Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
polgi803
őstag
Na kipróbáltam teszt szerón a löwe-t...jó kis cucc az...kipróbálnám az S1-et is mielőtt megveszem. Az ottani gold csak akkor töltődik újra mikor új verzióra frissítik? T10-ben lesz csak az a sok tank sok tank elleni csata? Klafa, teccett...plussz kipróbáltam a T10-es kínai TD-t...teccett. 2300 sebzés, 2700 pattanó.. kemény egy taliga...
tuti rámegyek a kínai TD ágra... -
jano_77
nagyúr
Az máskor is úgy volt, hogy ha a háttérben lévő egyéb tankokra rányomtunk, akkor megszólalt vmi zene!? Most tök véletlen ráklikkeltem a Svád Centire és elkezdett szólni a SABATON! Egészen jó zenéjük van.

-
Djuree
félisten
az új pecs mikor jön amibe cserélik a brit 10-estet?
-
törölt tag
válasz
Sgr_A
üzenetére
Néha nekem is megtelik a hócipő.
Olyankor jön a pár órától pár napig tartó szünet. Az uninstall csak régebben volt visszatartó erő, amikor még 2-3 óra volt a letöltése. A gyors net világában pikk-pakk lejön, úgyhogy nem számít...Amúgy tervezem, hogy újra nyomjam az AW-t, nagyon jó tankos + felszereléses, legénységes acc-om van ott. Ráadásul tele vagyok lével, mert amikor abbahagytam, éppen kövér boost-ok voltak és megszedtem magamat. Letöltöttem a War Thundert is, de csak nézegetem az ikonját... lehet, bele fogok vágni.

-
úgy érzem megint uninstal lesz ebből ma manipulált szarból
-
Putyin90
senior tag
Az O-I Exp.-re melyik csövet ajánlott először kifejleszteni? kép
-
Zolee_70
senior tag
Két kör egymás után, az egyik 0:15, a másik 1:15, kicsit le vagyok lombozódva. Elárasztották a térképeket a frissen vásárolt P. Victoria-k, persze ezzel (sem) tud játszani aki noob. Legalább rövidek voltak a körök.
-
Razermazer
őstag
Ugye jól tudom, hogy a 9-es és 10-es angol medeket buffolják, az fv4202 kimaradt a szórásból vagy majd karácsonyra esetleg belefér a kedves wg-nek?. Javítsatok ki ha nem így van, láttam hogy az FV is a listán volt valamikor de lekerült, ilyen egy munkás tankot mit az pfff, én vagyok az akire előszeretettel vadásznak én meg csak csipkedni tudok max.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
+váltó
üzenetére
Van, aki még használ prémiumtankokon kívül mást is?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha meg bővítik a svéd fát, akkor majd a tier X-es legénységhúzásra is jó lesz, addig meg nem lépsz följebb és maradsz a még "játszható" szinteken... (megveszed mellé a VI-os prém'et is és akkor lesz mibe cserélgetni a lepénységet)
-
+váltó
tag
válasz
Kotomicuki
üzenetére
Heló , a svéd ágon nincs közepes tank - magas tierben .
Akkor mi is az értelme ennek a "szépségnek" ? Állitólag a
prémium jármüvek legénységhúzásra és kredit farmolásra
lettek kitalálva. A másik apróság, hogy nem lehet lefesteni
ergó nem növelhetö az álcaértéke.A WG-töl megint kaptunk
1 szépen csomagolt valamit . . . -
Kotomicuki
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Olyan, mint az angolok voltak megjelenésükkor: használható toronypáncéllal, amit az ángliusokról mára leamortizáltak, így téve őket szinte használhatatlanná.
Amúgy, nincsenek kőbe vésve az adatai: ha kell a hely a következő eladandónak, majd nerf-elik ezt is...
De, addig is, (egy most még egyedi) prémium tank, amivel nem kell annyira nézni, hogy mennyi prémiumlőszert is kell felhasználni!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zodo
nagyúr
-
Emu
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Kolléga kicsit feljebb kielemezte a lényeget.
-
SoulReaver
veterán
Jó ez a primo victoria?
-
Emu
őstag
Olyan hétvégi ajánlatokat fogunk kapni, hogy azt nem tudjuk majd zsebre rakni.
Vagy csak az egész WG EU szabadságon van
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
Joe.36
üzenetére
A prémiumlőszerrel, ha pénzért vehető gold-ért, ha credit-ért veszed is, a wg-t "támogatod", mert a játékegyensúly úgy van belőve: vagy sokat kell játszanod, hogy "megtérüljön" - és így emeled a játékuk értékét: nem kell a csatákra várni - , vagy a hitelkártyádról utalsz nekik tiszta bevételt - ezzel a hőn áhított profitot létrehozva számukra.
Tehát: nem fogják megszüntetni a prémiumlőszert sohasem, kár is ezért ágálni!Az más kérdés, hogy (jó) pár éve még nem voltak ennyire pénzéhesek és játszható is volt a játékuk: némi kihagyás után visszatérve megrökönyödve látom, hogy lassan már a célzókör is kicsi lesz a lövedékszórásnak és a drága prémium lőszer is csak pattog, ha végre eltalálja is a célpontot...

-
Stanislav84
tag
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Tökéletesen leírtad az általánosan elismert freemium játékok fogalmát. El kell fogadni, a WoT is ilyen részben... előnyökhöz juthatsz másokkal szemben, ha áldozol rá pénzt. (főleg az utóbbi időben, bár azért még nem éri el más játékok freemium szintjét
) Ezzel nincs is baj, mert mindenki arra áldoz pénzt, amire akar. Nem jelenti azt, hogy valaki előnyökhöz jut, hogy még jó játékos is lesz cserébe, ahogy jozefgucci is írta.Meg ahogy Emu is, hogy ha elég jó vagy prémium nélkül is boldogulsz.
Akkor miért lenne ez gond? Ha ez téged zavar, akkor vagy fizess be te is prémium fiókra, vagy keress olyan free to play játékot, ahol nincsenek pénzbefizetésből származó előnyök. Vagy van egy csomó buytoplay játék is a multiplayer játékok között (pl. Overwatch).
-
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Van benne igazság ,de azért a gold nem old meg mindent. Ha nem ismered a mapokat és nem helyezkedsz jól , nem ismered fel mikor kell átmenni másik pozícióba vagy egy kitárazott tankot lerohanhatsz akkor az is hátrány . A prémfiók hiánya és a prém nyolcas sem akkora gond már .Elég sok T8 prémet lehetett kihúzni az évek alatt most nem sorolom , mert hosszú a lista és csak T8 lenne , hol marad a sok T6 gép. Egy közepes játékos ha belép egy aktív klánba ami nem is kel , hogy jó legyen máris tud a nyeremény tankjával farmolni .Aztán arrol már nem is beszélek , hogy a játékosok megtartása érdekében elég sok klán rendez házi versenyeket ahol lehet prémfiókot, goldot nyerni .Amennyiben eredményes a klán úgy a CW-ken való részvételért jár havonta gold .Én aki nem vagyok valami aktív cw-n , így is összeszedtem a havi 300 goldot és egy húzós hónapban 1300-at .
-
Emu
őstag
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Csak az a baj, hogy az ellenvéleményeket nem akarod észrevenni.

Nekem karácsony óta nincs prémem, általában T8+ játszok, és folyamatosan nő a kreditem, úgy hogy akcióban veszek bőven fogyóeszközöket és pót ellátmányt is. Minden tankom fel van szerelve, és általában a raktárban is van minden drágább felszerelésből +2-3db. Egyébként én sem vagyok szent, ha szükséges simán elpuffantok 2-3 gold ammot is egy csatában. Így átlagosan a napi egyenleg +150-250k kredit, ugyanez prémmel napi +500k körül volt... -
IMIIKE1998
őstag
válasz
Stanislav84
üzenetére
Annyi kis gond van ezzel az egésszel, hogy a goldhasználatnak csak az szab határt, hogy van-e prémium fiókod, 8-as op prémed meg mennyit farmolod a kreditet... Nekem pl. nincs annyi időm kreditet farmolni, így egy csatában elég 2-3-at ellőni és már 20-, 30k-s mínusz, ha bukó. És akkor még nem is említem, hogyha nincs prémem, akkor még rosszabb a helyzet. Sok ember nem lenne a statja közelében sem, ha nem használna annyi goldot... És ezt hívják pay to winnek. Hiába veheted kreditért a goldot, ha olyan drága, hogy csak azok engedhetik meg, akik nyomják a prémium fiókot meg 8-as prémeket. De szerintem lenne itt 1-2 ember a fórumon, aki tudna erről beszélni....
-
Emu
őstag
Valahonnan nekem is van egy 20%-os kuponom, most kaptam mailt, hogy mindjárt lejár. Lehet veszek prémet az 5x időszakra, más értelmes ajánlat úgy sincs jelenleg.
-
Joe.36
addikt
válasz
Stanislav84
üzenetére
Régen csak aranyért lehetett goldl lőszert venni, és akkor is sokan használták, talán nem ennyien mint most, de akkor meg azon ment a hiszti hogy a tehetősebbek jóval nagyobb előnnyel indulnak. Sztem egyszerűen meg kéne szüntetni.
-
e-newsee
addikt
válasz
Stanislav84
üzenetére
Ja, igen randomban is kell sajnos a gold, de ott több a med és light, ott nem vagyok rákényszerülve annyira, hogy heavyt kelljen lőnöm. Oda viszont épp emiatt nem viszek több goldot. Van, amikor át sem váltok rá, mert ha anélkül is tudok lőni, sokkal jobban fizet a győzelem. És a lóvé meg kell, mert az mindig kell.

Azért ezeket hoztam fel példának, mert csapatozásban ezekkel találkozom, és azért ugyan át lehet lőni őket itt-ott, de azért nem olyan triviális, ha be vannak forgatva. Nem beszélve a Löwe tornyáról. -
Stanislav84
tag
válasz
e-newsee
üzenetére
Amilyen lassú a töltésideje annak a tanknak a 10 lőszer teljesen érthető, nekem Patton KR-em van, ami lényegében majdnem ugyanaz, és én is ennyit viszek benne. De 8-as ellenfeleket hozol fel példának (mondjuk olyanokat, amik ellen jogos), de 9-es 10-es ellenfelekkel elég gyakran fogsz összekerülni.
Amúgy a Pilot idén volt maraton jutalom (márciusban), és tavaly a T44-100 volt.
-
Viktoár
addikt
válasz
Stanislav84
üzenetére
Tegnap csak a T30-al mentem,abba még nem kellett gold mióta megvan a nagy löveg.

Nem tagadom meg magamtól az előnyt csak számomra hasznosabb a kredit mint a dmg.

Például a churchill VII-tel 83%-on állok szinte gold nélkül.Most úgy vagyok vele hogy a maradék 2%-ot erősen megtolom golddal aztán ha megvan a második jel továbblépek a BP-re.

-
e-newsee
addikt
válasz
Stanislav84
üzenetére
Nekem pl az egyetlen csapatozásban is valamennyire használható tankom a T25 pilot, amit tavaly kaptam a maratonban. Most már a 3. skillt taposom vele, és maxos a látótávom, szóval kezd hasznos lenni. A szokásos IS-3-akat, Defendereket előbb észreveszem, mint ők engem. Persze még így sem az igazi, mert azokhoz sajnos kell a gold. De, hogy ne szálljak el nagyon, csak 10-et viszek magammal. A meccs elején hamar kiderül, hogy kell-e rögtön tölteni, vagy sem. És persze észnél kell lenni csata közben is. Ha egy IS-3-at meg tudok kerülni, akkor váltok is vissza normálra, mert oldalról, hátulról azzal is át tudom ütni.
-
Stanislav84
tag
válasz
jr1994
üzenetére
Torony viszont buffot kap rajta. Amúgy én is ezért húzom még most ki a T62A-t. 140-et még az akcióban megvettem, de a legénységet nem ültettem át, mert addig húzom, amíg lehet. Bár ahogy néztem, nem sok értelme lesz kihúzni, mert a 140 a toronybuffal lényegében egy jobb T62A lesz.
Annak viszont örülök, hogy a T54 mod1 használható lesz, mert kb amióta megvettem és párat játszottam vele, azóta nem volt lélekjelenlétem elővenni. Patch után egy fokkal jobb lesz, bár az átütése még mindig hagy kívánni valót maga után, de a páncélja végre megint érni fog valamit.
-
jr1994
addikt
válasz
Stanislav84
üzenetére
Ez de szar. Simán nerf a T-54-nek. Pedig megtartottam hogy esetleg egyszer kihúzom a T62-t is belőle, van bele legénység is.
-
Stanislav84
tag
válasz
Viktoár
üzenetére
Ha nem lenne elérhető a prémlőszer, vagy goldért lenne csak, akkor hidd el, hogy szinte senki se használná, azaz mindenki ugyanannyi eséllyel indul a másikkal szemben. Így viszont minek tagadnád meg magadtól azt az előnyt, hogy fixen belövöd az ellenfeled? A célzás része meg egy dolog, amit többen mondtak... sokszor nincs időd/lehetőséged célozni, csak leadni egy kapáslövést.
Nálam tank függő és helyzetfüggő mikor nyúlok a prémlőszerhez. Most pl gunmarkokat húzok 2 7-es tankon is és ilyenkor főleg 9-es csatában elég sokszor odanyúlok a 2-es gombhoz.
Összejöhet simán egy jobb napon. Nekem szerencsém is volt, egyik hétvégi szorzózáson 5 egymás utáni meccsen top1 voltam és összejött 30 ezer xp.
-
Viktoár
addikt
válasz
Jadro
üzenetére
Félreértesz,én is rakok goldot némelyik tankba de baromi ritkán nyúlok hozzá.Ha számszerűsíteni kellene akkor azt mondanám hogy a csatáim 2-3%-ban nyúlok a nagyobb átütésű lőszerhez.
Természetesen értem én hogy mindenki számára adott bár nekem egyátalán nem lenne nagy érvágás ha csak aranyért lehetne venni vagy nem is lenne a játékban.
Ha érdekelne milyen színű vagyok akkor szórnám az aranyat mint bolond a lisztet de fontosabb a csata végi kredithozam.Más:
Tegnap a 2 órás bonusz alatt összelőttem 6k-t az 50k-ból.
Ha még 9-10 napig kitart a szerencsém akár sikerülhet is megszerezni a japó tigrist. 
-
Jadro
veterán
válasz
Stanislav84
üzenetére
Akkor félreértettem. Nekem úgy jött át, hogy az obj felé vezető ágyú most a t62-ben fog végződni és fordítva. De akkor nem ez a helyzet. köszi a kiigazítást. Attól féltem, hogy ki kell grindelnem még 60 ezer XP-t.
-
Stanislav84
tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nem igazán megcserélve lesz... az ágyúk paraméterei változnak a T-54-en. Lényegében az eddig természetes választás az obj. 140 felé haladó ágyú volt, mivel minden statisztikában az volt a jobb. A patch után mindkét ágyú jó választás lehet. Egyik pontosabb lesz, kicsit nagyobb átütéssel, de rosszabb töltésidővel és 5 fokos ágyúsüllyedése marad (T62A felé levő ágyú), a másik pedig pontatlanabb lesz, viszont megkapja a 6 fokos ágyúsüllyedést, ami az obj. 140-nél van. Mondjuk szerintem továbbra is ez lesz a jobb ágyú, de a jelenlegi az sokkal jobb.
ITT láthatod a különbséget a 2 ágyú között a patch után.
-
-
Jadro
veterán
NA végre már csak egy ezres XP kell az object 140-hez. Várható 10-es leárazás az elkövetkező pár hétben? Akkor azt megvárnám, addig meg fogyasztanám a felhasználandó szabad xp keretet.
Nagy küzdés volt, ez a T-54 nálam nem működik annyira. Talán túl sokat vártam a páncéljától, vagy rosszul forgatom vagy nem tudom. Persze javul a helyzet, de nem lett kedvencem, pedig elmondások alapján csuda jó kis gép. Lehet ezért is vártam tőle túl sokat.

Gyorsan ki akartam fejleszteni a 140-et, mielőtt megcserélik az ágat a T-54-ből. A köv. patchben ugye?
-
törölt tag
Primo Victoria, mint nyeremény.

-
Emu
őstag
válasz
h1mpi
üzenetére
Ha csak wn8-t nézed(utoljára mikor láttam 1400 körül volt), nem olyan rossz játékos , bár valószínűleg 2-es gomb nélkül inkább piroska lenne. Hiába megy Skorpioval egy nettó 50k-s kört, ha utána egérkével nettó -100k a következő kör...
Még jó hogy ritkán találkozom vele, egyébként neki vannak konspirációs elméletei a játékkal kapcsolatban

-
Stanislav84
tag
Nézd, az már emberi hülyeség... Van amikor nem szükséges, és prémtankkal, ha megy az ember, és nem éppen gunmarkozik, akkor általánosan az a természetes, hogy alaplőszerrel megy, mert a kreditszerzés a cél. Mondjuk ilyen szempontból irigylem a kreditbónuszos klánokat.

Nem azt mondtam, hogy mindenre prémlőszer kell, csak azt, hogy sokszor nem tudod elkerülni. Ha pl a többek által említett T-54-el a heavy vonal felé megyek damage-t farmolni, akkor igencsak fogy a prémlőszer... de így szedtem össze már 5K sebzést egy type 4-en, meg egy Maus-on.
-
Emu
őstag
válasz
Stanislav84
üzenetére
Nekem van egy ismerősöm aki azért vett fort knox (12.500gold+12,5m kredit) csomagot, mert folyamatosan kredithiánnyal küzdött, mert prémmel minden csatája deficitesre jött ki. Gondolhatjátok, hogy megdicsértem
-
Stanislav84
tag
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Megnézlek mondjuk egy VK100.01 P-vel, mikor kerülsz meg egy szuperheavy-t. Teljesen egyet kell értsek Jadroval... mindenki arra b@ssza el a kreditjét, amire akarja... adott a gold lőszer, akkor használd te is, ha úgy érzed, hogy kell.
Eleve ha light tankkal vagy meddel megy az ember, úgy kell kezelni a tankját toronytól függetlenül, hogy az belőhető. Egyes heavykkel meg lehet úgy kihasználni a páncélod, hogy az mindenképp pattintsa még a gold lőszert is.
Ha pl egy O-Ni fel van szpotolva és csak rövid ideig tudok egy szögből segíteni a csapattársamnak egy 6-os 7-es tankkal (mondjuk 400 méterre), akkor igenis betöltöm a goldot és megjegyzem, még akkor is lehet lepattanok.
Az egyetlen dolog, amivel nem értek egye az az egyes tankok balanszolása... lásd a drága Type 4-5 Heavyket, ahol a gold HE lőszer a troll ágyún többet sebez, mint az alap lőszer. Na ez az, ami abszolút hülyeség.. naná, hogy mindenki a goldot használja benne.
-
e-newsee
addikt
-
Jadro
veterán
válasz
Viktoár
üzenetére
Én nem sírnék ha kivennék, de hidd el, aki unikum az anélkül is elég jó lenne. Meglátásom szerint még mindig nem csodaszer a gold. Könnyebb vele, de mivel mindenkinek ugyanolyan eséllyel rendelkezésre áll, így nem ad semmilyen előnyt. Te miért nem használod? Azt host hagyjuk hogy nem akarsz gold noob lenni, mert ez szimpla hülyeség.
Félreértés ne essék, nem full goldban nyomom én sem, még a híresen gold igényes T-54-ben sincs túl sok. 10 az 50-ből és már így is szép mínuszos köröket lehet tolni ha mind ellövöd. Persze mert valószínűleg nem vagyok elég jó, egy lila kezében nem hoz ennyi mínuszt, esetleg csak plusszt ad. De akkor megint elértünk a probléma gyökeréhez, hogy mégiscsak kell tudni játszani is.
-
Viktoár
addikt
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Mivel kreditért vehető a prémium lőszer akár ki is vehetnék.

Lenne sírás bőven. Na akkor lenne egy unikum valóban unikum.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
wwenigma
üzenetére
+1
A sok "padder" ezzel magyarázza... Csak ez undorító egy idő után... Akkor mi a taktika a játékban, ha csak az számít, mennyi kreditet cseszel el a goldra? Mert könnyebb sz*rrá lőni a frontját a heavyknek, minthogy megkerülni... De nyilván ezt a goldspammer wg moneybagek nem fogják megérteni.
Ezért is tolom most a szovjet med ágat, ott legalább nem számít, goldoznak-e vagy sem, mivel a normál lőszer is általában átüti.
Jadro: Szerintem az is rossz , ha a tankba mondjuk fér 45 lőszer, ebből 20 normál, 20 gold, 5 repesz...(#a kék és lila+zöld játékosok nagy része).
Próbálják ki úgy, hogy nem darál el 8-10 goldot minden meccs alatt a nagy unicum. Csak úgy nem megy... -
Viktoár
addikt
Bár nem sok esélyt látok rá de megpróbálom a maradék pár napban az utolsó 50k-s küldetést megcsinálni.
Melyik fajta xp bonust kapcsoljam be hogy gyorsabban menjen?
-
wwenigma
Jómunkásember
Hát, izé...jo bevallom, goldnoob vagyok....meg csalóg**i... azert tetszett a csata attol fuggetlenul hogy talan 2 sebzo lovesem volt 8 goldból de a 3hp szerencsére mindenre elég lett. ^^
replay Nem hiaba volt ideges a T30. 
-
Viktoár
addikt
Én az első 100 csatánál húztam meg a határt minden tanknál.
Ilyenkor még megyek mindenhova, bevállalok minden szituációt mindenkivel,mert ebből szerzek tapasztalatot.
Általában mire kihúzom a legjobb modulokat addigra már kezesbárány és sokkal jobb vele játszani.Ha az első 100 csata alatt nem sikerül kiismerni a tankot akkor megb...ta a jó istenke.

Na persze ehhez az is kell hogy ne érdekeljen a stat mert igencsak romboló hatású ez a fajta "felfogás".

-
wwenigma
Jómunkásember
-
4580693
senior tag
Invite kód kell valakinek? Valami fisz-fasz tankocska + garázs + 1 hét prémium + 500 arany.
-
jano_77
nagyúr
Próbáltam a Japó Tigrincs küldetését ma abszolválni. Ismét E25-el kezdtem, de mivel nem sikerült első helyes csatákat menni, nem erőltettem, mentem másokkal. Pár első hely összejött és a végén még az E25-el is, de csak nem jött össze még ma:

nyamvadt 300 XP
Viszont nagyon jól sikerült hozzám képest a mai nap - remélem nem lesz majd böjtje

és talán 2 csatában lőttem goldot
-
Jadro
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Értő olvasást javaslom. A full gold mióta ésszerű? Erre írtam hogy nem is éri meg, hosszú távon nincs is rá forrás. Nem fenntartható.
Tőlem is kérdezték miért kellett a gold papír tankra. Bazi egyszerű. Nem rá számítottam és nem volt idő áttölteni. Megértette, majd elbeszélgettünk még. Látod még erre is lehet értelmes indok. De ezt Te is írtad, tehát érted, csak úgy csinálsz mint aki nem.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Jadro
üzenetére
Jah, azert mennek full gold loadouttal sokan, gondolom ezt jelenti az ésszel és jól használatot. Remelem jon ra a -30% damage nerf, mar varom a sirast.
"- gg goldspammer
- pont az volt betoltve
- jah masodiknak meg harmadiknak is
- noob vagy hasznald te is"Altalaban ha rakerdezek hogy papir tankra most miert is kellett...
-
-
Warton
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Sose értetettem mit kell állandóan sírni az aranylőszer miatt. A játék részét képezi. Az a véleményem, ha valakinek van xmillió creditje akkor lövöldözze mázsaszám. Amúgy JpE100-zal ha 10-es nehéz tankot látok akkor én is eléggé nyomom a 2-es gombot.
Tegnap kaptam én is egy 20%-os kupont, úgyhogy megvettem a Pudelt legénységgel prém idővel. Eddig bejön ez a tank olyan kis szemtelen jószág, sok mindenben hasonlít a Pz4S-re, amit szintén eléggé szerettem.
-
Jadro
veterán
Na végre egy jó kis kör, amit élveztem. Messze nem hibátlan, de ez most jólesett.

-
polgi803
őstag
Szeretem ha nagyot üt... akkor löwe / S1 közül melyik a jobb? A csapatjátékot hagyjuk is, mert egyre balfékebbek a népek..nem vagyok PRO de azért vannak evidenciák hogy mit is kell tenni egy játékban...és a legtöbb nem tart ezen a szinten sem...össze-vissza mennek. Egyedül a közepébe, meg egy szárnyon támadás a bázis meg artyk védtelenek, ha segítséget kérsz, csak mindenki megy a feje után aztán meg anyázik...szóval...olyan kellene amivel főként magamnak teszek jót...a végére...
-
CirrMee
addikt
válasz
polgi803
üzenetére
Bolondbiztos gépek közül mostanában Löwe -t láttam jól szórni, de SkorpiGéza, T26E5, STRV is jól keres, már azok közül, amiket mostanság be lehetett szerezni - és jól is hasznosíthatók a meccsen.

Amúgy igen, jobban farmolnak, ha kredit farm kell, akkor alap a tier8 prémgép (+prémnap).
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Hat, nem lőttek kék statot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tuti rámegyek a kínai TD ágra...

Szeretek kockáztatni, jobban "fizet".
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha még 9-10 napig kitart a szerencsém akár sikerülhet is megszerezni a japó tigrist.