Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
mynames
senior tag
E50-nél mennyire adja meg tank ászt kb? mert 4286 dmg és 4 kill, ill. kb 1000 spot dmg csak első osztály...
-
Rolli
aktív tag
válasz Patrick76496 #58634 üzenetére
fentvolt a win7- a win 8.1 mellett..
win8-on megy,de ez a gép gyárilag win8.1-el jött ki sajnos
-
Kakumix
senior tag
válasz StaChys #58672 üzenetére
2-3 tesztverzió szokott lenni és mindegyiknél visszaáll a garázsod a kezdő állapotra vagyis megint 20000 aranyad és 100millió XP-d és kredited lesz. Szóval, elég sok gépet ki lehet próbálni mire jön a 9.1. Arra viszont nem árt figyelni, hogy naponta csak 5 tankot adhatsz el.
Legyen szép napod!
-
Bingisz
addikt
Öröm és bódottság:
Benne lehettem volna a top 1000-ben is, de az utolsó napokban inkább a lemaradtak accját raktuk be a csatákba. Így a HUNS-ból 59 ember fogja megkapni a T23E3-at.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Simulacrum
senior tag
válasz olcsii #58658 üzenetére
Bravó, nagyon szép volt!
Annyit azért megjegyeznék, hogy nálam nagyobb artygyűlölő nem sok van, de ha valaki ebben a csatában nem érdemelte ki, hogy szidják az az artytok volt. Lőtte a T95-öt is, lőtt mindent, ami tudott és talált is. Érdemes a szakasztársadnak is megnéznie a replayt és látni fogja. Ha ő nincs, neked sincs meg ez a kör. -
Stigma.HC
senior tag
-
olcsii
aktív tag
Hogy hogy kitiltották a srácot aki videókat csinált?
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
v!ct0y
veterán
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz Simi37 #58677 üzenetére
Én csak ellenfélként találkoztam mindkettővel, de egy KV-2-vel sem gyűlt meg a bajom, viszont a Cromwell sokszor okozott már meglepetést. Ha az E25-tel megkerülöm úgy, hogy lőni is tudok rá, akkor a Cromwell meg fényesre polírozza. Röviden ez a KV-2 története.
[ Szerkesztve ]
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
StaChys
tag
válasz Kean_Sorbo #58678 üzenetére
Köszönöm mindenkinek, igen ez jónak tűnik a 7-8 is elég messze van még. A felsorolt tankokat ki fogom próbálni, már csak az élvezet kedvéért is. Az oroszok egyébként nagyon aprítanak a teszten.
-
törölt tag
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz StaChys #58669 üzenetére
Szerintem olyan tankokat próbálj ki, amik viszonylag elérhető közelségben vannak számodra az éles szerveren. Aztán amelyik jobban tetszik, arra indulj majd el a fejlesztésben. Gondolom ez olyan 7-8 tier körül van. Bár érdekességképpen kipróbálhatsz tízeseket is, de valószínűleg csalódni fogsz.
[ Szerkesztve ]
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
StaChys
tag
válasz #40993792 #58670 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom!
Azt hittem mindenki ugyanazt kapja a teszten. 20000 arany, a többi 100000000 - 100000000. Úgy nézem ebből több minden is ki fog jönni, szűkösen.Nekem a játék az játék, és nem az életem. Nem nézem a statisztikákat, és nem attól érzem magam jobbnak, ahogy itt páran. Azért játszom, hogy kicsit kikapcsolódjak és nem azért, hogy még egy stressz faktort vigyek az életembe. Hogy "merre induljak", ha akarom megkérdezem, ahogy most is ha meg nem akkor csak élvezem a játékot. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
StaChys
tag
Beléptem az új teszt szerverre. Nem sok játék van mögöttem, szerintetek melyik tankot fejlesszem ki "kedvcsinálónak" az adott keretből? Ez jónak tűnik arra, hogy lássam mire számíthatok, ha egyszer tényleg oda érek...
-
zsolthee
senior tag
80%-os kuplungégetővel iszonyat fordulékony
Nincs nagy végsebessége, de ez ritkán volt létfontosságú. Ésszel kell vele játszani.
12 lövés/perc már nem egyszer mentette meg az életemet a kis alpha ellenére.
A páncél lehet, hogy a véletlen műve, de 10 acélfalam van vele, míg a Tigrissel 1, a T29-el meg csak 8. Utóbbi 2 tank pedig jóval régebbi motoros nálam mint a BP.
Nem tudom, játszottál-e már vele egyáltalán, de közel sem annyira rossz mint ahogy azt Te leírod. Papíron igen, de részemről pozitív csalódás, akárcsak a T28 prototype. Mindkettőtől tartottam, most meg a kedvenceim.
Ha a sebzése kapna 15-20% buffot, OP lenne.[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
válasz zsolthee #58659 üzenetére
Végülis csak mozgékonyságod/végsebességed nincs, meg alphád és átütésed.
A dpm sem kiemelkedő, mondhatni átlagos:
BC 1800
Tigerp ~1580
T29 ~1680
IS,IS2,KV3 ~1900
Tiger ~2150A páncélzat legfeljebb csak véletlenszerűen működik , ami ugyanúgy okozhat negatív meglepetést neked is mint az ellenségnek... -> szemből! Mert oldalról ezen nem nagyon van semmiféle huncut láncelnyelős trükk.
Csak ilyen jelentéktelen dolgokban van hátránya a BP-nek...
Kb összeválogatva a kategória összes hátrányos mutatója és egybepakolva egyetlen tankba.
Semmiben sem kiemelkedő, de legalább abszolút sereghajtó minimum 3 téren.[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
dvids
aktív tag
válasz #40993792 #58662 üzenetére
Én is nemrég vettem meg a T29-et, igaz még "csak" olyan 50-60 meccsen vagyok túl, de már rég nem éreztem ennyire röhejesen erősnek tankot. Brutálisan lehet gyalázni benne és elég könnyű is, egyetlen dologra kell figyelni, elrejteni a testet, onnan meg röhögsz a 9-es tankokon is.
-
tigerk
tag
Hali
A white dead tank mod tényleg illegális?Mert ha igen akkor kiveszem még mielőtt problem lesz belőle.
Üdv
Tigerk -
zsolthee
senior tag
Akárki akár mit mond: A BlackPrince egy bitang jó tank.
Azt hittem a T29 milyen jó móka, de rá kellett jönnöm, hogy a herceg túlszárnyalja. 2000dmg-et röhögve ki lehet vele osztani az átlag 150/lövéssel...hála a magas ROF-nek.
A páncélzat még a 8-asokat is sokszor megvicceli, az ágyú sebészi pontosságú...kell ennél több
Ha az ellenfél kicsit is hibázik vagy a mi csapatunk jobban odafigyel, aljas módon lehet vele aprítani a népet.
Azt hiszem meg van az új kedvenc ágam.[ Szerkesztve ]
-
olcsii
aktív tag
válasz zsolthee #58654 üzenetére
8.11 be már nem volt benne az is biztos
[link]
itt a batmobilos replayem. estére elallvás előttre vagy első csata előtt ajánlom megnézni mindenkinek jó szórakozástwot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
mrszitya
senior tag
Linkeltem két videót a 9.1-es patch újdonságait demonstrálandó, ha valaki nem kívánja kipróbálni a tesztszerót.
Az elsőben hellcat motorhang, lövéshangok, robbanáseffektek, kipufogóeffektek, a kharkovi pálya látható. A második a Jackson motorhangját mutatja be felhangosítva.
(Képre kattintva nyílik a link.)
[ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
(#58647) r1E3S3E7T, (#58650) vhw:
Köszi a válaszokat. Ismerem szerintem jó kis gém. De nemsokára már búcsúzhatunk tőle... De találtam három gémet ami jó lehet.Smoke some weed nigga!
-
zsolthee
senior tag
Ezt a térképet mikor vették ki a játékból?
Nem volt az azért olyan rossz -
vhw
addikt
válasz Wiz Khalifa #58645 üzenetére
NFS World talán... elég árkád, de lehet tetszeni fog.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Iron Funeral
őstag
válasz Wiz Khalifa #58645 üzenetére
nfs world?
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Wiz Khalifa
veterán
FIGYI SKACOK!
Nem tudtok valami autóversenyes multis játékot ami ingyenes és hasonló mint a WoT csak autókkal és versenyekkel nem pedig tankokkal és csatákkal?
Smoke some weed nigga!
-
Rolli
aktív tag
válasz Patrick76496 #58632 üzenetére
Megvan a gond.
Win8.1 a gond.
win7 alatt megpróbáltam, fullhd-ban medium felbontással 50 fps
-
Patrick76496
őstag
Ha az alatta lévő kis képre gondolsz, akkor nem, mind3 opciónál ugyan az. Amúgy szerintem nem lehet letiltani az integráltat. Elvileg úgy működik a gép, hogy alapból az integrált kártyát használja, aztán csak ha szükséges, akkor kapcsolja be a dedikált VGA-t.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Rolli
aktív tag
válasz Patrick76496 #58625 üzenetére
nézd meg légyszíves,ha átteszed az nvida kártyára,akkor átvált az ikon is?
sajnos nem,még mindig 25 fps max.
ennek a kártyának olyan 80-90 fps-t tudnia kellene simán
De szerintem az inteles kártyával fut.
Lehet a win8.1 a baja.. -
Rolli
aktív tag
válasz Patrick76496 #58622 üzenetére
a physx beállításoknál neked a gt525-öt használja?
azt nem tudom átállítani sajnos,nem engedélyezi
-
Rolli
aktív tag
válasz Patrick76496 #58622 üzenetére
akkor szerintem tuti a prociba integrált kártyával megy
-
Patrick76496
őstag
Dell Inspiron N5110_128204 (i3, 8GB, GT525M), de 15R-nek is csúfolják.
Full low grafikán játszok tweakerrel (egyedül a terrain quality van maxon, mert az javítja az FPS-t), és így elfut olyan 30-40-nel. Amúgy nézd meg az nVidia vezérlőpultnál, hogy biztos a nagy VGA van társítva a WoT-hoz, és nem az integrált. Ezt a globális beállításoknál is érdemes átállítani.
-
Rolli
aktív tag
Sziasztok.
Játszik valaki laptopon?
lehetséges,hogy gtx850m-el és i5-4200-as procival 25 fps a max minimum grafikán 1366*768 felbontáson???
előtte lenovo y500-am volt gt650m sli-vel,és azon volt fixen 60 fps..
-
csapee
őstag
Magyar 2000-es effis játékos és csak gold ammo az Obj430II-ből , szegény amx50-100-tól nagyon megijedhetett Utána ne sírj duma
Csapee
-
dfsz34
őstag
válasz Bingisz #58615 üzenetére
Közel van, kérem szépen, közel van. Kis kerekítéssel és a szemét rng miatti csatákat kivéve máris ott vagyunk.
Ez olyan, mint mentem az ms1-el egy tényleg brutális kört elsőre, tank ász, alap 800 valamennyi alap xp stb. Mindent ki tudtam rajta feljeszteni azonnal, ász is megvan, többet nem is mentem vele. Örökre ott marad a top listámon és valószínűleg az élen az ms1 és verhetem a mellem, hogy mekkora királyság átlagom van vele.
[ Szerkesztve ]
-
dfsz34
őstag
válasz Angel1981 #58607 üzenetére
Ez egy troll, nem kell etetni. Most komolyan elhiszi valaki is, hogy t29-el 4k sebzést csinál átlagban?
Szerintem akkor ő lenne a világ legjobb t29 játékosa. Ilyen átlagban elméletben is csak akkor lehetne vele hozni, ha minden csatában előre rohanna (rush) és sokáig életben maradna, kiirtaná a fél ellenséges támadó csapatot.
Ugye ez még viccnek is rossz?
Nem érdemes ezzel foglalkozni, komolyan. Ha tényleg akkora ász, akkor adja meg a játékbeli nevét és meg tudod nézni a részletes statját a játékban. Már most mernék nagy összegben fogadni arra, hogy soha nem tudod meg a wot-os nevét
-
zozyk
addikt
válasz bughead123 #58608 üzenetére
Hétvégi event...
-
bughead123
csendes tag
Nektek sem tunik el a 2x es szorzo a nap elso gyoztes csataja utan ?
-
Angel1981
veterán
Ezt írtad korábban:
"De legalabb jo damagekat tudsz ott osszehozni a sok hp miatt, 5-7k korul siman megy.
A t29-el meg alig csinalok most 4k alatt."Ebből nekem az jön le, hogy ezeket a sebzéseket gyakorlatilag átlagban tudod hozni, és az XVM átlagértékeket mutat.
De akár hagyhatjuk is az XVM-et, egyszerűen a játékon belül megnézném a profilodat, és azon belül a tankok átlagsebzését, ez minden.Továbbra is várom a nicket!
(Ha szégyellős vagy, küldd el privátban, ígérem, köztünk marad!
-
Patrick76496
őstag
válasz Bingisz #58561 üzenetére
Nem lenne rossz, de ennyi időt nem fordítok rá. Alapból most kaptam az SP-t, ahhoz is rengeteget kellett játszani, plusz most, hogy összeszedtem rengeteg prém napot, inkább azt próbálom értelmesen felhasználni. Meg amúgy sincs sok kedvem cwre menni.
(#58576) Kalos7: Igen. Amikor nekem volt, az enyémet is állandóan feldobálta. Nem lenne rossz tank, de T10-ben már nem olyan vicces. Valami mocskos nagy MM weight-je lehet annak a tanknak.
- - - - - - - - - - - - -
Más: Keresd a hibát, marha nagy szerencse edition[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
válasz Stigma.HC #58598 üzenetére
En meg abbahagyom a jatekot. 7essel elegge lehetetlennek tunik, meg 10-essel is unikum legyen a talpan aki megcsinalja a 4k atlagot.
ja ez az uj jatekmod faszanak tunik. +xp vagy +kredit, nem is tudom mit valasztanek. talan a kreditet mert csoringer, prem nelkul jatszo vagyok, akinek meg premtankja sincs.
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
válasz v!ct0y #58568 üzenetére
Sokszor kapok modulsérülést,úgyhogy felvértezem a vasparipát pár dologgal.
Tegnap este hét vereség zsinórban a kv3-mal,ma meg elsőre ez "fogad":
4 órát aludtam,de álmomban valami tankos gyorstalpalón vehettem részt ha csak nem a játék szopatott tegnap!De neeeem az nem lehet,a WG nem csinál olyat.
Üdv:Viktor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest