Hirdetés
- Netfone
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz po1son #146889 üzenetére
Én nem adtam el, de nincs benne legénység.
Project: A: ha van vásárlásod amit igazolni tudsz pl. paypalról vagy bankszámláról akkor a support átirja az email cimet, vagy ha van hozzárendelve telefonszám..
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Chris0321
addikt
válasz BÁ Nutrition #146892 üzenetére
Nekem most stock ágyúkkal nem igazán megy velük a játék és tegnap nem volt túl sok szerencsém sem. Többször összefutottam troll gun-os játékossal aki elég rossz hatással volt a hp-mra. A Stug-al már nem sok kell a legjobb ágyúhoz, a PzIV-el tegnap lett meg a torony és gyűjtöm ma az xp-t a troll gun-ra, de a vk-val még csak a lánctalp van meg és ma kezdek gyűjteni a toronyra ami után igaz, hogy fel tudok tenni egy jobb ágyút de a top lövegért még kell majd több mint 9000 xp-t gyűjtenem. Tudom, hogy fullosan már jobbak lesznek és ne várjak csodát ha a jelenlegi lövegen a goldnak kisebb átütése van mint a top löveg ap-jának.
Project: A: Hozd létre újra ha g-mail-es vagy más hasonló cégnél van, egyébként pedig át lehet állítani a profilodban csak lehet a régi címre jönne igazoló e-mail már nagyon rég változtattam meg.
[ Szerkesztve ]
-
Project: A
tag
Sziasztok!
Mi a helyzet akkor, hogyha megszűnt az email cím amiről regisztrálva van egy wot felhasználó?
Írni kell a supportnak, hogy írják át egy másikra? -
Stanislav84
tag
válasz po1son #146883 üzenetére
Várható volt a szavazatok alapján.
Én sajna a Jacksonnál vagyok még...de majd belehúzok... szerintem, ha ráfekszem a T28-ig tuti eljutok... októberben meg a T95 még tuti meglesz... de E3 necces... azért ez nem egy WZ-111 1-4, ahol még rossz meccsen is összeszedsz szép xp-t.
Ja és bónusz: FAME vs. TRIGG előrenyomulás.
A kommenteken külön kiemelném.
(#146895) BÁ Nutrition
Egyet is értek veled, meg nem is. Jelen állás szerint, ha 3mas szakaszban vagytok, akkor mindig bottom tiert kap a szakasz (kivétel a ritka azonos tierű meccseket, de ezek is leginkább 8-asban vannak). 2-esben a mid tier gyakoribb. Na már most bottom tierként sokkal nehezebb lehozni egy meccset főleg akkor, ha a te top tierjeid enyhén szólva gyengébb képességekel rendelkeznek. Én úgy vettem mostanában észre, hogy egyedül sokkal jobb csatákat megyek...
Persze más kérdés az, hogy lehet annyira összeszokottan menni, hogy fedezitek egymást és együtt ráestek valakire, stb... de kevés szerintem az olyan ember, aki ugyanolyan játékstílust követ, mint te magad.
10-esben meg egyértelműen kihat a szakaszozás a győzelemre (full 10-es meccseket értem).[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Stanislav84 #146877 üzenetére
Ezert befolyasolja a winratet durvan mar egy 2-es szakasz is. Chrissel szakaszban 73% a winratem a vk10001-el. Ugy h kb 70-80%ban bottom tier voltunk.. Ill meg xarul is jatszottam..
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
jano_77
nagyúr
válasz po1son #146889 üzenetére
Nekem hónapok óta ki van fejlesztve a T28 és volt már többször is tier8-as akció azóta, de sosem éreztem rá késztetést, hogy megvegyem, pedig az E3 az jó lenne! DE! Ott van még a T28 és a T95 előtte és rühellem a lomha lassú tankokat. Tudom, hogy kaptak buffot nem oly régen, de ettől még lassú szarok maradtak.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Chris0321 #146890 üzenetére
Stug meg a vk elegge adja, a pz4 nekem szenvedes volt, de elso 5-os tankom volt es azt se tudtam kb mi hol van a palyakon, hogy kene jatszani. Lehet egyszer visszaveszem hatha mar jobban adna
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Chris0321
addikt
válasz dokee78 #146867 üzenetére
Én jelenleg 3 tier 5-ös stock tankot húzok (Stug, PzIV, VK3001H) így nem foglalkozom a statisztikával ami mióta ezekkel játszom szépen romlik de mit csináljak ha nincs még rajtuk értelmes ágyú és még a gold-al is pattanok nem egyszer. Majd később ha fullosak lesznek visszajavítom a statjaim.
Egyébként én úgy vettem észre pár csata alatt kiderül aznap mennyire van velem az rng, van amikor annyira érezni, hogy ma csinálhatok amit akarok akkor is vesztek, hogy 3 csatát sem várok meg. Egyébként neked kell érezni, hogy téged az ami a játékban megy zavar és inkább nem kell erőltetni. Vesztes csatákat is lehet élvezni, ha attól tudsz sebezni rendesen nem olyan fontos a győzelem. -
po1son
addikt
válasz zozyk #146887 üzenetére
Én meg most néztem a fejlesztési fát, hogy E4 ágról kb minden modult áttudok vinni csak a felfüggesztést kell grindelni majd. Persze a t28 protot vissza kell venni és utána meg 71e xp-t kifarmolni a t28ra, hogy az E3 ágon legyek.
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
po1son
addikt
-
AlexHerceg
tag
Tudtok olyan weboldal címmel segíteni, ahol -ha a tankra felpakolok különböző felszereléseket- látom, hogyan változik az álcaérték, töltési idő stb?
Esetleg a legénység bizonyos perk/skill megléte esetén hogyan változnak a különböző értékek?
Előre is kösz.Hominem te esse memento...
-
po1son
addikt
Következő hónap TOT tankja a E3 lesz...
-
-
lacibacsi
addikt
-
Stanislav84
tag
Mindenkinek vannak olyan csatái, amiket egyszerűen nem lehet befolyásolni... nekem eddig 12 vereség volt a rekord egy huzamban, viszont szerencsére pont pár napja sikerült elérnem a pozitív rekordot is, miszerint 15 nyereségem volt egy huzamban, és a napot 18 győzelemmel egy vereséggel zártam.
És ez senkinek sem a hibája... a játék nem veszi figyelembe a játékosokat képességek alapján... pusztán szerencse vagy épp balszerencse kérdése, hogy kikkel rak össze és kiket kapsz. Ilyen egyszerű.
-
-
őstag
válasz Stanislav84 #146874 üzenetére
Hátsó tornyos tankkal még nem mentem eddig, valahogy nem vonz, de lehet, hogy először kipróbálom a teszt szerveren.
Semper fi!
-
Stanislav84
tag
válasz inferno88 #146873 üzenetére
Ha rám hallgatsz, akkor az obj430 ágon indulsz tovább, mert onnan mindhárom med ág kifejleszthető, és véleményem szerint jelenleg sokkal élvezetesebb ezen az ágon fejlődni (bár a T-44 használhatóbb lett a buffok után).
Tier 8-ban az obj 416 annak ellenére, hogy nem forgatható körbe a tornya, fenomenális. Lényegében tier9-10 ágyúja van (HEAT-tel beviszi még a legkeményebb 10-es Heavy-ket is). Az A-44 külön érdekes tank a nagy ágyúval... kicsit a Leohoz hasonlítható, annyi különbséggel, hogy lehet vele sidescrape-lni és szemből van páncélja is. Az A-43 meg lényegében egy jobb álcaértékkel rendelkező T-34.
Ez persze csak az én meglátásom, és preferencia kérdése.
-
őstag
Elkezdtem húzni a szovjet közepes ágat, mert 70%-kal csak az USA ágat toltam eddig, a ruszkikról meg mindig ódákat zengenek T-44 és felette. A T-34-nél vagyok és hát ez valami őrült állat fun tank. Teljesen olyan érzésem van, mintha tárassal mennék, mondjuk T71-gyel, olyan gyorsan szórja az áldást. A T34-85M után azt hittem, hogy ezek ilyen szanaszét lövő ganék, de kellemesen csalódtam.
[ Szerkesztve ]
Semper fi!
-
Razermazer
őstag
Erről van szó hiába alacsony a profil ha papír, 100mm-es lövegig szépen pattint, és a he igen az kikapja a felét.
Gyakorlatilag 10-8-7 tierben mindenki ha megvillan átlövi bődületesen. Hiába op nekem is van,(első gunmarkom is meglett rajta hétvégén) ha reszeltek a csapat felének nekem is kampó, annyit tudok tenni hogy bujkálok és damage-re megyek, mikor 10-en lihegnek a nyakadba esélytelen bármi.
Ha a töltésidőt megnövelik akkor kampec ennek is, ezt a járgányt az menti meg, az ostrommódból mire visszaváltasz hogy elhúzz szarrá is lőttek. Előre kell gondolkodni, térképet, szituációt nézni, aztán pozíciót váltani, ez nem mindig egyszerű.
Álcahálóval fullos álcázású képességgel 60-as a kamója(ez annyit jelent hogy elmegy melletted egy felderítő light pár méterre és nem vesz észre csak ha belédmegy. Ilyenkor én csak úgy lövök rá ha tudom hogy kiszedem ha teljes életen van akkor had menjen, mivel felspotol és ott annyi is volt nekem) a töltésidő ilyenkor 8.24 ez kávé és fahéjas süti+bia, ha a háló helyett ventit rak az ember akkor 50-es a camó és a töltési idő 8.04.Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
lacibacsi
addikt
Nem szabad következtetéseket levonni néhány csata alapján. Bárkivel előfordulhatnak ilyen sorozatok. Meg még ilyenebbek is. Volt már olyan, hogy 2/20 aránnyal zártam egy napot, meg olyan is, hogy 25/35-tel. Nézd inkább a recent statisztikáidat! Annak alapján most éppen kicsit alatta vagy az overall győzelmi arányodnak, de ez még nem jelentős és hosszú távon ki fog egyenlítődni.
Ilyenkor azzal a tankkal kell menni, amivel egyébként jó vagy. (pl. Hellcat, 59-16...) Az jót szokott tenni az idegeknek is meg a statisztikának is...[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Emu
őstag
-
dokee78
félisten
válasz HellGreg #146866 üzenetére
Vásárlásnál ott lesz,ha alkalmazható rá,csak be kell pipálni. Ilyen módon.
Más:
Micropatch volt.
0:5 győzelem:vereség.Biztos nem a patch hibája,hogy idiótákkal rakott össze.
Kinek mennyi a legtöbb sorozatos vesztett csata?
Hány zsinórban vesztett csata után teszitek le a játékot?[ Szerkesztve ]
-
HellGreg
őstag
Sziasztok, hogy kell 20%-os kupont felhasználni a premium shopban? Automatikusan alkalmazza az első vásárlásnál? Nem látok mellette semmi aktiváló gombot.
Illetve érvényes már akciós csomagokra mint pl. Ultimate packek tankoknál?
Köszi -
kdr730
tag
válasz #77646080 #146855 üzenetére
A Jg.Pz. E 100 ággal kapcsolatban kérdezném, ha már neked annyira bejött, hogy a Jpanther-el mit lehet kezdeni? Egyszerűen 1-nél több lövésre nem vagyok vele képes (pedig még a kis ágyú van rajta), lövés után 2secen belül 2-4-en lőnek meg, akár hátul kempelek, akár követem a saját csapat támadását!
Ami fura, hogy a legénység álca képesség mindenkinek 100%-on és még álcahálót is cipelek, de nem igazán ér semmit...[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz po1son #146863 üzenetére
Egyet nem szeret a HE lövedéket, de ez még mindig kevés embernek jut eszébe vagy nem visz magával.
Múltkor M48-al szét szívattam Pattogott az új tornyomról én meg csipeggetem le 250-enként a hp-ját
Én a 103-0-nál járok a kis gunnal tolom, de azzal is nagyon jó.[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
po1son
addikt
válasz Djuree #146861 üzenetére
Számok törvénye alapján igen és a statisztikák is ezt mutatják.
Feljebb kéne vinni a töltés idejét, mert ~4200 dpm fullosan az nem fair play egy bokorban ülve jó camoval és 308as alapátütéssel. Nekem megvan és szeretek vele játszani, de ellenfélként nagyon kellemetlen meglepetés tud lenni.[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
válasz ooloo #146840 üzenetére
"...mert a Grille 15 ág kifejlesztve"
Úgy érted, hogy a Borsig-ig kifejlesztve?!?!?
Vagy a WT-t átugrottad, a Grille-t pedig kifejlesztetted free XP-ből? (Csak még nem mentél vele egy kört sem?)Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
galervin93
addikt
válasz kchryss #146856 üzenetére
No ez a rating jónak tűnik, én is valami ilyesmit említettem itt régebben. Persze a kivitelezés, ahogy mondod is, más tészta...
A mai nap is kuka, 7/23 lett a vége... A fostaliga VK 30.01H-val 4/11, de legalább a bő fele xp megvan. T34 1/4, E100 1/5 úgy, hogy 3100+ lőttem, talán nem is volt még ilyen jó napom vele. A 110 is nagy fosnak tűnik így 3 meccs alapján, ott is egy győzelem, de alig lőttem valamit...
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
kchryss
veterán
válasz e-newsee #146283 üzenetére
Most néztem vissza egy replay-em a battlehits moddal, mert kíváncsi voltam hol lőttek be.
1. Felrakod a modot.
2. Belépsz játékba. Hangárban battlehits mod, settingsben "Current session only" ne legyen kipipálva, "Process replays" legyen kipipálva
3. Kilépsz játékból. Lejátszod a replay-t.
4. Belépsz játékba és elvileg már ott is kell lennie a modban a replay csatának is. -
ooloo
őstag
válasz #77646080 #146855 üzenetére
Ilyet sem láttam még ...
Hiába loholtam a többiek után , nem lőttem semmit .
Más.
Szegénykém... biztos fogóval vették ki az anyja hasából . Ilyen tankot csak részegen , vagy bedrogozva lehet megálmodni . Viszont a csatákban elért eredményeit elnézve nem egy rossz tank .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
kchryss
veterán
Fejlesztői hírrepeszek #268 (Anton Pankov és Slava Makarov)
"A lengyel játékosok a legaktívabbak a WOT-ban. Több mint 2,9 millióan vannak, többen mint a fehérorosz (2 millió) játékosok."
Ezért lesz szerintem op a lengyel ág. már 2. legénységet húzom a pudliban hozzá."Sergey Burkatovskiy-t nagyon felháborították a speciális MM-mel rendelkező tankok, és most már egyértelmű hogy hiba volt ezeket létrehozni. Van néhány probléma ezekkel a tankokkal de már felkészültünk az egyensúly helyreállítására. Lehetséges hogy egyes tankokon semmi nem fog megfelelően működni, ezekben az esetekben a WG felkészült a tankok visszavásárlásának lehetőségére."
Erre kíváncsi leszek hogy hozzák össze.0.9.20.1 - Dicsőség csarnoka (béta mód)
Új értékelési rendszer. Ezúttal a wg-től. Ez érdekesen hangzik. Ha jól tudják súlyozni akár le is válthatja a wn rendszert. Bár a wg-t ismerve valamit úgyis elrontaanak rajta és ugyanolyan használhatatlan lesz, mint a személyes értékelés.[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
válasz BÁ Nutrition #146853 üzenetére
Max 35 km/h sík terepen .
[ Szerkesztve ]
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
galervin93
addikt
válasz kchryss #146847 üzenetére
Hát nekem afk-nak tűnik, illetve az álcát hálóval együtt számoltam.
No mindegy, nem nagy dolog, fel sem tűnt volna, ha nem 800 méteres pályáról van szó, de így elgondolkoztam rajta, és elég határesetnek tűnt a dolog. Evvan.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
ooloo
őstag
válasz #77646080 #146848 üzenetére
A StuG II G - re is felraktam a 10.5 cm löveget ... majd gyorsan vissza a 7.5 cm Pak 42 L/70 "szívószálat" . A magasabb tierben már vastagabb a "bőr" ... itt már kevés a 64 mm-es átütés . Annyira gyors a játékmenet , hogy a célpontok közötti válogatás az esetek zömében lehetetlen . Lassabb páncélvadásszal elég gyakran megesik , hogy mire elérek a tettek mezejére , már le is futott a meccs . Vagy éppen kilőttek mindenkit , aki előttem volt ..... ilyenkor 1 max 2 "becsület" lövésem van , aztán garázs . A Steyr WT - vel viszont le lehet hozni egy csatát . Nem olvasom a változásokat , és mérget sem vennék rá , de mintha az utóbb említett páncélvadász régebben fürgébb lett volna .
-
kchryss
veterán
válasz galervin93 #146844 üzenetére
Bekapcsolt a wt-n az álcaháló.
Vagy az is lehet hogy éppen lőtt és akkor spotoltad aztán amikor nem lőtt leesett róla. -
jano_77
nagyúr
másnak is nagy a ping az EU2 szerveren?!? szokatlanul magasan van vmitől, pedig az FPs az 90 körül van. diavetítés néha a játék.
-
galervin93
addikt
válasz po1son #146809 üzenetére
Nekem az a fura, amikor 12:50-nél előregurulok és akkor sem szpottolom. Kb. 200 méter lehetett a távolság kettőnk közt, a T34-em meg 395 méterre lát. Ha tegyük fel fullos álca, csoki, minden földi jó van a WT-n (50% álca), már kb. 225 méterről meg kellett volna látnom. Vagy rosszul számolok?
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Viktoár
addikt
-
Viktoár
addikt
T34-85M -re milyen felszerelést ajánlotok? Ez a legnagyobb szintű közepes tankom úgyhogy ezzel ugrok neki a közepes küldetéseknek.
Üdv:Viktor
-
ooloo
őstag
Már megoldódott ... de azért köszönöm , hogy foglalkoztál a kérdéssel !
Kellemes estét!
Más.
A StuG III B a "szafaládé" löveggel valami brutális .... olyan sallereket oszt , hogy elpirulok .
Most kezdtem a Jagdpanzer E 100 vonalat , mert a Grille 15 ág kifejlesztve . Nem mertem elővenni a 10.5 cm csövet , mert tartottam attól , hogy százon 4-5 métereket megy mellé , de nem . Meglepően pontos .
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
Kifejlesztve:TVP T 50/51 jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 208000. Elköltött szabad tapasztalat: 0.
-
zozyk
addikt
Elfelejtettem játszani délelőtt óta..
-
lacibacsi
addikt
válasz po1son #146834 üzenetére
Na jó, én sem ismerem... Na jó, de igen.
Még serdülő wot-ot koromban én is kipróbáltam (pusztán TIT jelleggel).
A linkelt videón én nem látom, hogy a célkereszt egy adott pontra nézne folyamatosan. Persze az is lehet, hogy a mai auto aim-ek már úgy rángatják a célzót, mint az élő személyek...Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Viktoár
addikt
Köszi a segítséget mindenkinek.
-
po1son
addikt
Ez illegális aimlock szerintetek link (nem a játékban lévő)?!
-
jr1994
addikt
válasz BÁ Nutrition #146827 üzenetére
Arra gondol hogy ha elakadsz egy küldivel és inkább visszamész valami korábbit javítgatni, aztán pont akkor teljesíted a nehezebb küldetés feltételeit amikor nem az van aktiválva az = babadüh.
(#146829) h1mpi: :/
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
jano_77
nagyúr
válasz SoulReaver #146820 üzenetére
Ez tényleg így van! (Köszi h1mpi )
-
Viktoár
addikt
Óóó köszi srácok,ha én ezt hamarabb tudom akkor nem görcsöltem volna annyit a könnyű tankos küldikkel.
A tüzér, páncélvadász, nehéz tankos küldetéseket élvezettel csináltam,azokkal ügyesebb vagyok. Este ha sikerül időt szakítanom rá el is kezdem a T28-as küldetéseket.
Mégegy kérdés, ha most továbblépek a stugról a t28-ra akkor később javíthatok a stugos küldetésen?
-
po1son
addikt
válasz e-newsee #146812 üzenetére
Itt neki van elsőbbsége ebben a szituációban, egy papír tankkal ésszerű, hogy tolatni akar és nem szándékozik fölösleges lövést bekapni, hiszen egy scout tanknál jól kell gazdálkodni a hp-val.
SoulReaver - Már kicsit sajnálom, hogy anno sóher voltam és a stinger-t vettem meg, ami nekem annyira nem vált be.
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
Aki headsetet -et tervez venni, annak nagyon ajánlom a HyperX cloud-ot Iszonyat szépen szól! Soha nem veszem le
-
jano_77
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
válasz lacibacsi #146811 üzenetére
Igazából nem tud másodszor is leemelni, mert elektronikus kártya van megadva, amin csak annyi pénz volt, ami kellett - pár forinttal több, de semmiképp nem annyi, hogy duplán tudjon leemelni - így emiatt nem aggódom, de megnézem. Köszi
(#146812) e-newsee: bocsi, de nincs igazad! Ebben az esetben tőlem is kaptál volna legalább két lövést - azért kettőt, mert egyel nem adtam volna annyit, amit érdemelsz és azért nem hármat, mert akkor kibasznak instant. Blokkoltad a srácot, ezen nincs mit szépíteni!
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz ooloo #146799 üzenetére
Alapesetben úgy kell megszólalnia ahogy írtam.
res/audioww itt átnevezni a hangfájt és játékban kiválasztani a felhasználói hangot.Xvm használóknak kellhet a sound.xc módosítása: 34-36. sor
erről ....
"lightbulb": "",
"lightbulb_02": "",
"sixthSense": "",erre ...
"lightbulb": "lightbulb",
"lightbulb_02": "lightbulb_02",
"sixthSense": "sixthSense",ui. nincs meg valakinek ahogy TR1SS szuuukázik?
[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
válasz po1son #146803 üzenetére
Nem belementem hátulról, nekem tolatott. Elkezdtem befordulni, mert a 8.8 ekkor még majdnem teljesen háttal állt. Mikor ráfordultam, még mindig oldalra állt. Akkor tolatott belém. Amire én hátramentem, hogy elálljak az útjából. Közben pedig az én lövésem útjában volt a T20. A 8.8 közben befordult, és még eltalálta a kolegát. Igazából én is mondhatnám a T20-nak, hogy ha nem megy ki elém, hamarabb ki tudom lőni, és akkor nem sebzi a másikat sem. Persze nem mondom, volt saram a dologban, és nem is vártam dicséretet. De attól függetlenül még szerintem túlreagálta. Biztos vagyok benne, hogy ő is csinál időnként hasonló dolgokat, még most, 55k csatával a háta mögött is. Csak ezt ilyenkor valahogy elfelejti. Vagy, hogy ő is volt valamikor ezen a szinten, mint én. Az ezután maradt ellenfelekből meg még 4-et kiszedett úgy, hogy nem halt meg. Akkor meg a francot kell ezen rugózni még meccs után is.
Laci50i:
Átgondoltam, ki is lőttem harmadikként.Galervin:
Kaptam tőle én is egy lövést, nem csak megsértődött.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
lacibacsi
addikt
válasz jano_77 #146810 üzenetére
Volt már, hogy nekem ilyet írt a fizetés utolsó lépésénél, de végül megtörtént a tranzakció... Nézd meg a postafiókod, hogy kaptál-e értesítést, vagy ellenőrizd a számlád, hogy leemelték-e az összeget! Ha nem, akkor valóban nem sikerült, de az új(ra) vásárlás előtt én várnék egy órát a biztonság kedvéért...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
jano_77
nagyúr
Próbált most az elmúlt egy órában vki a prémium shopból venni bármit is?
Azt írja, hogy Elnézést a művelet nem sikerült, jelenleg nem végrehajtható, próbáljam később!
Ilyen még sosem volt."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
po1son
addikt
válasz wwenigma #146805 üzenetére
Oda kell verődni pár nagyfiúhoz csapaton belül és akkor elég keményen megállja a helyét, ha jól időzíted a tárazást. Ennyi a titka kb, sok tudást nem igényel.
galervin93 - Nem ghost, csak camo határértéken mozogtál és amikor a rhm láncra lőtt, akkor már nem spotoltad.
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
válasz e-newsee #146801 üzenetére
Izé... Nem akarom azt mondani, de konkrétan nem engedted vissza őt... Az volt a minimum, hogy megsértődött, tőlem még lövést is kaptál volna.
Más, újabb ékes példája a csodás szpot-rendszernek. Szemben felszpottolom a WT-t. Aztán... ??? (Tudom-tudom, mit csináltam ott két perc után egy T10 csatában... Csak a szokásosat, R gomb ON. ) Amikor ezt megláttam már direkt nem is foglalkoztam a csatával, még előrébb is gurultam picit, de akkor sem láttam meg újra. Vicc.
-
zozyk
addikt
Bakker,majdnem elfelejtettem,milyen szórakoztató néha a global chat.
Szóval hazudgálnak.[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz h1mpi #146793 üzenetére
T57HT - a tokáját barmi belövi sajna...
e-newsee: óóóóóóóóóó ha én lettem volna az ellenfél arty-ja, mindhármótokat de megérintettem volna. Még talán aranyat is töltök.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Yofej75
aktív tag
Üdv Hölgyek és Urak!
Csak beköszöntem, ha kérdésem lesz akkor újra jelentkezem.
Addig is van mit olvasnomCsáó
Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...
-
po1son
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Netfone
- Hardcore café
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÚJ! - Acer Predator Helios Neo - I9-14900HX, 16GB, 1TB, RTX4070 - 3 év garancia!
- Hp Elitebook 850 G8 15,6" FullHd Laptop Intel i7 vPRO 1185G7 512Gb SSD/32Gb
- Spartan Wuzzler összecsukható csocsó asztal, asztali foci, minőségi, osztrák termék, újszerű állapot
- ÚJ! Acer Predator Helios 15 - i9, 32GB, 2TB, RTX4080, 4K IPS 3D kijelző - 3 év hivatalos garancia!
- Samsung Galaxy A71 Független szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest