Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Ez a Halloween event teljesen jo, nem kell benne megfeszulni hogy megszerezd a legenysegi tagokat, gyorsan meg lehet csinalni, gyozni sem kell hozza.
-
Swinegod
őstag
válasz Dobi 562 #238396 üzenetére
Bro, ez az egész poszt lényege
Hogy nem jelent semmit a sebzésElmondom mégegyszer. 2-en foglaltunk, én is az IS 4. A hegyről SEMMI esélye nyerni. Semmi. Nem tud lőni minket, nincs reset, ha nem takarodik le onnan, veszít, 100%
Ott maradt végig, nem jött le egyszer sem
Ha 0 sebzéssel foglalsz és nyersz, akkor nyertél. Csinálhat 10.000dmg-et valaki az enemy csapatban, de nem kap szart se ha veszít
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Dobi 562
addikt
válasz Swinegod #238389 üzenetére
Aha... ketszer annyit sebzett mint te de biztos nem a gyozelemert jatszott...
Igy mar teljesen jogos, hogy alpari paraszt stilusban rairsz csata utan, ne haragudj hogy megkerdojeleztem bolcsessegedet!
Remelem perma chat ban-t majd kapsz elobb-utobb, a hozzad hasonloak miatt van letiltva a garazsban az uzenet fogadasa barat-listan kivulrol.
-
Swinegod
őstag
válasz Dobi 562 #238391 üzenetére
Példának szántam, hogy NE legyél ez az ember, mivel kizárólag azért győztünk, mert csórikám csak sebzést farmolt és meg sem próbált nyerni
Ha nálam lett volna ugyan úgy felkúrt volna, mint bármilyen szar csapattárs
Bennem még megvan az, hogy nem szeretek csak azért nyerni, mert az ellenfél meg sem próbáltaHuawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Viktoár
addikt
Van különbség a tier6, tier7, tier8 között a haloweeni jutalmakban?
Üdv:Viktor
-
Dobi 562
addikt
Jo ez a halloween event. Eloszor Renegade-el csinaltam 10k damazst, most meg rammolasra felszerelt KV-5-el lettem 2. sebzesben.
-
Swinegod
őstag
Emlékeztető, hogy a sebzést semmit nem jelent ebben a játékmódban
Egész meccsen Himmelsdorf dombon volt az enemy CS 63. Csinált 6500dmg-et? Igen, de feldughatja, mivel a domb semmit nem ér. A cap az lent van és amíg ez a fogyatékos szó szerint egész meccsen recsizett a hegyen mi csak becapeltünk
Még az IS 4 is felment a hegyre tőlük, de lejött max sebességgel mikor látta capelünk. A CS nem, ő tovább lőtte a semmit, mert nem látott rá egyikőnkre sem
Simán megnyerték volna ha a CS nem ekkora önző szar és megpróbál megölni minket abban a pillanatban, hogy látta capelünk[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
hulp01
senior tag
válasz kchryss #238385 üzenetére
Ez jó, mert a tegnapi youtube videóban meg azt mondta, hogy mennyire fasza ez a hullámvasút, mert változatosságot ad a játékhoz. Azért a rangonkénti védelem nem lenne rossz, ahogy a rankeden is volt. Főleg, hogy itt ha kiválóan játszol, de belekerülsz egy vesztes szériába, akkor pontokat von le. Rankeden legalább értékelte valamennyire az egyéni teljesítményt és ha jól játszott az ember, akkor szinten tudott maradni.
-
Addel
senior tag
válasz phoenix1989 #238381 üzenetére
Hullámvasút, Skill4ltu szerint is.
Így nincs sok értelme, csak felidegesíti magát rajta az ember.
Azt figyelem, hogy simán vannak 8-10-12k wtr-es emberek is vas-bronz környékén.[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
Vas B-vel nyitottam és egy fain loose streak után nagy nehezen sikerült visszaküzdenem magam vas B-be. Nekem mára ennyi elég volt. De legalább meglett a 80. win ma.
-
addikt
Úgy látom hasonlóan frusztráló ez az új mód mint a ranked, én az miatt hagytam ki 5 hónapot annyira felidegesített(az a nyamvadt egyetlen egy szint kellet volna a 10-es tankmegszerzéséhez, egy nyamvadt csík.) Én kihagyom inkább.
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
phoenix1989
őstag
mai roham eredményem. Ezüst D ről Bronz B re. hatalmas csapatok hatalmas élmény. egy egész délután tartó szarakodás eredménye.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Valaki tudja, hogy a roham módban mennyi győzelem kell az egyes jutalom szintekhez? Most kaptam 40-ért, hol a következő?
Fully electric lifestyle!
-
bb68
tag
válasz phoenix1989 #238368 üzenetére
Valami aljasság van a dologban.SC. ma nem robbant de 2 csatában is kigyújtottak.Ami még nem fordult elő ezzel a tankal.
-
addikt
-
popey37
addikt
amugy meg a netprobléma lehet az, hogy eddig csak eu1 és 2 volt, most meg itt a két orosz, az US, dél amerika, honkong és ausztrál is. lehet ez az osszevonás bacta igy el.
[ Szerkesztve ]
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
-
popey37
addikt
válasz phoenix1989 #238368 üzenetére
randomban minden lovéssel ammorack, ha rajta van a védelem ha nincs. van hogy ketto egymás után. olyan tankokkal kapok ammot hamivel eddig egyéltalán nem vagy nagyon ritkán, nincs is rajtuk semmi védelem. de már kell ugy látom.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Imilenni
addikt
-
phoenix1989
őstag
van gyújtó lövedék is a játékban? lehet ilyet vinni csatába? ellenfél meglő engem gyújt. csapattársat meglövi gyullad.a következő csapattársat lövi meg gyullad. komolyan ennyi modul sebzés nincs randomban mint itt.
-
aktív tag
válasz phoenix1989 #238366 üzenetére
Tegnap még semmi gond nem volt vele. Most ülök le megcsinálni a napi küldiket majd írok ha nálam is gond van vele.
Wot nick : Lanoka_
-
phoenix1989
őstag
kipróbáltam a kranvagn -t is de hiába nyomom el a képességét ami elvileg pontosabbá teszi nem is történik semmi. ez mi a szar.
-
Viktoár
addikt
Mivel már végeztem a roham móddal és a battle passal is így elkezdtem a kampány küldetéseket.
Na most ezt kellene valahogy összehozni.
Igen ám, de amennyire lehet kerülöm a meddel való játékot. Sajnos ez meg is látszik a tankállományon úgyhogy ez lenne rá a felhozatal:
A T69-ben, progetto-ban, pantera-ban van legénység, a többi eddig csak porfogó volt. Szerintetek melyikkel lenne érdemes próbálkozni?
-
phoenix1989
őstag
nektek jól működik a képesség a tankoknál? pl SC nél minden sebző lövést számolnia kelene de van hogy 5 lövésem sebzett de 1 et ír jóvá ezért szar hp -t nem tölt vissza.
-
tasiadam
veterán
a szerver megint kitesz önmagáért. 44ms a ping, de húzom az egeret, kell neki 1-2s mire követi a szerver oldal.
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
Argh!
aktív tag
válasz köpet #238355 üzenetére
De a Harctéri Modositásoknál ha megvan a 6. szint akkor lehet mégegy kategóriát beállitani, mozgékonyságot, abba kell a turbó is.
Én nem vagyok epic játékos de én olyan tankokra amik gyorsan céloznak és elég pontosak VStabot sose raknék rá.
Töltésgyorsitót is csak akkor használok ha magas a töltési idő, pl 10 sec feletti. Olyan tankra ami gyorsan lő szerintem van több hasznosabb felszerelés is.
De persze mindenkinek más a stilusa.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
válasz köpet #238351 üzenetére
Nezd meg mivel hasznaljak a streamerek.
Hp boost + turbo + toltes gyorsito a legjobb kombo szerintem Onslaught-ra.
-
köpet
aktív tag
válasz köpet #238354 üzenetére
Megnéztem, nekem nincs lila, csak rózsaszín, az nem ad annyit (7,5% vs 12.5% motorerőhöz, a lila +6/+4 km/h, a rózsaszín ugyanúgy +4/+2 km/h, mint a sima).
Lilához ezt a roham módot kéne végigtolni, vagy gondolom rankeden produkálni valami értékelhetőt, hát nem is tudom.[ Szerkesztve ]
Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
köpet
aktív tag
válasz hulp01 #238353 üzenetére
Most venti, vstab és töltésgyorsító van rajta, a venti vagy a vstab helyett lenne jobb a turbo?
Nekem csak a BP-ből való fejleszthető változat van meg, erre még rá kell dobni 3M kreditet, hogy jobb legyen, ez a lila vagy a rózsaszín? Ezek között 1% a különbség, vagy nagyobb?Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
hulp01
senior tag
válasz köpet #238351 üzenetére
Jaja, a turbó az alap, és akkor simán tudsz menni a többivel. Mondjuk ha mások is használják, akkor értelem szerűen ugyanúgy lassúnak fogsz tűnni. Nekem a sebességével nincs gondom (lila turbóval), nem érzem, hogy hátrányban lennék a sebessége miatt. Improved hardening meg lila töltésgyorsító van rajta (plusz töltésgyorsító direktíva). A dpm-jét egyáltalán nem érzem így vészesnek, sőt, általában le tudok állni egy vs egyben bárkivel, mert tuti előbb töltök be (persze a tárasokat most ne vegyük ide). Pontosság itt szerintem nem annyira fontos, mert annyira koncentráltan megy a csata, hogy nem fogsz 500m-ekre lövöldözni. A 20m-re történő kupola-snipe-olást meg sokkal inkább befolyásolja az rng, mint a löveg pontossága.
-
köpet
aktív tag
Na rábuzdulva a rohamra S. Conqueror-ba képeztem legénységet, felszereltem, aztán gurultam egy random kört mondván ne teljesen hülyén álljak neki a dolognak. Sikerült egy fekete öves stb-1-be akadnom, aki úgy leszopa@tott ahogy kell, hozzáteszem 3 másik csapattárssal együtt, és nem vigasztalt, hogy engem végzett ki utoljára.
Maga a tank OK, kb. ugyanaz mint a kistesója, amiben jobb az nem igazán érződik a fenti metában. STB-1 ellenében a DPM hangyafingnak tűnt, a páncél nullának és lassú mint a kínhalál, úgy hagyott ott az összes nehéztank mint a fagyott kutyaszart (attól tartottam, hogy felspotolnak és a pozícióig se jutok el élve, de ennyi szerencsém még volt).
Ezután még megnéztem mit szenved össze Elit ebben a módban és rájöttem, hogy ez nem az én sportom lesz, ha tényleg a reflexből elhelyezett snapshotokról szól leginkább golddal a versenyszellem jegyében. Ez este munka után fáradtan fölösleges idegtépésnek tűnik csak. Vagy az alsóbb szinteken azért kevésbé kiélezett a dolog?
A helyezkedéssel nincs bajom, viszont így gyakorlatilag mindenre turbo kell, amivel vagy a dpm veszik el, vagy a pontosság.Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
Dobi 562
addikt
válasz Viktoár #238346 üzenetére
Tegnapig 60% győzelmi arányom volt Onslaughtban, tegnap brutálisan szarul ment. A rang létra nem fontos számomra de még csak vas-bronz szinten vagyok. 58 győzelem után 1 órát szenvedtem mire összejött még 2.
Ezen a szinten vannak érdekes játékosok. Dupla FV td szakasz, Jpz E100- T62a. Vagy egy török szakasz a turkx klánból, velük 3-szor volt szerencsém együtt játszani. Mindháromszor 2 meddel jöttek, városi pályára is. Majd egyből megindultak a térkép sarka felé, hogy ők flankelnek. Mindháromszor bedaráltak minket az ellenfél túlerőben lévő heavijey, mire ők leadták az első lövésüket már vége volt a csatának.
-
Viktoár
addikt
válasz hulp01 #238345 üzenetére
Többnyire ezüst rangba voltak, de volt aki visszaesett a vasba, ez még nem az a magas szint ahol már nincsenek bot képességűek. Én örültem volna ha ezüstig sikerül felmenni de ahogy bronz A-ba voltam jött egy bukó sorozat és ez ismétlődött amíg meg nem lett a 160 win. Még sokáig megy az event lehet hogy később megpróbálom de nem motivál az a jutalom amit ezért vágna hozzám a wg.
-
hulp01
senior tag
válasz phoenix1989 #238327 üzenetére
Nekem ugyanehhez az eredményhez alig egy óra is elég volt. Bár ha jól emlékszem, akkor valamivel több pontom lett a végére, mint ahogy kezdtem.
#238328 Viktoár Ehhez szerintem az is hozzátartozik, hogy a felsőbb ligákban már nem botok ellen kell játszaniuk, mint randomban. Minél feljebb jutnak ők is, egyre inkább eltűnik a különbség köztük és a többi játékos között. Ezért lesznek egyre idegesebbek. Plusz szeretnének feljebb jutni, tehát valami tétje is van a dolognak. Mondjuk egy 12k wot ratinges streamer simán lesöpri a 2-3k wtr-eseket randomban, ugyanez az Onslaught módban 9-10k wtr-esek ellen már nem lesz olyan könnyű. Főleg, hogy villámcsaták vannak, és van, hogy már a helyezkedéssel simán eldől a csata az első percben. Hiába szuper unicum valaki, ha a másik csapat mondjuk jobban választott tankot vagy jobban helyezkedett.
-
kchryss
veterán
válasz Elit3Zotya #238340 üzenetére
Jaja elég drága cucc. Én alapból csak gyulladásra hajlamos 10-es tankokon használom. Alacsonyabb szinten csak akkor ha 90% felett vagyok a markolásban és várhatóan kevés csatából meglesz a 95%.
Egyébként ha akciós csomagban veszed itt akkor 100 db 1,8m-ba kerül 2m helyett vagyis 200e-et lehet vele spórolni:
Régebben szokott ritkán lenni direktívákra is nagyobb akció, illetve küldetésekkel is szoktak potyogni. -
addikt
-
kchryss
veterán
válasz Elit3Zotya #238337 üzenetére
Kólát én is raknék bele, csak hát ugye nem mindegy hogy 20 vagy 10 ezerért.
A direktívás tűzoltóval az a probléma hogy minden csatában levonja, nem csak akkor ha kigyulladsz. Az automata tűzoltó fogyóeszköz olyan hogy csak akkor vonja le ha kigyulladnál, de az meg ugye elveszi a helyet a kólától. Egy 6-os lightnak pedig olyan kevés a hp-ja hogy ha kigyullad gyakran megpusztul a tűzoltó skillel is. Ha van sok kredit akkor lehet használni a direktívát hátha megment 100 csatánként egyszer, de ha szempont a kredit akkor én biztos kivenném. -
addikt
válasz kchryss #238335 üzenetére
Azért így hogy nincs kóla érezhetően hugyosabb azért a tank. Bevásárolni meg bevolt, de elfogyott. A direktívás tűzoltó meg, nagy ritkán használódik el. így szerintem az nem igazán tényező. De mellőzöm mind 2-t, most már egyenlőre.
-
Elf
aktív tag
válasz Dobi 562 #238305 üzenetére
A prekoncepcióm hogy az egyhelyben ülős helyzeti előnyben van a támadóval szemben.
Tehát ő fog többszőr nyerni, többször sebezni, többször túlélni.
A statisztikát megnézve viszont kiderült hogy nem nyer többször.
Többször él túl, több frag, jobb K/D, kb. minden jobb csak a win rate nem.
Most meglepődtem.De az állításom többi részét tartom.
És egy rejtett TD egy 3-4 fős támadást is tud -
kchryss
veterán
válasz Elit3Zotya #238329 üzenetére
Ez nem a light miatt van.
A super chaffee és a t-50-2 nem teljes értékű prém tankok. Legénységi szorzójuk van, de kreditszorzó nincs.
Hasonló teljesítményre ugyanennyi kreditet kaptál volna bármelyik normál tankkal tankosztálytól függetlenül.
A csatajelentőn pedig látszik a nagy mínusz oka is. -40e kredit csatánként fogyócikkekre az baromi sok. Be kell vásárolni prémium fogyócikkekből amikor féláron van, a tűzoltó direktíva szerintem 6-os szinten nem éri meg még markolásnál sem. Így a 40e kredit helyett 10e kredit lenne mínusz vagyis 30 ezerrel többet keresnél minden csatában. Mindjárt pluszos is lennél.
#238331 jano_77
288 kredit volt neki a lőszer, nem az vitte el a kreditet. -
addikt
válasz jano_77 #238331 üzenetére
Mint írtam, sebzéssel sem lesz soha pluszos, ha 2 ezret lövök sem, és úgy, hogy goldot sem lövök igazán. De nem prémium tank így megértem, csak eléggé kiábrándító ez, hogy ennyire semmit nem ad egy ilyen tanknak, pedig 100% ban telesiti az ember vele amire való.
Mindegy, ha megvan ezzel a 3 mark megnézem lehet a type 64-et is. Az legalább már tényleg prémium.[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz Elit3Zotya #238329 üzenetére
sebezz vele legalább 1000-1500 és akkor +30K lesz belőle! Jaaaa....és NE goldot spammelj, arra majd figyelj.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
addikt
-
Viktoár
addikt
válasz Dobi 562 #238325 üzenetére
Köszi, de ez nagy mértékben köszönhető az rng-nek és a csapattársaknak is.
Még gurultam kettőt, szerintem ma itt megállok.phoenix1989: Ma három streamert néztem, mindhárom jól felhúzta magát ezen a 7v7-en és bezárta a streamet. Mindenkiből kihozza az állatot ez a játékmód. Ha ezt akarják a ranked helyett akkor ebbe is kell valami "pajzsos" megoldás mert így nagyon toxic.
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
A múltkor megjegyeztem hogy milyen rossz lett a T30.
Közel 3 hét elteltével gondoltam megint megpróbálom és csodák csodája, meggyógyult a tank. Ma csak a T30-al gurultam.
Ez az amit olyan nehezen tudok elfogadni ebben a játékban. Ugyanaz az ember vagyok, ugyanúgy játszok, ugyanazzal a tankkal és mégis ég és föld a különbség a két játéknap között. Egyik nap egy szellemi fogyatékos szintjén kezel a játék, a másik nap meg messze a valós játéktudásom feletti a teljesítményem. Sokkal jobban örülnék ha inkább mindennap átlagos játékosként kezelne.
-
popey37
addikt
válasz po1son #238316 üzenetére
én is csak a 30 napos goldbonusz lejártát várom.
kb. igy indul egy csatába lépés:
várok vagy 2 percet és " hiba a kapcsolatban". játék ujraindit , na ekkor eljutok a csata kezdoképernyojéhez, ott megint hiba a kapcsolatban. és ezt még el szokta játszani csata kozben is. van amire visszamegyek a tankom onnállo életet él és kimegy a nyilt terepre. persze szétlovik, tehát mire visszalépek már hulla vagyok. ez kb. 10-bol 7x megvan.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
po1son
addikt
No én mai nappal megint töröltem "örökre" a játékot.
Elegem van ebből a metaból, hogy egyre több táras tank van és lila turbós hulldown heavy tank.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
bb68
tag
Roham módban a superConq.-ra érdemes lehet feltenni a lőszer rendező direktívát.Igaz csatánként 10000 ezüst,de amióta használom nem kaptam ammoracket.
-
tasiadam
veterán
Valami unikum szakértő aki szerint 10/10 a játék csak mink vagyunk bénák, mondja már el itt mi történik [link]
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
-
addikt
válasz phoenix1989 #238307 üzenetére
Bár hozzá tenném, hogy még így is alulértékelt a spotért járó jutalom. Kb semmit nem kap érte az ember.
-
addikt
válasz phoenix1989 #238307 üzenetére
Na akkor így már értem, akkor ez egy rossz választás volt. Már mindegy lemarkolom.
[ Szerkesztve ]
-
phoenix1989
őstag
válasz Elit3Zotya #238306 üzenetére
A super chaffe nem teljes értékű premium azt hiszem. Vagyis nincs kredit hozama
-
addikt
Jó pár ezer csata után, gondoltam kipróbálom a könnyű tank osztályt, így megnéztem mit találok a garázsban, ami prémium és nem is olyan nagy kihívás markolni. Felszereltem a super chaffet és nincs is gond vele nagyon gyorsan haladok, csak annyi a gond vele, hogy hiába megy a körönkénti 1500 kombi, akkor is minden csata mínusz 20-40 ezer Oké nagy ritkán lövök prémmel is, de csak ha nagyon muszáj és a kóla is bent van, megértem hogy gyenge a forint, de ez azért túlzás. Ezek után még jobban kerülöm majd ezt az osztályt, pedig nem rossz élmény mert más mint a többi teljesen. Csak markolás szempontból fogok vele játszani. Ráférne egy kicsi átdolgozás, mert a spot nincs megfelelően jutalmazva szerintem. Legalább a könnyű tank osztály kapna érte valami kis kreditet. Kb lehetetlen plusszos kört kihozni vele ha kóla is bevan rakva. 6 os könnyű tankkal lövök 1500dmg-t prémium nélkül és 20 ezer mínusz..
-
Dobi 562
addikt
"Nekem pl. ülni a bokorban egy háromszöggel percekig és várni a kapást nem értelmes játék de egyértelműen hatékonyabb nyerés szempontjából.
Sőt. Az én játékélményemet ezek a pecások kifejezetten rontják. Pedig ők a nyerők. Statisztikailag..."
Hol van errol barmilyen statisztika? Pont hogy TD-vel, artyval meg a tobbi kempelos szarral nem fogod tudni befolyasolni a csatakat annyira mintha heavy-vel vagy meddel tolnad a frontot. Haromszog meg arty gemplej kb arrol szol, hogy imadkozol legyen ertelmes spottered meg el tudjak loni a kemper csapattarsaid a beyolozo EBR-t. Legtobb TD jatekos a csata vegen sebez mikor mar attorte az ellenfel a frontot es vegre van celpontja, amugy meg piros vonalon seggvakaraszas van 5 percig.Tankelit kapcsolodo videoja a temahoz: MELYIK TANKOSZTÁLLYAL LEHET A LEGTÖBBET NYERNI?
-
Thrawn
félisten
válasz jano_77 #238298 üzenetére
Én egy Char Mle. 75-tel találkoztam a minap. Rákérdeztem a tulajnál, a nemrég meghirdetett supertester programban vesz rész, onnan van meg neki.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest