Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Én is találkoztam több ilyennel is. Először azt gondoltam hogy ruszki játékosok akik áthozták az acc-jukat eu-ra és még nem migrálták a statisztikáikat. Azt olvastam hogy már 400 ezren átjöttek. Viszont ők elvileg csak úgy lehetnek eu1 és eu2 szerveren ha szakaszba meghívja őket egy eu játékos.
A másik elméletem az hogy rerollok és újrakezdők. Most remek alkalom ez nekik új acc-ot kezdeni mert ezen az eventen ha szerencsések akkor nyithatnak prém tankot ingyen.
Ha olyan idióta lennék hogy újrakezdeném és stathuszár akarnék lenni akkor azt csinálnám hogy regelnék 10-20 acc-ot, mindegyikkel orrba-szájba nyomnám ezt a wt eventet aztán a végén amelyik acc-on a legtöbb és/vagy legjobb prém tankot nyitnám ki az ingyen kulcsokkal, azt tartanám meg vagy azt lehetne eladni később valami hülyének aki lila acc-ot akar venni.
Két WT játékos is volt ma ilyen stattal, de biztos hogy nem új játékos volt egyik sem mert elég jól játszottak. Nem is volt esélyünk nyerni ellenük.
Az első az új reg, a második viszont 2020-as de valószínűleg resetelte az acc-ot és az egyetlen tankja egy astron rex amit biztos most nyitott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Windows 10
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest