- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Sanya63 #170737 üzenetére
Inkabb QB kodja, schefftol inkabb tavol tartom magam.
xAttilax:
Kinek mi a maniaja. Nekem nincs bajom azzal hogy ellenfelkent megprobal megölni csupan azzal hogy ezt ész nélkül teszi. Egyesek szerint ugyanez igaz az arty-ra is, viszont toluk varom a pinky statjukat ha ez igy megy valojaban.
-
e-newsee
addikt
válasz
Sanya63 #168334 üzenetére
Nekem a sima verzió van, nem a Patriot, de asszem csak a gyári álcafestés a különbség, a harci paraméterek ugyanazok. Nekem bejön, igazi amcsi hull-down gép. Igaz, nem sebez sokat, de heavy viszonylatban gyorsan tölt, így jól lehet vele csipegetni. És egész jól hoz a konyhára.
-
válasz
Sanya63 #168328 üzenetére
A Patriot gyakorlatilag egy mindenben jobb (kivéve a páncélzatot) T32. Ha szereted az amcsi hulldown stílust, akkor ajánlott. Amúgy a legjobb prémium tankok között van, medként is lehet használni.
A Lorraine egy nagyon jó táras med, ez is a legjobb prémiumok között van, viszotn teljesen papír, és e miatt (na meg az tár miatt) sokkal nehezebb vele jól játszani, mint mondjuk a Patriottal. Ajánlott, ha szereted a táras medeket.
Az 50TP-t nem ismerem még, azt sem mondják rossznak, egy tipikus heavy-nek tűnik, jó páncélzattal, ami közelharcra hatékony.
-
-
rlazol
veterán
válasz
Sanya63 #122903 üzenetére
nwa5000: ez nem rugalmasság kérdése: ez az utolsó védvonal arra az esetre, ha feltörnék az accod.
sanya63: vagy kerítesz egy új SIM kártyát a régi számmal, vagy írsz a supportnak. Mivel írtad, hogy nem tudsz angolul, szívesen lefordítom neked, ha megírod magyarul és elküldöd nekem privátban. Írd le pontosan mit szeretnél, melyik acc-ról, tel. számról van szó, melyik lenne az új szám és valami bizonyíték- pl. számlakivonat - hogy Te vagy a tulaj. Lefordítom neked, visszaküldöm, te meg elküldöd a supportnak.
-
-
xyvz2
tag
válasz
Sanya63 #116334 üzenetére
Hát én nem tom, eddig ahányszor találkoztam vele, mindig 1 füstölgő megnyomorodott acélkupacot hagytam ott, annyi maradt belőle...lehet hogy ujjak a gamerek és most vették és nem ismerik még, de sztem mondom sztem az még nem biztos hogy úgy is vagy 1 zsák szög többet ér... Amúgy látnék benne fantáziát ha menne kb 50km/h-val mint 1 BC 25...(tom hogy az nem td, ne írjatok kösz) jaaaaa miközben kalimpálom a billentyűzetet rájöttem: hát nem 1 E25, na az király, ha van valamelyik csapatnak akkor az a meccs már eldőlt mielőtt elkezdődött volna...és soha többet nem lehet már E25-öm ÁÁÁÁÁÁÁÁ
Én állat nem szerványoltam meg mikor még lehetett, meee hogy csúnya,
bakker lehet hogy női hormonok vannak bennem, na jó nem azé mert nem piros volt csak szimplán csúnya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- OLED TV topic
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged