Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Képátlót növelhet az Apple Watch 10
- A Galaxy S23-ra is megjött a friss Galaxy AI csomag
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
-
Rendereken és fotókon a Huawei Watch GT 5 széria
ma Ugyan csak csütörtökön mutatkoznak be Barcelonában a Huawei új, hordható eszközei, de természetesen kiszivárgott minden érdemi tudnivaló.
-
Finn kísérlet: kijelző helyett könyvet a diákoknak
it Egy évtizeden át a laptopokat és a digitális eszközöket támogatták, de most a finn Riihimaki diákjai könyvekre váltanak.
-
Teljesen AI-alapon jön a FidelityFX Super Resolution 4.0
ph Az AMD elismerte az AI használatát, viszont a "teljesen" jelző iparági szinten is áttörést jelentene.
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
-
őstag
-
Pro!Petya
addikt
-
Gróf...
aktív tag
Lássuk csak: A 3200c15-ös ramod, szó nélkül elindul 3733c14-en Most pedig felhúztad 3800c16-ra. Nálam sehogy nem jön ki a matek!
Tehát; A valamilyen CSODA folytán álom értékeken működő ramok időzítését elbarmoltad plusz 67 MHz-ért???? Hogy is van ez?Fogadatlan prókátorokra nem vagyok kíváncsi!
-
Sirandrish
legenda
Aztat mondja hogy a 3733mhzCL14en > mint a 3800mhzCL16on
Ha jól értemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
fudi2002
veterán
Lődd be lécci a kedvünkért mind2-t. Ha nem túl nagy kérés. Már a latency miatt, érdekelne. Mert a gyári grafikon szerint a lat felfelé ível 3733 felett, a függőleges határvonal kb valóban 3800nál van, de elvileg gyengül az előbbi felett.
szerk: aida képmentést ha kérhetek
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
Alpi.
addikt
Xfr-el ekecselek. Értem is meg nem is.
Az biztos, hogy alapbol rettentő magas feszt ad. Jelenleg azt nézem, hogy -0,875mV-os offset mellett is simán életképes egy +100mhz-es max boost. 1 szálon 4275-4300 -ig emeli az órajelet, full terhelésnél olyan 4,1 / 6 mag-al lavírozik a tdp limit környékén.
[R5-3600_Alpi_desktop]https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
kireka
tag
Akkor a -0.875 offset nem elírás? Nálam -0.125 ön elhasal. Vigyázz mert egy tesztelő már megsütötte a prociját, egy rutin tuning során. Nem akarta mondani az alaplap típusát
Más, felhúztam a 2400as ramokat 3600ra, de olyan horror idle fogyasztásom lett (közel 60W), hogy visszaraktam 2400ra és alulfeszelt Soc ra és csak az időzítéseken feszítettem. Így 35-40W és 1-2 ponttal kevesebb CB R15.
-
KAMELOT
titán
Ez elég gagyi akkor. Minek van 4.6 ha éppen eléred a 4.1 mert tdp limites lesz. Másik oldalon ilyen gond nincs. Most nézelődök hátha találok olcsón egy 9940X procit. Néztem 9820X, de arra nem érné meg váltani.
Most néztem 4x8gb fury 2666mhz 150€.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
nagyúr
Köszönöm a részletes eredményeket neked és a többieknek is.
Elég meggyőző, hogy télre átálljak (azaz vissza) a vörös oldalra.
Sok-sok év után végre van kalács az AMD CPU-kban ismét.
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
nagyúr
Gondolkodom, hogy egy 9700K után kipróbálom a 3700x vagy 3900x-et de már valamelyik nap mikor téma lett itt a memória dolog, akkor kicsit elgondolkodtam.
Azért az írás elég "tré", Intelnél nincs ilyen probléma, nem tudom napi használta mellett mennyire érzékelném hátrányként.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Alpi.
addikt
Ddr4-es platformokon nem igazan van ram savszel altal korlatozott helyzet. Magasabb ram orajel melletti javulas az alacsonyabb latency miatt lathato altalaban.
Az iras raadasul meg kevesbe erzekeny. Folyamatos, nagy meretu feltoltes jellemzoen egy hattertarbol tortenik ramba, ahol messze nem ez a szuk keresztmetszet.https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés