- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercel
senior tag
20 rugó ezért...
Csajom szülinapjára vettem egy nagy levegőt és 40 rugóért kapott egy LG TONE Free FP9-et mivel már a hócipőm tele volt a korábbi Redmi rettenet és a többi kínai szar Borzalmas hívásminőségével meg a többi nyűgjeikkel pl: indukciós főzőlap mellett hívásminőség kuka , eldobott jelek stb ,
Közben ránéztem az LG-re , szerintem azóta kifutó lett és most már 30 alatt van az ára.
Olyan szinten köröket ver a kínai fosokra minden tekintetben amit nem is gondoltam volna. -
Dimensional Audio funkciót, ami valami térhatásút próbál generálni, de lényegében csak feljebb tolja a hangerőt és megemeli a magas tartományt, gyakorlatilag semmivel sem adott jobb térérzetet Dolby Atmos tartalmat lejátszva.
Nem is adhat. Az Atmos hangobjektumok mellé csomagolt vezérlő jelekből lehetne kiszámítani a hang megszólaltatásának paramétereit. A fülesben kell lennie fizikai hardvernek, ami a rendelkezésre álló hangadó párnak adja át a pozícióhoz módosított hangokat.. (Nem mertem hangszórót írni, oldalanként kettő van.)
A Dolby Atmos tartalmat a fül- és fejhallgatók 2.0 és a házi mozirendszerek 7.x csatornát biztosító eszközeiben kell a megjeleníthető csatornákra bontani szét.
-
Érdemes tudni, hogy a BT 5.x nem elegendő a jó hangzáshoz.
Az SBC mellett legalább AAC-t kellene támogatnia a sticknek.
Lehet, hogy létezik ilyen USB, BT eszköz, de én még ajánlat szintjén se találkoztam vele. Ezért szól gyalázatosan az eszköz.A telefonok esetében előfordulhat, hogy hiányzik a AAC támogatás. Ezt meg tudod nézni. Általában megmondja a füles szoftvere. Ha van, át kellene kapcsolni rá.
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
pali1228
csendes tag
"42 órára teszi a Realme a Buds 6 teljes üzemidejét, természetesen ezt tokkal és újratöltéssel együtt." Itt akad egy elírás. 😁
-
eennyi
csendes tag
Redmi buds 6 active-ot vettem. Windowson akkora a késleltetése, hogy soha többet, hasonlót se veszek.
-
jbcs
tag
Most is ezt hallgatom, kb. 1 hete jutottam hozzá szállítással együtt 14eFt.-ért, szerintem ennyiért bomba. Nagyon meg vagyok elégedve vele, hangzása nagy pozitív meglepetés volt. Jó a zajszűrése, irodában elegendő, sokat tompít. Tetszik, hogy egyszerre két készülékhez tud kapcsolódni, és megbízhatóan teszi, jól vált a kettő közt, ha pl. hívás érkezik. Erősítése is rendben, néha éreztem csak, hogy jó lenne több hangerő.
Viszont egy régebbi telefonnal nem fogja kiadni azt a hangzást, amit tud, de ez nyilván nem a hibája, csak figyelni kell rá. És ami hiányzik, hogy a hívást nem tudom felvenni koppintással a fülhallgatón.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Húszezer forintért nem lő mellé igazából a Redmi Buds 6, de csak akkor az igazi, ha telefon mellé kaptuk ajándékba, mert akadnak jobb alternatívák a piacon.
- Mikrotik routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Horgász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest