Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Az orosz shopból eltűntek a Tier6 alatti prémium járgányok. Csak nem vezetik ki őket a skacok...
Semper fi!
-
jano_77
nagyúr
válasz Simulacrum #166697 üzenetére
Jó tanács, hogy a labdát kell lőni és nem a tracket! Csak olvasná el minden barom, aki a focis modot tolja, mert tegnap is az ellenfél kapus E100-a csak engem trackelt, labdával nem is foglalkozott. Mi E100-unk meg mereven nézett az ellenfél kapusa irányába, miközben mellette begurult a labda a kapuba. Király ilyenekkel játszani.
h1mpi: azt nem láttam sehol, hogy random csata kell, de köszönöm az infót! És ugye 24 órán belül kell menni az egy csatát, hogy megkapjuk a nyereményt!?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Simulacrum
senior tag
válasz kchryss #166696 üzenetére
Egyértelmű, hogy szakaszban brutálisan lehet aprítani. Én egymagam játszom és ha a két társ közül, ha csak egy is nem nagyon béna, akkor le tudom hozni a meccset, sajnos van, hogy két nagyon gyenge játékost kapok, akkor esélytelen.
Módosítanom kell azt a véleményemet, hogy az E100 és AMX a két jó választás, a T62 is nagyon jó, csak meg kellett vele tanulnom a játékot. Szóval mind a három tank jól használható, nem is érzem most már egyiket sem kiugrónak.
Taktikai tanácsok:
- E100-al maradjatok a gólvonalon, semmi akciózás, hátulról ha az ellen kapuja előtt megy el a labda akkor eltalálni, ennyi a feladat, na meg persze ha feléd jön akkor kilőni a másik irányba.
- AMX: ne féljetek megnyomni az újratöltést akkor, ha csak 1-2 töltény van már, ha épp a labda jó irányba megy, akkor van idő tölteni. Fontos a jó időzítés.
- T62: Ellenfél sarokban van a labda, meg kell próbálni mögé menni és középre juttatni, hogy a másik két társ meg tudja lőni.
Mindig legyetek a labda mögött, ez a főszabály! A labdát lőjétek, ne az ellenfelet.Chris0321: Skill azt mondja el a videóban, hogy bár lassabb lett, még mindig brutál erős. A kukucskáló belőhető, de csak arannyal tudták a csatában. Ugyanazt tudja, mint a Badger csak gyorsabb. Véleménye szerint 35-40-re kellene csökkenteni az előre menő sebességét, akkor lenne talán kiegyensúlyozott.
apóka: Szokása volt, hogy megnézni az Objecttel játszó játékosok statisztikáit egy-egy csata után. Én arra emlékszem, mikor megnézett egyszer egy ellenfelet és neki csak az Objecttel volt 50% fölötti a nyerési aránya, minden más tízes tankkal alatta, ez azért sokat mondó.
-
kchryss
veterán
válasz Warton #166682 üzenetére
Grat!
Ma nekem is összejött, igaz nem volt nehéz dolgom két e100 volt az ellenfélnél akik ahelyett hogy a labdát lőtték volna engem próbáltak láncolni.
szerk. Azoknak akik panaszkodnak hogy sokszor kikapnak a focis módban ajánlom a szakaszozást. Tegnapelőtt 2 klántársammal nyomtuk 3-as szakaszban. 20 meccsből 18-at nyertünk.
Sokkal skillfüggőbb ez a mód, mint a random 15v15.[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz lacibacsi #166675 üzenetére
Nemigen érdekeltek a videojátékok eddig. Munka lekötött harminc éve már, ezért is maradtam le az e-generációtól. Most is baromságnak tartom, h az ember egy helyben ül és egy képernyőt bámul, miközben kerékpározhatna, sétálhatna stb. Csak ezentúl már én is fertőzött vagyok, így nincs semmi alapom elítélni ezért a sorstársaimat. Ezenfelül mozgás-érzékeny vagyok, magyarul tengeribeteg - 3D-s játék szóba sem jöhet. Utoljára a "Cold Dream"-mel játszottam, csak az már nem megy Win 7-en, csak XP-n. És a régi P2-es gépem is meghalt. Mint említettem, van hová fejlődnöm. De ma sem lőttem hátba a bajtársaimat szerencsére, és néha még hasznos felderítő is voltam, bár ez sok lyukba került a tankomon. Belejövök, gyakorlás kérdése.
Barátom laptopján 12 fps volt a bal felső sarokban.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
jano_77
nagyúr
mikor kapjuk meg a Tunézia Anglia meccs helyes tippjéért járó jutalmat? Mentem direkt egy focis csatát - sikerült végre nyerni 0:2-ről a hosszabbítással - de nem kaptam semmit!?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
ooloo
őstag
A hírességek csarnoka - járműértékelésnél mikor frissít a rendszer ? Csatánként , vagy naponta ? Vagy egy harmadik opció ... (?)
Gyakorlatilag 2 napja ugyan az a lejátszott csata egy bizonyos tanknál , holott folyamatosan csatában van . Megállt 21 csatánál , és lefagyott a számláló .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
ooloo
őstag
válasz Chris0321 #166681 üzenetére
Mire kipofozzák az aktuális mod-ot , addigra érkezik a következő frissítés ... ismételten javítgatják ... és ez így megy folyton folyvást . Ezt bele kell kalkulálni , aki mod-okat használ .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
kchryss
veterán
Skill4ltu első csatája a nerfelt obj268v4-gyel és a véleménye a nerfről: [link]
-
Chris0321
addikt
Találtam egy nekem legalábbis új hibát. Szokás szerint összeomlott a játék, ez már nem érdekel lépek vissza. Indítanám de megint összeomlott. Annyi baj legyen de indítanám újra erre felugrik a kis ablak, hogy a játék már fut. Megnéztem a feladatkezelőben de nem mutatja. Próbáltam újra elindítani de nem engedi. Újra kellett indítanom a gépet, hogy el tudjam indítani a játékot.
-
válasz Simulacrum #166677 üzenetére
Nem kell aktiválni. Vásárlás után kapsz 15 küldetést, ami 5x XP-t ad, amennyiben bármely tankkal nyers és benne vagy a top 10-ben a csapatodban XP alapján. Sajnos azonnal aktív, így nem választhatod meg, hogy mikor akarod kihasználni a lehetőséget. Csak azokra a tankokra érványes, ahol már ellőtted a napi szorzót.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
lacibacsi
addikt
válasz 5-ös kezelő #166674 üzenetére
Te még más játékkal sem játszottál soha? Az AWSD szinte mindenhol alap...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz ollie #166671 üzenetére
Azért kérdeztem, mert nem állnak rá az ujjaim. De ha ez a módja, nekem is meg kell szoknom. Csak a videókon olyan profi mozgások vannak, méghozzá gyorsan, mintha benne ülne a játékos. Ez számomra még lassan sem kivitelezhető.
Szóval ha alacsony osztályban láttok a pályán egy látszólag részeg /Leicht/traktorost, lehet h én küzdök a billentyűkkel.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
e-newsee
addikt
válasz h1mpi #166571 üzenetére
És akkor, hogy egy régebbi kérdésemet újra feltegyem, milyen nyelven beszél Buffon egy orosz tankban? Ugyanúgy olaszul?
(#166672) Simulacrum:
15 győztes csatán keresztül tart. Nincs időkorlát.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
válasz 5-ös kezelő #166660 üzenetére
Miért, mivel szeretnéd irányítani?
(#166664) jano_77: van valami 4k körüli csomag, amiben csak a kártyák vannak
mod: látom már kitárgyaltátok[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz jano_77 #166668 üzenetére
Nem a 4800-as csomagban benne van a Buffon 2 skillel, hisz azt meg a kártyák adják (100 pont)
Én azért vettem meg a 11K-s csomagot, mert ott gyakorlatilag ingyen van a 4800-as csomag. Azt külön nem vettem volna meg, szerintem nem éri meg. De így jól jött a Buffon is meg a sok-sok kredit boost... amiből mondjuk így is van már vagy 40 db...
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
válasz jano_77 #166664 üzenetére
Nem... kapsz egy festést (zöld), ha mész egy meccset ingyen, Ha megveszed a 4800-as csomagot megkapod a (kékes, pirosas sárgás) festést és az összes cuccot, ami a csomagban van (kredit booster, plecsnik, 750K kredit). Ha veszel 1750 goldért festést ingame, akkor pedig ebből a kettőből választhatsz. 1, 2
Powered by ollie
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz jano_77 #166664 üzenetére
ebben a 11K-s csomagban biztos benne van Buffon?! Mert a csomag leírásában nem szerepel!?
Buffon akkor jár, ha meg van az összes kártya? Mert akkor elegendő lehet a 4.874 Ft-os csomag is, jól gondolom? Illetve ebben az esetben jár az összes festés is igaz!?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Simulacrum
senior tag
Nem is emlékeztem, hogy a Mountain pass pályát is módosítják most. G5-ből kivették a kidönthető álcát adó fát. Nem értem miért csinálják ezt a növényzetritkítást. Szerintem így is sokan játszanak nehéztankkal, nem kell ezt még erősíteni.
-
e-newsee
addikt
válasz jano_77 #166606 üzenetére
1. Én is sokat veszítek, 30-40% között mozog a wr, de volt, amikor 4 meccset nyertünk zsinórban. Szóval ez is eléggé random, mint a normál mód. Kell jópár meccs, mire rájön az ember a játék mechanikájára, de nem vészes.
2. Nekem is volt pár furcsa mellé lövésem, de nem is kell mindig a labdát eltalálni. Ha a fal közelében van, a robbanás is odébb löki. Adtam így gólpasszt is, és védtem ki úgy lövést, hogy már a gólvonalon volt a labda mögöttem, én meg belelőttem a "hálóba", és kilökte a labdát a kapuból.
3. Nem tölt hamarabb az enemy. A leggyorsabban a T62A tölt be, aztán az E100, és persze legkésőbb a táras. Rengetegszer volt olyan, hogy egyszerre lőttünk bele a labdába az ellenféllel, és a labda csak ugrott egyet, de alig mozdult valamerre.
4. Agyhalott csapattársak meg mindenhol vannak. Ezen már meg sem lepődöm. Az alatt a pár meccsem alatt, amit eddig mentem, találkoztam már mindenféle játékossal nálunk is, ellenfélnél is.
Nekem amúgy bejön ez a mód. Megcsinálom a napi 3 kártyát, aztán a végén meglátjuk mennyi hiányzik. Szórakozni jó, és tényleg jól lehet gyakorolni a célzást, igazából tét nélkül.
Egy dologra biztosan jó ez a mód. Arra, hogy rávilágít, ha teljesen egyforma tankok és játékosok vannak mindkét oldalon, akkor is lehet nagy arányú vereség, vagy győzelem. Pedig itt még a szórás is kisebb, és a célkereszt sem esik szét."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz jimmy74 #166661 üzenetére
Igen, kínai Omron van benne és az max fél-egy évet bír, japanra csereled akkor meg hamarabb kopik el az alja a szenzorig...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Zolee_70 #166649 üzenetére
Éreztem, h kell itt lennie vmi turpisságnak. A görgőzéssel nekem is vannak problémáim. Így tényleg könnyebb lesz. Köszönöm a tippet, a többieknek is.
Tank test mozgását csak a "W,A,S,D" billentyűkkel lehet irányítani, vagy itt is lehet mókolni?[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
őstag
válasz Zolee_70 #166649 üzenetére
Egy gagyi kis Logitech M310-zel WoT-ozom, mert meguntam a kábeles egereket(előtte egy Gigabyte M6880), ez meg benne volt az MK520 bill+egér csomagban. Az a helyzet, hogy teljesen megszoktam és nem hátráltat a játékban.
Ha reflex+precision gameről lenne szó, például CS, akkor biztos komoly patkányt használnék már, bár anno középsuliban az osztályban lévő elit CS nagyágyúkat szanaszét gyaláztam a szutyok kis iskolai egérrel is, hiába hozták az akkor aranyáron kapható MX510-eket.Semper fi!
-
Emu
őstag
Ilyet láttatok már? Mókás gyerek ez a WG...T30-al belépek csatába, elindul a visszaszámlálás, majd a csata. Beérek pozícióba, rászűkülök az első célpontomra, majd mikor elsütöm az ágyút visszarak garázsba a hibaüzenettelMásik: ez az utóbbi napokban többször is előfordult már, hogy gondolt egyet a tankom, és elindult egy irányba. Hiába nyomtam bármi gombot, ment egyenesen (persze be az ellenség közé) kaptam a lövéseket, de se a tornyot se a járművet nem én irányítottam, ment magától. majd kb. 25-30 mp után újra az enyém volt az irányítás.
-
Zolee_70
senior tag
-
Warton
őstag
válasz BÁ Nutrition #166655 üzenetére
Nem szoktam ezekkel a retartdságokkal játszani, de ez a mostani focis játék egész jó.
Kérdés: az event után mi lesz a legénységgel és az XP-vel?
Kompromisszummentes linux gaming.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz CirrMee #166654 üzenetére
Jatszottam a focis retardsaggal 5 bukta utan 2-0 nal inkabb dezertaltam. Utana mentem egy kort randomban, annyira op csapat volt h 2 perc utan 8an megdoglottek meg pont volt idom elmenni furodni igy nem kellett dezertalni ott is. Adta
Barmilyen pozitivan is ulok le barmikor, Fel perc eleg h felbosszantson... mondjuk azert nem ragodok rajta egesz nap, de meg egy jatekkal talalkoztam eletemben amiben ennyire sok gyotrodes lenne
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz 5-ös kezelő #166645 üzenetére
Nekem Logitech G100S, dél koreabol 25$, 2 mikrokapcsolot kell kicserélni még 2$ értékben és jó időre meg van oldva az egerkerdes.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
joergie
őstag
nekem javítás hüvelykujj1-en, tűzoltó space-n, huvelykujj2n a legénységi javítás, és a görgő lenyomásán van a gyorsutasítás menü.(logi mx518)
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Zolee_70
senior tag
Pl. Nekem a hüvelykujjon van a zoom, de igazából nem a gombok száma a lényeg, hanem a precizitás. bezoomolsz, nem ugrál össze vissza. Kényelmes! nem kell 20-30 e Ft-os egér, de ne legyen a legalja.
Ez pl.
[ Szerkesztve ]
>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.
-
5-ös kezelő
senior tag
Értem. "I learn, Mr. Fawlty!"
-
fradi81
veterán
Nem a gombok száma a lényeg, wothoz elég ha a hüvelykujjnál van 1 gomb a lánc felrakáshoz hanem hogy hosszú távon is kényelmes legyen használni jól össze legyen rakva, bírja évekig.
moto g72, Ninebot d28e
-
h1mpi
félisten
A szenzor és az egérpad a lényeg, nem a gombok. Nekem egy Roccat Kone Pure Owl Eye van, ez annyira “finom” szenzor, hogy mm-re pontosan oda megy ahova akarom
[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
-
Zolee_70
senior tag
válasz 5-ös kezelő #166637 üzenetére
Billentyűzet szerintem nem lényeges, megteszi bármilyen irodai munkára alkalmas is.
Egér nálam viszont fontos, egy gamer belépő szint nem árt. Sokáig játszottam 2-3 ezer forintos szutykokkal, de sokkal jobb egy-két szinttel feljebb. Most egy Steelseries Kana v2-m van (10k volt akcióban). Kb ez az a szint, ami kell, de ennél több viszonr felesleges.
>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.
-
5-ös kezelő
senior tag
Köszi, megnéztem két videód. Ha már nem játszhatok egyelőre.
Pénz nem számít, az a legkevesebb. Túlórákkal együtt megkeresem az árát egy-másfél hónap alatt a 7577-nek. Vén csataló vagyok már, minek spóroljak ezen is. Csak lelkileg túl kell lennem rajta, h ennyibe kerül. Órát sem vettem még ennyiért, és hat éve nem is költöttem számítástechnikára - alapból utálom azt, amihez nem értek.
Jó ez a játék, évekig gyakorolva tán az én balkezem is rááll a tank megfelelő mozgatására. Kell egy gép, na.vJokka és Papooo : Nektek is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Papooo
senior tag
Nálam a klavi és az egér összesen nem került 2000 forintba, és gyakran előfordult, hogy laptop billentyűzetével játszottam.
A villámkezű profi játékosoknál biztos számít a jobb egér és klavi, de egy átlagos vagy kezdő játékos nem fogja észlelni vagy kihasználni a különbséget.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
vJokka
aktív tag
Szia 5-ös kezelő!
Nem rég vettem laptopot melóhoz és wothoz. Igaz a proci 7700HQ, viszont visszavettem a max teljesítményét 85%-ra (így 2.3GHz a max) mert még így is bőven 60 fps felett fut a wot (nagyon-nagyon ritkán leesik 50-55re, de többnyire 70-80 között van, persze pályafüggő is), szóval szerintem bőven elég az a proci neki. Ramból is elég a 8 giga, nálam eddig 5,5-6 GB volt a max memória használat wot alatt. Egyébként 1920*1200 minden ultrán, egyedül az árnyékokat és a bokrokat (ne ugráljon nekem mikor benne kempelek ) vettem vissza eggyel. Még ezt a videót találtam, viszont itt csak 1050TI a gpu [link]
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
zodo
nagyúr
Azért az a szép grafika relatív.
Szerintem nincs nagy minőségi ugrás medium, maximum vagy ultra beállítás közt.Nekem így van beállítva a grafika, full hd monitor teljes képernyőn kb. ezt tudja.
Ez egy nem mai zátonyra futott fm+ konfig ami apróban kb. 70k (lap, proci, memória, vga)Egér, billentyűzet mindegy, nem ezektől leszel profi de ha pénz nem számít akkor csakis a "gamer"
-
fradi81
veterán
Nem tudom a 7300 hol van az enyémhez képest de viszonyításképp i5-4460-on simán megy a wot 50% körüli a terhelés.
Nem kell hozzá semmi speciális cucc, de azért jó ha nem 1000ft-os cuccokkal játszol
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Chris0321 #166627 üzenetére
Laptopos topik szerint jó játékgépnek, de nyilván azok tudnak többet, akik ténylegesen laptopon játszanak konkrétan a WoT-tal. Az a bizonytalanságom oka, h i5 7400 a játék igénye, ebben csak i5 7300 van - a többi érték elegendő lenne. Elvesztem a rengeteg alkatrész között. Asztali gép összeállításnál 300 körül járok, még nincs benne a monitor. Lélektani határ, de úgy tűnik, át kell lépnem, ha szép grafikát szeretnék.
Tapasztalt parancsnokokat kérdeznék :
Egér és billentyűzet tekintetében jó bármilyen, vagy kell valami speciális az eredményesebb játékhoz?39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
zodo
nagyúr
-
Viktoár
addikt
Ez a focis event nagyon kis ütődött dolog. Jókat lehet rajta mulatni bár a sok retardált itt is jelen van.
A kártyákat begyűjtöm és egy napra elég is belőle. Nem lenne rossz de sok az eszetlen (rengeteg az öngól mert a saját kapunk felé is lövi a labdát ha kell ha nem) és elég bugos a zsuga is.
Mindent összevetve azért szórakoztató, de ha megvannak a kártyák akkor kár több időt fecsérelni rá.
Üdv:Viktor
-
erikke17
őstag
Hogyan ehet pontokat szerezni azon a focipályán ha rá mész Buffonra? Vagy mire kapunk?
Csak mert 2 meccset már nyertünk de semmi pontot nem kaptam még||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz h1mpi #166631 üzenetére
1060 topikban en megkaptam hogy azert meg "xarul" a WOT mert AMD FX a procim...erre jott egy kollega innen es erdekesmod neki ugyanilyen procival nem megy rosszul, csak epp 6GB-os 1060-ja van.
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz Bigkoko #166629 üzenetére
Nem jogos az észrevétele mivel a WOT-al kapcsolatos gépfejlesztésre kérdeztél rá és nem másra. Amíg valaki normálisan teszi fel a kérdést és jobbára csak a WOT-ra lenne használva a gép teljesen egyértelmű, hogy itt teszi fel mert máshol nem biztos, hogy tudják mik ennek a játéknak az igényei és ajánlanának egy sok magos procit valami gyengébb kártyával miközben ide bőven elég egy 4 magos + 1050 Ti vagy ha FHD-ről van szó 1060 6Gb.
-
Bigkoko
csendes tag
válasz Zolee_70 #166617 üzenetére
Köszönöm a segítségeteket.
Jogos az észrevétel, bár mentségemre legyen mondva: megnéztem az összefoglalót és az OFF topicot is. Ezek alapján úgy gondoltam hasznos lehet másnak is, nem is volt tiltva, ezért ide tettem fel a kérdést.
(esetleg javaslom az összefoglalóban is jelezni, a későbbiekre való tekintettel: az ilyen jellegű kérdések helyét megadni)Jó, és sikeres játékot kívánok mindenkinek!
-
zodo
nagyúr
186 csatát követően csak meg lett a X-es Francia Light.
Top könnyű tankom még sosem volt és hát nem kevés xp-t kellett összelapátolni érte.Kredit nem állt hegyekbe ezért ment az T-54 ltwt, Amx 13 90 és a potya Obj. 257
Focis álca + közel 5 skilles legénységgel, remélem hamar meglesznek a kampány küldik mert addig Buffon unatkozni fog a BC 25t-be míg két csajt össze nem szedek.Ajánlott játékstílus?
kicsit rémisztő a 3 lőszer/tár -
Chris0321
addikt
Ebben tudna valaki neki segíteni?
-
-
-
h1mpi
félisten
válasz Chris0321 #166612 üzenetére
A legújabb, a játék előtt szedtem le a legfrissebbet, valószínűleg valamelyik mód a rossz, de a 100 pipából nem fogom megkeresni az biztos. Addig inkább játszok modok nélkül, végül is már az sem olyan tragikus mint régebben
[ Szerkesztve ]
-
jimmy74
őstag
Aslain hogyhogy nincs a WoT oldalán mint legális mód?
Legutóbb mèg onnan szedtem le.....
Másik:mióta nem a res mód mappaban vannak a módok?pl nem aslainra gondoltam..
Ne lehessen vissza ellenőrizni?
Ez vmi szemethunyás wg részéről?
Vagy csak tévedek akkor sry ha hülyeség amit írtam..[ Szerkesztve ]
WoT:jimmbo
-
Bigkoko
csendes tag
válasz fradi81 #166610 üzenetére
Mint mondottam, eléggé fix a keret:
Kb: ~ 140 - 150e (lap + valamelyik 6 magos + 16 GB RAM + hűtés kombó)
Az hogy Intel / AMD nem igazán változtatja az árat.Videokártyával növelten: ~ 200e a keret (+/- 10e).
A bővítésre pedig majd 30-50e közötti összeget lehet majd egyszer számolni.Ezért kell kicsit agyalni hogy jön ki kevésbé rosszul.
Azt gondolom proci fronton nagy változás mostanság nem történik.
AMD VGA, bányászat okán ritkaság számba megy (meg kicsit be is ragadtak az 470-570-480-580 tengelyvonalon)
Nvidia, új generáció a legutolsó pletykák alapján, csak a csúcson jön idén. De a 950 - 1050 váltást nézve csodára szintén nem számítok az ár/érték mutatókat tekintve. (Nem hiszem azt, hogy 1050-es áron kapunk majd 1060-as teljesítményt.)
A memória konstans drága.
A forint árfolyam is harmatos lib....s.Nagyon kiegyensúlyozatlan gépet se szeretnénk.
Hosszabb távon tekintve, 6 fizikai mag, 16 GB ram, meg 1060 6GB (vagy hasonló teljesítmény) mindenre IS elég kell legyen.
Ettől kedvezőbb áron összerakott gépeken is játszanak, megelégedettséggel, ez a lélektani határ. -
5-ös kezelő
senior tag
Esetleg játszik vki Dell 7577 laptopon?
i5 7300HQ proci, 8 GB RAM, GeForce 1060 6 GB videokártya.
Ha igen, bírja-e a legjobb beállításokkal, full HD-n?39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Bigkoko
csendes tag
válasz fradi81 #166604 üzenetére
Szia!
Kvázi lényegtelen, általános tartalom fogyasztása volt. Kicsit koros, de a célnak megfelelt, de most jött ez a WOT kattanás
Deepcol Dukase ház , XFX (Seasonic beles táp, az előző FSP ugyanis elfáradt)
Asrock FM2 alaplap és hozzá egy AMD A8-5600K APU, Katana 3, 2 x 4 GB DDR3, 256 SSD, meg valami rossz DVD író
Szét is lett már szedve. Addig maradt a telefon meg a lapos
Most csakis új alkatrészek játszanak.De mint mondottam, nem az én döntésem. (Öcsémről van szó, ő meg csak felhasználó/játékos)
Én meg csak olvasok, szerelek, de nem nagyon játszok
Nagyon régen is csak a Super Dune 2-vel meg a Heroes 3-al -
jano_77
nagyúr
válasz Zolee_70 #166580 üzenetére
Csatlakozom a véleményedhez és én is azt mondom, hogy egy rakás FOS lett az idei focis mod!
1. minden alkalommal, mikor mentem - 4 csata - veszítettünk!
2. biztos én vagyok a béna, de alig tudom eltalálni a szar labdát!
3. kezdéskor az enemy tankjai mindig, mindig előbb töltenek be mint én - nem tudok feltenni semmit a tankra, se töltésgyorsítót SEMMIT! Másoknak lehet?
4. mindig hozzám teszi a gép az agyhalottakat! lásd képet
csapattársamnak 1 - azaz EGY - kemény WN8 sikerült elérnie. Jó úton halad.
Befejeztem.
Melyik csomag az, amivel megkapom a festéseket és esetleg a Buffon-t is!? 4873?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
h1mpi
félisten
Nem rossz ez a 277. Páncélja nincs sok, de az az ágyú álom kategória. Köze nincs a leírt adatokhoz, olyan pontos mint a lézer...
-
h1mpi
félisten
Aslain nekem is kilép csata után... hogy lehet törölni?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Bigkoko #166600 üzenetére
16giga van, mindent IS jelent (böngésző pár lappal) szóval összességében szerintem nem lesz kevés a 8G.
Itt egy 1050TI teszt, sajna 1080p ultrán az másképp kevés 6:55től szóval ez az ársáv necces es mindenféleképpen hozza kell nyulni valamihez a beallitasokban.
Egy tizest meg lehet fogni a procin ha intel és kb. 30e kell a 3->6GB 1060-hoz, talan meg erre lehet elmenni. Hatha jon meg valaki aki hozza tud szolni érdemben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest