Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dareiosss
senior tag
Meddig tart a feketepiac?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
inferno88
üzenetére
Én megvettem az IS6-ot, bohóckodni jó lesz.
Foch155 szerintem nem éri meg, minden létező csillagrendszer együttállása kell hogy beadja.
Obj268 TotT-ben szerintem ajanlottabb, szeretem a kis kütyüt, 13 másodpercenként büntet egy akkorát hogy ihaj!
Viktoár: az a baj hogy 6mp az intraclip reload és 43 vagy mennyi a full így az első lövéstől számolva 60mp amíg kitaraz és ujratolt. Test gyenge, nagy weakspot, kancsal ágyú, kis lövegkiterites.
-
Skyhunter
őstag
Foch 155, 25 milka, megvettem, begurult, levonták. Lehet nem éri meg, de már csak 4 ág nincs kihúzva nekem, azokkal is 9-eseknél tartok, rengeteg tankom van, ez kimaradt. Későbbi patch-ekkel még lehet jobb is , mint most. Mindennap +200k credit bevételem van, mit csináljak vele...

hauptmann : Remegve ültem le meló után, nehogy valami goldos ára legyen, vagy valami hülyeséget tegyen be a wg helyette...

-
lacibacsi
addikt
Itt a Foch! Mennyibe kerül?
(#184490) Kelvin : Köszi! Az szép!
-
Közel 8100 IS-6B vittek el a 12 óra alatt. Csak ezzel a lépéssel 64 millió aranynál is többet vontak ki a forgalomból.
-
lacibacsi
addikt
Véleményem (bár nem sokat számít) a FOCH 155 kérdésben:
Nincs vele csak 34 csatám (és még ráadásul noob is vagyok), de valahogy nem azt az érzést adja, hogy "na-most-odab@szok-az-ellenségnek"... Három lövésből egy sebez, egy kritikus, egy a holdat találja el. És ehhez még csak nem is kell 400 méterre állnod, hanem közvetlen közelről tudja! Van olyan eset, amikor mindhárom lövés telitalálat és ilyenkor küldöd is a másvilágra az ellent, de ez a ritkább..
Amikor a csere volt én megkaptam ezt a TD-t, de pénzt nem adnék érte. Még virtuálisat sem...
-
Viktoár
addikt
Én nem fogom megvenni a foch 155 -öt mert a 9-es francia td-nél tartok amin van 100k xp. A jelenlegi 10-es szerintem sokkal használhatóbb mint a 155, legalábbis a stat alapján. Soknak találom löszerek közötti 5s töltésidőt.
-
vepe
őstag
Sziasztok,
Nem tudja valaki Ph3lan elérhetőségét?
-
kchryss
veterán
válasz
üzenetére
1 napja van 8-asoknak is nagy csata ha be van kapcsolva: Tier VIII Vehicles Can Now Join Grand Battles!
Egyelőre tesztelik. Két opció van, ha bejön a játékosoknak akkor marad ha nem jön be akkor kiveszik és marad a 10-eseknek.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Kelvin
üzenetére
Milyen szerencse, hogy ma nem érek haza időben, így nem lesz meg a kísértés, hogy meg akarjam venni. Pedig ha otthon lennék, lehet lennék olyan hülye, hogy eladnék a depóból ezt-azt, hogy legyen elegendő kreditem rá.

De igazából több okom is van rá, hogy ne vegyem meg
1. nem leszek otthon
2. nincs ennyi kreditem - pill 22.6 milla van - és mivel nem érek haza eladni sem tudok
3. rengeteg 10-es áll már a garázsban, és alig használtam eddig őket, akkor miért tegyek be egy újabbat, pláne ennyiért
- majd az Obj.268 visszagurul 4-ed ennyiért 
4. egyre jobban utálom a játékot, azt várom, hogy leketyegjen a prém nap és pihire menjek.
-
jano_77
nagyúr
Az Obj.268 lett buffolva? Mennyire használható jószág mostanság? Az első 1-2 10-es egyike volt és mikor jött a nagy TD nerf, akkor el is adtam, mert egy használhatatlan ócskavas volt már csak. Pedig mikor kifejlesztettem, nagyon szerettem. Talán még a legénység is meg van a barakkban - legalábbis több tagja. Most ugye ez lesz a TOTT-ban és arra gondoltam, ha használhatóvá tették, lehet vissza venném!?
-
Kövezzetek meg, de eladtam még egy néhány 9-est és felszerelést. Ha max 26 milka lesz a Foch, akkor begurítom.
-
Jokerdapro
senior tag
Ezt úgy itt hagynám, érdemes meglesni. sexton 1 top gun És mindig mondtam blind shoot mindenre és mindenhova.... save the day

-
törölt tag
-
Veatta
aktív tag
Most betett t8-al nagy csatába. Azt hittem csak t10 játszik ott.
-
-
Jokerdapro
senior tag
Hát vegyék be a nyelem 8k aranyért...
most azon töröm a fejem, hogy bosszúból este lehet megveszem a fost.
(csak sajna akkor el kell adnom 1000db automata tűzoltót...
) -
törölt tag
válasz
egyedülülő
üzenetére
Battle hits. Nagyon hasznos tud lenni, nekem sokat segít.
-
e-newsee
addikt
válasz
egyedülülő
üzenetére
Elvileg ez egy korrekt link hozzá. (Régebben olyan oldalt linkeltem véletlenül, ahol vannak tiltott modok is, de ez már elvileg jó.
)
[link] -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
egyedülülő
üzenetére
Battle Hits.
-
e-newsee
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
Asszem a periféria piac felélénkül, ha kikapcsolják a csapatsebzést randomban is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy teszem hozzá, nem csak neked kuka a dolog.
A T34B-vel az első 3 csatám bukta volt, de volt 2200-as átlagsebzésem.
Aztán a Wr-et feltornásztam 50%-ra a 6. csata végére, a sebzésem pedig ennek megfelelően visszaesett 1230-ra. Konkrétan a szorzós első győzelmem 0 sebzéssel, 4 lepattanóval, egy lánccal zárult, kaptam 1500 assistot. Ennyi. A másik kettő győzelemben sem remekeltem, szóval nekem is lenne okom örjöngeni, de nem teszem, mert ez egy játék.
-
Gyuri27
félisten
32% wr.
Köszönjük wg.
Minden teli t34b is6b botokkal 40-45% wr-es buzikkal.
Csatánként max 2 lövéssel.
Ha ma is ilyen jó lesz a wr szerintem egy chat banánt kapok megint. Meg tk is lesz. -
Dr.Én
veterán
Valszeg akkor máskor is várható lesz fekete piacos alkotás a WG részéről?!
Igaz, most nem vettem semmit, csillagrombolohoz nem volt elég kredit akkor pont... Sajnos. -
h1mpi
félisten
Ez nem nagyon éri meg, igaz? Azt hittem ez is kredites lesz...
-
Yofej75
aktív tag
IS-6 B, nemkő...
-
IS-6 B, 15 ezer db, 8000 arany
-
ooloo
őstag
válasz
üzenetére
Annak meg mi értelme lenne ? Grille 15-ből sem lehet kettő és csak azokra a tankokra lehet feltenni , amire való . De ezt ki is írják . Ezek nem univerzális "optikai tuningok" . Nem lehetnek ennyire pronyók , hogy engedik behúzni másodikra is ha már rendelkezel a 3D stílussal .
-
Barret001
addikt
Elmúlt 1 hét alatt 22% winrate jött össze. Ma sikerült 8-ból 1-et megnyerni...
-
Kelvin
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ha jól emlékszem egy darab nagy ládát kapott mindenki, abból végül is kieshetett.
(én erre gondoltam) -
-
lacibacsi
addikt
Ahogy nézem, nem nagyon törik össze egymást az emberek a stílusokért folyó harcban. Alig fogynak.
Viszont az tök érdekes, hogy a vásárlás gomb mindegyiknél aktívként jön be, pedig mind a négyet behúztam Karácsonykor. Ezekből meg nyilván nem lehet a depóban több darab. Akkor hogyan? Valaki rákattint, ugrik 3,5k gold, és nem történik semmi? Nem mertem kipróbálni, hogy mi van, ha rányomok...
-
törölt tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
A depóban a legalsó ikon egy ecset, ha arra katintasz, akkor mutatja, hogy melyik stílus van a birtokodban.
Ha pedig rá is kattintasz a stílusra, akkor felteszi bemutatóképpen a konkrét tankra (akkor is, ha nincs még kifejlesztve).
-
Jadro
veterán
válasz
üzenetére
Nevezzük akkor "festések extrtákkal"- nak.
Értem én, hogy kilóg még ez-az plusszban, de ez akkor is csak egy kinézet módosítás, ami nálam skin. Vagy van még valamilyen hozzáadott értéke csak lemaradtam? (Simán lehet egyébként.
)BÁ Nutrition: Én is, de akkor ez most megmarad a boltban.
-
Kelvin
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Azért az ingyen megszerezhető volt kijelentés nem kis túlzás a részedről.

Szerintem az is-6 is jó lesz kreditért. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
beleptem a jatekba, az a fura h 1 vagy ketto ezek kozul nekem megvan csak nem irja ki h melyik, kvazi igy megvetetne megyegszer ami mar megvolt. asszem a Bat meg a T57 van meg csak nem irja ki sehol mig nincs kifejlesztve
-
sanya53
aktív tag
Jó volna, ha az IS-6 estére lenne, a Fos nem kell. Amilyen szerencsém van tuti az IS-6 lesz reggel.

Majd elválik reggel. -
Azt írják a ruszki oldalon, idézem: Nyuzájecz nyupágyij dobrev kamusenko.
Hogy még két további ajánlat lesz holnap reggel és este.
-
sequator
senior tag
válasz
Jadro
üzenetére
Ez valóban olyan komoly ajánlat, mint a PzIIJ volt 15k goldért.

Különösen, hogy van rá esély, hogy karácsonykor ismét meg lehet szerezni.Én is azt reméltem, hogy max 1000-1500 gold lesz darabja és már az sem lett volna olcsó.
Szerk: German_TD: technikailag valóban nem festések, de játékmechanikailag ugyanannyi jelentősége van, mint a festésnek.
sautia
-
kchryss
veterán
válasz
egyedülülő
üzenetére
Ugyanez az alfa van a 7-esen is troll ágyúval, azon a szinten még elrettentőbb, ezért szeretem azt jobban. ISU-t megvettem, de még nem is játszottam vele szerintem.
Nem azt írtam hogy rossz lenne főleg hogy nem is próbáltam, de csökkentették az átütését, a lövedék sebességét és az életerejét is ami biztos nem vált hasznává. -
Ha mind elfogyna, azzal 280 millió aranyat vonnának ki a játékból. A T57-et szerintem elviszik mind, talán az IS-7 marad csak rajtuk.
-
Skyhunter
őstag
Skinek jöttek 18.00-val....nem érdekel 3500 gold/db áron.
Foch akkor reggel, vagy holnap este. -
Jadro
veterán
Festések 3500 aranyért? (per darab, nem mind egyben.) Idióták ezek...
-
lacibacsi
addikt
Skinek a fekete piacon...
3500 arany darabja!! Nooormális?!?!?

-
kchryss
veterán
válasz
sith7
üzenetére
Mindenkitől azt hallottam, hogy a 9-es sokkal jobb mint 10-es ezért nem érdemes megvenni a 10-est ezen az ágon. Én meg amúgy is debil vagyok a fix tornyos TD-khez, szóval nekem felejtős.
A SU152-t nagyon élveztem a troll ágyúval az egy gyöngyszem ezen az ágon. Sajnos az ISU-tól elvették az op ágyút, nem tudom a nerf óta mennyire maradt jó.
Ha 10-es ruszki TD kell az embernek akkor a másik ág a nyerő. -
kchryss
veterán
TotT a 268-as objektum: [link]
Nem hiszem hogy sokan örülnének neki. SU152-t és ISU-t leporolom a küldetésért aztán kész. Nem hiszem hogy most kigrindelném a 704-et, a 10-es meg szóra sem érdemes.
Ráadásul ahogy nézem egyre kevesebb jutalom jár a küldetésekért.(#184400) @egyedülülő: Minden jó ha a vége jó.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Papíron jól hangzik a 3x750 de ez csak mese habbal. 

- majd az Obj.268 visszagurul 4-ed ennyiért