Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
po1son
addikt
válasz h1mpi #144197 üzenetére
Hát az tényleg gyalázatos, pedig neked jó érzéked volt az összes francia artyhoz a balansz előtt.
Én imádtam a 10es bc artyval játszani, de most már tényleg csak árnyéka önmagának. Persze régen is nagyon alacsony volt a sebzése, de akkoriban ~1200 dmg összejött a 4 lövésből még a legdurvább heavy tank ellen is.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
lacibacsi
addikt
válasz jimmy74 #144193 üzenetére
Object... A 3500 stun elég jól össze jön, ha jó pályát kapok, de eddig vagy sikerült elveszítenünk az ilyen csatákat, vagy mindig akadt egy-két jó játékos, aki több XP-t szerzett nálam...
(#144194) jimmy74: Na, az még a bosszantó, amikor 15 ellenfélből 13-at stunolsz, a csapat meg nem lövi, vagy nem tudja lőni. "Kedvencem" amikor stunolok, vagy láncra teszek valakit és gyönyörködhetek a pattogó lövedékekben, mert képtelenek belőni az ellent...
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
jimmy74
őstag
válasz Kiki18 #144181 üzenetére
Grillèvel nem bírtam 6k-t sebezni.
Viszont elővettem az OB 268-at nekem azzal meglett talán 3-dikra.
Most mèg jobb is lesz a patch után mert buffot kap főleg a lövedék sebesség az ami jót tesz majd neki
Viszont az soha 15 nekem se jön össze.
Tegnap 1 vok M40/43-mal az se elèg legutóbb BC-vel az se elèg....
Egyszerűen nem azt lövik amit odaláncolok...
Gondolkoztam kisebb 6-7artyt kène visszavenni hátha azzal menne[ Szerkesztve ]
WoT:jimmbo
-
Antonius1978
addikt
válasz Lovi24 #144190 üzenetére
En sem vagyok jo jatekos, igy maris irigyellek az asz-ert, es a tobbi plecsniert, nekem csak 1-so osztaly van meg, igaz, en csak kb 2,5k sebzesig jutottam ha jol emlekszem, akorul, te meg tobbet sebeztel
Szerintem premfiokkal megeri, lehet vele penzt gyujtogetni, ezert irtam le...en sem szoktam sokat belepofazni itt a nagyok dolgaba -
Lovi24
senior tag
válasz Antonius1978 #144187 üzenetére
Szia!
Általában csak olvasgatok itt, így bocsi ha zavarnék.
A pudli, már ha valaki rászánja magát, akár jó választás is lehet, a közepes csomag a leglobb, ha a prémet és az aranyat levonom akkor cirka 3000-ért van egy prém tankod bias legényekkel.
Hogy miért is??? Én nem vagyok jó játékos, de ezt sikerült kihoznom a 8-adik körére...[ Szerkesztve ]
Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz IMIIKE1998 #144188 üzenetére
Processzor-GPU terhelést le kellene monitoroztatni és akkor kiderülne hol a bibi. Prociterhelést feladatkezelőben tudsz nézni, én arra lőnék első körben.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
IMIIKE1998
őstag
Egyre több ilyen szarházi van, szerintem az egyetlen megoldás a játék modolhatóságának beszüntetése lenne. Ez a WG anti-cheat rendszere meg egy kalap sz*rt sem ér. Olyan, mint a Valve Anti Cheat. Van, csak semmit nem ér, talán legretardáltabb csalókat tudja "kihalászni".
LINKMás: Az miért lehet, hogy az én gépemen a játék nem fut úgy, mint a fent linkelt videóban? Szinte minden alapon van, mégis 30-40 FPS-t is droppol, hiába van meg a 60, össze-vissza ingadozik... Pedig simán vinnie kéne gépigény szerint.
[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
válasz Szasinka #144170 üzenetére
Szerintem meg, ha a masodik csomagot veszed, Testveriseg + 15 db 5x-os szorzo a legenysegnek.A hetvegi 3x XP + 300%xp legenysegnek + prem fiok + prem tank, egesz jol lehetett huzni a polak legenyseget
Az egyik csataban 11 ezer XP-t zsebeltem be
3 napi jatekkal - ha jol emlekszem - a legenyseg - a BIA-n kivul - mar 195%-on all, azaz majdnem 2 sort tudtam fejleszteni.
Persze kell ra toltesgyorsito,venti es tavcso, en igy hasznalom, 3,47 a toltesido, latotav 440, ez majd tobb is lesz, de a Recon helyett Mentort adtam a parancsnoknak, hogy gyorsabban fejlodjenek a legenyek...
Prem fiokkal ugy 30-60 ezer zsozsot lehet keresni, ugy ertve, ami nyeresegkent megmarad... -
BÁ Nutrition
addikt
válasz IMIIKE1998 #144184 üzenetére
lol. inkabb a legfobb stresszforras
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
galervin93
addikt
Ezt pl. az imént futottam, ezért mondom hogy néhány tíz kör alatt tuti bead egy ilyet. A 8ezer sem olyan elérhetetlen vele szerintem, ahhoz sem kell sokkal nagyobb csoda, csak okosba' kell tolni. Én mondjuk a snipeolás helyett a heavyk mögötti játékstílust jobban kedvelem, persze nem nehéz vele túl agresszívnak lenni, a mobilitása nagyon jó.
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
galervin93
addikt
Nekem is elég lenne a másodlagos (ez lenne az SPG), vagy a HT15 elsődleges.
TD a Grille-vel lett meg, de már elég régen, addig hajtottam míg be nem adta, azzal szerintem pár tíz kör alatt össze lehet lőni, elég egy picit hosszabb csata hozzá, hogy legyen idő sebezni.Közben egy hazánkfia gyöngyszem tört angollal (már a nickneve is...) próbálja elmagyarázni, hogy mekkora király volt.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
őstag
válasz galervin93 #144180 üzenetére
Td15 meglett? Mivel csináltad?
Én spg és td 15el szívok már csak....ha valamelyik meglenne másodlagossal,már meg is lenne a tank. :/ -
galervin93
addikt
válasz Szasinka #144178 üzenetére
:-)
Így van, néha előfordulnak ilyen pozitív pillanatok. Én a szapulásra általában nem is válaszolok, csak az ilyenekre, illetve én is szoktam utólag írni, ha valaki nagyot alkot. Pl. délután volt egy T10 csata Malinovkán, ahol a srác valamelyik kínai lightban ülve 10ezret szpottolt, sokat segített, gyakorlatilag ezzel megnyerte nekünk a csatát, így megköszöntem neki a teljesítményét.szerk.: közben eladtam a G.W. Panthert, ennyit a T55A 15-ös küldetéséről, sz*rok bele, utáltam magam minden arty meccsen. A HT15 talán előbb összejön, bár most farmolás van ezerrel, majd talán az E100-zal.
[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
válasz po1son #144174 üzenetére
Ez összesen 7,8k kombinált... Pár kill tényleg jól jött volna még, az igaz. De ahogy h1mpi mondta: kellenek a bot-ok a csapatomba. Ha van kiemelkedő játékos (mint a fenti esetben a Lorr.), akkor cseszhetem a teljesítményem.
-
Szasinka
tag
Azért néha kellemes meglepetés is akad Jól esik az embernek ha elismerik, én is igyekszem megdicsérni azt aki megérdemli (főleg azt akivel sikerül csapajáték eredményeképpen valamit elérni)
[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
Kaptam egy kupont, hogy ha legalább 30 euróért vásárolok, akkor kapok bónuszként 1 milla kreditet! Bocs, de rohanok a pénztárhoz...
-
Szasinka
tag
Egy hónapja nem játszotam kb és most azt vettem észre, hogy az átütés jelző (a célkereszt közepén zöld/narancs/vörös szinű pötty) több helyen jelez narancsot ahol eddig szerintem zöld volt. Ilyen esetben is azért van bőven még átütő találat. Volt valami általános változás ezzel kapcsolatban vagy csak a modolt célkereszt miatt van (Jimmbo). Esetleg vagy csak rosszul emlékszem a dolgokra és mindig is ilyen volt.
-
Papooo
senior tag
válasz Zolee_70 #144154 üzenetére
Hozam már le csatát valami lassú nyolcas heavy és egy proto ellenében artyval (már nem emlékszem hogy GWPanther vagy Fv207 volt) úgy hogy Highwayen toronyiránt átvágtattam az ellen bázisára és befoglaltam.
A mezőny többi része elhullott, így nem volt más választásom.[ Szerkesztve ]
Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
lacibacsi
addikt
válasz h1mpi #144164 üzenetére
Na ja. Van, hogy a saját csapatomban lévőkhöz képest dupla akkora az alap XP-m, mint bárki másé. Persze ilyenkor veszítünk. Amikor meg minden faca, akkor meg jönnek ilyen sokat spotoló T-100-ak, meg tök jól játszó Lórik, akik elveszik az ember lehetőségét. Na de majd egyszer...
-
törölt tag
Nem minden részletet, háttér okot látunk át.
Foglal prém tankkal nyertes állásnál
Prém vagy sem, lehet, hogy kevés az életereje vagy egy sérült motor miatt úgysem érne oda, ugyanakkor tuti a nyerés nélküle is - miért ne foglalna? Javítani felesleges (ha amúgy is biztos a győzelem), hová "rohanjon"?
Elért odáig, beállt a körbe és kiment WC-re, felvette a telefont (ezek mind valós tapasztalatok ) stb. Annyi oka lehet, amit csak el tudsz képzelni.
foglal vesztes állásnál is egyedül, és persze szarrá lövik
Ennek valóban nincs haszna, ilyenkor vélhetően a játékos nem látja át a helyzet értelmetlenségét.
Ezen túl, valóban van olyan szituáció, amikor a foglalás marad az egyetlen és/vagy biztos út a győzelemhez.
-
lacibacsi
addikt
Ma reggel a kávé mellé clicker módba kapcsoltam... Utolsó csatámban már nagyon dobogott a szívem a vége felé... Majdnem 5k kombinált lánc+stun és még 2,8k sebzés... Győzelem + túléltem. Azt hittem, hogy talán most meg lesz az SPG-15, de végül.... fuck you WG! Nem tudom, hogy milyen csillagállás kell hozzá, de már nagyon jól jönne, az biztos...
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
Néha azért van értelme, de ez a kisebb százalék. Pl ha az ellenség már láthatóan túlerőben van, de lassúak visszaérni. Így az ő foglalásukat megelőzendő el lehet még így vinni a meccset. De már a meccs elején foglalásra játszani na az nem okos húzás.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Emu
őstag
válasz Stanislav84 #144156 üzenetére
Neee (Van hozzászólás gyűjtögetős topik is, inkább oda posztoljátok )
Amikor kiscsalád enged játszani, és letolok egyben 15-20 csatát, abból legalább 5 ilyen, vagy rosszabb, főleg most nyáron...
-
Zolee_70
senior tag
Azt mondjátok már meg, hogy vajon miért gondolja sok játékos, hogy tényleg van értelme a foglalásnak?
Foglal prém tankkal nyertes állásnál (ugye a kredit az nem ezért jön...), foglal vesztes állásnál is egyedül, és persze szarrá lövik, foglal bármikor, amikor teheti.
Mi van ezeknek ilyenkor a fejükben?
[ Szerkesztve ]
>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.
-
e-newsee
addikt
Úgy emlékeztem erre már csak 30% volt alapból. De akkor mea culpa, félre gondoltam.
Más:
Amúgy ezt a store kupont hogyan lehet beváltani? Kíváncsiságból beraktam valamit a kosárba, de sehol nincs olyan mező, hogy kód beváltás, vagy bármi hasonló.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
e-newsee
addikt
Tegnap ugye akció volt a garázsban a tankokra. (Vagy még ma is, nem tudom). Na most azt néztem, hogy a karácsonyról megmaradt fix kedvezmény a svéd ágra alapból megvan. Erre most rájött a tegnapi akció, és így sikerült behúznom az Ikv 90 B-t 1,4 misi helyett 600k-ért. Ez most nem jött rosszul. Előre bevásároltam azokat, amikkel majd haladni akarok az ágakon később. A garázsban meg elférnek...
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
senior tag
Most kaptam levélben:
"Today is the last day to save 25% on the entire store with the code: WGSTORE1YEAR. A unique opportunity to save!"
Путин, иди нахуй!
-
Stanislav84
tag
Szombaton 2v2 vagy 3v3 tier6 bajnokság lesz, amiknél Pudel lesz a főnyeremény és mellette arany a 16. helyezésig. Akit érdekel jelentkezzen.
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
Ma találkoztam egy super unikum artistával. Sajnos az ellenfélnél volt. Az összes arty-ján amin lehet, ott a 3 kiválósági jel.
Lefety arty a kedvence, most is azzal volt. Miután kiszedett engem 2v5-ben maradtak, már itt beírtam a csapatnak hogy ki fogunk szopni, aztán egyedül maradt 4 ellen és igaz kellett hozzá sok mák, de lehozta.Twitch-en visszanézhető ez a csatája: 6ó 18p 16mp-nél kezdődik
Én voltam a pz ivs-ben. 2-5 után képzeljétek oda az ellenfél chat-jét ahogy folyamatosan szidom azt az 5 hülyét. -
jano_77
nagyúr
válasz jano_77 #144133 üzenetére
Kaptam én is egy 30%-os kupont az 5 éves WOT-os pályafutásom örömére.
Hogyan lehet ezt felhasználni, mikor és hogyan kell beváltani?
Kiválasztok vmilyen csomagot, mondjuk egy gold+30 nap prémium és a kupont mikor kell megadni, hogy van ilyenem? Csak mert kódot azt nem ír!?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Rico33
aktív tag
Ász a kis gyösz M44-el. Hát senki nem hitte az elején hogy ez meglesz
replay -
Viktoár
addikt
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de már kezdem azt hinni hogy néha szándékosan szakad meg a kapcsolat.
Valamiért csak ennél a játéknál tapasztalom hogy megszakad a net és mire visszalépek már kampec.Az esetek többségében akkor amikor amúgy is vért kell izzadni mert 3vs1 szituban vagyok.
Elég idegesítő tud lenni.
Üdv:Viktor
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz wwenigma #144128 üzenetére
Na alvás de elötte -----> T 55A HT-15
Összetevők: jó csapat, fogalmatlan IS7+T30 egy Type5 Heavy-vel szemben. Hátravan még TD-15 és MT-9/13/14/15. Első csata is jo lett volna csak ammoracket kaptam es bar a csapat kisegitett, 11000 korul zartam csak....de láttam egy boldog T49-et legalább.
Ma korrekt nap lett a végére, megint szivas lesz ebbol...viszont az AT-15A egy cefet jo tank, csak ajanlani tudom.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Warton
őstag
Egy csata megmentése artyval
Azért vicces, hogy második legtöbb dmg-t szereztem a csatában a csapatomban, nélkülem buktuk volna az egész csatát úgy ahogy van (98 védelmi pont) és csak 4. vagyok XP-ben. Kicsit igazságtalannak érzem.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
wwenigma
Jómunkásember
Na végre megvan. És most 4 nap tulorazas 12órában éljen!
Illetve eszrevettem hogy nem kapcsoltam be a gyorsitott legenysegi kepzest. 60k xp ottvan most rajta....majd egyszer bevaltom....
[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
válasz dokee78 #144108 üzenetére
Én is utáltam. Lassan tölt, minden belövi, és hiába a jó süllyedés, annyira lent van az ágyúja, hogy hulldown-ra nem igazán alkalmas. 100-as legényekkel már azért jobb, viszont csak úgy lehet vele érvényesülni, ha sokat változtatsz helyet, merthogy elég mozgékony. Esetleg még feltolod az álcát amennyire csak lehet.
-
Tarill
őstag
hamar meglett az ász a larr-al [link]
-
SoulReaver
veterán
válasz jozefgucci1 #144122 üzenetére
Volt már tegnap is, csak nem rajtam...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz FoolsBauble #144121 üzenetére
28 csatával 79% WR, ha egy kicsit is van fogalma a csapatnak arrol hogy milyen jatekban van, WIN. Jo cucc, elso skill mindjart megvan AT-8-as fiukba...tierlimit baba.
-
jozefgucci1
addikt
válasz SoulReaver #144117 üzenetére
Tegnap még nem volt se fülesed sem pedig hangszóród Ma jött meg és már az árát is elfelejtetted aha értem én ?
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
FoolsBauble
csendes újonc
válasz wwenigma #144104 üzenetére
Ejj, nekem 1700-as WN8-am van az AT15A-val, cserébe 9-ből 1-et nyertem, az is olyan volt, hogy 1v5-ben kellett pattintani minden irányból, mivel a társaim már régen meghaltak.
Jó vétel volt anno, már réges-régen ezüstre váltottam.
Megjegyzem, hogy tier limites, szóval max. tier 8-at lát.[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
A minimap - om egyik csatáról a másikra akkora lett, hogy kitölti a fél képernyőt, hogyan tudom visszaállítani ?
-
sequator
senior tag
válasz #77646080 #144086 üzenetére
Vannak vétlen lövések, de a legtöbb nem szándékos saját sebzés visszavezethető a hibás helyzetfelismerésre.
Pár napja nálam is volt egy MT-25, aki közvetlen a TDm előtt ment keresztül és kapott egyet az oldalába. Ez az ő taktikai döntése volt, pedig tudhatta volna, hogy nem kéne a lövésre váró TD előtt átmenni és bőven lett volna helye és ideje mögöttem elmenni.
Ilyenkor nekem nincs lelkiismeret furdalásom, így járt, ennyi belefér. Ettől még nem kékülök be.
Közel 23ezer csata alatt kétszer kékültem be, mindkétszer 2-3 csatában egyhuzamban szerencsétlenül lőttem elém futóba. Ha az ember figyel a csapattársai mozgására, elhanyagolható az ilyen esetek száma.Ha kivennék a saját sebzést, akkor még egy lépéssel közelebb lenne egy Quake jellegű lövöldözős játékhoz és messzebb egy háborús játéktól. Pedig már így is fényévekre van egy normális tankszimulátortól.
sautia
sequator
-
SoulReaver
veterán
válasz jano_77 #144095 üzenetére
Nekem most van egy olyan speckó fülesem, hogy led világítás is van benne 3-4k lehetett, de egész jól szól és nem hallasz mást, ha felteszed a füledre. [link]
MÁS...
Scorpion G, hogy ilyen gagyi kancsi szar? Sajnos se ventit se stabilizátort nem lehet bele tenni, van benn egy BIA-s legénységem, 116%, de hihetetlen, hogy fullra beszűkült, szerveroldali célkeresztel is mellé lő...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz BÁ Nutrition #144111 üzenetére
E hónap végén várható a patch.
-
addikt
válasz GeneraL_XTX #144112 üzenetére
volt rajta de inkább kukáztam azt a vonalat sőt az egész svéd ágat
iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
BÁ Nutrition
addikt
az uj peccset mikorra tervezik? csak mert megforditjak ugye a gunokat a t-54 techtreenel szal addig ki kene huzni a masikat is, kulonben szivok majd a pontatlan fossal amit a 430 agara raktak
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
dokee78
félisten
Na a Sav m/43 letudva.
Még utolsó csatára besikerült egy Tank Ász vele.
Strv S1 után a második Tank Ász a 2700 csatából.Ez az Ikv 103 pedig jó szarnak tűnik.
Mi ez a kis lövedék sebesség?
Ezzel aztán eltalálni valamit.
Valami tipp/ötlet ehhez? -
fradi81
veterán
-
IMIIKE1998
őstag
Az Esport küldetéseket hogy tudom megcsinálni?
Más: Nem lesz a közeljövőben felszerelés akció? Én már régóta várok rá, nincs kedvem darabonként 500k kreditet adni értük.
kchryss: Olyasmi lehet, mint a német T-25, csak kicsit jobb a szintjén. Aki jól használja, tud érvényesülni, de nem op és legyőzhetetlen.[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz adamgreen #144075 üzenetére
Fejlesztői hírrepeszek #259
- A csapatsebzés nem lesz megszüntetve, mert a játékmechanika része.Ezt annyira bírom hogy lenyilatkoznak valamit aztán pár hétre rá jön az ellenkezőjéről a hír.
(#144099) @Stanislav84:
Nem rossz tank ez a japán tigris. A napokban szorzózgattam. Tulajdonképpen ez egy tökéletesen balanszolt prém tank. Nem lóg ki a többi 6-os heavy közül, nem jobb náluk, de nem is rosszabb. Minden prém tanknak ilyennek kéne lennie, nem olyan op-nak mint a defender és társai.
Persze ha valaki az új op prém tankokhoz van szokva az majd úgyis szidni fogja, hogy +2 tierben nem ér semmit. Pedig pont annyit ér, mint a többi 6-os heavy. -
wwenigma
Jómunkásember
Még mindig röhögök. Buktuk mint a franc de akkor is. AT 15A legjobb vétel volt. Tier8-at alig latok mert mind tier10-be van.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz Stanislav84 #144099 üzenetére
grat
nekem megvan karácsony óta, nem olyan rossz gép ez, mint amilyennek mondják ... persze van amikor célozni is kell vele, nem csak bumm a közepébe, de lehet vele jókat menni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest