Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
veterán
Tortoise kapott valami buffot? Mert jött szembe kettő is és meg sem mozdult a HP-jük. Sem a T30 ágyújától, sem az olasz TD lövéseitől. Kiváncsiságból ellenőriztem a weak spot-jait a tanknak és bizony a kupola max 172 mm-t tud. T30 ágyúja meg 276-ot. Mondhatom szép.
-
popey37
addikt
az a baj ezzel a roham moddal, hogy a játékosok 90%-a nem érti a lényeget, itt nem sebezni kell, hanem nyerni. a sok idiota meg megy a random helyekre a foglalotol a legmesszebb, és csodálkozik, hogy 0 sebzéssel veszit 3 perc alatt, mert az ellen akadály nélkul befoglal. 5 nehéztank berongyol a bázisra és befoglalnak sec perc. a tobbi hulye meg csak les mint rozi a moziban.
-
xAttilax
őstag
válasz
popey37
üzenetére
Több csatával neked is meglesz legalább az 50% wr, hisz jó játékos vagy. A 38 csata kevés, abból meg nem lehet semmit következtetni. Plusz időben sokkal kevesebb mint egy random, ha netán maradna a rossz WR akkor is simán teljesíthető, nagyon sok idő van rá. Olyan mint maga a játék, ha nem megy akkor nem szabad erőltetni…
-
Viktoár
addikt
Biztos én vagyok a hülye de ebben a csatában nem 600-as alfával játszottam az biztos. Egy tankot sem lőttem ki, tehát mindenkinek több hp-ja volt. Természetesen 4:15-re elbuktunk.....

Ja és az egy lapattanó is a tank oldala volt.
Minden rendben van az rng-vel, még most sem feltűnő hogy az nyer akinek jobban kedvez. 
-
xAttilax
őstag
válasz
popey37
üzenetére
végül is tök könnyen és a lényeg, hogy gyorsan! lehet vele csinálni a BP-t. Győzelemre adja a jó cuccokat és nem a rangra.. De teljesen igazad van, tényleg felesleges
A rang része tény, hogy "el van kurva" de mivel olyan kicsi ott a "nyereség", hogy azt max a presztízs miatt nyomják.
Őszintén, én tökéletesen leszarom, hogy hol végzek, legyen meg a 160 win és ennyi. Utána max a BP miatt csinálom tovább ha a random felkúr az artyk és a kemper red line majmok miatt. -
popey37
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
lejjeb van egy linkelt kép, s conq-al egyedul tobbet sebeztem, mint az osszes tobbi egyutt. igy nehéz haladni.
-
popey37
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
és 600 csata felett sem jottél rá, hogy nem fogsz feljebb jutni? a botok felérnek legendáig, a wg ezt igy találta ki, a balfékeknek is legyen sikerélményuk és utána koltsék a pénzt.
én nem is játszom azzal a moddal. felesleges. ezt a wg jol elkurta már megint, mint minden hasonlo probálkozást. az, hogy elérsz egy szintre, utána kapsz pár balfék csapatot és kezdheted elorol, nekem az nem fekszik. -
2thletme2day
őstag
válasz
phoenix1989
üzenetére
Én Vas B-ből nem tudok tartósan elmozdulni. Valahogy mindig az a vége, hogy leülök játszani. Vas B-vel kezdek és 15-20 csata után ott tartok, hogy Vas B-ben vagyok még mindig. Persze előtte azért mozgok fel/le de a végeredmény már napok óta ugyanaz. Sokszor voltam Bronz D-ben meg C-ben is de mindig sikerül a Vas B-be visszakerülni. Csak legyen meg a 160 győzelem és én hozzá sem nyúlok ehhez a módhoz többet.
-
Argh!
senior tag
Én azt nem értem , vannak 5000 alatti PR értékelésü játékosok legenda rangba
-
Dobi 562
addikt
válasz
phoenix1989
üzenetére
De miert fontos hogy feljebb menj a rangletran? Kell a 2D skin?
En 160 win utan abba fogom hagyni.
-
popey37
addikt
hogy is van ez? van a csatábol hátra még 1:54 és kiirja, hogy vége a csatának.
-
zodo
nagyúr
válasz
jr1994
üzenetére
Nem akartam belemenni de este behúztam 10 csatából az LT 432 -el.
Tüzes lövedék, Bűvös páncélzat és Helyreállítást használtam.Átmentem a másik fiókomra (volt RU/EU3) ahol nincs nagy tankállomány ezért HWK-al próbálkoztam 3 csatából 1 míg Skoda T56 -al 1-ből 0 előrehaladás, feladtam.
Ma reggel HWK-al 3/3 és fő fiókomon Progetto-al 3/3 is meglett a Harley Quinn hasonmás.
-
kchryss
veterán
válasz
Dobi 562
üzenetére
Annál a szakasznál nem stimmel valami. Vagy mással csináltatják a roham módot vagy bot programot használnak ami lehúzza a normál csatás statisztikáikat.
Nézd meg a normál és a roham statisztikáikat. Normál csatában 45% wr, alacsony találati arány, roham módban 60% wr, 2k feletti átlag sebzés, 85% feletti találati arány ... -
jr1994
addikt
Ha valaki még nem húzta be az első boszorkát: 7-es ferrarival elég szórakoztató a mód. Általában rajtam kivül 1-2 ember van a csapatban aki nem teljesen világtalan, igy elég egyszerű top 7-ben lenni. Felszerelés helyreállitás (a küldetés miatt), bűvös páncél (rammolás) és gyújtó lövedék. Ne feledjétek, csak ma estig lehet megszerezni a parancsnokot. Ez eddig a csúcs, 21 kill:
UI: túl sok most a játékmód, roham móddal is haladnék szivesen de még 40 csatát sem játszottam le ott, a 10 napra bérelt Löwém meg lejár úgy hogy alig mentem vele. Gunmarkolásra már nem is gondolok
-
xAttilax
őstag
-
kchryss
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
Lehet bugos az a kis kopasz fa a kőrakásod előtt.

-
Gyuri27
félisten
Urak hogy hivák azt az 1-2 gigás progit ami futtatva megtudtuk hogy is futna a gépen a wot?
Link is jöhet. -
phoenix1989
addikt
így azért könnyen eldönthető egy csata úgy gondolom.
elsőnél nem tudni miért de felderítettek. az ég világon senki nem volt még ott.
Második a 60tp ott áll velem szemben de észrevehetetlen.
Harmadik és negyedik a 60tp továbbra is Harry Potter láthatatlanná tévő köpenyét használja és úgy suhan át előttem. az tűnt fel hogy eldőlt a fa, majd a betongyűrűk is eltörtek. utána már levette a köpenyét.
-
kchryss
veterán
válasz
manu75
üzenetére
Normál csatában 14 valamennyire vihető max le az újratöltési ideje.
Roham játékmódban, speciális roham TD képesség miatt töltött be ilyen gyorsan.https://worldoftanks.eu/hu/content/guide/general/onslaught-guide/
Minden lövés amit bekap a képesség aktiválásakor 3 mp-cel csökkenti a töltési időt. Egyet belelőttél te, egyet még valaki és már ki is jön a 6 mp-es eltérés. -
manu75
aktív tag
válasz
belaazallat
üzenetére
Nem tudom, ha fel tudom tenni majd a replayt megnéznétek talán kiderülne jobban. Belelőttem és el is fordultam, gondolván aki mögötte jön csapattárs kilövi, mert még úgyis tölt. Megnéztem stopperel is, kb. 8,2 másodperc.
-
popey37
addikt
elverném a kotvényeimet, a fos155-ot érdemes megvenni?
-
Raysen623
veterán
válasz
2thletme2day
üzenetére
Köszi. Azért jobb lett volna ha 30-al tudok vele hasítani, de legfeljebb kap egy turbót ez is.
-
2thletme2day
őstag
válasz
Raysen623
üzenetére
A motorerőd lesz nagyobb.. Dinamikusabb lesz de ugyanannyi lesz a végsebesség. Jobban gyorsul, könnyebben megy fel dombra. Ennyi kb a gyakorlati különbség.
belaazallat
Az a legénységi skill csak akkor működik ha kevesebb mint a hp-s 10%-a maradt meg. De szerintem ennyit akkor sem dobna rajta, hogy lemenjen 8s-re a töltésidő.
Raidon
A megérzés használatához először be kell töltened. Másképp nem megy.Én egy ticketet nyitnék azért a supportnál és rákérdeznek arra mennyire legit ez..
-
Raidon
őstag
válasz
belaazallat
üzenetére
Vagy megérzés mert lőszert váltott.
-
Raysen623
veterán
Van valakinek AMX 65 t tankja? Mi a különbség a 850 lovas és az 1100 lovas motor között? Ugyanúgy 20-al megy.
-
manu75
aktív tag
wot replays oldalán nem tudom feltölteni a replayt, ismeretlen formátum hibával nem engedi
3x megnéztem és lemértem kb. 8 másodperc alatt töltött be a T110E4 és kétszer is megsebzett. Az volt furcsa, hogy volt egy lövésváltás kb. egyszerre, utána pedig mivel én S.Con-van voltam betöltésem után újra lőtt. Csináltam két képet a lövések pillanatában.
A csata idő szerint is 8 másodperc telt el. -
válasz
manu75
üzenetére
Ezt magad is megnézheted. Jobb egér gomb katt egy meglévő tankon. Feljön egy ablak jobb alul. Ott katt az összehasonlítandó szóra. Bejön a járművek összehasonlítása. A tankod melletti plusz jelre kattintva hozzáadod a kívánt tankot. A sajátot akár törölheted is. A tank alatti konfigurálásnál mindent megadhatsz neki. Legénység, felszerelés stb. Egyébként ha nem felejtettem ki semmit 13.77 alá nem tudtam vinni. Lila cuccok maxos legénység, maxos módosított konfig, pótkaja és direktíva.
-
manu75
aktív tag
A T110E4 max mindennel be tud tölteni kb. 8 másodperc alatt?
-
törölt tag
-
Raysen623
veterán
Shadow patch meg is jött, ahogy az várható volt. T30-am vak komondor lett...spot rendszer meg továbbra is bugos. AMX 65 t-vel meg egész jó vesztes kört mentem
Sajnos a közepes tankok ismét elrontották a dolgot és háturú is kaptuk az áldást.
Egyébként rengeteg kapás lövése van az ellennek, ami érdekes mód mindig telibe talál. -
galervin93
addikt
válasz
kchryss
üzenetére
Köszi az infókat.
Igazság szerint nem akarok már ennyire hardcore játszani. Pl. legénységből is van egy rakat aki toborzásra vár, van legénységi könyvem is jó pár stb., a legújabb ágakat leszámítva meg nem nagyon van már mit fejleszteni, lehet nem is akarok. Néha egy kis puttyogtatás, aztán annyi. De ki tudja, lehet megint belemerülök... Meglátjuk.
-
apóka
aktív tag
Vodásokat kérdezem: a ping nálatok nem magas? 140-160 az enyém most
-
kchryss
veterán
válasz
galervin93
üzenetére
Üdv újra a harcmezőn.
Én 6-7 hónap kihagyás után tértem vissza nemrég.
Halloween módban fejlesztheted a reflexeid.
Twitch nézésért pedig többek között kukibébi parancsnokot lehet szerezni. -
galervin93
addikt
Aztamindenit, vagy háromnegyed év kihagyás után is olyan ez mint a biciklizés, nem lehet elfelejteni, de azért be vannak ám rozsdásodva a reflexeim.

130P-vel felborultam, oszt b*sztak segíteni.
De gyerekek nem frusztrált a dolog mint régen, csak röhögtem egy jót. Na nem mondom hogy gurulok minden nap, de lehet előveszem néha.
Pláne így télidőben, ha nem lesz annyi peca. -
Dobi 562
addikt
Valahogy mindig megtaltosodnak a 40-45% win rate jatekosok mikor 1 vs 1 van ellenuk, olyanokat lepattintanak hogy csak pislogok, ok meg gyujtanak + loszerrekeszt lonek + parancsnokot/iranyzot olnek.
Irtam is mar, hogy gyujtom a screenshotokat errol. Itt a legutolso protected by RNJesus player akihez volt szerencsem.
Hat ott allt baz**eg egy helyben lottuk vagy 3-an, mondom ezt mar nem hiszem el.
Fele lovesem el sem talalta pedig a Renegade agyu eleg pontos. -
kchryss
veterán
válasz
hulp01
üzenetére
És tényleg. Kerekeseknek külön mm van. Felületesen olvastam a cikket és nem vettem észre.
Kipróbáltam volna, de ledöglöttek a szerverek vagy karbantartás volt. Na majd délután.
https://worldoftanks.eu/hu/news/general-news/halloween-2022-event-guide/#
A kerekes járműveknek külön csatáik lesznek a Tökfesztivál módban, azonos rendszerű matchmakerrel. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy sorba kell állnod a csata indításához.
Azok számára, akiknek nincs kerekes járművük, ezek a bérelhető járművek állnak rendelkezésre a Tökfesztivál idejére:
VIPanhard AMD 178B
VIIHotchkiss EBR
VIIIPanhard EBR 75 (FL 10)
-
hulp01
senior tag
Az ebr módot nem is próbáltátok? Az a legfaszább.
30 EBR rohangál összevissza mint a mérgezett egerek. Full HE-vel jó móka. És ott ha az ember megszerzi a tököt, akkor lehet csak igazán aratni. Ott is van ilyen rammolós cucc. Te nem sérülsz, az ellenfél ebr-be meg beleversz 800-at. -
jano_77
nagyúr
Köszi az ajánlást!
Végül nekem a T-34-85M nagyon bevállt. Miután azzal mentem be, mindig sikerült szereznem egy pontot a 8-ból. Meg is lett a 8 sikeres csata és ezzel az első boszi legénységi tag (parancsnok).
Az mondjuk bosszant nem kicsit - de hát a WG-ről van szó, így nagyon nem lepődtem meg, csak bosszant - hogy ezzel a Tökfesztiválos csatákkal a BP pontokat nem lehet gyűjteni! Nyaljanak sót a WG-ek!
-
Viktoár
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Nem kell csinálni semmit, teljesen mindegy hogy nyertek vagy veszítetek. Az is mindegy hogy mennyi afk vagy retard van a csapatban.
Spammelheted a goldot, nem kapsz xp-t, nem fogy a kredit. Egyetlen dolog számít, hogy benne legyél az első hét játékos között a csapatodban! Ez pedig olyan könnyű hogy 4-5k -val szinte biztos hogy benne vagy. 8-10k-t simán össze lehet pötyögni a 10 perc alatt.Arra figyelj hogy az első sunáért minden meccsben el kell használnod a hp visszatöltőt,(ezt a halloween-es felszerelések között tudod betenni.) Ez fetétele a feladatnak. Ha nem használod el legalább egyszer (visszatöltődik) a csata alatt akkor hiába vagy benne az legjobb 7-ben, nem számolja a feladatba. Összesen 8-szor kell megcsinálni, ehhez kb 8 csatát kell menned a kemper idiótákkal.
Tier6-7-8- ban lehet menni.Én KV4-el is mentem, hp boost van rajta alapból, még ráraktam a halloween-es hp boostot és amikor felvettem a kigyújtós töklámpást ~4200 hp-m lett.
Vicces volt az 1500-1600 hp-s tankok között betolni úgy hogy mindenkit gyújtottam minden lövéssel.
Végre egy szórakoztató event ami nem szopat mások miatt. -
Achar
tag
válasz
jano_77
üzenetére
Egy kész katyvasz. Első hétben benne kell lenni úgy, hogy fel kell szerelni a helyreállítás a halloweeni felszerelesekből.
Más : játszhatatlan, amd178 e25, meg az LT az átment sorozatlövőbe, meg olyan ámokfutásokat rendeznek velük-közben ramolnak- hogy a hajamat tépem, ma 10ből 7 meccs minimum bukta. Ez egy káosz event, miért nem lehetett a myrni szálat továbbvinni, vagy ami 2-3 évvel ezelőtt volt? Volt 3 típus oszt csá, vagy csak az évente betölt vmi fiktív zombitankok, egyre rosszabbak az eventek. Ilyen legyen valami oszt' kész. -
Raysen623
veterán
Megjött az új patch és játszhatatlan a játék. Megvárom a következő shadow patch-et, majd utána játszom tovább.
-
popey37
addikt
ez már a vicc kategoria: a frissités mobilnet 5G-s hálozaton 25 MB/s-el jott le fél perc alatt, a játékban meg hiba a kapcsolatban, egyszeruen a wg elmehet a busba. egy normális csatát nem tudok menni.
-
jano_77
nagyúr
Leírná vki, hogy ennek a Tökfesztiválos modnak mi a lényege, mit kell itt valójában csinálni, hogy haladni is lehessen a küldetéseivel?!?
-
kchryss
veterán
válasz
phoenix1989
üzenetére
Fenszi sunákat lehet vele szerezni legénységként.

Jutalmak:
Boszorkánylegénység
A kötvények és a fogyócikkek jók, de merjük állítani, hogy a legelső boszorkánylegénység még jobb! Különösen, ha figyelembe vesszük, hogy ez egy teljes szinkronhanggal rendelkező boszorkányos legénység, és a macskájuk. A „teljes szinkronhang” alatt azt értjük, hogy a legénység minden tagja egyedi szöveggel és reakciókkal rendelkezik az adott pillanatban zajló eseményekre.
Eljött a Tökfesztivál ideje! -
phoenix1989
addikt
ennek a halloween eventnek van valami értelme? ad valami értelmeset? mert nem nagyon látom. szerintem ez elég gyenge lett. sima random csata csak itt újra éledsz és végtelen a lőszer.
-
kchryss
veterán
válasz
hulp01
üzenetére
Itt is értékeli valamennyire az egyéni teljesítményt mert ha jól teljesítesz csapaton belül akkor sokkal kevesebb pontot buksz vesztes csatával mint amennyit nyersz a győztessel. Így 50% győzelmi aránnyal is lehet haladgatni.
Nekem a hangulata nem jön most át ennek játékmódnak, de lehet hogy ez az én egyéni problémám és csak én nem tudok ráhangolódni. Annyira testidegennek hat a sima randomhoz képest. Nem tudom komolyan venni és tryhard módba rakni magam. A 7v7 mellett azzal hogy megkutyulták az egészet aktiválható képességekkel, adótornyokkal, áthelyezett bázisokkal, arty csapással komolytalannak és túlbonyolítottnak hat.
Érdekes brawl módban nem zavart a 7v7, ott élveztem, bár az nem kompetitív mód volt és ugye ott nem voltak ilyen extra módosítások mint amiről az előbb írtam.
Szerintem eddig a 10v10 formátum állt a legjobban a rankednek. Stráf a csatákért is jól működött az utolsó rankednél. Maga a stráfokkal való haladás, a rang rendszer pedig még a legelső béta rankedeknél volt a legjobb nekem. Ott nem voltak bónusz csaták, lassan lehetett haladni, de ott teljesen szétválasztották a rangokkal a mezőnyt és ott éreztem a legjobban hogy a felsőbb rangokon csak jó játékosok vannak és abban a mezőnyben teljesen más érzés volt játszani.
#238389 Swinegod
Ahhoz képest hogy nem látott rátok érdekes hogy majdnem 7k sebzést ki tudott osztani ...
Nyilván azért lőtt az ellenféltől az egyik sconq, az is-4 és az amx heavy közel 0-át mert egy med a hegyre ment.
Ha tud sebezni akkor tök mindegy hogy közel vagy messze van, hasznos mert csökkenti a hp-t a többieknek, a decap-et pedig meg kellett volna oldaniuk a többieknek nélküle is.
De egyébként ha tényleg miatta vesztettek akkor sem elegáns ilyen stílusban ráírni.
#238401 Elit3Zotya
Grat az újabb 3 markhoz!
tomato.gg-n meg lehet nézni az aktuális elvárásokat a 3 markhoz: [link]
Ki kell választani eu szervert és megkeresni a tankot amire kíváncsi vagy:
Vagy skill4ltu oldalán is ott vannak a tankoknál az előző 2 hét elvárt értékei a markoláshoz: [link]
Egyébként a super hellcat-nek sincs premium kredit szorzója.
-
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
1814 a 3 GM rá.
-
Viktoár
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Nem nagyon néztem hogy haladok benne, most főleg a roham mód nyomta meg a pontszerzést, de köszi.

Más:
A halloween event pedig egy szimpla ökörködés, nem büntet a játék ha valaki afk vagy hülyékkel van körülvéve mert nincs jelentősége a győzelemnek.
Ettől persze még sok a hülye akik hátul kempelnek meg artyval jönnek be, de legalább senkit sem idegesít. Az hogy háromszor annyi csata kell majd nekik mire sikerül a küldetés az legyen az ő bajuk. 
-
jano_77
nagyúr
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Előző BP ideje alatt lett meg rá nekem a 3GM. Nincs magasan az elvárt érték, szerintem pikk-pakk letudod majd. Könnyen markolható szerintem, mert nagyon sokan játszanak vele a tudatlanok között is.
-
phoenix1989
addikt
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Szerintem azzal is könnyű. Nagyon jó. Azt nem tudom mennyit kérhet nem most markoltam.
-
Argh!
senior tag
Na, végeztem a Tökfesztivál első részével. 11 csatával lett meg.
Renegadel és IS5-el probálkoztam de nem váltak be nekem.
T103 bevált, 5 kör alatt 3x 10k feletti dmg-t toltam vele.
Helyreállitás, Tüzeső és Telitalálattal használtam.

Helyreállitás kell a küldihez.Mindenki prém ammoval lő mert ingyenes, úgy tapasztaltam a jó dpm a lényeg vagy táras tank.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Szep! Gtatulalok!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Automobilista 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Minden rendben van az rng-vel, még most sem feltűnő hogy az nyer akinek jobban kedvez.