Hirdetés
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Eljött végre a nagy kapacitású akkumulátorok kora?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 4G
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Yettel topik
Hirdetés
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Tavaszi szél Pixelt áraszt
ma A Pixel 9a és az Android 16 is a vártnál korábban érkezhet.
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
válasz subaruwrc #1220 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy a GodLike miben nyert mondjuk egy Gigabyte Xtreme-mel szemben? Őszintén érdekel, mert amennyit utánajártam, az áruk ugyanaz, de gyakorlati szempontok szerint toronymagasan az Xtreme nyer nálam és hátha rosszul látom. Ugyanakkor a Master vs. Hero vs Ace csatában meg az Ace-nek áll a zászló. Ez a vízhűtős akció meg eléggé el is dönti a kérdést perpill...
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Yany
addikt
válasz subaruwrc #2221 üzenetére
Szép eredmény már így is. Életem első CPU-ja (lesz, ha végre megjön), ahol nem is érzek akkora késztetést a tuningra. Nekem elég szimpi, hogy ilyen kifinomultan kiaknázza a tartalékait gyárilag is. De aztán lehet, hogy nem állom meg, a RAM és az alaplap is kívánja, hogy megtolják picit.
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz subaruwrc #2228 üzenetére
Amikor allitgatod a bios-t az első inditasnal dob PCIe hibát, utána már nem. Nézd meg hogy ez van e neked is, ha igen nem kell foglalkozni vele.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
-
jovás
aktív tag
válasz subaruwrc #3483 üzenetére
Közönöm.
Egyébként egy ilyen
mezei ram, persze 2 db, de ilyen beállításokkal is ment, csak nem volt teljesen stabil, most viszont ilyen beállításokkal stabil, csak gondoltam lehetne jobb is.Nagyon meglepődtem hogy mennyire lehet húzni ezt a fajtát, de bevált.
[ Szerkesztve ]
-
-
palfitom
félisten
-
Zolás
addikt
válasz subaruwrc #3565 üzenetére
Megvolt, semmi hatása. Ha bedugom a billentyűzetet, nem is világít rajta semmi. Ezek szerint jól megszívtam...
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz subaruwrc #3571 üzenetére
Elvileg igen, egy percig villog a led, utána gyorsabban villog pár percig, és utána újraindul. Ha jól olvastam, akkor ennek így kell lennie.
Már az elemet is kivettem 10 percre, meg minden áramot kilőttem, de így se.
CPU led nem világít, a visszajelző ledek szerint minden rendben van.[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz subaruwrc #3575 üzenetére
Igen, bios flashback volt, csak ez a procim van hozzá.
Igen, a 4/8as csatit azt én is elfelejtettem elsőre, de minden a helyén van.
Pár másodpercig világít a piros cpu led, de kialszik.[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz subaruwrc #4025 üzenetére
Megneztem eleg sok videot, es a konkluzio az hogy a letobbet az hozza ha a timingokat sikerul lefele tolni a mamorian.Neha nagyon sokat.
De igaz hogy ha viszonylag lassabb memoria van mellette (3000 es alatta foleg) ott sokat hozhat ha szet van valasztva a ram + a fabric, es a fabric a maxra van huzva. + ha lehet a ram kesleltetesek lenyomav amig lehet.
[ Szerkesztve ]
-
FeRRaR1
őstag
-
nagyúr
válasz subaruwrc #4106 üzenetére
Nem-nem, ezt a kombót én használom, az aláírásomban lévő konfigon, és nekem semmi problémám nincs vele.
Pedig ez az SSD megjárt előtte vagy 6 különféle konfigot, vegyesen Intelt és AMD-t, eredendően Intelre lett telepítve (fentebb részleteztem).
(#4109) propetya85:
Igen láttam, van differencia.
Ha meglesz az új NVMe SSD-m, akkor én is dobok fel egy új WIN-t.
Ennyi átkonfigolás után már ideje, meg hát a SATA-s SSD-m nem egy sebességbajnok a 120 Mbyte/sec-es írási sebességével...
[ Szerkesztve ]
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Dragon3000
veterán
válasz subaruwrc #4129 üzenetére
De a többi információ alapján egyből rávágni, hogy rossz az egyik modul, amikor külön külön is próbálta, ezért is kérdeztem, hogy miből szűrted le. Amúgy érdekes, mert nem igazán olvastam ekkora meghibásodási arányról itt a fórumban, pedig bőven vannak itt is hyperx predator tulajok.
-
veterán
válasz subaruwrc #4935 üzenetére
sajnos azert 1.5V felett melegednek a b-dieok. Raadasul most a micron e-die-al van valami, mert atrakom az inteles gepbe, es 4000mhz 16-18-18-38-al gond nelkul megvan, a ryzennel meg 3533 felett eldobja... meg c19el is... nem ertem... a masik 2 mikron kit gond nelkul megy 3800c16al... ugyanebben a lapban.
hetvegen berakom az x570et, hatha csak gyokerkedik...2 ora mentest utan kezzel ramerve langyos a ramon levo borda, gondolom levegovel is ellenne...
a folyadek szine : sima higitott fagyallo. nem tehetek rola, hogy az uv reaktans meg meg a vekony csovekkel van osszerakva, mert a 16os nem szereti a mozgatast, mostanaban surun van szerelve a konfig...
A 16os cso mattlilajokeph : nem, egy teszt vga, 1060 3gb, jelenleg egy masik tesztelesre hasznalt vga van bent, egy rx590, a hetvegen meg berakom a x570el egyetemben a vizes vega64et.
[ Szerkesztve ]
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
veterán
válasz subaruwrc #4941 üzenetére
ezert is alltam meg 3533c14nel a micronnal. ahogy felbillentem gyari xmpvel 3600ra, dobalja a hibakat... Bevallom, feladtam. eleg volt ra fel napot elcseszni
rgb-s b-dieok vannak itthon, azt nem tudom vizezni, mert magasabb a nyak XD nem er a chipig a borda
[ Szerkesztve ]
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation: