Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
xenom0rph
őstag
Szerintetek ha bejön a Chaffee ág folytatása akkor csökkenteni fogják a Chaffee árát xp-ben? Elég soknak tartom azt az 55k-t egy T5-ös tankért ,a többi vele egy szintű light 15k tapasztalat környékén már kifejleszthető. Vagy az egész ág ilyen indokolatlanul drága lesz... ?
halahala
-
klambi
addikt
Azt árulja már el nekem valaki hogy hogy a fenébe vesznek észre a TD az erdő közepén álok meg sem mozdulok, a többiek előrébb vannak mint én és mozognak és valahogy csak engem vesznek észre???
ez vagy van???"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
törölt tag
válasz Kean_Sorbo #61493 üzenetére
Köszönöm
-
törölt tag
Sziasztok!
Játszotam régeben a Hummel-el és ha csak gondoltam
hogy őt szeretném vagy kb. szűkült a tűz zona már talált, így hagytam
ha van kedvam artyval játszani jó, de most nincs találatom max lánctalp.
Nektek?
Nem akartam tovább menni " fejleszteni" de így.
G.W.Panther jó? Érdemes? -
Raga
senior tag
válasz Flickering #61474 üzenetére
12 ezerért vettem a T34-et kb 1 hónapja!
Csak csapatolásra használom!
2 millió ezüstöm volt akkor,most 13 millió, de közben pénz nem számít alapon a múlt hétvégi akció során bevásároltam egy rakat kólát, meg egyéb eszközöket.
Szóval ennyire lehet vele farmolni.
Arany lőszert felesleges használni mert írtó nagy az átütése.
Csapat csatában egy átlagos dmg győzelem után nettó 60 ezer, egy 3 ezer dmg körüli győzelem után nem ritkán kapok nettó 110 ezer ezüstöt is. -
rlazol
veterán
válasz Simi37 #61489 üzenetére
tudommal nincs ilyen direkt határ, számít a szituáció ("lehetett-e véletlen"), h mennyi idő telt el az előzőtől, nyilván a report is. Vhol olyat is olvastam, hogy az ellenségnek/csapatnak okozott dmg aránya is.
De hogy pontosan hogy van, azt talán még a WG se tudja.PS.: mától nem vagyok tomato! Az összesített WN8-om túllépte a 300-at, miután az elmúlt 7-en 1000 körül teljesítettem. Hosszú idő lesz 1500 csata árnyát felemelni a statjaimról, de azon vagyok.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Simi37
őstag
válasz rlazol #61488 üzenetére
Mettől fogva? 9.0 előtt néha volt tk ha rosszul sikerült egy kör de nem bannoltak soha érte 9.0tól alig volt tk meg teamdmg részemről. ~30-40 (9.0tól!!) társlövés de tudtommal "szándékos" 3 az autoban határ. Nem vágom mi "számít" bár büntetendő dolognak
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
ng0ofy
KORREKTOR
Ma van a világtalan tüzérség világnapja holnap meg az ünnep második napja lesz... Ilyen ostoba artykat, mint ma... Csak az a baj, hogy én meg számítanék rájuk
-
Simi37
őstag
válasz rlazol #61483 üzenetére
A ban előtt 1 héttel vki belegurult a lövésembe és veszített 200 hp-t...előtte nem volt banom nem hiszem hogy ilyen "régről" adogatja össze.
Ma az RNG artyval 40/5/5 találat/lövés/sebzést adott nekem -.- Meg 4-5 csatából 0 wint. Jött a KV2 minden lövés talált csak a "pro" kék játékusunk meglökött amikor a kritikus pontot volt a kör ezért mellé ment majd nenoobozott h mellélőttem. KV2 3/0 win 2200 wn8 ha csak a kv2 csatákat nézem artyval 4db 0 wn8.
Kezd elegem lenni ha legalább szar csatát nyernék de azt sem Mellesleg mind 6>-15 volt(61486) Zsolt72: csak azért tettem mert szvsz ezzel csak segítettem a szerncsétlen FV-n aki még küldött pár sebző lövést és osztott 1 killt. Ráadásül a BC zöld volt szerintem tudta h bukta de legalább az e100 hátsójába lőhettte volna a tárát az FV helyett...az e100 jó lassan elment az FV mellett anélkül h ráfurdult volna a fenekét mutatta, de BCnek inkább kellett teamdmg.
[ Szerkesztve ]
-
Departed
őstag
válasz #63761920 #61458 üzenetére
Volt T29-em, IS-em, IS-2-m és KV-3-am is.
T29 mindig fun a jó löveggel és a kemény fejjel, megtartottam.
IS kb. ugyanaz mint a KV1-S csak egy tier-rel följebb, utóbbit tartottam meg funolni.
A kínai IS-2-vel valahogy sokkal jobb stattal zártam mint az orosz verzióval, de az előző ok miatt ezt sem tartottam meg.
KV-3 pedig a legrosszabb élmény volt - lényegében egy KV-1S kicsit keményebben ám böszme lassú bálnamozgással. KV-4et viszont imádtam a szívószál ágyúval, az ST-I meg örökmegtartós nagy kedvencSzóval T29 a győztes heavy még mindig T7-ben.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
rlazol
veterán
-
Simi37
őstag
Én már kaptam bant 1szer csapatsebért... a 3. lövésem után bannolva lettem 1 órára...a lényeg h a bc 3ször lőtt az FVbe és utána még mozgott tehát nem kapott bant ez hogyan lehetséges?? De mielőtt ez megtörtént csinált egy TK-t is vki belegurult a lövésébe magyarul 4 lövés+1tk és no ban
(Az FV csak akkor kezdte lőni a BC-t amikor bekékült, Én is belelőttem a BCbe mivel kiszedte volna az FV-t. Én bezzeg 200 sebre 3 lövésre bant kapok...ez tk és 1000 fölötti csapatsebre sem kap[ Szerkesztve ]
-
sutyi^
senior tag
válasz Flickering #61471 üzenetére
Nem szeretek csőlátni.
Két lövés között szeretem látni mi zajlik körülöttem.
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
törölt tag
válasz Flickering #61474 üzenetére
Nekem az egyik ujjam állandóan a shift fölött van, és így még a tekergetéssel se kell vacakolni.
Szerintem sokkal gyorsabb. -
Flickering
aktív tag
Mondtál okosságot, igyekszem is majd hasznosítani, és közelharcban én is kikukkantok letöbbszször, csak amikor távolról is állandóan kikukucskál, és ugye ott van a térkép, hogyha spotolva van akkor minek kizoomolni, ugyanakkora a forgás sebesség, de gondolom ha közelről kizoomol az ember állandóan rászokik és már benne van a mozdulat, pl cod ban meg bf ben sokszor a görgővel fel-le váltás megy nálam, gondolom ez is hasonló lehet.
Köszi a magyarázatot!
-
vhw
addikt
válasz Flickering #61471 üzenetére
Távolra lövöldözve kényelmes, biztonságos rejtekből én nem váltogatok nézetet - lövöm amíg látszik.
Közelre; 50-100 méter már inkább, egyszerűen ha tuti a találat, akkor nincs értelme tovább bámulni a csőbe, hanem a közvetlen környezetet lehet figyelni töltés közben; megjelent-e új ellenség, meg akarnak-e kerülni, a társaid hogy helyezkednek... stb.
Pár napja figyeltem meg kezdő játékost nézve, hogy csak belebámul a távcsőbe, és hajlamos úgy "felejteni", aztán max zoomon kezdi tekerni a tornyot, mikor figyelmeztetem egy újabb, máshol felbukkant ellenségre - közbe fogalma nincs róla, hogy helyezkedik a saját tankja, mi van körülötte... az időhúzó többszöri egér emelgetés-húzogatás csak a ráadás.
Pedig a sniper nézet tényleg csak annyira való, hogy pontosan becélozz valamit."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
sutyi^
senior tag
Igénytelen Trollject 263 gameplay.
[ Szerkesztve ]
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
rlazol
veterán
válasz #40993792 #61466 üzenetére
a replay szerint volt ott egy T34-85 is. De a T32 (vagyis te ) lőtt ki. Én előtte azért Tigrist kilőttem.
Eléggé eldurrant az agyam, nameg nagyon rossz szériám volt, azonnal kiléptem, sry.Szerk.: Okos volt, hogy ramoltál. Reméltem, hogy lehúzódtok, amíg észbe kapnak a heavyk, de talán így is eléggé feltartottalak. Mögöttem 100 méterre már az arty volt, ezért rohantam oda a másik oldalról.
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz #40993792 #61463 üzenetére
de, ott voltam. jól fel is basztam az agyam. Teljesen nyitva hagytuk a tenger melletti részt, ami (szerintem) heavy út. Mire odaértem, 3an már ott bóklásztak. Egyet elkaptam, de a másik 2 simán kilőtt, de én se játszottam valami jól. Te is ott voltál?
-
törölt tag
Sziasztok.
Itt vajudok malyiket vegyem elöször meg?
A T29-et vagy az IS-t csak egyre van kreditem!
Mind a két tank (bejön).
Szerintetek? -
KaLeun
senior tag
válasz rlazol #61448 üzenetére
Nem kell foglalkozni vele. Én pl. nem emlékszem, hogy mostanában bárki meghagyott volna nekem egy killt a Top Gunhoz. Szóval egy ideje engem sem érdekel...
Kalos7: Szerintem sokkal gyengébb a torony (már a pajzs felett átlövik) és ennek is beviszi bármi (pl. T34, IS-3) az tetejét. Kiállok egy utcában és tomato KV-1S és IS simán többször is belövi az alját, pedig nem hiszem, hogy 100%-os legénységük lenne...
[ Szerkesztve ]
Cila
-
Kalos7
tag
válasz KaLeun #61440 üzenetére
Hát a 110 egy remek tank!
Ha elrejtem az alját és a kupolát senki nem lövi át a tankot Tier 8-ba.
Míg az IS3-at szemből is átlehet lőni.
A tornya semmivel sem gyengébb mert pattogós és egyedül a parancsnokinál lehet átlőni, míg az IS3-nál elég a legtetejét eltalálni.
A végsebessége is gyorsabb az IS3-nál.
Az ágyúja valóban 100-sal gyengébb viszont vannak, akik jobban szeretik, ha többet tudlak lőni, mint én.
Mágikus oldala valóban nincs akkora mint az IS3-nak mert a páncélja csak akkor tökéletes, ha teljesen szemben állunk az ellenféllel.
Viszont 110-el meglehet csinálni azt, hogy kiállok az utca közepébe aztán lőjetek, mert nehéz mozgás közben eltalálni a gyenge pontokat (alja+kupola).
Ahogy IS3-nak megkellet tanulni a páncél használatát ugyan úgy a 110-nek is megkel, mert különböző. -
rlazol
veterán
válasz Stigma.HC #61451 üzenetére
köszönöm, de nincs kedvem leállni ilyenekkel. Ha ti nem láttok kiugró hibát a felvételen, akkor vsz nem is volt különösebb gond. A T26 kinyírása után akartak küldeni cap-ra, szerintem az is marhaság lett volna, hiszen az AT sokkal közelebb volt, ráadásul védtelen lett volna az arty. Én győzni akartam és szerintem jól játszottam, nyilván nem hibátlanul, nekem ez számít és nem a T71-Lorr szerelem.
-
Stigma.HC
senior tag
Szerintem ez az álca skill következő fokozta. Csak supertesterek kapták még meg és csatánként egyszer aktiválható Más magyarázat nem lehet rá
(#61448) rlazol Írj rá a t71-re és kérdezd meg tőle miért írogatott. Amúgy felesleges rajta rugóznod. Sokszor fognak még ilyeneket írni, ha jogos ha nem. Én csak ignorálni szoktam az ilyen befirkálásokat (már ha olyan kedvemben vagyok és általában olyanban)
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
slett27
addikt
Ha tudnám előre hogy megbotlok.... tudod. Mindegy...tényleg minden játékban van bug. Csak bosszantó.
Zsolt_72, vhw : egyszer nem csináltam felvételt a csatákról. Pedig kéne már.
Tényleg szeretem a játékot, soha semmi játékkal nem játszottam ennyit mint ezzel. Pont ezért idegesítenek ezek a hibák, mert ez az egy játék amivel játszok. Nem szoktam flame-elni de vannak azért érdekes dolgok amikről itt is megoszlanak a vélemények. Pl 1:15-ös csatánál minden 5. lövésem talál, érdekes hogy pont ilyen eredmény felállással hibázik a lövész, másik csata, 15:10-es-nél pedig a kb 300m-re leadott lövés is talál és sebez. Jah, a legények 103%-osak.
Na mindegy, off vége. Megyek egy kört a T-34-el.
xtmod : Biztos gyűjtik hogy melyik nemzet hogy káromkodik.
[ Szerkesztve ]
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
rlazol
veterán
válasz Stigma.HC #61446 üzenetére
most komolyan?
láttad, előtte 30 méterrel mellé lőtt. Mert ez ferde terep, ráadásul az AT mozgott.
Ott kellett volna táncolnom előtte, hátha nem lő ki? És ha kilő akkor mi lesz?
ez csapatjáték, nyilván lehet egyénieskedni, de nem ilyen szituban.eleinte próbáltam a tornyát lőni, be is kapott 1 v 2 sebzést, de aztán inkább átváltottam a biztosra - golddal az oldalát.
És amúgy megkapta.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz rlazol #61444 üzenetére
Máskor ha lövöd az AT-7-et akkor a fenti bazi nagy kupolát célozd, van időd rá. Azt simán belövöd.
Amúgy szerintem csak egy-két játékos akarta, hogy az artynak meglegyen a top gun, ha már ilyen szépen szedegette az ellent és az AT-t. Legalábbis a T71 erre gondolt mert előtte írta is, hogy majd a lori befejezi a végét.
Van, hogy én is meghagyom másnak a top gunt ha olyan helyzetbe kerül és nem úszik el rajta a csata. Nekem is hagyták már meg a végén."Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
jr1994
addikt
Sziasztok! Az normális hogy a KV1 trollágyújának arany lőszerével nem viszem át a másik KV1-et oldalról?
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
rlazol
veterán
segítsetek pls.
igyekeztem a korábbi tanácsok szerint játszani a párduccal, mostanában egész jól megy.
Ez mondjuk egy olyan csata, ami kivételesen jól sikerült. Redshire, normál csata, mi megyünk alulról.
A végére maradt egy AT7 náluk, egy arty meg én nálunk. Spottolom az AT-t a saját célzónában arty lövi, gyengül. Én is lövöm, sebzés. Elindul felém, arty tölt, szemből nem tudom átütni, tornyát nem találom el, átváltok goldra, oldalra kerülöm a sziklát, h jobb legyen a szög, kilövöm. Győztünk.
Erre látom a csetet: "moron" "idiot Panther" - mindezt a sajátjaimtól. Most miért?
Van nálam 1800+sebzés, 2000+spot sebzés, első osztály medál - tényleg nem értem.replay
főleg a vége érdekes.[ Szerkesztve ]
-
xtmod
senior tag
válasz slett27 #61437 üzenetére
ez program hiba szerintem, de bent fogják hagyni,mint ahogy a látótávolságon belül eltűnő tankokat is. a domb mögött, mielőtt felérnének, eltűnőket, aztán találd ki, hogy kijött, vagy megállt a gerinc előtt. majdnem egyszerre lősz az ellenféllel, látod, hogy meghal, majd egy pillanattal később ki vagy lőve, az ellen él és virul. sorolhatnám. leszarják. 38000 tp 1%-nyi képességhez? alig várom, hogy a warthunder tanks open béta kijöjjön. ez megy a levesbe.
-
KaLeun
senior tag
Jó múltkor itt valaki azt ecsetelte, hogy mekkora überkirály járgány ez a 110. Az egyetlen előnye, hogy az UFP és a töltése egy hajszálnyival jobb, mint az IS-3-nak. De gyengébb a tornya, átlagban egy százassal kevesebbet sebez, lomhább, nincs mágikus oldala és az LFP olyan magasan van, hogy a sötét tomato KV-1S belövi a pálya másik végéről.
Nekem a KT vagy az angol t8 még mindig sokkal jobb.
[ Szerkesztve ]
Cila
-
slett27
addikt
Biztos volt már róla szó, de tegnap éppen ez miatt "nyíródtam" ki kb 1 perc alatt. T-34-el voltam PZ IV feltűnt előttem kb 50m-re, belelőttem, majd eltűnt, aztán mögöttem kb 10m-re jelent meg a semmiből. Na ez mi a ***** ? Ne mondja senki, hogy az full álcázásnak így kell működnie. Mert ez baromság. És nem magyarázat MMO jellegére sem a játéknak. Csalás vagy programhiba, mert ez azóta létezik mióta játszom a játékkal. Rettenetesen bosszantó...
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
Bingisz
addikt
Grand Theft Tanks
Sírok....[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
LZs?!
aktív tag
válasz rlazol #61426 üzenetére
@rlazol
javítás megvan (kivéve parancsnok)
második képesség a kérdés-párducraAmennyiben nem rambózni szeretnél vele, akkor a javítást mindenkinél le tudod cserélni valami
hasznosabbraspeciálisan megfelelőbbre, és másodiknak skill-nek visszarakni a javítást.Pl.
Commander - 6th Sense + Repair
Gunner - Snaphot + Repair; vagy maradhat Repair és másodiknak Snaphot
Driver - Preventive Maintanance + Repair; a PM az E50-ig hasznos marad
Radio Operator - Sit. Awerness + Repair; vagy lásd Gunner
Loader - Safe Stowage + Repair
[ Szerkesztve ]
Nevermind...
-
v!ct0y
veterán
FV 183 tank ász. Soha nem hittem volna, hogy összejön. 40% alatt vagyok vele...[link]
-
Bingisz
addikt
válasz TESCO-Zsömle #61427 üzenetére
Nem voltam elég stronk hozzá.
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
olcsii
aktív tag
obj.907 bent van már a játékban? mert a targetdamage oldalon jelzik.
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
04ahgy
nagyúr
-
Djuree
félisten
válasz egyedülülő #61416 üzenetére
hát azon a laptopon el is hiszem.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Bingisz
addikt
Stronkhold mód infók:
- a pálya a Stronghold módban véletlenszerűen lesz kiválasztva, nem lesz Támadás, vagy Ütközet benne
- klán deputy commander a Stronghold-ban, ugyan azokat teheti, mint a klán parancsnok, a stronghold elkészítésén kívül
- Stronghold bonus ("tartalék") összeadódik az event bónuszokkal
- Stronghold épületek, amik tankok megszerzését tennék lehetővé nem lesznek
- két fázisa lesz a Stronghold bevezetésének, egy a rajtaütésekkel és maximális 4es stronghold szinttel, a második klán vs klán csatákkal és 10es maximális szinttel
- nem lesznek "szomszédos bázisok" a Stronghold módban, egy klán megtámadásához, simán kiválasztod a klánt amit meg akarsz támadni. Valamint azt is kiválasztod, hogy melyik időben (időkeretben) támadható meg a strongholdod (SS: érts: a védelem válassza ki a támadás idejét)
- elméletileg lehetséges, hogy a játékosok száma a Stronghold támadásokkor 15-ről 10-re lesz redukálva, de a tesztelés után döntik el- a közepes támadócsapatban lehetnek 5ös 6os könnyű tankok (a századdal ellentétben), lehet, hogy ezt átnézik még
- mi fog történni, ha elbukod a védekezést a strongholdodra: néhány épület megsérül és meg kell őket javítani, egy bizonyos mennyiségű ipari nyersanyagot "elrabolnak" és az ellenséghez kerül. Semmilyen körülmények között nem lesz lehetséges, egy ellenséges stronghold teljes elpusztítása.
- fogyócikkek pl. aknamező csak a csatában lesznek használhatóak, nem azon kívül. Lehetséges lesz aknamező telepítése valahová a pályára a csata kezdete előtt, arti csapás, és légi csapás egy bizonyos szektorba lesz használva (SS: pl. A!-es négyszög) stb.
- lehetséges, hogy a század mód teljesen ki lesz véve, a stronghold bevezetése után lesz eldöntve
- nem lesz "ponthatár" a támadásban, bármilyen megfelelő szintű tankot használhatsz
- a rajtaütés móddal ellentétben, amikor ellenséges strongholdra támadsz, előre tudni fogod a pályát
- a jelek szerint, az ezüst és XP szerzés szabályai azonos lesz a századokéval
- nem lesz arany jutalom a Strongholdért ("aranyat akarsz, játssz CW-t")
- Stornghold támadásánál és védésénél 10es járművek lesznek használva (SS: nem lesz megosztottság)
- a jelek szerint, ha klán vezér leszel, felveszel tagokat, kifejleszted a stronghold-ot és utána mindenkit kirúgsz a klánból, megtarthatod a kifejlesztett strongholdot amit a társaid segítségével szereztél
- felesleges stronghold-ba belevágnod egy olyan klánnal amiben te vagy és 19 alteregód, a bónuszokhoz részt kell venned a stronghold csatákban, és ahhoz 14 ember kell
- nem lehetséges egy rajtaütés kezdeményezni 15 embernél kevesebbel
- stronkhold statisztikák külön lesznek, ahogy a történelmi csatáknál is vannak
- nem lesz "köd" a stronghold módban
- a bonus amit a stronghold tartalékokból kapsz minden klántag megkapja, attól függetlenül, hogy részt vett-e a rajtaütésekben"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
04ahgy
nagyúr
válasz Angel1981 #61408 üzenetére
A WN8 az overall értékelő. A csíkok a csövön meg overall-szerű, de csak a 9.1 patch utáni sebzést beleszámoló. Ez meglehetősen szignifikáns differencia.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
-
Djuree
félisten
válasz PR0JECTNR56 #61409 üzenetére
4200U
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Angel1981
veterán
Akkor a noobmeter nagyon tudhat valamit, mert pl. amikor előálltak a WN8-al, mindenkinek azonnal meglett még visszamenőlegesen is, nem kellett semmire sem várakozni - ráadásul a noobmeter nem is hivatalos, ergo nem is kaphatnak olyan fokú hozzáférést, mint maguk a játék készítői.
-
Djuree
félisten
tolja vki laptopom?
ezen vajon hogy menne?
i5, 8giga, 740MLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Sanya
nagyúr
válasz #43783936 #61403 üzenetére
első a javítás, mert mire a BIA kifejlődik, megőszülsz. ha esetleg fontos, akkor 140%-nál újraosztom ezüstért, kap bia-t és néhány % javítást.
kivéve az arty-k oda sosincs javítás, csak álca. meg BIA
[ Szerkesztve ]
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Djuree
félisten
na kijött ipadre is a wot blitz. elég vicces de nem rossz. bár azért a pc-shez képest elmaradott nagyon, de majd fejlesztik. 3 tech tree van. bár újra kezdeni nem fogom sztem, nincs kedvem a nulláról indulni.
ha lenne vmi összefűzött bónusz a nagy wothoz benne akkor tolnám. vagy közös tech tree.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest