Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ddt500hu
veterán
válasz #63761920 #60588 üzenetére
Hú én nagyon sok ágba belekezdtem anno és sokat abba is hagytam.
Ruszkiknál tudom ajánlani az IS4 vonalát. T150-KV3-KV4-ST-I nekem mind bejött. Az IS7 vonalon több olyan tank volt van ami szenvedős volt.
TD-ből a SU100-ból kiindulva ki tudod húzni az obj.268/obj.263 párost. Ezen a vonalakon csak 1 szenvedősebb tank van.
Az amcsi nehéz tank vonalban is szinte csak jó gépek vannak. T1 Heavy-M6-T29-T32-M103-T110E5.
Amcsiknál még jó lehet a TD vonal bár ott fel kell készülni a lassúságra. Wolverine-Hellcat-T25/2-T28 proto...itt át tudsz menni a másik ágra is és ki tudod húzni a T110E3 és az E4-et is.
Németeknél a JPZE100-hoz vivő ágban én nem is találkoztam rossz tankkal.
Német nehéz ágon inkább az E100-hoz vivő ágat ajánlanám nem pedig a Maus-hoz vivőt.
Briteknél a TD ág nagyon jó ha elviseled a lomhaságot. A végén pedig ott az FV215B 183-as!! A Brit nehéz ágat 3X hagytam abba. Nem tudom jó szívvel ajánlani.
A francia nehéz ág eleje nagyon szar közepe jó. ARL44-M4 45-AMX 50 100-AMX 50 120-AMX50B. Az utolsó 3 már táras tank.
Én ezeket ajánlanám. -
Bingisz
addikt
Klántoborzás következik, bocsi, hogy nem az OFF-ba rakom.
Hungaricum Unicumok egyesüljetek!
Szeretnél egy ütőképes klánba csatlakozni, de nem akarod elhagyni a magyar színeket?
Akkor Zwack Unicums-ban a helyed, egy elit klánban a magyar közösség legelitebb játékosainak.Amit kínálunk:
- Stronk platoon társakat, akikkel garantált a kiemelkedő win rate.
- Fejlődési lehetőség, ahol a magyar közösség legjobbjaitól tanulhatsz.
- Állandó CW részvétel megbízható és erős szövetségesekkel.
- Folyamatos ESL részvétel a legjobb magyar csapatokkal (DTQ, Armored Hussars, A-team, Heat’n’Run etc.) ami mellé elengedhetetlenül társul egy talicskányi ingyen arany.
- Barátságos környezet.Amit elvárunk:
- 2000WN8 (javuló recenttel)
- Legalább 3 db Tier X tank megfelelő átlagsebzéssel.Előnyt jelent:
- Minél több Tier VIII ESL tank a garázsban (IS-3, AMX 13 90, 50 100, T69 és barátai).Két fajta belépési lehetőséget tudok kínálni:
-Aktív CW-ző. Minden este van CW, amin a részvételt golddal jutalmazzuk.
-Stronk playerer. Nem kötelező CW-zni, viszont a klánnak kell a chip. Egyszer kétszer ha van kedved akkor megnézed, hogy milyen a CW, esetleg ha épp nagyon ég a ház, és négy csapat kell, akkor megkérünk, hogy segíts ki minket, valamint ha te is szeretnéd megszerezni a kampány idején a jutalomtankot, akkor mindent megteszünk az ügyért.Ha kérdésed van keress engem, Bingiszt.
[ Módosította: #40993792 ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
joergie
őstag
már nagyon pro vagyok tankfociban, ki akar játszani platoonban?
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
scyllarus
veterán
válasz Szepi1979 #60580 üzenetére
Mit vártál tőle 0!!!! a WN8-a...
Más: a múlt héten kicsit megutáltam a játékot, és elkezdtem artyzni... Továbbra is tartom, hogy unalmas, a jelenlegi formájában nem való a játékba, és még nevetségesen könnyű is. Viszont amikor berágok a játékra, feszültséglevezetőnek tökéletes, érzem, hogy tönkreteszem vele másokét, ahogy a sok hülye az enyémet szokta...
Hogy mennyire nehéz:Külön felhívnám a figyelmet a kiváló lövész jelvényre, 75%-os srácokkal... A 2. csatám volt vele, szóval stock, az elsőn elfelejtettem átképezni a srácokat, úgy is a középmezőnyben végeztem. Vicc az egész.
Mindenesetre ezentúl nincs jogom szidni őket, nem is fogom.Viszont a T-34-85 még mindig állat:
A végén elment 4 gold is, biztosra akartam menni, az IS-2-re betöltöttem, és a felbukkanó Luchsra nem táraztam át, tipikus esete a "minek lő engem golddal" panaszoknak
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Szepi1979
senior tag
Lehet ennél jobb MM-je egy Hellcatnek?
természetesen itt talált meg egy tigrisbá nevezetű h*lye aki kipécézett magának, folyamatosan taszigált és lökdösött, volt hogy eltávolodott tőlem úgy harminc méterre hogy lendületből jöjjön nekem. Így nem sikerült a kör tökéletesen. Köszönöm neki innen is, pedig tarolhattam volna.
“ nem kell mindig nyerni “
-
mcwolf79
veterán
A GW Panther-ig kihúztam a német ágat, szóval van rálátásom egy picit a dologra.
Azt aláírom, hogy a pontossága sokszor ... Hát elég kiszámíthatatlan, hogy finoman fogalmazzak.
De attól függetlenül egy rohadt,sumák és alattomos fegyvernem ,ami sztem senkinek nem hiányozna, ha nem lenne benne.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
SSJmeszes
senior tag
válasz mcwolf79 #60574 üzenetére
"Zavarodott volna meg az elméje annak a WG alkalmazottnak, aki kitalálta, hogy egyáltalán beletegyék ezeket a patkányokat."
Ehhhejjjj, de egyet értek.. Engem is állandóan megtalálnak valamilyen formában. Még, ha 10 tank megy körülöttem akkor is engem bánt..
Flickr: flickr.com/photos/63962202@N05 | Insta: natural.sight
-
mcwolf79
veterán
Valamit piszkáltak az arty-knál??
Mert az elmúlt pár napban olyan telitalálatokat kapok lehetetlen helyekről, hogy már a fejem a falba verem.
Mozgás közben is kapom az egylövéses halálokat.Zavarodott volna meg az elméje annak a WG alkalmazottnak, aki kitalálta, hogy egyáltalán beletegyék ezeket a patkányokat.
[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
csapee
őstag
Volt már olyan vkinek, hogy nem engedte mozogni a tankot nyílt mezőn csak a forgás (torony ill. a test) ment?
Csapee
-
törölt tag
T23E3-as tankhoz (prém 7-es amcsi med) hogy lehet hozzájutni?
tegnap vagy kettővel is összefutottam[ Szerkesztve ]
-
yarsley
aktív tag
Ket perc alatt lehoztuk a mecset:
.
Es senki nem volt AFK!
[ Szerkesztve ]
... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir
-
törölt tag
válasz sebijani1982 #60565 üzenetére
Az még most is van!
-
LEGIOX
tag
Nem nerfelték a fehérruszkik a Pz I C-t ? Nekem lomhábbnak tűnik, nehezen gyorsul, stb.
-
Viktoár
addikt
Néha nem értem hogy miért csinálja a játék.Az egyik csatában semmit nem találok el a tüzérrel,folyamatosan homályba lövök és csak azt hallom hogy tetves klód! (that was close)
Majd a csata után egyből indítom a következőt és csodák csodájára elkezd látni a legénység és már nekem kínos hogy milyen pontosan lőnek.
Üdv:Viktor
-
sebijani1982
senior tag
válasz #40993792 #60564 üzenetére
Sőt, régebben ha megadtad a telefonszámod, jött még 100 arany.
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
sebijani1982
senior tag
válasz zsolthee #60549 üzenetére
Üdv az elvileg nem a Locastan miatt jön be Ctrl gombbal. Az XVM-ben írd át a hotkeys.xc file-ban a 17-es értéket 20-ra. Így a Caps Lock lesz az a gomb ami behozza a térképet középre.
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
rlazol
veterán
TDre első skillnek miket érdemes?
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
balintka
addikt
A kínai IS-2-t melyik löveggel érdemes használni?
-
zsolthee
senior tag
Hogy lehet kikapcsolni a Locastan minimapon azt, hogy ctrl gombra ne jöjjön be a térkép a monitor közepére?
-
Szepi1979
senior tag
válasz #40993792 #60533 üzenetére
Engem csak artyval, de azzal folyamatosan.
Itt egy artys meccs még az előző patchből. A baleset után bután néztem, majd amikor rájöttem mi történt vagy 2 percig röhögtem. Lehet beküldöm az RNG videó készítőihez. A lényeg 8 perctől látható:
[ Szerkesztve ]
“ nem kell mindig nyerni “
-
ddt500hu
veterán
válasz Bingisz #60543 üzenetére
Hülyeséget kérdezett de tudtam, hogy mit akar kérdezni. De a kérdés magja is hülyeség hiszen attól függ mivel szeretsz menni. Egy TD fanatikust hiába küldesz rá a BC.25t-re nem lesz neki könnyű.
Ő azt akarta tudni, hogy melyik ággal lehet a legkönnyebben elérni a T10-es tankot. Mivel a kérdés alapjaiban is hülyeség és rosszul is volt feltéve ezért beírtam a szerintem legnehezebbet hátha nekiáll!!!
Nyilván nem ez a legnehezebb de az artyval elég lassan haladtam. -
Angel1981
veterán
válasz #35692544 #60527 üzenetére
dfsz34 bibibííííííííííí!
Ezt most úgy kell elképzelni, hogy a hózentrógeres ovisgyerek lép egy nagyot "kifelé", és egyenesen rámutat az illetőre az ujjával!
Szóval Ő volt, és finoman le is toltam érte, hogy hogy írhat ilyen egyértelműen fals dolgot.
(Pláne Ő, akinek az esetek nagy részében értelmes dolgokból állnak a hsz-ei.) -
törölt tag
Sziasztok.
Melyik tankkal lehet elérni a leghamarabb a 10 szintet? -
Chris0321
addikt
válasz Flickering #60490 üzenetére
A parancsnoknak én javítást adnék, hogy minden tagnak legyen mert így a leghatásosabb.
-
Snooker
senior tag
Most raktam fel az új patchet. Miért csak Tobruk elérhető történelmi csata módban?
-
törölt tag
válasz rlazol #60525 üzenetére
Én úgy szoktam, hogy amikor átültetem a legénységet nagyobb tankba, akkor lenullázom a skill-t, és rögtön 100%-os legények ülnek be a másik tankba.
Van úgy is, hogy ha már közeledek a másik tankhoz, és egy új skill-t kapna a legénység, akkor nem adok nekik új skil-t, csak gyűjtöm a pontokat, és úgy ültetem át őket, ami összegyűlt pont, az megint csak arra megy, hogy 100-as legyen a legénység rögtön... -
törölt tag
melyik írta azt a baromságot hogy a kisebb rádióval nem rakja a t49 et hetesek közé
10 ből 6x 7es csata 4x meg hatos 4-5 db kv1s ellen -
SSJmeszes
senior tag
oo bazz...
Megvettem az IS t az akció hatására.. azt a sz*ros 100mm es löveggel kell használnom, mert kellene 12.200tp a toronyra hogy rátudjam tenni.. Most akkor szívok addig jó erősen T9 ben míg meg nem lesz minden..hát ez...
Mert freeTP m is csak kb 4000 ezrem van.. Kicsit bánom, hogy megvettem. Inkább gyűjtöttem volna a kreditet T54 re..Flickr: flickr.com/photos/63962202@N05 | Insta: natural.sight
-
rlazol
veterán
sziasztok!
A legénység skilljeit lehet büntetlenülk cserélgetni? vagyis, ha kidobom az egyiket, mert rájövök, h nem jó, akkor amit a helyére rakok az 0-ról indul vagy onnan, ahol az előzőt abbahagytam?
köszi
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
jr1994
addikt
válasz #21346560 #60519 üzenetére
A Ferdinek TD-k között elég szar álcája van, aztán a 10-esnek meg szinte tényleg nulla úgyhogy ha tovább viszi a legénységet meggondolandó lehet az álca elhagyása. A javítás fontosabb talán már a Ferdinandon is.
Én viszont azt kérdezném hogy a 6. érzék + többire javítás után másodiknak-harmadiknak mit érdemes választani ezen az ágon?
(#60523) rlazol: valamennyit visszaesik a képzettség úgyhogy nem érdemes sokat cserélgetni (csak aranyat használva nem). Az első képességet szokás így hatodik érzékre cserélni valami olyanról ami nem csak 100%-on aktiválódik (álca, javítás). Meg talán még ha BiÁ-ra cseréled a skilleket. Azt az kevés kreditet amit kér mindenképp rá kell áldozni, már az is sokkal jobb mint ha ingyen dobod le.
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
törölt tag
válasz Flickering #60520 üzenetére
Ha amúgy sem tudsz értelmes skill-t adni, akkor mindenképp álca, hisz lehet, hogy pont azon az 1 méteren múlik minden...
-
törölt tag
válasz Flickering #60518 üzenetére
Elvégre TD
-
törölt tag
válasz Flickering #60516 üzenetére
javítás, álca...
-
Flickering
aktív tag
Ferdinandná la két töltőnek mit adjak második skillnek?
Mert neki kcsak olyan van amik 100%-on aktiválódnak -
mynames
senior tag
3 hónapja várom
-
FCsabi24
tag
Szép délutánt!
Azt szeretném kérdezni, ha az IS-ről átképzem az IS-3-ra a legénységet, akkor a 84%-os javítás skill megmarad?
Köszi a segítséget!
-
törölt tag
Valaki kérdezte, mi lesz a következő Top of the Tree.
-
Cseri0058
őstag
válasz 04ahgy #60507 üzenetére
Én az elején nagy hülyeségnek tartottam. Aztán kipróbáltam és szerintem is nagy élvezet. Mindig ez az első csatám és ha kicsit felhúz a game akkor megyek pár kört rajta. A legjobban azt szeretem mikor valaki őrzi hátul a kaput én meg mindig beállok elé és így ő nem tud lőni. Így -1 ember van nekik
-
04ahgy
nagyúr
válasz Bad Pritt #60495 üzenetére
Iszonyatosan jól ki lehet kapcsolódni vele, és gyakorol az ember láncolni. Meg a tank menettulajdonságait is kiismered. Nem mellesleg, mire vége, lesz egy többskilles szovjet parancsnokod, az nem szégyen.
Ez is és a Karl is jól sikerült a WG-nek.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Diarmand
senior tag
válasz #21346560 #60504 üzenetére
De ha kigyulladt, akkor nem kellett volna kicsit több modulnak megsérülnie? Mert a sebzés alapján égett rendesen.
Alapból meg nem verhettél bele ekkorát szemből...Nem akarok akadékoskodni csak fura ez így, mert ha én kigyújtok egy tankot és nem oltja el, akkor nem csak egy modul szokott sérülni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.