Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Gigi Buffonnak pontosan hány skillje is van az alap 100%-on felül?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Antonius1978
addikt
válasz ollie #166790 üzenetére
Hat, a 0,4 pontossagu agyuval tuti, neha agybajt kapok, hogy melle megy a loves...Van amikor szinte minden melle, es van amikor szinte mindig talal.Mar csak 64k a 10es, es akkor a kutatas altal megkapom a pontosabb loveget, az is lehet hogy megtartom en is, es nem veszem meg a 10-est, annak picitt szarabb a toronypancel, es van bobitaja is ha jol emlekszem, es asszem nerfeltek is a 10est 1-2 eve...
De : neha jo koroket tudok vele menni, maskor meg 1 atutes nelkul nyiffanok ki...
Azert kezdem elvezni, hogy ezzel is egyre jobban megy a tornyozas, ime, ezt mind a toronnyal pattintottam :kchryss En meg a 4es olasszal benazok, valami 85%-os legenyseggel legalabb 100asra akarom fejleszteni oket, azaz nagyobbra, hogy atkepzesnel az 5osre mar 100%osak legyenek.
Azzal nem ertek veled 100%ig egyet, hogy nincs panceljuk, 30-45 fok koze beforgatva igenis tudnak pattintani a sajat szintjukon +1, mert az oldalpanceljuk is dontott, nem fuggoleges, ugye olyasmi enyhen, mint a T-34-es ruszki tanke.A 4es olasz tanknak meg van egy baja, hogy lassan repul a loszer, meg a Turan prototipus loszerenel is, messzire loni vele eleg gaz.
En is mindegyikkel mentem, ugyanis ismertem ezeket az alacsony szintu olasz tankokat a Panzer General 2-bol, es a Battlefield 1942-bol, kicsit nosztalgiazni akartam veluk a WoT-ban is. -
Simulacrum
senior tag
válasz slett27 #166985 üzenetére
Most fejeztem be a hetest. Én 6-ostól indultam és mind a 6-os, mind a 7-es jó tank. Most épp azon gondolkozom, hogy bár végeztem a hetessel, lehet még játszom vele, hogy meglegyen vele az ász. Bálnás a mozgásuk, de a lövegük remek. Együtt húzom a cseh ággal és bár a T34/100-al szívesebben mentem, statisztika szerint az olasz 7-essel jobb voltam, ez nagyon meglepett. Több az átlagsebzésem, több az asziszt.
-
Papooo
senior tag
válasz h1mpi #166993 üzenetére
Talán 3-4 hónapja csináltam, tehát bőven az arty nerf után.
Nagy volt a tülekedés, általában több tank is kapott a splashból, így szépen jött a stun is a sebzés mellé.
Alap esetben nem szivesen goldozok artyval, de ha ekkora lehetőséget kap az ember, azt ki kellett használni.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
jano_77
nagyúr
válasz wwenigma #166990 üzenetére
Köszi. Igen most olvastam a többi feltételt, így az alacsonyabb tier kiesik sajnos, mert 4K sebezni biztos nem lehetne 7-es artyval. Pláne amilyen csaták az utóbbi időben vannak - ha nem 3 perc alatt van vége, akkor is arra kell figyelni, hogy hol engedik be az enemy tankjait és menekülni kell. Szal a sebzés az nagyon nehéz lesz.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz jano_77 #166989 üzenetére
Múltkor 9es amerikaival majdnem összejött, egy sebzett BC 155 58 és én maradtam egy FV4005 és 9es WT-vel szemben.... FV elcseszte nem kicsit így peneltem a tornyan a dragat majd a WT mákos volt...picit duhitett de én rontottam el.
Szóval szvsz amerikai és egy ilyesmi kör.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
jano_77
nagyúr
Egy kis tanácsra lenne szükségem.
Obj.260 SPG-15 mivel javasoljátok, mivel lenne legkönnyebben teljesíthető a mindkét csapatban TOP XP? Inkább alacsonyabb tierrel próbálkozzam?
Garázsban van M53/55, Lorr 155 55, GW.Tiger, S-51"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
kchryss
veterán
válasz slett27 #166987 üzenetére
Szerencsém volt, hogy mostanában kaptam nyeremény prém napot és voltak x3 napi szorzók. Így személyes +100% harci xp tartalékkal és szorzókkal sikerült a 4-est 9, az 5-öst 19 csatából kivégezni. Az 5-össel össze is jött 3 ász kör, de egyik sem a tank érdeme volt hanem az ellenfél bénázásáé.
Azt hallottam, hogy a 6-os és a 7-es sem túl jó tank, de legalább játszhatóak. 8-astól viszont már egész jók és a 10-es is nagyon jó állítólag. -
slett27
addikt
válasz kchryss #166986 üzenetére
Igen, mivel az ötös stock még nekem, free xp-m nincs, WN8 gyilkos lett a P.43. Jönnek ám az üzenetek még el sem kezdődött a csata : "P.43 idiot - P.43 noob - P.43 play tetris " Így közben mennem kell a fullos T28 Prototype-al ill. a szintén fullos S-51-el hogy legyen sebzés is.
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
kchryss
veterán
válasz slett27 #166981 üzenetére
Mert a többség ezeket átugrotta free xp-ből. Én azon kevesek közé tartozom aki nem ugrotta át őket. Nemrég fejlesztettem ki a 6-ost amit még nem vettem meg.
A 4-es és 5-ös olasz tank nagyon hasonló. Nagyon rossz tank mind a kettő, szenvedés volt kihúznom belőlük a következőt. Nagy, könnyen eltalálható célpontok papír páncéllal, szinte minden beüti őket. Nagyon bálnás a mozgásuk, bár ebbe lehet belejátszott a nem tökéletes legénység is. Az ágyú viszont egész jó rajtuk. Ezen a szinten nagyon kevés a hp így sokszor nagyon gyorsan a garázsban találtam magam velük. Egyik sem megtartós, érdemes minél kevesebb csatával szorzózgatva átjutni rajtuk.(#166973) @Viktoár: (#166948)
[ Szerkesztve ]
-
slett27
addikt
válasz dokee78 #166984 üzenetére
A paraméterek alapján én is úgy láttam hogy Tier 6-tól kezd érdekessé válni...akkor ezek szerint érdemes szenvedni...
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
slett27
addikt
válasz ollie #166982 üzenetére
Pontosan erre a válaszra számítottam. Részemről is hasonlóak a tapasztalatok. Nem is sokat látok belőlük csata közben.
Btw...kínai páncélvadászokról vélemény ? Gondoltam hogy inkább azt az ágat húzom mint az olaszt...
-
válasz slett27 #166981 üzenetére
Az tier 5-sel most nyomom, hát nem túl jó. Eléggé lomha med létére, páncélzata nincs, és az ágyúja is nagyon pontatlan, szóval nem fogod szeretni. A korábbiakat átugrottam free xp-vel, szóval azokról nem tudok nyilatkozni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
slett27
addikt
Jól látom hogy sokan nem foglalkoznak az olasz ág fejlesztésével ? Rákerestem a 4-es 5-ös olasz tankokra hogy még is másnak mi a tapasztalata de nem találtam szinte semmit.
-
-
K_Gabor
tag
válasz inferno88 #166969 üzenetére
Zsír, megérte várnom még pár napot a kiegészítők miatt.
Bár mikor hirtelen megláttam, hogy T10-ig is van discount kicsit elkapott az ideg, mert 2 napja vettem meg a T54E1-et... De miután láttam, hogy brittekről van szó akkor megnyugodtam.Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/k_gabor_3#aprohirdetesei
-
sanya53
aktív tag
Vett már valaki tank festést?
Megéri az 1,862 forintot?
Jól néznek ki?
Sajnos meghalt a tápom nem tudom meglesni. Most a melóból láttam csak, hogy van valami új festés. -
Viktoár
addikt
Ebben a focis eventben mikor kell játszani hogy számítson az eredmény? 11 és 12 között mentem két 15 pontos kört de nem változott a helyezésem.
Üdv:Viktor
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz 5-ös kezelő #166966 üzenetére
02h után már nem tudtam játszani, csak két csatát, már csak hiányos csapatok voltak. 03h-ig nem is rakott be többször. Ebben az a jó, h nem fogok hajnalig fennmaradni, alszom is valamicskét.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
e-newsee
addikt
válasz inferno88 #166969 üzenetére
Ez most jól jön. Lehet, hogy beruházok egy kis aranyra, mert van vagy 60k-nyi xp-m többek közt a focis tankokon, amiket nem hagynék rajtuk.
És azt meg tudja valaki nézni, hogy mik azok a "Csak prémiumosoknak" akciók?
[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
őstag
4x-es XP az első csatára, leárazások, free xp váltás
Rájöttem, hogy a T-10-hez még kell vagy 40k XP-t farmolnom vagy prémiummal vagy az IS-3-mal, de aztán begurul a kis vaddisznó.
Semper fi!
-
jano_77
nagyúr
válasz adamgreen #166958 üzenetére
és ugyan ez magyarul is
Nem játszottam most pár napja, de esténként a meccsek utáni könyvelést elvégeztem és jól láttam, hogy tegnap és tegnap előtt is volt újabb frissítés ezen az egyre szutykabb játékon!? Ennyire eltolták már megint a kiadott update-t, hogy naponta foltozzák? LOL
-
5-ös kezelő
senior tag
Átengedtem a tűzfalon, és azóta játszom. Már több tucatszor lőttek ronggyá, de hát kell az ellenfélnek is a sikerélmény.
Köszi mindenkinek a mentorálást, igyekszem megállni most már a saját lánctalpamon.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Jadro
veterán
LTG-vel sikerült egy jó kört menni. Tudom nem spotoltam és beálltam szájperkedni, de már rettenetesen tele volt a tudatom a sok szar körrel és direkt átmentem hülyébe. (Nem véletlenül vagyok bekékülve sem ) Aztán alakulgatott a meccs és végül ellőttem mindent amit tudtam. Utolsó arty-t nem mertem rammolni, mert az egy böszme állat és tuti beledöglöttem volna. Egy tankászra és High caliberre jó volt.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Simulacrum #166962 üzenetére
Igen, a garazsban a neved melleti helyre kattintasz és badges.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Simulacrum
senior tag
Van valahol valami összefoglaló táblázat arról, hogy ezek mit jelentenek?
-
őstag
Jól jön a maraton, mert úgyis most akarom 3. gunmatkozni a T-34-et és a PZ V IV H-t.
Kérdés: Obj430 parancsok 4. skill mi legyen BIA+6. érzék+javítás mellé? Jól sejtem, hogy camo kéne?
Semper fi!
-
adamgreen
senior tag
Indul az új maraton a nyeremény egy tier 5 ös prém tank
nem tudom hogy sírjak-e vagy nevessek ?
Július 5 töl - Augusztus 23 ig tart az esemény
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz Simulacrum #166909 üzenetére
A 2. szakaszban 175 pont kellett az amx-nél, 160 a t62-nél és 115 az E100-nál a 3. ligába kerüléshez. Az hogy ezek mennyire nehezek az attól függ, hogy melyikkel mennyire könnyen tudsz gólt szerezni és gólpasszt adni.
E100-nál például kevés pont is elég, de nem is emlékszem, hogy sikerült-e vele valamikor mind a 3 gólban részt vennem. -
kchryss
veterán
válasz robogo81 #166952 üzenetére
Erről a magyar szobáról eszembe jutott amikor skill4ltu el akart magyarázni valamit overload térképen és bement egy gyakorlószobába ahol pont magyarul beszélgettek az ingame beszélővel.
[skill4ltu és a magyar gyakorló esete]
(#166953) @Viktoár: Oldal közepén látod képeken hogy melyik szakasz után melyik festés jár: [link]
-
robogo81
senior tag
válasz 5-ös kezelő #166949 üzenetére
Vannak magyar szobák is,általában a szoba leírásában benne van olyasmi hogy:MAGYAROK!!!,magyarok ide,hungary stb...valami magyar szöveg,de érdemes figyelni a szoba létrehozója nevében a nagybetüs HUN ,_hun_,(hun) szócskát is.
[ Szerkesztve ]
redmi note 8 . psn:robert_warior
-
Emu
őstag
válasz 5-ös kezelő #166949 üzenetére
Gyakorlóba általában olyanok mennek, akik ki szeretnének valamit próbálni a játékban, de éles csatában nem lehet. Pl. max. látótáv mellett mikor spotolja fel egyik tank a másikat, vagy éppenséggel valamilyen ponton be lehet-e ütni a másikat. Valószínű az a társaság is azért lőtt ki, mert valamit teszteltek.
Régebben volt róla szó, hogy csinálnak valamit olyan játékmódot ahol botokat lehet hentelni. Nem tudom megvalósult-e, de neked az pont jó lenne a pályák megismeréséhez.
Mostanság nekem is előfordul, hogy akár 30-40mp-t is várok egy csatára.
@(#166950) inferno88: nekem a T10 megtartós lett, obj257-t nem ismerem, akkor már megvolt az IS7. Ha medeket jobben szereted akkor T10 vonal fog jobban bejönni.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
IS-3 után T-10 vagy Obj257 vonal?
Az IS-3-ért nem vagyok oda(régen nagyon szerettem volna megszerezni, de a mostanra az MM szerintem tönkretette). Mivel jobban bejönnek a mediumok(most főleg az Obj430), mint a rendes nehezek, ezért inkább előbbit választanám. Van bármi ok arra, hogy mégse mellette döntsek?Semper fi!
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz kchryss #166948 üzenetére
Köszi. 3-as tankkal sem rakott be. Kétszázhuszadik jelentkező voltam, könnyű tank volt vagy ötven. Foci csak a háttér, normál csatára jelentkeztem. Meg gyakorlóra is, de az sem jött össze. Nekem elég lenne 1előre egy üres pálya is, h bejárhassam. De még a gyakorló szoba működésére sem jöttem rá eddig. Szlovákul karattyolt benne mindenki legutóbb, senki nem lőtt a másikra, engem meg gyorsan kilőttek. Majd rájövök szép lassan, bocs az untatásért.
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz Viktoár #166937 üzenetére
10 napon belül megkapod a jutalmat. Az előző szakaszért állítólag még mindig nem küldték ki, szóval ne várd mostanában.
Egyébként most olvasom a játékszabályzatot és rájöttem, hogy az első szakaszban miért nem kerültem be egyik ligába sem. Csak a délután 1 és éjfél között játszott meccseket számolja én meg az első héten szinte mindig éjfél után játszottam le az 5 győzelmet.
Most a 3. szakaszban rámegyek a 3x3 prém napra. Ha valaki jönne szakaszban írjon rám privátban.
(#166942) @5-ös kezelő:
Hajnalban előfordulhat hogy lassan dob be vagy nem is dob be játékba attól függően hogy milyen tankkal szeretnél játszani. Az alacsony szintű tankoknak (1-3 szint) nehezebben talál ilyenkor már játszótársakat. A focis játék pedig mint írtam éjfélig számolja az eredményeket a ranglistába így azután ott is csökkenhet a játékosszám. -
joergie
őstag
Őszintén én 20fps-el előszeretettel használom az autoaimet. Namost erre a céljra talán ez a legjobb ágyú az egész játékban. 10fokos gundepression, gyors célzás, pontos, jó avg pen, jó dpm. és még gyors is a vas. Az meg hogy papír a tornya is, relatív, mégiscsak le van gömbölyítve, pattant már róla grille is.
Nem egy frontline tank, az tény, de kiváló support, és ha kell lightot is tud helyettesíteni többé kevésbé.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Emu
őstag
válasz kchryss #166930 üzenetére
Köszi!
@jano_77: nem mondom, hogy jó, mert az ágyún kívül semmi kiemelkedő nincs rajta, inkább úgy fogalmazom, hogy az én stílusomhoz nagyon közel áll. Nem vagyok az az agrsszív típus, ezzel második sorból / bújkálva nagyon jól lehet osztogatni a puszikat. Ha hozzávesszük az egész jó camo-t meg a jó mobilitást már készen is van a nekem való tank
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz e-newsee #166943 üzenetére
Más ötletem nincs. Barátom gépén egy percen belül játékba adott, itt meg sok perc után is maradtam a focipálya közepén, és megint kipirosodott a "Csata" ikon. És megint, és megint. Este elválik. Bocs a tudatlanságomért, minden kezdet nehéz.
-
e-newsee
addikt
válasz ollie #166936 üzenetére
Ez alapján orosz tankban oroszul beszél, de h1mpi sem emlékezett biztosan.
A kérdés az, hogy ha oroszul beszél, akkor az a saját hangja-e, vagy egy standard orosz hang. Mert utóbbi esetben elveszik a különlegessége, hogy Buffon van a tankban, míg egy olasz akcentussal oroszul kiáltozó parancsnok adna egy kis fűszert a csatának.5-ös kezelő:
A játék indításakor be kell jelentkezni, így belép az egyik szerverre (EU1, vagy EU2). Szerintem, ha ez sikerült neki, akkor már él a kapcsolat, ergo a tűzfal nem blokkolta. Elvileg így csatába is be kellene, hogy dobjon. Ha csak a csata nem valami más porton kommunikál, mint a garázs. Bár kétlem. Ha a tűzfal fogja, akkor nem csak időnként bontja a kapcsolatot, hanem létrejönni sem engedi. Ott valami egészen más gond lesz, ami független a WoT-tól. De ezt majd megszakértik a hálózatguruk.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz e-newsee #166935 üzenetére
Nem engedélyeztem a tűzfalat, többször bontotta a net kapcsolatot letöltés közben a gép. Ma sem adott játékba /hajnali 1-3 között/, de elvoltam a kiképzőtáborban. Arra gondolok, h egyik offline, a másikhoz meg kell az elérés. Ma átengedem a tűzfalon őket, aztán meglátom, be fog-e rakni éles csatába. Sok babér nem fog teremni, mert itt a helyismeret rengeteget számít, én meg memóriából is fel vagyok mentve. De azért igyekszem.
-
válasz Viktoár #166939 üzenetére
50 napig fog tartani, de ez nem azt jelenti, hogy minden nap egy csomót kell majd játszanod. Amúgy úgy néz ki, hogy egy tier 5-ös, orosz, prémium tank (T-34 egy variánsa) lesz a jutalom, ami eleve rosszabb is lesz, mint az eredeti, kifejleszthető változat, így biztos, hogy minimális befektetés kell majd a küldetések teljesítéséhez.
-
Viktoár
addikt
Ez az 50 napos küldetéssorozat komoly?
Még akkor is ha csak egy csatát kellene játszani a napi küldetéshez, kinek lesz erre lehetősége végigcsinálni?
Aztán jön a nyerj X csatát meg legyél top sebző és stb. Mondjuk egy 8-as prémtankért már lehet hogy megérné, vagy bilibe lóg a kezem?Üdv:Viktor
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz jimmy74 #166929 üzenetére
Jahh, lesápadtam mikor meglattam hogy megint ezek es AT7 most se lesz szorzózva...
-
Viktoár
addikt
Befejeződött a második focis szakasz. Sikerült felküzdenem magam a második csportba. (512)
Mikor írják jóvá a nyerményt? Igazából azért játszottam az elmúlt napokban csak a focis eventtel mert nincs prém előfizetésem és a magas tier leeszi a gatyámat prém nélkül.Üdv:Viktor
-
válasz jano_77 #166934 üzenetére
Kiderült már, hogy ha nem olasz tankba tesszük, akkor is olaszul karattyol vagy az adott nemzet nyelvén?
Hát ez jó kérdés, mert én orosz tankba tettem, és játszottam is vele jó pár kört, de esküszöm nem figyeltem meg, hogy milyen nyelven beszél. Na majd este, ha nem felejtem el, megnézem.
-
e-newsee
addikt
válasz 5-ös kezelő #166927 üzenetére
Ha be tudtál lépni a játékba, akkor elvileg tűzfal gondja már nem lehet.
De az engedélyezést amúgy is fel szokta dobni már telepítés közben."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Chris0321
addikt
válasz 5-ös kezelő #166927 üzenetére
Gyakorolni kell és megszokod ezt a vezérlést is. Én úgy emlékszem engedélyezni kell, hogy átmenjen a tűzfalon különben nem fog tudni a szerverhez kapcsolódni rendesen.
-
lacibacsi
addikt
válasz galervin93 #166931 üzenetére
Instant Buffon-t...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
galervin93
addikt
Srácok, lehet csak vak vagyok, de nem találom, mit ad a "Full Team - Ultimate" focis csomag. Jó, aranyat meg 15 meccsre valami boostot, de mit ad a 3 "kártya" vagy micsoda?
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Emu
őstag
válasz galervin93 #166925 üzenetére
Köszi!
Nálam is megtartós, ha semmi nem jön össze előveszem, és reménykedem, hogy nyílt pálya leszEngem semmi sem tudna rávenni egy BP grindre
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Chris0321 #166922 üzenetére
Hogyne érdekelne! Köszi! Amíg nem állnak rá az ujjaim, legalább elméletben képzem magam. És még egyszer végigmegyek a kiképzésen. Már csak azért is, mert nem ad be csatába, csak várakoztat percekig - talán mégis engedélyeznem kell a tűzfalnak, h engedje át a Wargaming.net - et.
-
wwenigma
Jómunkásember
500 arany fejenkent az elso 3 embernek aki TKzza ezt a platoon. Ekkora retard idiotakat még nem lattam, az 1 WN8-as is jobban jatszott ezeknel... bealnak a sarokba es pofazzak a hulyeseget hogy arty mogejuk meg nem mennek az elso 10 percben majd a vegen lerusholják őket, meg hasonlok. 2 egymast koveto csata ment el ezeken.
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
-
Antonius1978
addikt
Sajnos nekem ez meg csak a T28 TD-hez kapcsolodo kuldi volt, habar a HT es MT kuldik le vannak rendezve, a LT-vel is haladtam, talan epp meglett az LT-15, kisse keverem, de mar csak a TD kuldi van hatra, azzal is valahol TD-6-7 korul vagyok.
A tuzerrel nem fogok vacakolni, tul szar a legenyseg, es a 7es ruszki tuzer is eleg szar, nekem ugy tunik legalabbis, de lehet hogy legenysegi hiba is.
Aztan lassacskan meglesz, es johet a nemet T-55 vagy mi -
Chris0321
addikt
Rhm.-Borsig Waffenträger Tank Ász videó ha esetleg érdekel valakit. Tier 9-es csata, a végén a kevés HP-m miatt nem mentem rá a maradék tankokra.
-
zodo
nagyúr
válasz Antonius1978 #166901 üzenetére
Szép kör!
X-ből visszaültettem 12 t-be a legényeket és cirka 15 kör kellett hozzá hogy minden stimmeljen.
Ugyan csak 13 xp-el de összejött.Szerk: Ja ez most északi oldali győzelem.
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
Na ki talalta el a mai eredmenyt?
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Simulacrum #166918 üzenetére
Igen.
-
Simulacrum
senior tag
Na, megvan Buffon. A női legénység esetén is úgy van, hogy csak kifejlesztett tankra lehet felvenni? Már nem emlékszem. Ebben mi a logika vajon?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Simulacrum #166915 üzenetére
Azt is figyelembe vetted hogy ki mennyit spotolt magának?
-
őstag
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Simulacrum #166912 üzenetére
Nekem volt mar olyan h tier 8ban 5 kill 300 sebzes xd akkor nem sok xp lett
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Simulacrum
senior tag
Ennyit számít a kill?! Mindketten végig B3-ban voltunk El Hallufon és ott is lőttek ki minket. Tehát jól összehasonlítható. Nekem még az assist sebzésem is több volt 100-al.
-
jano_77
nagyúr
LOL....ezt tudja még vki számolni? Ez volt kb a 6-7-ik!?
Újabb micropöcs"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
kchryss
veterán
válasz Viktoár #166904 üzenetére
5 pontot ér a gól és a gólpassz is. Ezekből 1 játékosnak max 3 lehet egy meccsen mivel 3 gól után nyer a csapat, ezért lehet max 15 pontod meccsenként. Ha öngólt szerzel az 5 pont levonás arra a meccsre. Vagyis a cél az hogy minél több olyan meccsed legyen ahol góljaid és gólpasszaid összege 3, öngól nélkül.
Gólpassz az amit a rendszer gólpassznak ítél, sajnos sokszor nem kapod meg a gólpasszt hiába dolgozod ki te a helyzetet ha még belelő az ellenfélből valaki a labdába a gólt lövő játékos előtt.Ha rákattintasz a nevedre a listán akkor látod melyik meccsek kerültek be a 15-be. Ha már csak olyan meccseid vannak ahol minimum 10 pontod van akkor már csak akkor tudsz javítani a pontodon ha 15 pontos meccset hozol vagyis minden gólban részt veszel gólban vagy gólpasszban.
Más téma, szorzózom a type4-et. Nézem csata után, hogy kb 1500-zal több sebzésem van, mint amennyire emlékeztem. Erre látom vakon lőttem egy lövéssel 1574-et az ellenfél amx30-ába.
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
válasz kchryss #166903 üzenetére
Mire kapjuk pontot?
Nekem ma ennyire futotta a focis eventből:
Annyi de annyi seggfej van hogy a hajam hullik tőlük. Nem képesek a labda mögé menni hogy az ellenfél kapuja felé lőjjék a labdát. Megállnak ahol vannak és csak lövik a sarokba vagy a kapunk felé.
Üdv:Viktor
-
kchryss
veterán
válasz KisApám #166902 üzenetére
Én meg azt számolom, hogy nem is olyan nehéz bekerülni a 3-as ligába. Ha megcsinálom mind a 3 tankkal akkor az 9 nap prém fiók.
Az első helyen amx-szel a játékosnak 27csatából összejött 15 olyan hogy max pontot kapjon. A 2. helyezett fame-es csávónak 22 csatából összejött ugyanez. Vagyis 20-30 focis csatát mentek egész héten és kapnak érte 14 nap prém fiókot. Gondolom fame szintű játékosoknak nem olyan nehéz összehozni a 100% wr-et szakaszban.
Mivel a legjobb 15 meccs számít és egy meccsen max 15 pontot lehet szerezni így 225 a max pontszám. Vagyis aki ezt eléri annak nem is érdemes tovább játszania, mert nem tud több pontot gyűjteni.
Lehet érdemes lenne ráfeküdni és szakaszban összehozni 15 db 15 pontos meccset.
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
Ahogy elnézem, hogy ha Július 15-ig fog tartani ez a focis tankos játék, lesz vagy 300 000 XP átváltani valóm (Free XP-re). No meg majd 3 milla kredit is lesz a végére. És nincs félnivaló az E-pénisz miatt sem (WN8), csak nyugodt játék van.
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- AliExpress tapasztalatok
- OpenWRT topic
- DIGI Mobil