Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hulp01
senior tag
Hétvégén játszottam a batchattel, gondoltam megcsinálom erre is a field modokat. Hát nagyon elavult ez a tank. Nagyon ráférne a buff. Sokáig tölt a lövések között, az újratárazáskor pedig különösen. Eképesztően pontatlan az ágyúja. A végsebessége jó, de egyáltalán nem agilis, szóval lassan gyorsul és a toronyforgatása és a fordulása se túl jó. Ehhez képest a tvp egy villám. Mire a bat betöltött tárról kitáraz, újratölt, kitáraz, arra a tvp háromszor csinálta meg ezt. Az ágyú kitéríthetősége függőlegesen nagyon limitált (nem csak lefelé, hanem felfelé is). A legkisebb bucka is gondot okoz.
Lehet vele jó köröket menni, de nagyon sokszor tépi a haját az ember, mert semmit nem talál el. Nem hogy menet közben, hanem még álló helyzetben fullra beszűkült célzókörrel se. Pedig improved aiming is van rajta. Az a tetves BZ176 meg full tempóról snapshotolgat. -
tasiadam
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
Azt nem tudom most, hogy ironiaval irod, vagy sem, de tenyleg az. Foleg ha a kinai BZ-t kell a sajat kajajaval etetni, a 750es heatel
-
Nem tudom miért de nincs hangja a játéknak pedig enabled a sound és a master volume is 100-on a többivel együtt. Kint a windowsban van hang minden más játékkal együtt... ötlet?
-
jano_77
nagyúr
válasz
2thletme2day
üzenetére
mi ennek a kiegészítőnek a neve (chrome)?
-
csaba17
senior tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
épp most lépem ki, akkor még 2db token volt.
visszaléptem, hogy megnézzem, már 19db van...
játék alatt váltottam szervert, hátha attól megjelenik de úgy látszik az kevés volt.de köszönöm, hogy próbáltál segíteni

szép estét! -
2thletme2day
őstag
válasz
csaba17
üzenetére
A tokenekrol külön nem kapsz értesítést mint pl egy fogyócikknél vagy 2d style-nál. Csak a depoban látod, hogy 15-el több tokened van. 100% biztos nem kaptad meg? Nekem most van 22 tokenem a mai 15-el együtt úgy, hogy az összes küldetést megcsináltam ami eddig volt és tegnap lemaradtam 10-ről a balfaszságuk miatt. Szóval ha minden igaz és minden megvan akkor 32 tokenednek kéne lennie. Mennyi van most és milyen dropokat néztél eddig?
Attól függ milyen dropot vársz.
A mai kláncsatás nem épül egymásra. Nem kell kivaltanod a már meglévő dropot ahhoz, hogy számolni kezdje a következőt. Tegnap elrontották de a mai már olyan volt mint az összes többi ezelőtt.A Twitch boltos dropok amik a heti küldetéseket és tokeneket adják viszont olyanok, hogy ki kell váltani ahhoz, hogy elkezdje számolni a következőt..
Jelenleg fut párhuzamosan mind a kettő azért kérdés, hogy milyen streamet néztél/ dropot vársz.
De amúgy chrome-hoz van bővítmény ami automatán behúzza az összes dropot ha megvan a szükséges idő így erre sem kell figyelni csak, hogy menjen a stream.
-
egyedülülő
őstag
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Szia!
Tag vagyok már egy ideje s remélem nem változtatjátok meg sem a logót, sem a nevet. Én nagyon imádom!
Nem az a kommersz vacak. -
jano_77
nagyúr
válasz
Don Vittorio
üzenetére
ha több kijelölt streamet is nézek, akkor gyorsabban telnek a %-ok?

csaba17: nekem eddig a korábbi napokon egyszer sem jött semmi, hiába váltottam ki őket és még a ki/be lépést a játékba is megcsináltam.
-
csaba17
senior tag
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Sziasztok!
A mai droppokat megszereztem, az 5+10db tokent(utolsó 88%-nál tart), ki is váltottam de nem jött még meg a fiókomra.
A twitch-en össze van kötve a wargaming fiókommal.
Haveromnak egyből megjelent.
Másnál rendben meg szokott érkezni? -
Don Vittorio
őstag
Klán nélkülieknek, kiégetteknek: még mindig van 8 helyünk a HRG (Száz Ronin és Néhány Gésa) klánban, amit lehet, hogy átnevezünk INBSS-re (Itt Nem Baszogat Senki Senkit), mivel - nomen est omen - itt nem baszogat senki senkit. Van TS-ünk, de nem kötelező használni, nincs kötelező CW, stronghold vagy hasonló, amiben az emberek rendre sérülnek.
Alapvetően mindenki randomozik, azzal gyűjtjük a nyersanyagot a klános boosterek gyártásához, amiket aztán rendre be is kapcsolunk. Van már innen, a PH!-ról legalább másfél tucat tag, akik ezt megerősíthetik.
A rendszeresen ketyegő +30% kredit, 50% XP, 200% legénységi XP vagy 250% free XP mellett további előny, hogy, aki két hét alatt 4-5 nap játszik, az biztosan kap klántagként 6 db random nemzetiségű 20000 XP-s legénységi könyvet, ami éves szinten elég jelentős boost.
Most a karácsonyi időszakban a sokféle extra kedvezmény mellé még ezek is jól jöhetnek.
Akinek van kedve csatlakozni, írjon rám itt, és a játékban is megtaláltok Judas_Maccabaeus néven. -
jano_77
nagyúr
válasz
joergie
üzenetére
Nekem egész délután ment a hivatalos csatorna stream, de semmit nem adott meg!?
Igaz nem voltam itthon, de a gép ment és a streamet is elindítottam. Ha nem bökök rá a Kiváltásra, akkor bukom az egészet?

Most elindítottam Scheff stream-ét és elindult a kis lila csík.
Ki érti ezt, mi lehet a gond, miért nem kaptam meg már a tokeneket?
-
h1mpi
félisten
9-es nyeremény Francia light ment tartaléknak. Sajnos nem lettünk barátok.
-
2thletme2day
őstag
-
joergie
őstag
válasz
Addel
üzenetére
Nekem is meglett, de ez azoknak nem segít, akik azzal számoltak, hogy 4 óra alatt meg van az egész, nem 8 kell hozzá.
Ma is egymásra épülnek, tehát újra 8 óra kell mind a 3 drophoz(annyi könnyebbség, hogy a tokenek az első 2, tehát 4 óra alatt adja, a harmadik, 4 órás drop egy 2d skin).
ÉS jelenleg azt írja, hogy csak a worldoftanksde csatornával lehet csak behúzni.
Már megvan az a skin, de akkoris.... -
Addel
senior tag
válasz
joergie
üzenetére
De nem csak a hivatalos WoT stream-en lehetett csak behúzni, fel volt sorolva még 3-4 másik a droppoknál, ha megnézted. Mikor vége lett a hivatalos WoT streamnek, átmentem Chessgenie, és este 10-ig behúztam minden tegnapi droppot.
-
joergie
őstag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Szerintem elqrták a dropok beállítását, mert elvileg nem kellett volna egymásra épülőnek lenniük a dropoknak, de az volt, tehát ment 1.5 órát, aztán indult a 2.5óra, majd amikor az lement, jöhetett a 4 órás, tehát össz 8 órát kellett fusson a stream, ami hát barátok közt is...rengeteg.
Szóval ha észreveszik, van rá azért esély, hogy hagyják lefutni a tegnapit is. Délután kiderül, majd lehet cseffet kérdezgetni róla. cygan streamjére felmentem nemrég, de még nem számolt semmit(gondoltam ha tényleg 8 órát kell fusson elkezdem előbb). -
Hauptmann
veterán
A második acc-omon most sikerült mindent karácsonyi szart kihúzni úgy, hogy nem léptem csatába.
-
2thletme2day
őstag
válasz
kchryss
üzenetére
Nálam sem ment végig a 10 token valamiért pedig hajnal 1-ig ment a stream. A szomorú az, hogy most azt írja, hogy már nem szerezhető meg a token. Pedig az ilyen kláncsatás eseményeknél eddig úgy ment a dolog, hogy akár még a második nap is be lehet szerezni az előző napi stream dropjait..
Az Arnie-s dologba meg tényleg menet közben nyúltak bele mert eddig nekem is jelezte a megszerezhető 2d style-t és Arnie-t parancsnoknak mostmeg már azt írja, hogy tavaly teljesítettem a küldetéseket. Egyre sunyibb a wargaming..
-
törölt tag
válasz
Addel
üzenetére
Tedd, hiszen a havi akció miatt most hamarabb túlesel rajta!

A maga idejében jó tank volt, de ma már a X-es tank is arannyal lövi, ráadásul elég sok a csíter, a bubját belövik.
(Legalábbis ne magyarázza meg nekem senki, hogy olyan pró, hogy nehéz tankkal kiugrik a sarok mögül, és a bubot 3x egymás utáni alkalommal is pont eltalálja!)
Egyébként érdekes, mert 62 csatávak 59%-os a wr-em vele, de nem érzem, hogy a tank miatt lenne így!
Volt olyan csatám, hogy nem tudtam lőni, mert csak roncsokat láttam amerre mentem, a gyors tankok ledaráltak mindent, mire odaértem!
-
Addel
senior tag
válasz
Argh!
üzenetére
Fasza, most nálam is ez van, de eddig ha átpörgettem Milla küldetéseit, azt írta Arnie küldiknél, hogy 0/4 és meg tudtam nézni mit lehet kapni, ott láttam, Arnie parancsnokot is a 4. küldinél. Akkor ezen menet közben változtattak, hogy nem lehet még egyszer megszerezni.
Rohadjanak meg.
-
sanya53
aktív tag
Például:
Már megszerezted az Arnie-tematikájú feliratokat és matricát, de nem jutottál hozzá a 2D-stílushoz és Arnie-hoz mint tankparancsnokhoz. Ennek megfelelően, amint teljesíted mind a 28 küldetést az idei ünnepi hadműveleti kihívásból, hozzáférést fogsz kapni két extra küldetéshez, hogy megszerezhesd az előbb említett két jutalmat. -
kchryss
veterán
Délután háttérben ment a twitch a dropok miatt, de úgy látszik valami gebasz volt nálam mert nem haladt az állapotjelző.
Chessgenie volt olyan rendes hogy miután elment aludni beállította hogy fusson a streamje reggelig. Így aki későn ért haza vagy úgy járt mint én az még behúzhatja nála a dropokat.
Azért menő hogy miközben alszik a streamer közben 4 ezren nézik a felvett anyagait élőben.
-
kchryss
veterán
válasz
tasiadam
üzenetére
Szerintem egy TD-nek nem az a szerepe hogy keresztülhugyozza egy nehéz tank legkeményebb páncélját. Sokkal felháborítóbb lett volna ha rhm-mel könnyen szétszeded az sconq tornyát mint az hogy benyelte a HEAT-et a rétegelt páncél.
A Bisonte vs Vipera példa amit írtál sokkal inkább adhatna okot a mérgelődésre. Ott is a Bisonte tornyának kéne erősebbnek lennie mint a Vipera lövedéke. -
tasiadam
veterán
válasz
kchryss
üzenetére
Mindekozben a TD-k jelentos resze nem tudja a neki szant szerepet betolteni. A pz4 wt es a jagdtig kivetelevel van pl hasznalhato nemet TD? Na azok mar TD-k a javabol. De persze gondolom az is normalis, hogy a bisonte retegelt tornyat a vipera ugy hugyozza keresztul, hogy csak na. Elvegre a bisonte is hulldown tank.
-
kchryss
veterán
válasz
tasiadam
üzenetére
"De akkor nem bantasbol, de mond mar el, hogy te egy sconq tornya ellen mi a pcsat losz, ha az AP nem uti be, a retard kolykok miatt a HE hulladek, a HEAT lemez ellen nem jo, a 128as goldja meg nem uti be?"
Hát ha egyik sem üti be akkor nem lövöm vagy ha lövöm akkor nyilván nem a legdrágábbat pazarlom rá.
Egyébként nem értem miért kéne tudni beütni bármivel egy olyan tank tornyát aminek direkt az a specialitása hogy kemény a tornya. Végre valami ami rendeltetésszerűen működik a játékban (tornyos tank tornyát nehéz belőni), végre egy tank ami be tudja tölteni a rá szánt szerepet és már ez is baj valakinek. -
tasiadam
veterán
válasz
diegho
üzenetére
Kb 1500 jatekbol 1300at a troll gunnal toltam, amibol kb a fele HE-vel ment le. Az huz fel, hogy ha telibe lovom a kupolat, akkor didnt pen, mert 1mmel erte a torony tetejet, es az mar beleszamolodik. Ott a meteres lyuk, de didnt pen. Vagom, hogy a HEAT 1 faagban is megakad, most nem is ez a lenyeg. De akkor nem bantasbol, de mond mar el, hogy te egy sconq tornya ellen mi a pcsat losz, ha az AP nem uti be, a retard kolykok miatt a HE hulladek, a HEAT lemez ellen nem jo, a 128as goldja meg nem uti be? Csak kivancsi vagyok
-
diegho
nagyúr
válasz
tasiadam
üzenetére
Na látod itt van a gond. Ha tracket, vagy spaced armort lősz, akkor a heat problémás. Lőszertípust rosszul választottad, mivel mint legtöbbször, most is az a tudás hiányzik, amit fél óra alatt össze lehet szedni és onnantól alkalmazva, sokkal jobban fog menni. Ezt nem bántásból, de amíg nem ismered hogyan működik az, amivel időt töltesz, addig igazából nem is igazán tudod élvezni azt. Biztos sokan csináltak már videót, vagy összefoglalót a lőszerekről, meg kell nézni és világos lesz, hogy mikor mit kell lőni.
A löveg tier8-ban és alatta jó, mert kb a tankok fele hp-ját leszeded vele, de a dpm-ed kevés és borzasztóan lassan repül a lövedék. -
balintka
addikt
Schwarzenegger idén megszerezhető személyzeti tagként?
-
Viktoár
addikt
Lehet állítani a játékban hogy a gunmark hol helyezkedjen el a lövegen?
Van akinél a cső végén láttam, de volt akinek rögtön a cső tövénél. -
tasiadam
veterán
rohadtul unom ezt a játékot. HEAt-es RHM-el lövöm az sconq oldalát és tornyát, amit be kell üssön 1-2 helyen. Erre a játék: track didnt pen, bounce, track didnt pen és ez egymás után tetszőleges alkalommal. mi a rákot lehet akkor t8al kezdeni t10 ellen, kérem én.
-
2thletme2day
őstag
Nálatok működik a twitch rendesen? Úgy indult a dolog, hogy nem tudtam kiváltani egy dropot mert azt írta folyamatosan, hogy hiba a kiváltás közben. Gondoltam kijelentkezek majd újra vissza erre most azt kapom, hogy nem támogatott a böngésző amit használok. Chrome, edge mind benne van a támogatott böngészők listájában mégsem tudok bejelentkezni.
Más is tapasztalt ilyet?
-
Hauptmann
veterán
válasz
2thletme2day
üzenetére
E75-öm van, azt meg úgy lövik át arannyal, ahogy akarják.
-
-
Hauptmann
veterán
ha újra szeretném pörgetni a karácsonyi küldetést, azt írja, hogy törlődik az előrehaladás. Milyen előrehaladást ért ezalatt?
-
popey37
addikt
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
nem vagy egyedul ezzel, talán 10 fejlesztheto tank van a garázsban, a tobbi meg prém vagy nyeremény tank, de inkább nyeremény.
-
popey37
addikt
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
ebben igazad van valamelyest, bár ott az obj 430 II, ami szintén hátsotornyos csak kicsit kevesebb a páncél. ráadásul fejlesztheto tank.
amugy a hátsotornyos tankokkal városban egész jo tolni: nincs kinn az eleje amikor kilesel a sarkon. csak kell a tier 9-be átutés, ha normál loszernél nem is, de a gold az legyen 300 koruli, ugyis mindenki azt lovi. -
zodo
nagyúr
válasz
popey37
üzenetére
Én nem voltam/vagyok rá izgulva de "ingyen", köszönöm szépen.
Néztem elit videóját a tankról, nem egy nagy eresztés de ésszel használva tud jó is lenni.
Mondjuk még sosem mentem hátsó tornyossal és most hogy már tudom, ezeknek elől van a motor és könnyen égnek így még nagyobb para.
-
jano_77
nagyúr
Ez tényleg vicc amit ezzel a 283-al művel a game.
Ma reggel 7 tokent váltottam be, ebből 2x adta ki a 283, de mindkétszer 5 csatás bérlésre csupán. Így már van 4x 5 csatás bérlésem - ha jól számoltam, de lehet, hogy 5x.
Az egészen biztos, hogy amíg nem dobja be véglegesre, nem fogom felszerlni és nem viszem csatába.
-
zodo
nagyúr
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Kis fiókra nekem is beadta 5 körre de rá sem néztem.
Így már biztos kap egy-két esélyt. -
Gubu0101
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
Utobb vettem 200 ladat es abol jott egy jo adag krisztaly es atlehet valtani tokenre.A fentebb irt modon.
-
zodo
nagyúr
Mostanra értem magam utol Free2Play fiókkal.
94 csata 1-től ma eddig csak 1
X. hangulat, Mila és Arnie megbízások és Ünnepi hadművelet is kész.
Talán 3 nap nem csínáltam meg a bónusz küldetéseket.
Kari etap előtt lenulláztam a tervrajzokat, most megint van 117 uni.
Tavalyi kedvezményeket Leo1 ágon Indien-Pz -ig felraktam, idén pedig megy a 9-10-re.
Évfordulós tokenből lesz prém nap, elkezdem húzni az ágat.
Büszke vagyok hogy idén nem csábultam el a ládák láttán.
-
Lovi24
senior tag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Ahol felhasználod az érmét, ott jobbra van egy opció hogy szerezz még. Ide rákattintva 2000 kristály/darab áron tudsz venni...
-
Gubu0101
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
Ezt 25 bol nyitottam ossz kb.Ma 3 tokenbol adott.
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
2thletme2day
üzenetére
Nekem is dobálja HRG-ben.
-
jano_77
nagyúr
hogy lehet egy 3K+ wn8-al rendelkező játékos WOT értékelése (WTR) szintén csak éppen 3K+ (3664)
-
Addel
senior tag
Nézzétek a WoT Twitch streamet, ma ELC EVEN 90 -et lehet vele nyerni.

Tegnap amúgy nyertem egy BT-7 artillery -t .
-
h1mpi
félisten
válasz
2thletme2day
üzenetére
Én nem szeretem az egy funkciós tankokat, mert nem tudom előre melyik funkciót kell használnom. Bedob egy városi pályára és cseszhetem a jó camot. Anno mentem vele pár kört (amikor ki lehetett próbálni), de nem az én világom. A 1357-et is azért szeretem, mert lehet vele osztani a dmg-et, hisz ez egy tankos játék

-
2thletme2day
őstag
válasz
Cseri0058
üzenetére
Én a boxokból származó aranyat a battle passok improved passainak megvételére fogom költeni.
Az elc egy kis piszok. Mocskos jó camoja van és elég jól fel lehet tornászni a látótávját is viszont az ágyú az tényleg borzalom rajta. Amúgy én imádom azt a tankot. Olyan fűpamacsokba el tudsz vele bújni, hogy csak leszel, hogy miért nem vették meg észre. Az összes random bokorban gyakorlatilag elfér. Mondjuk ez az ami miatt ilyen kis piszok. Bárhol lehet a pályán nem csak a mindenki által ismert spotbokrokban. Még a csereprogramban cseréltem be rá a patriotot de egy percig sem bántam. Küldetések többségéhez is tökéletes. Nem tudom ez mennyire szempont.
Az összes prémium tank ami bekerül a játékba előbb vagy utóbb megvehető lesz. Igaz a jobbak csak valódi pénzért. Az Iron Arnie szvsz fel éven belül.megveheto lesz ha arra fáj a fogad.
-
hulp01
senior tag
válasz
Cseri0058
üzenetére
Én imádom azt a kis tankot. Gyakorlatilag láthatatlan a pályán. Rendszeres, hogy addig nem látnak, amíg valaki a proxy spot körbe nem ér az ellen. Viszont nagyon erősnek kell lenned, hogy ne lődd el magad, mert akkor ugye vége a láthatatlanságnak. Meglepően rossz a lövés utáni camo vesztése, szerintem. És nagyon nehéz azt is elviselni, ha a csapat béna, és nem lövik a spotodat. Mivel kicsi, elég nehéz eltalálni is. Viszont az ágyúja az egy horror. Szerintem egy arty célzóidejével rendelkezik, és még akkor sem túl pontos, ha teljesen beszűkült. Az újratöltési idő se túl jó. Szóval eléggé egyfunkciós tank. Ha nem nyitott pályát kapsz, akkor elég nehéz vele bármi hasznosat alkotni.
Nem lehet, hogy az oldalán a láncát találtad el? Az előszeretettel eszi meg a heatet. Én tegnap Grilléről pattantam Grille HE-vel. Valószínűleg a lövés nem egészen oda ment, ahova céloztam és az ágyúját találtam el. Bár még csak criticalt se adott rá, szóval passz.
-
kchryss
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Ismerem a lengyel oldalt. Török oldalról meg havi 200 ft-ért lehetne aktiválni.
Már begyakoroltam a trükközést amíg működik addig maradok ennél. Van 6 email címem direkt erre és 2 havonta aktiválok egyet egy hétre aztán egy év múlva kezdhetem elölről mert évente 1 ingyenes trialt adnak mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Kuponkunyeráló
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- PlayStation 5
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen egeret válasszak?
- Vivo Y600 Pro: 10 200 mAh-s akkumulátor és Dimensity 7300e
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
- Apple watch Ultra 2 megkímélt acél szíjjal
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- M4 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB SSD 27% ÁFÁS
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem az a kommersz vacak.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)