elsődleges platform a konzol és konzolokon futnia kell a játékoknak még 6-8 évig főként 60fps-es céllal a ritkább 30 és 120 mellett. Ott pedig 7 db Zen 2 mag van (1 az oprendszeré), ezért nagyon soká lesz, mire PC-n a követelmények ennél vaskosabbak lesznek.
-
-FreaK-
veterán
válasz
MPowerPH #30138 üzenetére
Ez nem befolyásoló tényező abban az esetben, ha valaki azt szeretné tudni, hogy 5600x helyett költsön-e többet, és 5800x-et vegyen pl.
Ha viszont szóba jöhet az Intel is, akkor igen, ott már érdemes elgondolkodni, de ezt megint csak nem tekinthetjük mérvadónak, mivel most durván elszálltak az árak a készlethiány miatt. Közel sem biztos, hogy két héttel ezelőtt, vagy két hét múlva is ugyan ez volt/lesz a helyzet.
Én mindig nagyon alaposan utána nézek/kutatok ha venni akarok valamit, és most épp azért döntöttem az 5600x mellett az 5800/5900 helyett mert semmi bizonyítékot nem találtam arra, hogy pusztán a magok száma bármit is jelentene (+mert túlárazottnak tartom) .
-
-FreaK-
veterán
válasz
MPowerPH #30134 üzenetére
Viszont addig kár ezeket az üres frázisokat puffogtatni amíg nem tudod alátámasztani, mert valakinek félrevezető lehet. Lsd. pl. mikor ajánlasz valakinek, simán lehet, hogy a megalapozatlan véleményed miatt fog +40-50k-t költeni procira..
"A tobbi, az hogy ki mit hisz, az meg hidegen hagy."
Na látod, ez nem szabadna hit kérdése legyen
méréseket kéne látni róla...
Úgy tudnám elképzelni ezt a tesztet hogy két, egy generációba tartozó cpu (pl. 3600x+3800x), all core, fix órajelre állítva, és egy adott 64fős mapon (van annak mindig egy fix pontján) menni 10-20x / cpu és átlagolni az eredményeket, vizsgálva hogy mennyi a szórás a frametime-ok között.
Na de erre kinek van ideje persze. Aki meg ezért kapja a fizetését, az meg nem csinált még ilyet
"Masok is irtak, nincs ebben semmi varazslat, nehol keves a 6 mag."Igen, a homeopátiára is írnak/mondanak sok féle jót.. aztán meg a világ egyik legnagyobb átverése.
-
-FreaK-
veterán
válasz
MPowerPH #30131 üzenetére
Erre azért mutassatok már légyszi valami bizonyítékot.. sokan skandálják ezt de most már azért illene méréssel is alátámasztani. Az meg nem lesz egyszerű, mert azt szokták mondani, hogy ez főleg 64fős multiban probléma amit meg nehéz mérni, mivel folyton változó a környezet. De talán egy sima single map is megfelelne, kellene csinálni frametime grafikont és összehasonlítani. Addig ez így a levegőbe beszélés véleményem szerint.
Én váltottam 4/8-ról (6700k) 8/16(3800x)-ra aztán 6/12-re (5600x) és nem tudom alátámasztani ezt.. az első kettő között még talán érezhető volt, a két Ryzen között már nem nagyon, pedig én aztán elég érzékeny vagyok az akadásokra.
Hozzáteszem csak BF1 és BFV-ről tudok nyilatkozni, viszont érzésre nem adunk, szóval lássuk a méréseket..A valóság ezzel szemben szerintem az, hogy a BF játékok bármilyen konfigon tudnak stuttert produkálni megfelelő körülmények között. Abu régebben leírta hogy miért, az engine hibája leginkább, ha jól emlékszem.
-
Ribi
nagyúr
válasz
MPowerPH #30129 üzenetére
Mondjuk 2 szarul optimalizált játék miatt kell csak drága proci akkor az nem faja. Régen még sokat toltam BF nemtom melyikkel és ott is pont ez volt, hogy ahogy pecselgették a játékot, szép lassan bejött mikrolag. Akkor cseréltem procit és megszűnt. Most már inkább nem játszom ezzel. Főleg ilyen "mesterségesen" fosra csinált motorral.
-
eddhunter
tag
válasz
MPowerPH #30083 üzenetére
Na közben próbálkoztam, de teljes csőd. Thyphoon szerint csináltam egy dram calculator számítást, a beírt eredmények kivétel nélkül BIOS reset-hez vezetnek.
Próbáltam safe és fast beállítást is. Próbáltam b450 és x570-et is. Van valami tanács kezdő rám tuninghoz, amit alapul lehet venni?
Egyébként a boltban azt mondták, vigyem vissza, majd ők bevizsgálják, bár én raktam össze a gépet... őszintén szólva kicsit tartok ettől a megoldástól. -
eddhunter
tag
válasz
MPowerPH #30083 üzenetére
Nagyon úgy tűnik, hogy xmp nélkül megy rendesen 2133 MHz-en 15+perce... Viszont most fedeztem fel egy olyat a Corsair oldalán, hogy ez a kit nem amd optimalizált. Gond ez? Vagy azért kézzel így is be lehetne lőni? Igazából sosem húztam RAMot, tulajdonképpen semmit nem tuningoltam még, de nem zarkozom el tőle, ha érdemes. Vagy inkább keressek egy "for amd" címkés kitet?
-
zitrone88
aktív tag
válasz
MPowerPH #30050 üzenetére
MPowerPH és Chaser: Elhiszem, hogy van, de nekem nem volt pénzem, és szükségem sem 32gb-ra, 2x8gb-ból meg nem találtam, ettől függetlenül abból is lehet, hogy van. A 2x16Gb-osból láttam a b-die finder weboldalon is, de nem igazán érzékeltem a szükségét 32gb-nak, csak miután megvettem, láttam, hogy úgylehet hibát követtem el. De nem jellemző rám, hogy minden úgy van a gépemben évekig, ahogy egyszer megálmodtam, szóval annyira nem téma, egyelőre még elég a 16gb. A 3200mhz meg nekem kevés, én a fejembe vettem, hogy B-Die-t szeretnék, és azt is vettem. Ha 3200mhz-es modulokat vettem volna, akkor 4x8-at, kiváltani a B-Die sebességét a 4 modullal kb-ra. Viszont idegesítene, ha nem tudnám belőni 1:1-be a fabrickal... Szóval jó ez így. Így a ram sebessége sem szűk keresztmetszet, meg a fabric és ezáltal a proci magjai közti sebesség sem szűk keresztmetszet (vagy, ha mégis az, én mindent megtettem)
De ez eléggé kinek a pap, kinek a papné téma, mert nem 20-40 fps-ekről beszélünk
-
4264adam
veterán
válasz
PBO-val a 4.05Ghz és 4.175Ghz között ugráltam. VSI2 szenzor pedig 1.35V felett is járt. Manuál OC-val beton biztos 4.3Ghz és max:1.25V állítva (VSI2 1.2V) vígan elvagyok hőfokokban is.
Multicore-ban a többi kollágtól 200 pontszámban maradok el
Singleben pedig 20 ponttal.
Viszont nekik 3800Mhz RAM van nekem 3200, semmit nem bír 1.4V Dram mellett sem A2 B2-ben ja igen nálam az XMP profilok sem működnek de beérem ezzel így is.
SSD-ket pedig csak lehúztam I7 2600-ról és toltam erre. Lehet egy telepítéssel meglennének a maradék pontok -
válasz
Ezt azért mondod, mert nem olyan példányod van ezek szerint, ami minden tekintetben jobb eredménnyel működik allcore oc mellett, mint pbo mellett.
Én pl a 4.2-őt nem érem el pbo-val egy magon se, a fesz olyan amilyen hozzá, a hőfok megint. Gyanítom pbo az alaplap függő is lehet, mert allcore meg jobb a hőfokom is, viszonylag értelmes fesszel (1.32v), kb 10 fokkal hűvösebben megy így. Van akinek ez, van akinek az jobb. Nekem az allcore oc jött be, van akinek a pbo jobb.
-
R3laX
addikt
válasz
MPowerPH #29668 üzenetére
Van Nvidia és AMD oldalán is microlag. Más az 5700XT fórumban panaszkodott 2070-nel, hogy neki ott volt sok, ezért jött át 5700XT-re. Sztem játék és VGA Driver függő. Ryzen-nél sztem inkább a rossz CPU/RAM Settings/OC is okozhatja, vagy teljesen káosz rendszer, amit simán megold egy Win reinstall.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
MPowerPH #29486 üzenetére
Auto beallitas a feszre, amikor annyit ad a lap a procinak amennyit az kér. Ahogy nézegettem itt a hónapok alatt, elofordulhat hogy az offszetelt feszultség okoz nem csak teljesitmenyvesztest hanem instabilitast is, plane ha nincs LLC (B550 Toma eseten Mode3) és beesik alapból.
-
arnoldito
senior tag
válasz
MPowerPH #29413 üzenetére
Tegnap kapott a lap x370 Asus egy 3900X procit. És azóta random 30 percenként újra indul. Most vissza raktam full defaultra mindent, meglátjuk. De volt pont win frissítés is, nem tudom mi okozza. Tesztelem a procit stabil, a ram is, vga is, de asztalon vagy játék közben fél óránként restart. Esemény naplóba kritikus hibát rak be.
A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása. -
HSM
félisten
válasz
MPowerPH #29408 üzenetére
Első BIOS-al B550-eken sem ment a CMOS clear. Jól meg is szivatott: [link] . De Asus-on is ugyanez volt, szóval nem gyártó specifikus volt a dolog...
#29409 edari : Szóval a B450 is tud ilyet.
#29410 PuMbA : Én egyből megjelenés után egy Gigabyte B550 Aorus Elite-et vettem. Sehol semmi tapasztalat nem volt még vele.
Amúgy az a TUF is a listámon volt.
#29411 MPowerPH : Nekem két NVMe SSD és egy PCIe-es hangkártya mellett nem tetszett, hogy erős megkötések vannak PCIe fronton azon a lapon. Aki persze csak a CPU-t rakja bele, ott nem számít. Mostanra már az ára is elfogadhatóra szelídült.
#29400 edari : Úgy tűnik, itt a fórumon netezni sem szokott senki...
#29403 MPowerPH : Public bétateszt ismét?
Én is örültem a CMOS-os meglepinek...
-
-
South Velen
addikt
válasz
MPowerPH #29173 üzenetére
Aall core 4500?? Mennyi fesszel?
Nekem már 4275-hez is kell 1.28V (bios override) ami az elméleti max fesz ami még nem degradál all core esetén.. (sokak szerint ez 1.35V de láttunk már példákat ami szerint ez sok allcore-nál)
Persze prime small fft stabilt értek ez alatt.És ugyanúgy 2008 SUS 3800x..
Anno mikor mindenki simán örömködött itt a 2013 SUT 3600-asokkal direkt én is beszereztem egyet és nálam az is szarabbul ment legalább 100 MHz-vel azonos feszen..Most vagy ekkora szerencsétlen vagyok vagy valami a lapommal lenne?!
-
Alpi.
addikt
válasz
MPowerPH #29101 üzenetére
Sőt, egy sor sub néha-néha többet hozhat, mint a mainek.
Feszek : nálam a Vsoc szinte "érzéketlen 1-200 mhz ram órajel diffire vagy akár cl 12 -re szűkítésre.
Vdd-k annál inkább fontosak pl. egy magasabb fclk stabilizálásánál.
Ram feszt meg lehet veretni, nem gond.
A 4x8 ill. 2x16 Dr, ahogy írtad, a rank interleaving miatt ugyan úgy kéne teljesítsen elvileg. Az, ami 2x sr stick után pluszt ad, mármint a rank interl. Annak meg mindegy, hogy a csatornánként 2 rank egy vagy 2 sticken belül található működés szempontjábol. (Minden ettől való eltérés az "elmélet vs. valóság"-nak köszönhető. -
-
HSM
félisten
válasz
MPowerPH #29068 üzenetére
Sokra megyünk vele, ha nem osztod meg a részleteket...
Steve nemcsak kimérte, de meg is osztotta. Azt pedig tudod jól, hogy a s1200 vonalat most kihagytam, egy tesztért nem fogok venni.
#29069 PuMbA : Azért kíváncsi leszek, mik lesznek a későbbi tapasztalatok ezzel. Először a Zen2-vel is borzalmas rossz volt az allcore eredménnyel ami elérhető, aztán azért javult a helyzet elég sokat.
#29070 Chaser : Alapórajel alá tudtommal csak AVX műterhelés alatt mennek. Az i5-8250U-m is elvileg 1,6Ghz alapórajelű, de 2Ghz alatt soha nem láttam CPU terhelés alatt. 15W-ból (=TDP) ~2,3Ghz pl. Cinebench R20 alatt, ami ráadásul AVX-et is használ.
#29074 Chaser : Ha gagyi a notebook és elfő, arról nem a CPU tehet...
-
Chaser
legenda
válasz
MPowerPH #29072 üzenetére
desktopokat nem ismerem, de notebooknál simán, amikor rájön hogy mindjárt lefő azért kicsit visszavesz, de amd-nél is tud ilyet, nyilván minthogy lesüljön valami
részemről notebooknál winben leszabályzom a cpu-t, már 99%-nál sincs turbo, alatta meg szépen adott órajelhez adott % érték vagy tartomány tartozik, osztán' marad is az órajel és nem is sül le semmi -
HSM
félisten
válasz
MPowerPH #29065 üzenetére
GN Steve megmérte, blender alatt gyári specifikációval a rövid távú limit után is tudta a gyári TDP-ből tartani a közel 4200Mhz-et, ami jóval magasabb, mint a 3,7Ghz alapórajel [link] és a 9900K is szűken tartotta a 4Ghz-et a 3,6Ghz alapórajel helyett. Ez egyáltalán nem rossz szvsz 8 és 10 magos processzorok 100% terhelése mellett. Részterhelésen meg jóval magasabb órajelet mennek. Ryzenen már ott gázosabb a szituáció, hogy nem is kell az összes magnak még egyszálú terhelés mellett sem tudnia a maximális turbót, elég, ha az egyetlen legjobb mag tudja.... Kb. mint a 10900K "extra" 100Mhz turbója, ami talán csak a két legjobb magon elérhető, ha jól emlékszem.
-
South Velen
addikt
válasz
MPowerPH #29058 üzenetére
Mondjuk én munkára is használom a gépet, úgyhogy próbálok evezni a fogyasztás-melegedés-tartósság-teljesítmény optimális áramlatán.
Ezért is van 4,15GHz allcore-on csak a proci és ezért a max vdimm nálam 1.4V
de persze 1.45V még simán adható, 1.5V tényleg csak extrém hűtéssel szvsz, b-dienak mehet több is -
fudi2002
nagyúr
válasz
MPowerPH #29045 üzenetére
Tudtommal nincs közvetlen hatásuk egymásra.
Az soc fesz 24/7 ne nagyon menj 1.2v közelébe, illetve a vddg 0.04-el kevesebb kell legyen.
Rutinos kollégák erősítsetek meg, hogy nem tévedek.Azt gondolom nem kell kihangsúlyozzam, hogy feszt itt sem hagyunk auto-n, mert az tud durva dolgokat belőni.
-
jokeph
nagyúr
válasz
MPowerPH #29033 üzenetére
2*16 GB, azaz 32GB összesen, én azt látom.
Rank/Interleaving: ITT egy pofás kis leírás (okés, kicsit több is, mert szerver cucc, de a lényeg benne van).
#29036MPowerPH: az eredeti linkben 2*8 GB-os 3200/3600-as KIT-ekről ment a kérdés.
Viszont én arra reagáltam, amit Chaser linkelt, az meg 2*16 GB 3200-as.
Amúgy ha valaki nem a maximumot hajkurássza, nincs olyan egetrengető difi a 3200vs 3600 között. -
Alpi.
addikt
válasz
MPowerPH #28947 üzenetére
Illetve még valami ! A trtwrwrretdggd
sd és dd, ami Nálad 4-4 illetve 6-6 ott a dd az a dual rank, rank interleave melletti működésre vonatkozik ! Esetleg, teszt jelleggel 4-5 / 6-7 lehet, szintén segít !
Dual rankkal sajna nekem sincs igazán tapasztalatom csak az elvi működés mezsgyéjén ötletelgetek.
Kéne vennem még 2x8-at a Crosshair-be. -
Alpi.
addikt
válasz
Ez elég zsír setup !
Ennél sokkal több nincs B-die ben.
Stabilitásba sok fiszfaazság bele tud akadni. Tm5 anta-ra pl.
Scl-eket pl. 3-ra emelni.
tRas - tRc arányt megtalálni (bdie-vel pl. :
x-x-x-2x-(3x+2) formula is segíthet.
Nálad 14-14-14-12-28(30)-44(46)
tRas-hoz is jó néha +2, de nem mindig kéri.
Jó játék!Én ezért nem memtestelek sok esetben, mert bele lehet bolondulni.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Ez meddig lesz így nálad? A ram mennyi feszt kapott ehhez?
Ki fogom próbálni holnap ezeket a beállításokat, meg akarom nézni hogy mennyivel sokkal rosszabb az én 3800x példányom ennél. Ehhez persze feltétel, hogy Buildzoid beallitasaival (SoC 1.2v) menjen az 1900-as fclk. Ha esetleg mégse menne, tudnál nézni nekem egy Aida tesztet 3600/1800-on is majd? -
South Velen
addikt
válasz
MPowerPH #28952 üzenetére
Az én 2008 SUS-os 3800x-emnek meg se kottyan a 3800 (IF 1900) 1T GDM off.
Múltkor próbából BCLK emeléssel 3840 körül is megpróbáltam (IF 1920), elindult, stb, mértem egy aidát de nem teszteltem ki. Nem vagyok híve a határon járatásnak.
Igaz számíthat, hogy ez micron E-die, ami nem terheli annyira az IMC-t mint a Samsung B-die meg nyilván van különbség proci és proci között még akkor is ha max pár nap különbséggel jöttek le ugyanazon gyártósorról.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
MPowerPH #28941 üzenetére
A soc fesszel okosan kell. Írják itt többen, hogy mehet bőven 1.05 alá. Persze, csak azt nem nézték, hogy egy szint után szépen csökken a memsebességed aztán a furcsaságok. 3900x-ről tudok mesélni, ment 1.08 körül még jó volt, de volt néha furcsaság. (1ccdseknél nyilván más, ott lehet lejjebb menni) Szóval ott a 1833mhz fclk mellett kellett a gyári 1.1, hogy tényleg jó is legyen. Én ezt csak folyamatos aida/winrar mellett lőttem be. Ja, amúgy hogy még szebb legyen, ráadásul a boost órajel is változott, ha túl sokra lőttem gyengült (melegedés miatt ugye), de ha túl alacsonyra akkor is
Jó játék... Nyilván utóbbi allcore ocnál tök8, de pbonál nagyon nem.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
MPowerPH #28934 üzenetére
Cad 120-20-20-24 próba? Procodt 60al? Meghát nem így kellene nekifutni. Belövöd ezeket, 3800mhz tökratyi beállításokkal és tesztel. Ha stabil, akkor fő és subok reszelése. Így most kitudja mi hiányzik, hogy jó legyen.
UI: jah és vddg 1,09 soc 1.15v eme teszt idejére. Ebből kell lecsökkenteni, de előbb így stabil kell legyen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anime filmek és sorozatok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest