Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szóval, összesen 1000 darabot árult a WG a gold Type 59-ből, és ez kevesebb, mint 3 perc alatt elfogyott (reggel 6-kor).
-
lacibacsi
addikt
SU-75I 5 milláért kinek kellene?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dr.Én
veterán
válasz
Jokerdapro
üzenetére
próbálok időben felkelni
hátha valami finomság lesz 
ma össze tekertem a 3 millát hamar
voltak idegőrlő csaták hozzá.
..60%-os kamatra besegítek

#183789) Viktoár
kíváncsi vagyok miket hoznak még...
Type gold verziónak várható volt hogy hamar lába kél majd
-
Mennyiért adták az arany type-ot?
-
Barret001
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ugye nem aktiváltál boostert?
-
h1mpi
félisten
Ahogy látom ezeket a D napi küldetéseket a 13 57-nek találták ki

-
Viktoár
addikt
válasz
Dr.Én
üzenetére
A maiból kiindulva lehetne valami xvm álca amit egy acc-ra lehetne felhasználni. Bármilyen színt és számadatot álcázhatsz a többi kliens elől.

Hamarabb elfogyna mint a "tesótank".

KISDUCK Nincs semmi extra hozam vagy szorzó csak a fux bevonat.
Gondolom 25k-ért csak 14 karátos a cucc. 
-
-
-
Motyi
senior tag
válasz
ooloo
üzenetére
Nekem konkrétan rohadt sok felesleges aranyam van, szerencsésen nyitottam karácsonykor, kb. minden 10-ik dobozból 8-as prém esett goldként, szóval nem érzem úgy hogy akár egy fillért is elköltöttem volna a Type 59G-re.
(#183785) KISDUCK Nincs extra kredit hozam, csak egy nagyon ritka skin.
-
BÁ Nutrition
addikt
world of tanks 5x napok, jatsz le tiz csatat, egyszer talan hagyunk nyerni tobbit manipulaljuk
world of tanks, jatsz ingyen(qrva sokert)
jo szorakozast
-
-
kchryss
veterán
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Gyakorlatilag 25 ezer aranyat fizetett aki megvette egy skin-ért.

Daki nem tudta megvenni, mert nem volt elég aranya és nem volt elég gyors a bankkártyája.

Skill meg az utolsó pillanatban vette meg, mert ruszki szerveren volt és át kellett lépnie eu-ra, de kb 1 percig loginolt. Neki mondjuk 60 ezer felett volt aranya szóval ez meg sem kottyant neki.Egyébként ruszki szerveren másodpercek alatt elfogyott az összes.

-
K_Gabor
tag
Ez hatalmas volt XD
Az jutott eszembe, ez vajon hogy nézett ki a wot főhadiszálláson.
A: Te, figyi nem akarsz 5 perc alatt 25millát keresni?
B: Dehogynem, hogyan?
A: Rakjunk ki egy már meglévő tankot sukár skinnel, szóljunk az új gyakornok fejlesztő srácnak, hogy tekerje meg kicsit a credit hozam potméterét és adjuk "limitált" elérhetőséggel irdatlan drágán. Vinni fogják mint a cukrot.
B: Hááát jó... Próbáljuk ki.
... Elkelt az összes tank...
B: Te A, szerinted ez 3 hónap múlva is működne?
Valahogy így tudnám elképzelni xD

-
ooloo
őstag
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Olyan fókuszt kapnak , hogy öröm lesz nézni ....
-
Jokerdapro
senior tag
Azért ez gyors volt, skill meg egy igazi bolond.
Nagyon éli hogy most ő az aranyos.
Nemtudom ki hogy van vele de azért ez nem biztos, hogy best deal volt. Értem én hogy legendás de azért na. 
-
Viktoár
addikt
Úristen ennyi hülyét én rögtön kiégek..
Elnézést azoktól akik bérlikmegvették.
-
kchryss
veterán
Top klánosoknak ingyen volt. Ott halomra szokott állni az arany.
Most nézem skill4ltu már ezzel nyomja.
[klip] -
zodo
nagyúr
Mire átléptem a RU szerverre már ott sincs csak a kifogyott felírat.

-
Dr.Én
veterán
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
nekem elég a sima verzió is...
-
IMIIKE1998
őstag
Ez gyors volt. Mindegy, én majd bevárom a kredites 8-asokat.

Pug: És csak 300 darab volt belőle.Dr.Én: Nekem is csak azért kéne 8-as prémium, mert egy sincs.

Hátha lesz még pár. -
sith7
félisten
Döbbenet ... el is fogyott, okos ez a WG
-
MaximPeti
csendes tag
3 perc alatt elfogyott.

-
A shop oldal összeomlott, mert mindenki rohant aranyat venni.

25000 arany a Type59 Gold.
Orbitális nagy baromság volt tőlük, hogy nem raktak be egy tartalék normálabb prém járművet ma este 6ra a Hype59 utánra.
-
Jadro
veterán
válasz
sith7
üzenetére
Van akinek bazi sok az aranya, mert sokat dobozolt karácsonykor. Legalább van mire költeni
De innen kezdve ez IRL pénzért van, hiába tették bele ezt a kört. Pénzt meg én már nem adok ezért a játékért.NA be is jött a type- elméletem. Így legyen ötösöm a lottón. Megjegyzem, a számláló nem kamu.

-
sith7
félisten
25.000 gold

mekkora lol, és fogy -
törölt tag
25 000 Gold, Type 59 gold kiadás. Viszik.

Szerk.: el is fogyott...

-
Jadro
veterán
Tegnap az első black marketes tank tényleg elfogyott? Mert Az Fcmpak amilyen sebességgel fogyott reggel, most annyira nem mozdul és még több mint 1400 darab van belőle. Mintha igazából nem is tudna elfogyni. Kicsit marketingfogásnak érzem ezt a számlálót.

Aztán majd az arany type-nál tuti rámcáfolnak.

-
kchryss
veterán
válasz
Jadro
üzenetére
Természetesen nem az eu-s fiókommal játszom a ruszki szerveren, azt nem lehet megcsinálni sajnos. Úgy van ahogy a fórumtárs írja, csináltam ruszki fiókot csak nem kell leszednem a játékot újra hanem 1 klienssel beléphetek ide is meg oda is az arra alkalmas fiókkal.
(#183745) @sanya53:
Egy szóval sem írtam hogy te találtad ki. A cikket linkelted a cikkre reagáltam. -
-
kchryss
veterán
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Nincs nagy pingem. Sőt a ru3-as szerver Németországban van, azon jobb a pingem mint eu1-en vagy eu2-n. Csak érdemes olyan szervert választani ahol sokan játszanak, mert ott jobb szokott lenni az mm, a ru3-on meg általában kevesebben szoktak lenni.
Egy region changer nevű pici mod-ot használok így fel sem kell telepítenem a ru klienst. Elég felraknom ezt a mod-ot és az eu kliensemmel beléphetek a ru szerverre. Mutatja a pinget is, de csak hozzávetőlegesen.
Eu2-n például hiába ír 51-et biztos hogy magasabb szokott nekem lenni, nincs túl jó net-em.
Ru 1-2-3 mindig jól játszható 100 alatti pinggel, de igazából 200-as pinggel sem lenne katasztrófa játszani.
Windows parancssorból megpingelheted az összes wot szervert aztán megnézheted hova mennyi a pinged:ping -n 10 login.p1.worldoftanks.eu
Ez a parancs például 10x pingeli meg az eu1-es szervert.
eu1 címe: login.p1.worldoftanks.eu
eu2 címe: login.p2.worldoftanks.eu
ru1 címe: login.p1.worldoftanks.net
Innentől meg ha a "p" utáni számot növeled sorban jönnek az adott ruszki szerverek 10-ig csak az a lényeg hogy .net a ruszki szerverek címének vége. -
popey37
addikt
a t110 E4-nek csináltak valamit az ágyújával mert 150 méterről fullra beszükülve 4x alálőttem a tanknak, az 5. lövést direkt feljebb céloztam, az meg elment a holdba.
annyira jó hogy hozzányulkálnak mindenhez sutyiba. -
ooloo
őstag
válasz
Viktoár
üzenetére
Persze , hogy nem az ... szerintem soha nem is volt az . De minden hibájával együtt szerethető . És mindenki tegye a szívére a kezét , aki játszik a játékkal és látogatja a fórumot . Hiányozna ez a sokat köpködött , gyalázott játék ?
kchryss : Nem azt írtam , hogy válságban vannak , csak azt , hogy olyan érzésem van . Eddig nem voltunk hozzászokva , hogy hetente vagy szinte naponta kapunk "cukorkát" .
-
kchryss
veterán
válasz
ooloo
üzenetére
Épp ezért van ruszki acc-om.

Amikor az eu szerveren lehúzzák a rolót akkor a ruszki szerveren még évekig menni fog a bolt. 10 szerver van ott. Van egy jó oldal amin meg lehet nézni a wot szerverek játékosszámának alakulását. Azt is mutatja melyik szerveren éppen hányan vannak online: stats.wotapi.ruAz elmúlt 1 év az eu és a ru szerveren:

Ru szerveren még mindig 300e körül van az átlag játékosszám naponta. Ennek ellenére ott is megy ez a fekete piac akció szóval nem hiszem, hogy azért rakták volna be, mert válságban lennének.
-
ooloo
őstag
Amolyan végkiárusítás feelinget érzek . Kár lenne ezért a remek játékért . Ha mégis megy a levesbe ( remélem nem a közeljövőben ) , akkor lesznek fejlesztők , akik rámozdulnak az űrre , amit a játék hagy maga után .
-
kchryss
veterán
válasz
inferno88
üzenetére
Nem is rossz ötlet. eladom a 907-em, VK72-m, 121b-m, chieftain-em aztán majd visszaveszem őket ha lesz rá kreditem.

(#183712) @sanya53:
Ezek a tankok kerültek be a tegnapi patch-csel a játékba. Ez viszont nem jelenti feltétlen azt, hogy a fekete piaccal jönnek. Szerintem nem ezek lesznek és szerintem nem is lesz mind a 14 prém tank.
Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy most rakják be fekete piaccal kötvényért a játékból kivett tankokat (FV TD, FV heavy, Foch).Ezzel az egész fekete piaccal csak azt sajnálom, hogy a ruszki acc-omat nem fejlesztettem már fel olyan szintre hogy most vásárolni tudjak. Pedig milyen jól jött volna ott pár potya prém tank. Viszont ahogyan most a WG a játékhoz áll nem hiszem, hogy ez utolsó lehetőség volt. Mostanában tényleg két kézzel osztogatnak minden jót. Nagyon meg akarják tartani az új játékosokat ami nem is baj.

(#183734) @Carasc0:
Ahogy az előttem lévő hozzászóló írta a három legjobb 10-es light az amx, a t100lt és a kerekes. Nehéz összehasonlítani őket, mert nagyon eltérő stílus mind a három. Van akinek ez jön be van akinek az.
Az amx-ben és a t100lt-ben közös az, hogy az egész ág a hozzájuk vezető úton nagyon jó tankokból áll. Gyakorlatilag nincs szenvedős tank ezen a két ágon, 5-től 10-ig mind jó a saját szintjén és jól is vannak egyensúlyozva. Ellentétben a kerekes ágon például elég sok a hajtépős jármű. -
Carasc0
őstag
Sziasztok!
T100-LT vagy AMX 13 105?
Az orosz light vonalon semmi tapasztalatom nincs, viszont francia vonalon igen. ELC-t nagyon szeretem, a 13 57 meg egyenesen imádnivaló! Viszont a T100-LT-ről regélik hogy a legjobb tizes light. Olykor meg visszaolvasván az AMX 105 is kapott dícséretet! Az AMX-hez lennének legényeim is! Ez alapján help!

LT küldik meg valami fun érzésre is szükségem van! Ez lenne az 1. X-es lightom.

-
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Én listámban ezek a prémek a jók:
Heavy: IS-3A, Defender, Löwe, AMX mle 49, Somua SM, T26E5, 50TP prototyp.
Med: Lorr 40t, Revo(határeset a jelenlegi ellenfeleknél, de még jó), T44-100, T54mod1(előbbi még mindig jobb), Super Pöri, Progetto, Cent 5/1, Hype59, Lansen, Primo Victoria
-
IMIIKE1998
őstag
Amúgy dióhéjban melyik 8-as prémiumokat éri meg megvenni heavy/med viszonylatban?
-
Dr.Én
veterán
Hétvégi küldetések
már csak az a kérdés, milyen szopórollert kapunk mellé

-
Viktoár
addikt
A lényeg hogy bármit is fognak variálni, a prémtankban gyorsabban fognak fejlődni a legények és több kreditet fogsz keresni. Különben értelmetlenné válna az egész prémtankos szekció.
Ezekkel a tartalékos bónuszokkal már így taccsra vágták a játékosállományt.
Kb 700 csatával kihúzhatsz egy egész ágat, bekapcsolt tartalékkal,prém fiókkal.

-
sith7
félisten
válasz
ooloo
üzenetére
köszi a választ
Következő pach-től kreditért lehet majd legénységi xp-t boostolni. Ez a prémium tankban való legénység képzés értelmetlenné fog válni szerintem.
és ha a prémtankban is bekapcsolod ezt az opciót ?
akkor az dupla
amúgy meg én sem hinném, hogy az egyik fő bevételi forrását megöli
-
ooloo
őstag
válasz
Jokerdapro
üzenetére
Nem hülye a WG ... bármit hoz be , azzal nem fog keresztbe tenni a prém tankoknak . Ha hoz is bármi újítást , az a prém tankok előnyét nem fogja csorbítani . Szvsz.
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
MaximPeti
üzenetére
Öööö tessék? Erről van valami link mert én ilyenről nem tudok.

Szerk: fanyalgás mindig van, és lesz is. Sosem lesz elég jó mindenkinek. Meg persze vannak olyanok is akik már zsigerből tolják... jah és ajánlom a wotinfo látogatását, a komment szekció általában zseniális!
-
ooloo
őstag
válasz
egyedülülő
üzenetére
Nyilván ... ha a Magyar szót kihagyod , egy büdös szót nem szólok .
-
ooloo
őstag
válasz
egyedülülő
üzenetére
Ne Magyarozz , az itt TILOS ! Végtére is Magyar fórumon vagy . Látnád a többi nációt ... élükön a Németekkel . Még a sza...t is megenné , ha nem lenne büdös .
sith7 : Szerintem igen . Tegnap volt egy afférom ezzel a tankkal . A Mauschen tornyát úgy ütötte be alap lőszerrel mint a huzat . A tornya szemből nagyon jól védett .
-
sanya53
aktív tag
-
sith7
félisten
Milyen tankoknak van black verziója ?
pl. ha lenne black T34, az játszható még a jelenlegi metában ?
-
lacibacsi
addikt
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Biztosan jön MÉG. Tegnap is az volt...

-
válasz
egyedülülő
üzenetére
Nem magyaros hozzáállás volt, ne dögöljen meg a szomszéd tehene, de az fcm pikpak nem kő.
-
IMIIKE1998
őstag
Nem játszottam már egy éve, de ezért az akcióért tuti felmegyek, hátha bejön egy 8-as prém. :D
-
Viktoár
addikt
Én reggel behúztam a francia pak 40-et mert a kilences td-nél járok és elég skillezetlen a legénység, Meg ugye a skilleket nem 9-10 -be kell a legénységre kihúzni.

Szóval nekem kapóra jött, tegnapi nap összességében összelőttem 4 millát szóval annyira nem sajnáltam rá a kreditet. A bulldognak nem láttam értelmét csak porosodott volna mint ahog y atöbbi light tankom.
Talán még funolgatásra is jó lesz.

-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
Dr.Én
üzenetére
A kreditet én is sokallom érte, viszont ez a tank megvan nekem és valóban nagyon op. Akinek a winrate meg ilyenek a fétise azoknak ez is tökéletes választás, szemből nehezen belőhető, az ágyúja, gyors, pontos, egyetlen hátránya hogy nagyon lassú, minden másban a tierje felett áll.

-
Jokerdapro
senior tag
válasz
AlexHerceg
üzenetére
Nem feltétlen. Megeshet, hogy reggel egy lazább ajánlat van, (mint most a francia fcm pak) este pedig a jobb cuccok. Este azért mégis csak több játékos van.

-
válasz
AlexHerceg
üzenetére
Hát igen. Pozitívum, hogy jöhetnek még jó kis 7-es 8-as tankok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hátha valami finomság lesz 

Gondolom 25k-ért csak 14 karátos a cucc.