Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kalos7
tag
Am van valamilyen táblázat amin meglehet nézni hogy melyik tankra mennyi átlag sebzést kell elérni?
-
dfsz34
őstag
Nem. " On average, you might need to participate in 50 to 100 battles in order to earn the highest rating."
Ezt írják, ez nem azt mondja, hogy kötelező az 50 -100 csata, csak átlagosan ennyi kell (szerintük) a három csillaghoz/csíkhoz.
Nem találtam arra semmi utalást, hogy mi az a minimális csata szám, ami alatt nem adja még meg az elsőt sem. Valamennyi van, arra utalnak is a szövegben, de nem írják, hogy mennyi ez a minimális szám.
(#61397) Kalos7: az biztos, hogy kell az arany néha, most felemeltem az arany kvótát 4 darabra, mert már többször jártam úgy, hogy egyszerűen nem lehetett sebezni egy beforgatott tankot. Nem oda megy a lövés egészen pontosan, ahova célzok és lepattan én meg pocsékolom az egyébként is kevés lőszert. Arannyal meg szépen kiszedem, de csak akkor használom, ha 1-2 lövésből megvan, mert tényleg horror az ára.
Az igazi statpadok arany lőszerrel meg -gondolom- prém kajával tolják. kb szorozd meg 1,5x a mostani sebzés átlagodat, annyit szerintem simán lehetne hozni nagyobb mértékű vagy teljes arany lőszer használat mellett.
[ Szerkesztve ]
-
Kalos7
tag
T49 csak akkor jó ha arany lőszer van betöltetve mert az alapnál nagyon kevés a penn.
Bár így is sikerült 900 átlag sebzést elérni vele.
De elképzelni se tudom mit tudnék vele elérni ha végig golddal játszanék
De én farmolásra használom és golddal nem lenne gazdaságos, de egyszer kiprobálom milyen lenne úgy játszani. -
dfsz34
őstag
válasz superfly2 #61393 üzenetére
Jól olvastad, az átlagsebzésedet kell 95% fölé vinni három csillaghoz/csíkhoz. Meg írták ezt a 50-100 csatát is, hogy kb annyi csata alatt lehet megszerezni és csak az számít, amit a 9.1 óta csináltál (pontosabban állítólag néhány csatát beleszámol korábbról is, de mondjuk majdnem teljesen mindegy).
Itt arra gondolhattak, hogy 50 vagy 100, hogy bedobsz-e szabad xp-t, akkor hamarabb felfut az átlagod a nagyobb ágyú, torony, motor miatt stb (ez szinte minden tankra igaz) vagy szépen komótosan kifarmolod, aztán sz.vsz az alacsony átlagod miatt. Na most ha valaki stock ágyúval kezdi a mókát, akkor igencsak elhúzódhat neki, mire az átlagát felviszi 95% fölé még akkor is, ha jól megy az adott tankkal.
Mondjuk érdekes, hogy nem írják pontosan, hogy legalább mennyi csatát kell menni a tankkal ahhoz, hogy megkapd az elsőt. Úgy értem, hogy nyilván nem úgy működik, hogy megy egy jó kört az ember az elején, az átlaga szép magas és akkor odaadják a három csillagot/csíkot azonnal. Van valami korlát benne, amennyi csata kell hozzá legalább. Egy srác írta, hogy neki kb 30 után adta meg az elsőt, nekem is kb annyi kellett.
Plusz egy ok, hogy a türelmetlenek szabad xp-t váltsanak.
-
KaLeun
senior tag
Olyan 200 csata alatt ma szóltak meg először a Cent 7/1 APCR lőszere miatt, hogy gold noob. Mindkét alkalommal egy-egy ~30k csatás unicum. Írtam ill. mások is írták, hogy ez az alap, de persze végig ugatták az egész csatát.
Az O263 annyira a szívére vette, hogy még pü-t is írt. Fifikásan az alját eltakarva kiállt a placcra, persze a paradicsomok nem is sejtették, hogy itt pont az löveg környékén van az egyik weakspot és így vidáman döngették.
Ez is csak a WN8-nak köszönheti azt, hogy unicummá vált. Már el is hiszi, hogy ő egy valódi jó játékos. Ilyenek jobban harapnak a "stupid tomato"-ra, mint a halak a csalira.
Cila
-
rlazol
veterán
2. skillnek német med (Panther és majd megy tovább) számára mit érdemes? Most lesz meg a hatodik érzék, a többiek szerelnek.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
dfsz34
őstag
válasz superfly2 #61387 üzenetére
Szerintem nincs ilyen 100 csata korlát, csak kb annyi alatt lehet megszerezni, de lehet, hogy sokkal több kell vagy kevesebb.
Ha kiválasztod a járművet a szolgálati feljegyzésekben és a kitüntetések fülre mész és ráállsz az egérrel a kiválóság jele ikonra, akkor kiírja, hogy most hol állsz éppen.
Pl. nekem a T49 88.84%-on áll, két csillag már megvan és minden csatában kb 0.04%-al nő, tehát jóval több kell, mint 100 csata, mire 95%-hoz érek.
Úgy tudom utána nem lehet elveszíteni, ha egyszer már megszerezte az ember a három csillagot/csíkot.
-
jr1994
addikt
válasz superfly2 #61387 üzenetére
100 csata után? Asszem már értem miért nem kapom meg T29-re, összesen van vele 87 csatám 9.1 patch óta meg kb 20. Szóval ezt jó tudni
"damage caused and assisted before the feature’s implementation will not count" - tehát csak a 9.1 után játszott csaták számítanak, akkor legalább lesz időm tovább növelni az átlagot, eleinte az M6 gunnal toltam.
A cikk szerint a "sima" és a spot sebzés is számít, és igen, minél jobb az átlagod annál több (max 3) jelet kapsz.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
xenom0rph
őstag
IS-3 legénységnek első skill mindenhol javítás? Mit rakjak a második sorba?
halahala
-
superfly2
tag
Sziasztok!
Hogy van ez a jelzés az ágyú csövén? Mikor kapom meg a 2. illetve 3. "jelt" ?
Annyira tisztában vagyok vele hogy a jelzés a 100.(a patch óta 100.) csata után jelenik meg.
Ezekre gondolok
Nem tudok jól angolul szóval annyira nem értem amit ott írnak...
Minnél többet sebzek annál több jelet kapok?! (Tudom hogy 3 a max)[ Szerkesztve ]
-
dfsz34
őstag
Az eddig legbrutálisabb csatám a kis T49-el. Az xp mennyiség magáért beszél, basszus ez 100-al több, mint amit a BM kapott a 10 killes csatájában. A grille-t elbaltáztam, belém vágott egy kövéret, illetve a kv1 nekem adhatta volna a nyolcadik
utastfraget vagy ha grill nem amortizál le, akkor megkerestem volna a pz1c. Na mindegy. Így is a legjobb csatám és hiába mutatott az xwm nagy fölényt a mi oldalunkon, vért kellett izzadni, hogy megállítsam az ellen rohamát.Lakeville T49
Szerzett tapasztalat:1 481 Szerzett kredit 32 984
Csatában elért Achievement Top Gun, Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Tapasztalat: 2 221 Javitás: 2 385 Lőszer: 3 648
Bevétel: 26 951 WN8: 12 911 (100)[ Szerkesztve ]
-
Mclovin
senior tag
KV-1S-l a MM valami borzasztóan undorító! Trollgunra gyúrok de eszméletlen nyögvenyelős...Folyton feldobál T8-ba.
-
Enzolord
addikt
válasz Bingisz #61341 üzenetére
De ezek is megisszák az Unicumot, nem?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
jr1994
addikt
Ezúton köszönöm a csapatunk nyolcas heavy tankjainak a segítségét, tényleg nagyon jól játszottak -.-
Nem szoktam ilyeneket feltölteni de most kivételt teszek.Az ellen T71-nek meg grat, majdnem elvette a nagy kaliberemet akkor aztán tank ász se lenne
Btw kb mennyi csatát kell lenyomni hogy megjelenjen a kiválóság jele? Nem hiszem el hogy T29-cel 1600 átlag sebzés a gép szerint csak "32,75% játékos arányánál jobb"
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Mclovin
senior tag
válasz sebijani1982 #61373 üzenetére
Köszönöm mindenkinek! Igen az M4+troll valóban nagy fun tank!
-
sebijani1982
senior tag
válasz Mclovin #61368 üzenetére
PzIV H és VK 3601 is kellemes tud lenni!
PzIV H trollgunnal egy teljesen más mint a 7,5-essel. Trollgunnal igazi fun tank, Bár többen az M4-re esküsznek ha Tier V-ös trollról van szó.
A VK-t pedig fél-mednek vagy támogató tanknak kell használni, az ágyúja rendkívül pontos távolabbról igazi mesterlövész!
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
KaLeun
senior tag
Azért ebben az "überkultúr" Zwackban is becsúszik néha egy-egy zsidózás, egy kis csalózással meghintve.
Cila
-
-
zsolthee
senior tag
válasz Mclovin #61368 üzenetére
Én még a Nashorn-t és az M6-ot tudnám ajánlani. Utóbbival azért vigyázni kell, mert a teste böszme és nehezebb hulldown-ba tenni. De az ágyúja ugyan az mint a Hellcaten. Emellett elég mobilis, kellemes kis gép. Nekem még ott van a garázsban, fejlesztgetem benne az új generációt.
-
Mclovin
senior tag
Sziasztok! Tier 5-6-ban melyiket tankokat, ágakat ajánlanátok, amivel jól lehet kreditet szerezni és élvezetes is vele játszani? Illetve jó lenne, ha az adott ág a később is "játszható" maradna. Eddig KV-1S, Hellcat, TT-34 pipa eddig és tapasztalatot szeretnék szerezni. Valamint KV-1s-re milyen modult ajánlanátok?
[ Szerkesztve ]
-
iwu
addikt
válasz sebijani1982 #61362 üzenetére
nincs fent most semilyen mod az utolsó patch óta.
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
Angel1981
veterán
válasz Djuree #61357 üzenetére
És szerinted az orosz titkosszolgálat majd biztos kiadja a bré WG-seknek ezeket az adatokat, ugye?
Nem, a WG ilyesmit nem tudhat, vagy ha esetleg mégis "valahonnan hallottak ezt-azt", azt senki sem fogja elismerni, hitelesíteni.
(Mint ahogy egyetlen titkosszolgálati jelentést sem vehet ezzel kapcsolatban 100%-ig komolyan egyetlen állam sem, amíg harctéri körülmények között el nem koboznak egy ilyen tankot, és azt ízekre nem szedik - amire nem volt példa az iraki háború óta, de ott is max. az amcsik szerezhettek tudomást a kicsit kivénhedt orosz hadi technológiáról.)A vesznek egyet és lemérik meg vicc, ugye?
Még külföldi államoknak sem adhatnak el haditechnikai cégek csúcstechnológiát (az sem számít, hogy esetleg magánkézben vannak, nem az adott államéban), nem hogy privát cégeknek, mint amilyen a WG!
(Egyetlen állam van, ami megkaphat külföldi, pl. amerikai és német hadi csúcstechnológiákat legálisan; Izrael. Az okokat hagyjuk....) -
sebijani1982
senior tag
Nincs feltéve olyan mod, ami a chat-re írja, hogy ha felspottolódtál?
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
dfsz34
őstag
válasz uniqm1 #61354 üzenetére
Jó tank ez, de sokan átugorják a pokolcica miatt.
Egyébként az EJ-nek vannak nagyon durva körei vele, az egyikkel nyerte a 15 év prémet. Én is azokat nézve jöttem rá, hogy rohadtul átugrottam ezt a tankot, esélyt sem adtam neki. Ja meg a BM-nek (alias B.gy.s M.ca alias jacqu.. X) van egy 10 killes durva köre vele, azt is érdemes megpillantani, már úgy értem a csatát, ne kalandozzon el a szemed a kép bal oldalára.
-
slett27
addikt
válasz Angel1981 #61356 üzenetére
Igen, mondjuk így is annyi időt vesz igénybe ha az ember rendesen ki akar próbálni minden ágat hogy na.
Djuree : "...megvesznek mindegyikből egyet oszt lemérik colostokkal" kész...
[ Szerkesztve ]
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
iwu
addikt
válasz sebijani1982 #61358 üzenetére
(nekem tegnap is volt olyan, hogy nem lehetett irányítani pár mp-ig a tankot...pedig nem conn lost volt...)
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
sebijani1982
senior tag
Igen a fejlesztésekre koncentrálnak! Már várom a következő nagy fejlesztést, a halott tankokat átveszi az M.I. és az fog vadászni a még élő tankokra. Már a mozgás irányítás tesztelve van a 9.1-ben.
-
Djuree
félisten
mitől lenne titkos? amennyi pénzük van megvesznek mindegyikből egyet oszt lemérik colostokkal.
komolyan azt hiszed az oroszok nem tudják mondjuk az abrams tankok akármelyik adatát, vagy a jenkik a t-90-ét? ne viccelj már...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Angel1981
veterán
válasz slett27 #61344 üzenetére
Kicsit korábban nyilatkozták, hogy még legalább 2-3 évre "elegendő" tankjuk van (mármint ami a az 50-es évek végéig gyártottakat illeti), de lehet, még több, "mert az archívumok kifogyhatatlanok".
Arról nem is beszélve, hogy most jó ideig a HD modelleken és egyéb játékmechanikai dolgokon fognak elsősorban munkálkodni, szerintem idén max. 2-3 új vonal fog érkezni.
A modern (mármint a máig jelentős számban szolgálatban lévő) tankokkal meg az a baj, hogy az adataik, főleg a páncéladataik titkosak, nem lehetne őket rendesen lemodellezni, és korábban mondta a WG, hogy nem terveznek T11-et, mert "van elég pénzük másból" - az megint más kérdés, hogy sokszor egy hónapon belül ellentmondásosan nyilatkoznak.
Én egyébként egy "fejleszthető" T10-nek több értelmét látnám, mint a T11-nek.
-
uniqm1
tag
válasz dfsz34 #61340 üzenetére
Annyit áradoztál a T49-ről, hogy kénytelen voltam elővenni. Sokat nem vártam tőle, mert csak az SP akció miatt indultam ezen az ágon, miután a Hellcat meglett, már nem is vettem elő ezt a tankot, a legénység is csak 85% tájékán áll. Most, hogy újra mentem vele, leesett az állam... Már a 3. körben meglett a tank ász, még ezzel az ócska legénységgel is (az első kettő csatában eléggé a tápláléklánc alján voltam, full tomato csapatban, és hamar felspotoltak).
Szóval ez tényleg jó kis tank. -
bigobert
tag
válasz mcwolf79 #61332 üzenetére
Bár ez csak egy vélemény, de ha kiesel a 65%-ból, eltűnik. Gondolom mindegy, hogy te romlasz, vagy a mezőny javul. Én 83,6%-on állok az ELC-vel. Én kb ennyire vagyok képes. Mondjuk most vége a vizsgaidőszaknak, így már "csak" dolgozni kell, szóval talán jó leszek a két csíkra.
[ Szerkesztve ]
-
slett27
addikt
válasz sebijani1982 #61351 üzenetére
Folynak most a könnyeim. Belegondolok tényleg iszonyat gáz...
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
sebijani1982
senior tag
válasz slett27 #61344 üzenetére
8.8 Flak 41/L74 -es Tier VIII legnagyobb ágyú.
Azért még mindig borzalom ez a tank."Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
slett27
addikt
-
emre
veterán
válasz Bingisz #61341 üzenetére
Olvastam.
Egyébként játszottam olyannal aki azért adja a ívet csatában ha nem úgy jön ki a lépés.Tőlem csak azt kérdezték hogy az al klán a Hubertus vagy a Jagermaister névre fog hallgatni.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
slett27
addikt
Csak egy költői kérdés. Ugye lassan kifogy a cég a harckocsi kínálatból. Mik lesznek majd az új járművekkel ? Gondolok ilyenre hogy modern harckocsik is lesznek előbb-utóbb ? T-72/T-80/T-90 esetleg M1 Abrams ? Vagy ez nem illik be a játék "profil"-jába ?
Ha "vót má !" akkor szóljatok.
sebijani1982 : melyik löveggel sikerült ?
[ Szerkesztve ]
-
sebijani1982
senior tag
Egy - két napja kérdeztem mit lehet kezdeni az iskolabuszból vedlett kenyérpirítóvá Pz.Sfl.IV.c-vel.
Kaptam néhány ötletet, megfogadtam, itt az eredmény:Köszi mindenkinek még egyszer!
-
Bingisz
addikt
Ne tudd meg mennyi levelet kapunk, káromkodás ügyben. De most épp fel akar jelenteni minket valaki, mert a ZWACK zsidó név, és mi az, hogy mi a toborzószövegben nagybetűvel írjuk, a magyart meg nem, és ráadásul egy magyar klánnak ilyen nevet adni szentségtörés, főbenjáró bűn etc..."-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
dfsz34
őstag
Még egy gondolat a T49-ről. Most, hogy meglett az első skill sor, raktam a lövészre pillanatképet és kicseréltem a célzásgyorsítót optikára. Ha folyamatosan lövök egy ellenfelet, akkor nem kell a célzásgyorsító, mert gyorsabban szűkül, mint ahogy tölte, a torony forgatásánál meg segít majd a pillanatkép. Az optika sokkal hasznosabb, most már mozgás közben is tudok spotolni, 397m a látótáv jelenleg mozgás közben és még tovább javítható bia meg parancsnoki skillel, de az majd valamikor a jövőben, már most is túl brutális a kis dög.
A legutóbbi csatám vele, most már optikával, töltésgyorsítóval és binoval felszerelve és 215%-os legényekkel. Maradt még olyan 5 lőszerem a végére.
A kamo továbbra is meglep, bokor mögött vagyok, de nem tartom a 15m-t, mert nincs hely. Másik T49 kb 290-300m-ről nem spotol mialatt én leláncolom és kilövöm. M7 oson középen 310-315m távolságból rálövök és vissza is tolattam, pedig nem kellett volna, nem spotolt. Mondjuk lehet, hogy nem volt 100%-os legénysége egyiknek se, ezt ugye nem tudhatom, de azért ez a kamo valami über brutál és még ennél is jobb lesz, mert két legényen csak most fejlesztem. Nyílt mezőn leállok és kb 300-310m-ről kiszedem a foglaló kör felé osonó stug-ot, senki nem spotol közben. Van hatodik zérzék, optika (és pár sec után a bino is besegít) és 3 sec általában nem elég tier5 környékén, hogy meglőjenek, úgyhogy most már le merek állni a mező közepén is. Komolyan már csak nevetni tudok ezen, ez a tank jó legénységgel valami félelmetes.
Valamikor biztos megunom ezt a tankot, de túl jó, addiktív.
Győzelem! Steppes T49
Szerzett tapasztalat:1 267 Szerzett kredit 29 867
Csatában elért Achievement Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Tapasztalat: 1 900 Lőszer: 3 648 Bevétel: 26 219 WN8: 6 621 (100) -
sith7
félisten
Értem, köszönöm a válaszokat mindenkinek
Az E100 legénysége van benne, 3. skill 70% körül vanLehet ám , hogy nem szűkűl lassan, csak most a Conqueror - t tolom, és lehet ahhoz képest tűnik csak lassúnak ... ott beváltok célzó módba, és szinte azonnal lőhetek ... vagy csak lehet szokni kell még ezt az oroszlánt
Tegnap kaptam ajándékba, eddig még csak 8 kört mentem vele
T30
Finom kör -
Enzolord
addikt
Már Te is a Zwackban?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
dfsz34
őstag
válasz 04ahgy #61331 üzenetére
A cél szempontjából jobbá válik, mit nem lehet ezen megérteni? Illetve aki csinosítani akarja a statját ilyen-olyan okból, annak még jobb választás, még durvábban lehet vele tolni.
Időközben meglett rá a hatodik zérzék és egy pöttyet feljavult a teljesítmény (4 csata alatt tudtam a WN8 átlagon javítani +600-t), csak a WR-el nem tudok mit kezdeni, agyhalott csapatok, miközben én mondjuk tank ászt szerzek. A hatodik zérzék kell rá nagyon, plusz egy taktikai elem, ki tudom "tapogatni" a bokorban lapító hősöket, illetve tovább élek, ami több sebzést jelent. A 4 csatából a hatodik zérzékkel kettőben kifogytam a lőszerből teljesen, khm, ez azért már durva.
A kamo értéke valami brutális ennek a tanknak még így kb 65%-on is. vk3001h 316m -ről nem spotol, pedig fent álltam a töltés tetején, teljesen nyílt terepen és nyomom rá a gyorstüzelőt.
WN7 WN8 EFF WR Tier
100 100 97 60% 5.0
2814 3697 1893 9 / 15 5.6[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
Ebben az esetben távcső helyett a venti, mert egyrészt úgy is mire odaérsz valahova már spotolják az ellenfelet, másrészt ugye mindenkinek ad pár százalékot.
A T30-ra is visszatettem a ventit, mert majd 1 másodpercet jelentett a töltésnél. Ezt a napokban lőttem vele. (Elég ritka ez ilyen jó kör)
mod:
De miért nem más tankok legénységét húzod a löwével?
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Iron Funeral
őstag
Igazából nem fog hamarabb elkezdeni célozni, de a "kezdő kör" kisebb lesz mint VSTAB nélkül, tehát alapvetően pontosabb lesz ezáltal, és közvetve csökkenti a célzásidőt mivel kevesebb cikluson megy végig a célzás. Maga az aimtime (a löwe esetében 2,9s) egy ciklusidő, ami azt jelzi, hogy mennyi ideig tart leszűkülnie a célkörnek az adott -bármekkora- méretének egyharmadára.
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
sith7
félisten
válasz Iron Funeral #61330 üzenetére
azt én is észrevettem, hogy elég lassan kezd el szűkűlni a célzókör ... lehet teszek egy próbát vele
-
mcwolf79
veterán
Ezek az ágyúcső dekorációk ideiglenesek, tehát ha kiesek az átlag 65 % sebzésből akkor eltűnik az ágyúcsőről?
Vagy ha egyszer megszereztem,akkor az már ott marad?Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
04ahgy
nagyúr
válasz dfsz34 #61329 üzenetére
De ettől nem lesz jobb a T49. A T49 ugyanolyan marad. Csak nagyobb számok lesznek a WN8 mögött. Ha az érettségi ponthatárt 70%-ról lecsökkentik 60%-ra, attól én még nem leszek jobb mérnök... Két dolgot hozál ok-okozati összefüggésbe, aminek nincs köze egymáshoz.
A T49 jobb tankká válik mert csökkentik a cél WN8 értékét. Ez téves kijelentés. A helyes az, hogy a T49-cel (ami ettől még pont ugyanolyan marad, mint előtte) azonos kört futva a régihez képest lecsökkentett cél WN8 értéke miatt magasabbra fog pontozni. Tehát ugyanarra fogsz többet kapni. Ezt fizetésemelésnek hívják, és ettől te még nem dolgoztál jobban, csak ugyanúgy, mint előtte.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
dfsz34
őstag
válasz 04ahgy #61328 üzenetére
Így:
WN7 WN8 EFF WR Tier
100 99 87 63% 5.0
2502 3086 1646 7 / 11 5.7Brutális WN8 húzó, prém kaját és arany lőszert nem használok és még így is 3e feletti wn8 tartható vele most már. Ráadásul szerintem a tier számítás nem is jó (az alsó 5.7), csak t49-el mentem, úgyhogy a wn8 még magasabb is, mint amit ez a napi összesítő mutat.
Ha meglett volna a hatodik zérzék, akkor két döntetlen csatát is le tudtam volna hozni. Most már lassan meglesz, akkor még jobb lesz a tank.
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
válasz dfsz34 #61319 üzenetére
Ha a WN8 cél szinten csökkentenek, attól hogy válik brutálisabb tankká a T49? Ezt nem értem.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
tref007
csendes tag
válasz sebijani1982 #61283 üzenetére
Én szeretem! Buj el és lőlj! A nagy ágyút nem szeretem,mert nagyon szük a pásztázása.
-
emre
veterán
Egy újabb hasznos oldal: http://www.targetdamage.com/
-
Angel1981
veterán
válasz papesz5 #61298 üzenetére
"Eddig nem is tűnt fel,hogy ha a láncot lelövik az elején,akkor a motor miért száll el?"
Mivel a VK 3001 (H), ahogy a neve is mutatja, a Henschel páncélosgyár terméke, amiknek elöl van a váltója, a lánchajtó keréknél.
A program a váltót egy egységként kezeli a motorral, amit ha találat ér (és elvéti a mentődobását), akkor megsérül.Ezen két dologból adódik, hogy az a játékos, aki kicsit jobban tisztában van a játék mechanikájával, ha srégen szemben áll az ilyen tankokkal, akkor a lánchajtó kereket (első, nagy, fogazott görgő) fogja lőni, mert:
1. gyenge pont, vagyis jó eséllyel átmegy rajta, és HP vesztést okoz
2. leszakad a lánc
3. megfelelő szög esetén a váltó (motor) is megsérül, akár még kis is gyulladhat a járműVili-doli?
-
mcwolf79
veterán
Na ezt sem gondoltam volna:
az AMX12t-vel lett meg az első ágyúcső dekorációm. (mellesleg a tank ász is meglett vele Himmelsdorf-on low tierben (hol máshol))
Pedig az E50M-mel is sokat tolom, és sztem (szerénység ON) benne vagyok a 65 % feletti tartományban. Általában elég jól szokott menni vele,érzésre (megnézni nem tudom,melóhelyen le van tiltva minden stat oldal) 3000-4000-et átlag sebzek vele.Ez a light-tank spot móka is szórakoztató tud lenni, ha az ember kiismeri a pályákat. Sand river támadás a kánaán, csak felállok a dombra egy bokor mögé, megiszok egy kávét, míg ömlik a spot-damage
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
v!ct0y
veterán
Esetleg akik 8as prém tank beszerzésén gondolkodnak azoknak itt egy FCM 50T tank ász.[link]
-
Kalos7
tag
Szeretnék részt venni olyan versenyeken ahol aranyat is lehet nyerni csapatban.
Ha esetleg valahol lenne egy hely az irhatna nekem.
Kaldy7_hun[ Szerkesztve ]
-
slett27
addikt
Semmi, a teszt szerverrel kapcsolatban, de látom már írták. Valaki mintha azt mondta volna itt, hogy mindent ki lehet fejleszteni és lehet próbálgatni a vasakat.
Chris0321 :
[ Szerkesztve ]
-
dfsz34
őstag
válasz bigobert #61313 üzenetére
Vicces, csökkentették a T49 sebzési cél szintjét (meg a hellcat-ot is) egy kicsit. Már nagyon közel vagyok a 60% kamo értékhez a T49-en és olyanná vált ez a tank, mint szellem. Kiálltam a domb tetőre, igaz bokor mögé, de nem tartottam a 15m távolságot és csak köptem a golyókat és szerintem senki nem spotolt, pedig egy nyomorult churchill egész közel jött és mégsem. Ha csökkentik a wn8 cél szintet, akkor még brutálisabb tank lesz belőle.
Egy amúgy dög unalom csatában szereztem 2678 sebzést, a többi 14 tank meg 2193-t, mit lehet erre mondani?
Mondtam az ellenfélnek, hogy ne foglaljanak, már csak 5 lövedékem maradt (abból is 2 he), harcoljunk kicsit, hátha izgalmasabb lesz, de nem jöttek, hogy nem is akartak vagy tényleg féltek, hogy kiszedem őket, nem tudom.Vereség T49
Szerzett tapasztalat:1 191 Szerzett kredit 29 562
Csatában elért Achievement Top Gun, Nagy kaliber, Harckocsizó-mesterlövész, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Tapasztalat: 1 786 Lőszer: 3 840
Bevétel: 25 722 WN8: 8 931 (100) -
scyllarus
veterán
-
Chris0321
addikt
válasz slett27 #61299 üzenetére
A teszt szervert csak a frissítések kiadása előtt indítják el, hogy élesbe is leteszteljék a dolgokat és ha kell finomítsanak rajta. Mindíg bejelentik mikor indítják és milyen Újdonságok lesznek benne. Mivel nemrég volt frissítés úgy 1-1.5 hónap múlva várható a következő.
-
-
bigobert
tag
Új WN8 - mondaná a címlap, viszont csak reszeltek rajta. Táblázat az új értékekről első kommentben.
Ha volt már: bocs.
-
SSJmeszes
senior tag
válasz ntami2 #61297 üzenetére
Visszább már írták a működő leírást!
De, ha már akkor:
IS re mit érdemes tenni? Olyan érdekelne amit egész T10 ig tudok használni!
Én töltésgyorsítóra gondoltam, és célzásgyorsítóra a harmadik nem tudom mi legyen?[ Szerkesztve ]
Flickr: flickr.com/photos/63962202@N05 | Insta: natural.sight
-
SSJmeszes
senior tag
Stock löveggel a Vk30.01 undorító volt számomra.. de értelmes löveggel tetszik/ és hasonlóan jó mint a Panther. Az is egy nagyon jó tank.
Te a stat miatt játszol? Én azért, hogy élvezzem a játékot.. ( igaz van amikor idegesítenek, de szerintem nem volnék egyedül ezzel ) engem személy szerint nem igen érdekel a stat. Attól nem élvezetes, ha 50-60-70% mutat vagy épp 40% ot. mindegy az, csak játszani kell és kész.
[ Szerkesztve ]
Flickr: flickr.com/photos/63962202@N05 | Insta: natural.sight
-
scyllarus
veterán
Nem, tényleg csalnak. Én állítottam át, ma minden csatám nyertem is. Bocsi, nem néztem, kinek a csatáit veszem el, csak rákattintottam a gombra random, hogy "Steal wins dedicated to papesz5".
Megígérem, holnap mást keresek, csak húzom a TII-őt, kellene már az E-75 és haladni akarok.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Billentyűzet gondom van
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Netfone
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest