- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
Na a moe mod készítője azt írta nem konkrétan a moe mod-ban volt a hiba hanem van egy mag amit minden modja használ (mod_mods_gui.wotmod) így a moe is és ebben a mag-ban volt egy hibás függvény ami okozta a lag-ot.
-
jano_77
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #185095 üzenetére
Más a színe mint az eredeti tanknak (tényleg nagyon gáz szerintem is )
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
válasz BÁ Nutrition #185095 üzenetére
De legalább ingyen van, és ugye ez is ad +4%-ot a kamóhoz.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
BÁ Nutrition
addikt
Ez a sirocco kamo eleg gagyi. Kb egy felirat es csa. Legalabbis nem nagyon latok semmi mas kulonbseget
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Viktoár #185092 üzenetére
Teljesen mindegy hány mm a szög miatt autobounce és overmatch nem lehetséges a kaliber miatt. 65mm overmatch-hez 195,1-es kaliberu agyu kene....
Ha a felettte levo lemezt lövöd vagy a láncot akkor mindket helyen bevitte volna. [link] Figyeld az atutesjelzot legkozelebb a celkereszt közepén.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
-
Viktoár
addikt
Ja akkor lehetett akár 50mm is.
Üdv:Viktor
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Viktoár #185086 üzenetére
Ez sima lepattano....ilyenkor inkabb jobb első görgő vagy kupola.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Viktoár
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Viktoár #185068 üzenetére
nem olyan rossz tank az, csak bujkalos. messzirol kell vele harcolni, a nehez tank jelleget az mutatja h lassu es tobb a HP rajta, ezen kivul kb semmi, de jo a latotav, magas a pen, magas a dpm. a tornya erosites utan egesz pattogos lett
csokit rajtal bele?[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
jano_77
nagyúr
válasz Kelvin #185077 üzenetére
Jó tudni, köszönöm
A Lynx miért csak egylövetű löveggel rendelkezik, míg prémium társa az EBR az kétlövetű és pont lebont mire egyet tudok bele lőni!? Amúgy nem tudom ki, hogy van vele, de szerintem a kerekes csodák vonalán 8-al bezárólag a 8-as a leggyengébb szerintem. Semmire sem jó: se spot, se sebzés, semmi gyakorlatilag! Annyira rühellem, hogy azt fontolgatom, hogy a keservesen kuporgatott free XP - 200K - ból feláldozom a maradék 38K-t és túllépek rajta, mert ez szó szerint csak szenvedés számomra.
A 9-es EBR milyen lesz? (remélem sokkal jobb mint a 8-as)"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Viktoár
addikt
Nekem ezekkel a német vasakkal nincs szerencsém. Nálam a pontosság teljesen mást jelent. olyan szórása van hogy csak nézek. A másik hogy a 203-as pen sem érződik mert 7-es szutykokról is pattogok rendesen.
Az E75-öt azért megnézem de ez az ág hulladék úgy ahogy van.
-
lacibacsi
addikt
-
jano_77
nagyúr
A mini maratonnal megszerezhető Sirocco festést milyen tankokra lehet feltenni, hol keressem? Francia light-nál nem ajánlja fel.
(#185069) kchryss: hááát ASLAIN nem tudom az utóbbi időben melyiket majmolta, de szerintem szar lett a mod kinézete azzal, hogy most kifejezetten csak egy számot mutat egy kis négyzetben. Mikor mutatta, hogy mennyi a jelenlegi, mennyi kell a következő lépéshez és kis téglalap alakú volt, sokkal jobban tetszett.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Gyuri27
félisten
-
kchryss
veterán
válasz bigobert #185053 üzenetére
Elsősorban a nézők miatt használja ezt a mod-ot és nem saját maga miatt. Ő a mod nélkül is tudja, hogy milyen teljesítménytől kb mennyit változik a kiválósági jel.
Ez a mod viszont egyszerűbbé tette az életét streamelés szempontjából. Amikor nincs neki fent akkor minden harmadik ember aki feljön az élő adására azzal kezdi, hogy megkérdezi hány százaléknál tart a kiválósági jelnél. Ha viszont fent van ez a mod akkor csak ránéznek a képre és látják a nézők, hogy hol jár, így nincs kérdés.(#185054) @lacibacsi:
Kinézetre sokféleképpen be lehet állítani ezt a mod-ot attól függően hogy mit és hol szeretnél megjeleníttetni, mekkora méretben, milyen színnel. Ez a 3 streamer nagyban hozzájárult a mod népszerűségének növeléshez, mindegyikük egyedi stílust állított be magának, mindegyiküknél máshogy néz ki ez a mod. A kódban azért szerepelnek ezek a streamerek, mert a rájuk jellemző stílus beállítást ki lehet választani bárkinek aki azt szeretné, hogy olyanok legyenek a beállításai mint a fenti streamerek valamelyikének. -
Viktoár
addikt
Srácok ez a tigris 1 egy nagy vicc. Ilyen rossz tankot még nem láttam. Ne játszatok vele, semmire sem jó csak töltelék tank.
Már várom a tigris 2-őt mekkora szar lesz.
-
Dareiosss
senior tag
válasz Barret001 #185063 üzenetére
Én ha kihúztam egy tankot akkor eladom, vagy nem játszok vele, 2. vagy 3. gunmarkra nem szoktam hajtani, esetleg a tank ász érdekel. Viszont 0 ról szoktam húzni, nem freezem. De ez jelenleg lehetetlen, mivel amikkel mostanában játszok 20-40% os wr em van, és tök mindegy melyik tankot viszem el egy körre.
-
Barret001
addikt
válasz Dareiosss #185061 üzenetére
Neked is vannak olyan tankjaid,amikkel jól megy a nyerési arány.Nekem is van.Lehet hogy tévedek,de ennek van valami magyarázata. 100+ csatás tankokra gondolok. Azokat is próbáltad? Fele a wn8-am 4438 csatával,mint neked.És engem is zavar,ha beesek 50% winrate alá.Utóbbi 1 hónapban épphogy tartani tudom...
-
KISDUCK
addikt
-
e-newsee
addikt
válasz Barret001 #185057 üzenetére
Ha megnézed a kódot, abban nekem úgy tűnik, hogy a konkrét sor a twitch csatornájuk linkjének a formázása. Nem tudom, hol van helyileg a kódban, meg azt sem, hogy a felületen, de lehet, hogy valahol a mod beállításainál ott van hármójuk csatornájának a hivatkozása.
Csupán infóként van benne."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Kelvin
őstag
válasz Hafy75 #185056 üzenetére
Igen így van és ezzel az 1-2 sec -es késleltetéssel támogatod a streamert/cc-t
Viccet félretéve, oké mindenki mindenhez ért és megmagyaráz. Az első felvételeken a gyakorlóban, a másik srác szemszögéből nézve, nem használ moe-módot. Legalábbis a felvételen nem látszik. Szóval csak megy az elméletgyártás és magyarázgatás. Szerintem a skill4akármi srác is csak a nézettség miatt foglalkozott vele, ami jelentősen megugrott az eset miatt.
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
lacibacsi
addikt
válasz kchryss #185018 üzenetére
Abszolút nem értek a programozáshoz, ezért több hozzászólás erősen kínaiul hat nekem, de azért felmerült bennem egy kérdés:
Ha van egy mod (jelen esetben a GM mod), ami arra való, hogy bárki feltegye a gépére és a segítségével kizárólag magának teremtsen plusz információt, akkor ebbe a mod-ba miért kell betenni egy, vagy több felhasználó (jelen esetben streamerek) játékosnevét? Az én GM előrehaladásomhoz mi köze van akár Skillnek, akár Circon-nak?
(Bocs, ha nagyon noob a kérdés, de ezt valahogy tényleg nem értem...)
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
bigobert
tag
válasz Jokerdapro #185050 üzenetére
Alapesetben úgy gondolnám, hogy a kockázat minden mástól függ, mint hogy hol állok épp a gunmark-kal, dehát egy hangya sem érti az óriások dolgát 🐒
-
Bobyjack
senior tag
Köszi kchryss! Ász vagy, visszaállítottad a hitemet, hogy nincsenek konteok. Természetesen fent volt nálam a mod, amikor laggolt a játék. Ipari robotot programozom főállásban, köszönöm a forráskódot, így már abszolút értem a hibát. Az első magyarázat Skill részéről elég szarul hangzott, mert akkor még nem mondta, hogy valójában az adott játékos kliensében telepített mod csinálja a hibát, nem a Skill gépén lévő. Mert azt lehetetlennek tartanám.
Csodálom, hogy egyáltalán lekezelték a WG oldalán, hogy idővel figyelmen kívül hagyja a hibás mod kódját (mégha ehhez kellett 0.5-2mp). Másrészt pedig a mód készítőjénél csodálom, hogy nála a compiler nem dobott ki szintaxis hibát. Miben írja a kódot notepadban?
A rankeddel kapcsolatban amúgy úgy megálltam a napokban mint a cövek. Vasárnap este felértem a második divízióban 1 sráfra a 13-as szinttől. Azóta kétszer voltam lent a 10-ik rank alján. Tegnap éjjel 12. rank alján hagytam abba. Kegyetlen érzés napokig nem hogy előre nem jutni, hanem visszáb csúszni. Az az egy bajom, hogy nem éreztem, hogy lassan nehezedik, hanem mintha egyszercsak egy falba ütköztem volna. Tegnap megvolt a 13. rank de sehogy sem tudtam megtartani.
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
válasz jimmy74 #185035 üzenetére
Ha összebarátkozol vele, a nyolcas tök jó. A lőszere baromi lassú, de olyanokat lehet vele kacsázni, tök buli. Én sem szerettem az elején, de most már élvezem, simán összejön a RU. Meg kell szokni, ez tény, de nem freexp egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
gainwardgs
veterán
Komolyak ezek a lőszer buffok meg hp buff...
Ez a Wg ennyire kretén egy csapat
Megint td kemp lesz egész csata, meg most végre úgy ahogy artykat is kiegyensulyozzák erre megint 1500-at sebeznek majd
Ne már.. -
-
-
-
bigobert
tag
Nincs kialakult véleményem a skill témában, de egy ilyen eset után nem lenne egyszerűbb, ha mod nélkül menne pár kört?😅 Talán a következő videóban... Egyáltalán mi értelme egy MoE modnak? Ha jól játszol, úgyis megkapod a jelet. Skillnek meg a közvetítés a mark-ja, nem szükséges bizonygatnia, hogy tud játszani.
-
-
ooloo
őstag
A napokban panaszkodtak a Jagdtiger-re , hogy milyen gyenge eresztés ... az alábbi kép ezt cáfolja . A két lövés szinte ugyanoda csapódott be ( a leggyengébb pontra a tornyon ). Mindezt 250 - 300m távolságról .
(#185039) Silverr : Ilyen ez a popszakma ...
[ Szerkesztve ]
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
wwenigma
Jómunkásember
[ Szerkesztve ]
-
jimmy74
őstag
10es német könnyű kinek van meg?
Ingame mit mutat? Papíron nem rossz a löveg 1.6 alatt szűkül...de ahogy látom ez se rúg labdába a ruszki meg az amx mellett.
Kevés is rohangál talán a sheridan ami még rosszabb könnyű tanknak.
Csak már a 8-ast megvenném hála a 7est eladom de ahogy látom ez a 8-as se lesz jobb majd a 9-es az jó gép.WoT:jimmbo
-
kchryss
veterán
válasz ollie #185028 üzenetére
"E miatt nem is lehetett olyan gyorsan haladni vele, mint egy nulláról induló tankkal."
Mivel a moe képlet gördülő átlaggal számol és csak az utolsó csatát és a gördülő átlagot hasonlítja össze állandóan (szó sincs utolsó 100 csatáról mint ahogy a játékon belüli leírásában van), így tök mindegy hogy 100 db 0-ás csata után kezded húzni vagy 0 csatáról kezded. Magyarul pont olyan gyorsan haladtál vele, mint ha nulláról indult tank lett volna.
Egyébként nagy grat a 3 jelhez!
(#185029) @szallasi007:
Hát ez az. Sajnos én meg nem találkoztam ezzel a hibával. Soha nem történt velem még olyan, hogy nyomtam a lövés gombot és késett volna a lövés olyan esetben amikor a pingem rendben volt. Velem miért nem történt ilyen soha? -
e-newsee
addikt
válasz wwenigma #185032 üzenetére
Lehet, hogy a mod írója sem tudja, hogy ez az elgépelés képes-e ilyet okozni.
Mesélt egyik ismerősöm egy sztorit, amit egy autógyári látogatáson hallott. Az egyik autónál előjött egy olyan hiba a tesztvezetések során, hogy bizonyos sebességnél, ahogy ők fogalmaztak "surrogott" a levegő a kocsi hátsó ablakánál. Ami végleg megoldotta, az az volt, hogy az első tükör burkolatán kellett módosítani, mert addig onnan olyan turbulenciák keletkeztek, ami a hátsó ablakoknál ezt a hangot váltotta ki bizonyos sebességtartományban."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz kchryss #185013 üzenetére
De ez az hogy miert szamolna? Itt a forraskod, atfutom hatha latok valamit. Ha nicns benne a neve akkor is szamolni fog valamit szoval ez egy akkora elkenése a valodi oknak hogy hihetetlen.
mod: látom az elütést , szerintem nem okozott volna ilyet mivel az csak egy UI elem, de passz. A mod iroja tisztázhatná ezt.
[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
válasz kchryss #185025 üzenetére
Sajnos vagy nem sajnos de én is találkoztam a hibával.
Nem skill ellen és nem használok semmilyen kieget.
Ezt hagyjuk már ezt a programozás dolgot, jó hogy nem az jön majd ki hogy skill meg a wg az Intel procikban lévő memória glitchet használja ki.Emberek ne nézzük már ennyire madárnak egymást.
Ez egy játék, emberek írjak. Nyilván mivel létezik stream és el kell adni a játékot mindenre van megoldás.Ugye itt sokan csztek egy időben? Ott is évekig ment a kamuzás hogy nincs csalás, meg hogy a hardwares csalás nem létezik. Érdekes módon az egyik legnagyobb bukás egy élő versenyen volt amit az Intel támogatott. 😂
-
Na, rászántam magam, hogy markoljam a Pz III/IV-et. Nem tudom pontosan ,mennyi csatába került, mert kb 250 csatát mentem vele újoncként 7 éve, ami 43%--os winrate-et, és olyan 250 átlagsebzést jelentett. E miatt nem is lehetett olyan gyorsan haladni vele, mint egy nulláról induló tankkal. A végére sikerült feltornázni 48% winrate-re, és 333 caatával szálltam ki belőle. Nehezítette még az is, hogy fél skilles legénységem volt, és csak az utolsó talán 30 csatára volt egyáltalán hatodik érzékem. Szerencsére a bónuszok miatt gyorsan fejlődtek a legények. Egyébként 2 skilles legyénységgel már meglepően jó a tank, kvázi light tank mozgékonyság és sebesség, a tűzereje ugyanaz, mint a Pz IV-nek, és a frontja még egy kicsit jobb is, mert nem sík, hanem meg van döntve. Viszont kell a skilles legénység, nélkülük mindig mellélő.
[ Szerkesztve ]
-
Barret001
addikt
Ezek után nagyon sokan figyelni fognak Skillre! Ha valóban csalt,látszani fog az eredményén.Pár nap,és kibukik az igazság. Mert ha ez valós,akkor nagy segítség volt neki! Létezik hogy Ö sem tudott róla?
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
Miért nem teszteled vagy elemzed a forráskódot ha ennyire biztos vagy benne?
Egyébként aki találkozott skill-lel és laggolt ezzel a moddal az megnézhetné a python.log fájlt a játék könyvtárában. Lehet, hogy tele lenne erre utaló error-okkal.
(#185026) @Barret001:
Már be is jelentette, hogy elmegy nyaralni. Így majd lesz mire fognia a visszaesést.[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
Tanultál programozást?
Safeshot modról hallottál már? Biztos az is a szervert buherálja, hogy ne tudj lőni ha csapattárs van előtted hiába nyomkodod az egered..
Nem azt írtam, hogy biztos, hogy nem kamu, hanem azt hogy van rá esély, hogy ilyen hibát okozzon mod és ezt ha nem látod be akkor nem értesz hozzá.
Ha valaki teszteli a kódot és úgy az jön neki ki hogy kamu volt akkor elhiszem, hogy kamu, ellenkező esetben nincs okom kételkedni.(#185021) @ollie:
Nagyon népszerű lett ez a mod főleg skill miatt. Eleve a klántársaival ment be gyakorlóban akiknek a 99%-a használja ezt a mod-ot. És azt is megmagyarázza miért "jó" játékosok írtak neki erről a problémáról, mert többnyire a jó játékosok használják ezt a mod-ot akik kiválósági jeleket húznak.
Én is használom egyébként ezt a mod-ot. De mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy Bobyjack fórumtársnak is fent volt-e amikor találkozott skill-lel és laggolt.A probléma teljesen független attól, hogy skill-nél éppen milyen mod van fent. Kliens oldalon volt a probléma, aki használta ezt a mod-ot és a csatában az ellenfélnél volt skill4ltu nevű ellenfél (a skill4ltu név serepel a programkódban és ez a redundancia is okozhat problémát hivatkozásoknál) annál jelentkezhetett ez a hiba a magyarázat szerint.
Most átírták a hivatkozást skill-re, de így meg lehet ő laggoltat be mindenkit: skill[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
És tényleg van aki megeszi... beszarok...
vagy csak Du bist lenni WG employee?
Nem szerver oldalon nyúlt bele. Mint ahogy a lag sem szerver oldali volt, mert akkor minden laggolt volna nem csak a lövések. Kliens oldalon laggoltatta kizárólag a tűzparancsot és erre bármelyik egyszerű mod képes
És mind ez only by chance... aham...
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz ooloo #185017 üzenetére
Nézd a random az amikor egy kockával dobsz 100x-1000x. Vagy egy vagy két pakliból húzol.
De mikor ők programozzák az nem random . Ezt a blizznél megtanulta mindenki.
Majd amikor nyilvános lesz a képlet meg a random generátoe müködése. Aztán látjuk hogy jó. Akkor random.
Addig meg annyit szebzel, annyit penetrálsz amennyit a wg akar.Amd - Radeon - Ryzen
-
kchryss
veterán
válasz Bobyjack #184983 üzenetére
Tényleg azt írtad korábban, hogy te is laggoltál ellene. Fent volt neked ez a mod akkor?
Egyébként így gyorsan megnézve annyi történt, hogy pont skill4ltu soránál volt egy szintax hiba a kódban és ez valóban így volt, ellenőruzem a korábban lementett forráskódommal."UI_menu_UIcircon": "<font color=\"#02C9B3\">@Circon</font> Auswahl [<font color=\"#02C9B3\">twitch.tv/circon</font>]",
"UI_menu_UIoldskool": "<font color=\"#FFD700\">@Oldskool</font> Auswahl [<font color=\"#FFD700\">twitch.tv/oldskool</font>]",
"UI_menu_UIskill4ltu": "<font color=\"#60FF00\">@skill</font> Auswahl [<font color=\"#60FF00\">twitch.tv/skill4ltu]</font>",Ha megnézitek a másik két streamernél a sor végén van a szögletes zárójel, míg skill-nél hibásan a
</font>
előtt volt ez és nem utána. Ez lett javítva.Aki tanult programozást az tudja, hogy egy rossz helyre tett zárójel hogy meg tudja kavarni az egész programot és milyen abnormális működést okozhat. Nem tudom, hogy valóban ez okozott-e ilyen jelenséget, de aki ráér és ért hozzá az nyugodtan tesztelheti. 1500 soros programot most én nem fogok ezért átbogarászni. Ha kell a forráskód valakinek írjon privátot nekem.
(#185016) @Imilenni:
Nem szerver oldalon nyúlt bele. Mint ahogy a lag sem szerver oldali volt, mert akkor minden laggolt volna nem csak a lövések. Kliens oldalon laggoltatta kizárólag a tűzparancsot és erre bármelyik egyszerű mod képes. Én is tudnék írni simán egy olyan mod-ot ami vár 2 mp-et a lövés után aztán küldi el a szervernek a lövés parancsot.
Nekem az egyetlen érdekes dolog ebben az egészben, hogy miért csak az ellenfél játékosaként jelentkezett a hiba. Ez az egy oka van, hogy még én sem tudom mit gondoljak, de mint írtam bárki tesztelheti aki ért hozzá és akkor 100%-ra kiderül mi az igazság.[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
válasz Imilenni #185011 üzenetére
A játékosok egyik hányada úgy rácsodálkozik arra , hogy csal a játék , mintha most jöttek volna a Holdról ... A másik hányada meg tagadja , hogy csalna a játék , és vallják , hogy a Föld lapos . Ez a megemelt HP is zsákutca . Mit érnek el vele ? Semmi szükség rá ... aki nem tud játszani , annak 5000 HP is kevés . Aki tud , annak a jelenlegi is elég . Foglalkoznának inkább a prémium lövedékek újragondolásával , hogy a vastag páncél ( ahol van ) betöltse a szerepét . Félre értés ne essék ... használom én is , de szívesen látnék egy prémium lövedék nerfet .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
Imilenni
addikt
válasz kchryss #185013 üzenetére
Mi abban a csalás hogy hozzányúltak a saját játékukhoz? Mindössze egyszerűbb lenne ha valami normális magyarázatot adnának.
Jah, elutasítom , hogy egy ekkora cég, ilyen régóta futó gépezetébe egy random játékos egy házilag átírt móddal belenyúlt a szerver oldali dolgokba, azért ezt ne
Ha azt kiszűrték hogy ki használta a csaló módokat, majd pont ezt nem sikerül?Egyébként nem állítom hogy igazam van, sose tettem, csak van egy véleményem, ahogy Neked is
Press "F" to pay respects.
-
kchryss
veterán
válasz wwenigma #184977 üzenetére
Hehe most olvasom csak hogy a moe mod-ra fogták a lag-ot.
Nekem megvan ennek a mod-nak a forráskódja több verzióra visszamenőleg mivel a szerző kb fél éve folyamatosan feltette a forráskódot is amiből fordítva lett és meg lementettem mert fel akartam használni a moe-ről szóló oktató írásomhoz.Azt fontos megjegyezni, hogy nem valódi lag-ról volt szó, a tank irányításán semmi lag nem érződött náluk. Csak a lövésre volt hatással.
Elméleti síkon ha a bal klikk után számol valamit a mod az késleltetheti a szerver felé elküldött tüzelés utasítást ami jelentkezhet input lag-ként. Hogy van-e ilyen a forráskódban azt most nem fogom megnézni, mert nem érek rá. Mondjuk összevethetném az új és a régi verzió forráskódját és akkor kiderülne, hogy mit írtak át benne, mert az átírt részben kell lennie annak ami elvileg okozta ezt a jelenséget, de most erre is lusta vagyok.Sőt az igazi teszt az lenne ha a régi forráskódot átírnám, hogy skill4ltu helyett chrysSsmyth legyen benne, ezt felraknátok és megnéznénk hogy gyakorlóban lag-olnátok-e ha ellenem vagytok.
(#185011) @Imilenni:
Nekem egyelőre fogalmam sincs mi az igazság, de te amúgy értesz ehhez a témához, hogy így csípőből elutasítod ezt a magyarázatot? Vagy csak ennyire fáj, hogy lehet, hogy van rá esély, hogy mégsem csal a wg?[ Szerkesztve ]
-
robogo81
senior tag
válasz BÁ Nutrition #185004 üzenetére
Nekem már csak az utolsó kell( ami után adja az egyedi kinézetet),de előre félek,tegnap 7x kellett a top 10 xp-be lenni( történelmi tankkal) ebből 1 volt csak nyerő,6 bukta,holnap 3 nyertes kell,a mai küldetést 1 csatából beadta,a B2-vel 17 sebző volt,nyertes,azonnal befejeztem, a csúcson kell abba hagyni,hátha marad a bukta kompenzálásból holnapra 3.
redmi note 8 . psn:robert_warior
-
Imilenni
addikt
skill4ltu "Be lettem fenyítve, szóval kiadom ezt a videót, kélek hagyjatok."
Gondolom zabálják majd az emberek ezt..Press "F" to pay respects.
-
Viktoár
addikt
válasz galervin93 #185009 üzenetére
Cinizmusból írtam, nekem is ezt szokták írni amikor nem értem hogy miért fejlődök visszafelé.
-
galervin93
addikt
válasz Viktoár #185007 üzenetére
Két csata: BC AP-ról pattanok, 13 105 láncolom (oldalról), Emil hasáról pattanok (2x), T43 tornyáról pattanok. 10 lövésből 4 sebző. Elhiszem, hogy én vagyok a hülye, csak mégsem. Szopjon lovat a WG. Megyek filmezni.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
galervin93
addikt
válasz Viktoár #185007 üzenetére
Igen, ez is benne lehet, no meg az is, hogy 2%-ot esett vele a WR-em ebben a rollerben, annyira meg nem vagyok jó játékos, hogy egy nagyobb vereség-hullámban is ugyanolyan teljesítményt nyújtsak. Kifogás OFF.
-
Viktoár
addikt
válasz galervin93 #185006 üzenetére
Ez így szokott lenni de nincs benne semmi szándékos szopatás a wg részéről. Te vagy az aki rágörcsöl, rossz döntéseket hoz, stb....
-
galervin93
addikt
Én a Conway-jel hajtanék a 3. jelre, már el is jutottam 93%-ig, na azóta olyan oltári szopó hogy hihetetlen. Nem találok el semmit, ha mégis akkora fele pattan, sikerült is simán visszaesnem 90 alá. No mindegy, majdcsak...
-
BÁ Nutrition
addikt
Ez a d nap kuldi holnap lejar, legalabbis utso kuldetes jon ki hozza. Addig is kell befejezni vagy hetveget meg hozzacsapjak?
Sorry. Elkezdtem visszaolvasni[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- CPU léghűtés kibeszélő
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Path of Exile 2
- Asszociációs játék. :)