Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Netfone
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
slett27
addikt
válasz Viktoár #60681 üzenetére
Sajnos azt kell mondjam ~9600 csata után ezt simán aláírom. Nálam is vannak hasonló "esetek". Arcade jellege miatt van, lehet kipróbálok más MMORPG-t hogy ott vannak-e hasonló dolgok. Én azt szoktam beírni "Rigged game". Nálam T18-nál voltam így legutóbb 104%-os legénységgel. 4. csata, érdekes hogy addig pontosan tudtam lőni, majd a vesztes csatánál minden harmadik lövés hirtelen félre hord. Milyen érdekes hogy vereség is lett nem is akármilyen. Mindegy ez itt ezerszer ki lett tárgyalva, nem akarok én flame-et csak jó tudni hogy nem csak én érzem így néha. Mostanság amúgy sokkal ritkábban fordul elő.
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
sith7
félisten
AMX50B - re célzásgyorsító, és vert. stab mellé mit tegyek 3. - nak ?
Kukker vs venti ?
-
zsolthee
senior tag
Igen, hozzászoktam.
Már ne is haragudj, de hátulról meglőni egy KV-1-et egy ugyan olyan tankkal 0dmg-dzsel, az már művészet!
Nem írtad ugyan, hogy melyik ágyúval használod, de én a VI-os, 85mm-est találtam a leghatékonyabbnak.
Ennek az átütése -25%-al is 90 pen, az említett harckocsi hátsó páncélzata meg 70mm ha jól tudom. Hova is céloztál akkor?
Ilyen esetben azt szoktam csinálni, hogy először nekimegyek és aztán pumpálom bele a lőszert. Nehezebben fordul meg (ha egyáltalán meg tud), extra HP veszteség az ellenségnek, ráadásul közel vagy és nem tud a gyenge pontjaidra lőni.
Ha elindul a Nashorn és közben eltűnik, érdemes lett volna 1-2-t elé durrantani. Hátha leláncolod vagy kilövöd ...attól függ mennyi HP-ja van.Ne az RNG-vel törödj, azt nem tudod befolyásolni. Ha saját hibáidra odafigyelsz, kevesebb negatív élményed lesz részed.
Ja, bocs. Most olvasom: "engem nem az érdekel hogy időnként milyen fasza köröket megyek"
Nem akarsz eredményes tagja lenni a csapatodnak? Akkor miért játszol? -
törölt tag
válasz rlazol #60693 üzenetére
Régen a goldammót csak goldért lehetett megvenni, de egy idő után lehetővé tették, hogy kreditért is meg lehessen venni.
Innen leszedhető a Jacktor modpack aktuális verziója, ebben gyakorlatilag minden benne van.
Van alatta egy szép hosszú hozzászólás, azt mindenkinek ajánlom a figyelmébe, ha egy jót akar röhögni.
-
rlazol
veterán
válasz PR0JECTNR56 #60692 üzenetére
értem, köszönöm.
nekem semmilyen mod nincs fenn, mit érdemes feltenni? Jó lenne, ha látnám pl, hogy az aktuális ellenfelem mennyivel ügyesebb nálam.kicsit megzavarodtam a gold-ammo ügyben: nekem 3 féle lőszert ad ki a rendszer, ebből a páncéltörőt 7 aranyért vagy 2800 ezüstért lehet venni. Én ezüstért veszem, de ez attól még gold lőszernek számít? Merthogy a sima lőszerért is ezüsttel fizetünk, csak kevesebbel, de olyat, ami csak aranyért vehető, még nem láttam. Van olyan is?
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz rlazol #60691 üzenetére
A modok között vannak úgynevezett damage panel-ok, amik megmutatják kitől kaptál sebzést, a sebzés mértékét és a lőszertípust, amivel meglőttek. Az arany színű betűkkel írt lövedékek esetében használtak goldot, a szürke pedig a normál kreditért is kapható gránátokat jelzi.
-
GaburroSan
aktív tag
A world of tanks oldala bekrepa!!!
-
csaba17
senior tag
válasz ddt500hu #60687 üzenetére
hmmm micsoda stat
az ilyen önkéntes parancsnokokat én is bírom, főleg azokat akik 1 perc alatt meghalnak és maradnak a csata végéig és folyamatosan írják hogy ki mit merre....
bár nálam elég ritkán van bekapcsolva a cheat, nem érdekel hogy miket irogatnak, max akkor kapcsolom be mikor muszáj
olyan fontos dolog meg nem lehet amit a mapon nem lehet kijelölni. -
ddt500hu
veterán
válasz csaba17 #60682 üzenetére
E75. 0 dmg és ilyen stat mellett: [link] osztott végig a csata során mert nem segítettem neki egy 800hp-s obj.140 ellenében akit ő full hp-val megsebezni sem tudott. Persze nem véletlenül mert éppen a zászlóról szedegettem le az ellent.
csapee Ez igaz de ő erre a csatára mondta.
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
válasz Kean_Sorbo #60683 üzenetére
Ma este szinte csak bukót dob a gép meg camper noobokat.
A kettőnk csatája után mentem mégegyet a kv4-el,karelia-n. Északi oldalon kezdtünk,a bázist kellett védenünk.Kv4-el eldöcögök A8-9 -be a sziklához,már nyomtam is az F7-et mert senki nem jött.A csapat fele másik oldalra ment a többiek jóval mögöttem kempeltek.Odaértem,KV4,T28,Obj.416 spotolva. Saját kv4 beforgat és elkezdtem csipkedni őket.Obj.416-ot kemperek kiszedték, a t28 és a kv4 maradt nekem.Mire kilőttem őket maradt 171hp-m.Feltűnik egy isu152 aki arannyal pattan rólam,erre visszahúzodtam a szikla mőgé.Még mindig reménykedve nyomom az F7-et.Erre beírja a kemper ferdinand hogy move kv4 and spot....
Mire válaszoltam volna neki (nem túl szépet) már mögém került egy t69 és egy lövésből kilőtt. Szóval se nem segítettek,se nem fedeztek.....Ilyenekkel hogy nyerjen az ember?
Stigma.HC Én inkább a játék rossz oldaláról írok mert engem nem az érdekel hogy időnként milyen fasza köröket megyek és nőtt a WN8 meg kaptam 4 plecsnit.Ehelyett a sok negatív tényezőről írok mégha nem is szeretik olvasni (elismerni) a profi játékosok. Megmagyarázzák,lehurrognak de ettől még igaz amit írok és rengeteg javítás kellene a játékba.
[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
Stigma.HC
senior tag
Nem is tudom, hogy az utóbbi időben láttam e már tőled valami pozitív hozzászólást is, mert igazából csak a folyamatos panaszt olvasom. Elhiszem, hogy egyeseket jobban szopat az MM de kérdem én milyen szempont szerint válogat?
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Viktoár
addikt
válasz zsolthee #60677 üzenetére
Az RNG-t meg lehet szokni? Engem egyre kevésbé foglal le a játék,vagyis nem verem a falba a fejem 1-1- vereség után de az rng-t nem sikerül elfogadnom.Bődületes nagy baromságokra képes főleg a kulcsfontosságú pillanatokban.
Persze mondogatják itt a fórumtársak hogy a rosszat jobban megjegyzi az ember (bár ezzel nem tudom kit akarnak vígasztalni,talán magukat),de valljuk be azok a "véletlen" sorozatok amik lefutnak egymás után egy-egy nagy szopást eredményezve..... hát enyhén szólva érdekes tud lenni.
Előbb steppes-en a t34-85-ünk harcol az ellenséges kv1-el Én szintén kv1-el megkerülöm őket és hátulról 2-t belelövök,mit ad isten (RNG!) mindkettő no damage,mire ő rám fordul és fordulatból sebezni tud úgy hogy a tornyomat ki is lőtte.Ekkor megjelenik egy stug is mellette,ő is meglő egyszer viszont nem tudok ráfordulni normálisan mert torony forgás nuku.Nagy nehezen a testtel ráfordulok és lövök,de mit történik.... no damage. Ekkor már tudtam hogy ez a csata szopó lesz.Megjavult a torony,stugot kilőttem,kv1 halott addigra.Megyek tovább,nashorn-t oldalról felspotolom,megállás,célzás......nashorn elindul előre és el is tűnik.Hm..... oké megyek tovább,6. érzék jelez,arl44 felspotolt.Ráfordulok de mire céloznék a nashorn kilő.
"Véletlenül" lepattantam mindenről,időt és hp-t veszítve.Ha ezt eljátsza 3-4 tankkal meg is van a bukó csata.Ilyenkor beírom közös chatbe hogy RNG Win.
-
zsolthee
senior tag
válasz dfsz34 #60675 üzenetére
Köszi a tanácsokat...és a többieknek is.
BIA akkor marad, egyik töltő, a vezető és a lövész akkor álcát kap a javítás mellé.
Nyomok rá festést is aztán meglátjuk. És még nerfelni akarták a TD láthatatlanságát lövés után...
Próbáltam úgy is használni, hogy a heavyk mögött meghúzódom, de nem könnyű. Általában második sebzés kiosztása után rámküldik egyből az arty(ka)t. Ha nincs tüzérségi támogatásuk, akkor persze nagyobb arccal megyek előre(#60666) v!ct0y
Ha a spot-rendszeren kicsit finomítanának, nem is lenne bajom a játékkal. Ez a legidegesítőbb, komolyan mondom. Az RNG-t már megszoktam.[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
Kean_Sorbo Kikaptunk sajnos, amúgy már megszoktam hogy hiába a top sebzés,a többiek is kellenek hozzá.
-
dfsz34
őstag
válasz zsolthee #60664 üzenetére
100% legénységi kamoval a t30 egy egészen picit jobb lesz, mint mondjuk az alap t62a (16.64 > 15.28). Festéssel meg 20.64, az azért nem már rossz, csak akkor nincs bia-d.
A BiA-t meghagynám, főleg a látótáv növelés miatt, de pl kuplung égető felesleges ezekre, észrevehetetlen a hatása, ahelyett mehetne álca (a többi vezető képesség sem illik erre a tankra, ez nem egy agilis jószág). A safe stowage nem adódik össze tudtommal, hatástalan az egyik, ki kéne cserélni, mehet rá álca.
Ez 33% kamo (2/6) lenne + festéssel + Bia 16.4 lenne az álca értéke (egyébként 9.18 az alapérték, az valóban csapnivaló), ami már kicsit jobb, mint egy alap t-62a, szóval az már nem lenne annyira csapnivaló, bár nem is túl jó, de a t30-ból soha nem lesz lopakodó tank.
Amit még tudok javasolni, hogy embertelen hosszú a célzás ideje, a lövésznek érdemes lenne másodiknak célmegjelölőt, ami 2 másodperccel tovább mutatja a célt és harmadiknak javítást. Az E4-nek szintén 2.9 sec, úgyhogy ott is hasznos lenne. A torony így is úgy is lassan forog, ez ami neked van harmadiknak sokat nem segít, inkább olyan tankokra hasznos, ahol sok a kapáslövés, toronyforgatás, ami nem a t30, de az E4-re se illik.
-
mynames
senior tag
-
törölt tag
válasz sebijani1982 #60670 üzenetére
Ritkán, de lagzik.
Ami viszonz megőrít:
Már szinte minden csatában találkozom zombitankkal.
Idegesítő hiba ez a sok mászkáló roncs. -
-
törölt tag
Én is szenvedtem eleiben vele.
Nekem az a mód jött be, hogy úgy kezelem mint a T29-et.
Ugye, kilencesek között azzal se vagánykodik az ember az első vonalban.
Csigaszem van rajta, bár én azt amúgy is teszek mindere.
Egyenlőre csak BIA van a legénységen, a második képesség mindnél személyspecifikus. -
sebijani1982
senior tag
BIA-t ne vedd ki! Az ad álcát, manőverezhetőséget, látótávot, célzásgyorsaságot, töltésidő rövidülést, javítási sebességet stb.
Mint ahogy Shizuoka is mondta felesleges az álca a T30-ra, próbáld meg második vonal heavy-ként használni. Boxoljanak face-to-face az IS-ek és E100-ak Te meg csapj oda 700-akatkb 100-150 m-rel hátrébbról."Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
PR0JECTNR56
addikt
A T30 meglehetősen szerény alap álcaképességekkel rendelkezik, nem hinném, hogy érdemes ebbe fektetni (az utód értékei is hasonlatosak a T30 álcájához).
-
zsolthee
senior tag
Sziasztok!
T30-on valaki használ álca skillt?
Röhej, hogy mozdulatlan állapotban előbb felspotol úgy az IS7, hogy én még csak észre sem veszem...
Egy TD-t!
Azon gondolkozom, hogy a BIA skill-t kiváltom álcával mert most semmi nincs rajta. A T28 proton fontosabb volt a javítás és most már a 3. skill-nél járok. Újra osszam szerintetek?
Jelen pillanatban így néznek ki a srácok:Vagy a parancsnokot nem bántom és a többieknek első: BIA, második javítás, harmadik álca
[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
-
balintka
addikt
A kínai IS-2-t melyik löveggel érdemes használni?
-
rlazol
veterán
válasz Kean_Sorbo #60649 üzenetére
értem, köszönöm.
14% az átlag túlélésem, és igen, elkap a hév... És ma volt egy pár nagyon rossz szériám.
800 dmg nekem még álom . Most a 600 a cél... Mondjuk elég sokszor megvan az 1000+ (ma csináltam egy kerek 2000-t - rekord) de sokszor nagyon gyorsan kilőnek. Mert elkap a hév.Az egyik csatában közelharcba keveredtem egy IX-es tierű nehéztankkal, vsz sérült volt a lövege. A csapattársam rám szólt, hogy "Wap him" - ez mit jelent? Mi már csak ketten voltunk, ő egyedül a csapatából. (Végül kikeveredtem a tologatásból, bele lőttem egyet, ő menekülőre fogta, a társam meg kilőtte.)
Meg lehet nézni valahol az egyes járművekre vonatkozó WN8 statot?
-
Bad Pritt
félisten
válasz vJokka #60650 üzenetére
Sok pályán van ilyen. A környezet textúrái nem feltétlen egyeznek mega fizikai paramétereikkel.
Ezért is lehet oylat cisnálni, hogy snipőer nézetben "átlősz" egy szikla szélén mondjuk, közben nem, csak másképp néz ki a szikla, mint ahogy valójában ott van. Tiszta metafizika.Mondjuk a második képed már elég durva bug, ennyire távol a sziklától nekem még sosem csípte el.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz rlazol #60639 üzenetére
Nagyon kevés az átlagsebzésed. Próbálj meg egy szintet felállítani magadnak, pl. 800/csata (6 tier), és amíg az adott meccsen nincs meg, addig kicsit óvatosabban játszani. A 7% túlélési rátád gondolom azért van, mert sokszor elkap a hév, aztán mész előre és hamar meghalsz. Ezzel talán ez is javítható.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
ddt500hu
veterán
A 30-ik mp-ben egy lyukas garast nem adtam volna a győzelemre. De aztán gondoltam hátha lehozza a sok hülye és beálltunk páran védeni a zászlót. A sok hülye lehozta.
[link] -
Simi37
őstag
Na ennek mi a valószínűsége?? (t28 prot)
Az összes lövésem ami nem kill vagy nem pattant ÁTLAG ALATT SEBZETT! ! 350,360, a legnagyobb seb 390 volt... 400 átlaggal ennek az ellentéte még sosem történt meg. 12/10/9 lövés/találat/átütés.Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
Bad Pritt
félisten
válasz #40993792 #60641 üzenetére
Sokaknál (köztük nálam is) az önfeledt játék hozza a legjobb statot, míg a hajkurászása csak idegeskedést, meg élvezhetetlen játékot szül.
Jó példa erre, mikor a JP 2-vel mentem a 2000 átlagsebzésért, mert már el akartam adni, alig sikerült, mert egyszerűen rágörcsöltem. Cserébe fél évvel később a Centi 7/1-gyel élveztem a játékot, és folyamatosan nőtt vele az átlag dmg, úgy hagytam abba egy hónapja a játékot, hogy még 300 hp-val simán feljebb tudnám húzni (Asszem olyan 2300 körül állt meg, 2600-at el lehetne érni vele, eladni úgysem akartam soha).
Ugyanez igaz a WN-re is egy casual játékosnál, aki nem direktbe a WN8-at hajtja, sokkal könnyeb úgy jó erdményt elérni, ha olyan tankkal megy, amit szeret és nem underdoggal, aminek ugye a számítás szerint kevesebb eredményre is jobb WN8-at dob a rendszer.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
v!ct0y
veterán
válasz bughead123 #60640 üzenetére
panther
-
rlazol
veterán
-
bughead123
csendes tag
Szerintetek gwpanther vagy s51 a jobb ?
-
rlazol
veterán
azt hiszem, eddigi legjobb meccsem (bár nem csúcs dmg vagy xp) - és az első replayem.
A WN8-m még mindig csak 200 de 10 napja (kb 500 csatával ezelőtt) 130 volt...
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Most nézem Ph3lan focis videóját, tényleg van olyan bug, hogy valaki nem látja a labdát?
Melyik mod tünteti el?Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
törölt tag
válasz zsolthee #60629 üzenetére
Nekem bejött a sok változtatás, középen lemenve elég jókat lehet aljaskodni rajta.
Ezért filózok a nagy motor elhagyásán, mert akkor lehet hogy nem lesz meg a kellő xp a t110e4-re.Bár, ha belegondolok, egy 24 órás munkanapom alatt kifarmolom azt a kétmilliós árkedvezmény más tankokkal.
-
-
törölt tag
T30-ra megéri feltenni a nagyobbik motort?
Elég húzósXP mennyiségemet elvinné. -
Chris0321
addikt
Feltettem az Aslain XVM-et a telepítője segítségével. Egyrészt mindenkinek csak ajánlani tudom mert elég sok minden van benne (damage panel, bohóc skin, periszkóp leszedő mod, hang mod és még sorolhatnám) és csak az kerül fel amit bejelöl az ember. Plusz biztos minden kompatibilis egymással, nekem a többsoros hangárral volt gondom az előző frissítés után és a J1mB0s Crosshair Mod mellé nem találtam zoom modot amivel nem akadt volna össze de itt még a zoom mértékét is kiválaszthattam. A problémám csak annyi vele, hogy sajnos lerakta a hitlogot a damage panel mellé ami eléggé zavar és nem tudom mit hol kellene átírni, hogy visszakerüljön a bal felső sarokba. Próbáltam rákeresni a fórumon de nem találtam pontos leírást.
-
sebijani1982
senior tag
válasz SSJmeszes #60613 üzenetére
Nem tudom milyen játékos vagy, de:
Ha jön egy kisebb - nagyobb csoport tank és látom, hogy a kék - zöld - lila játékos is ott van a tömegben vagy a tömeg mögött, akkor alap, hogy a jobb játékost akarom sebezni.Hiszen ő lesz az, aki a legtöbb kárt tudja tenni az én csapatomban. Minél előbb ki tudjuk szedni a jobb játékost, annál hamarabb fordítjuk a saját oldalunkra az esélyeket.
Szerintem így logikus, mert a paradicsom játékos ellen sokszor elég az is ha csak beforgatod a tankod, Ő pattog rólad folyamatosan. Te közben tudod lőni a kéket.
Esetleg nézz Arty-s replay-eket is, hogy lásd mik azok a helyek, ahova ők gond nélkül úgy is belőnek. Még ha mi normál tankerek azt gondoljuk, hogy az biztos és masszív fedezék.
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
emre
veterán
válasz ddt500hu #60620 üzenetére
1367 nettó xp-re itt egy régebbi replay-em.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
ddt500hu
veterán
-
Stigma.HC
senior tag
válasz L-e-f-i-e #60611 üzenetére
Hát azért tegnap igen kellemetlen érzés volt mikor Leo1-ből kiszedett az egyik full hp-ról Igazából annyira nem zavarnak (kivéve amikor engem kapnak el )
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
SSJmeszes
senior tag
válasz L-e-f-i-e #60611 üzenetére
Erre csak annyit mondanék, hogy örülj neki..
Engem meg elég sűrűn megtalálnak, ha fedezék, ha nem, ha csoportosan megyünk egy helyen, többnyira akkor is engem lő meg, nem a másik ötöt. pedig ott vannak 1m re tőlem. Nincs itt bolhából elefánt, hanem az igazságot írom le..Nem azt mondom, hogy minden körben kapom az arty lövést, hanem azt, hogy minden 2-3 körben.. Ami még így is nagyon sok.
Flickr: flickr.com/photos/63962202@N05 | Insta: natural.sight
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz SSJmeszes #60575 üzenetére
Komolyan, hogy fel tudjátok nagyítani a bolhát, engem valahogy rohadt ritkán talál meg az arty, néha megtalál, mert úgy jön ki a lépés de az esetek 90%-ban tankok/td-k lőnek ki nem pedig arty...egyáltalán nem zavaró jelenség a játékban jelenlegi formájukban tökéletesen balanszolva vannak szerintem, korábban sok volt amikor
5-6 is szerepelt oldalanként...de most már teljesen jó.=^-^=
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 8. nap: Ghostrunner 2
- OLED TV topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.