Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
válasz
Addel #245002 üzenetére
Revolut volt ez is, de mivel többször is vásároltam már a játékban, a fő kártyámat adtam meg. Nincs rajta pénz és úgy is van beállítva, ha mégis, akkor napi 100 forintot átrak tartalékba, szóval ha a rajta felejtek pénzt, akkor is átrakja szépen a tartalékba.
Most is csak a netflix miatt raktam rá pénzt. A WOT ügyfélszolgálat azt hazudta, hogy nem töröltem korábban az előfizetést és hogy bizonyítsam?Biztosan emlékszem rá, hogy töröltem az előfizetést, de nem csináltam róla képernyőképet sajnos, ki gondolta, hogy ilyen sz.r bugos. Egyébként most is az volt, töröltem és simán mutatta tovább, hogy "Renewal ...". A support valamit mókolt és utána "Canceled ... " van, de persze elismerni nem fognak semmit, meg ennek ellenére simán lehet, hogy megpróbálják újra levenni. A biztonság kedvéért a bankkártyát is töröltem és figyelek rá, hogy 4-5.-én ne legyen pénz a számlán.
Ja és a support elhajtott a p.csába, hogy őszerintük már használtam az előfizetést, hiába nem mentem direkt egy csatát sem, mert a legénységfejlesztés miatt. Így nagyon sajnálják, de nem tudják törölni.
Új hozzászólás Aktív témák
- T14s Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest