Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
Ez a közepes tank token mi a szarra jó?
-
Jadro
veterán
Mókás cucc ez az M12.
10 kört mentem vele és meg is van a tankász. Vadi új legények vannak benne, semmi cifrázás nincs még. Ráadásul e 10 kör alatt megcsináltam kb 4 T55-A-s SPG küldit is, igaz nem mind fullosra.Mi lesz itt ha lesz 100%-os legénység + BIA meg nagyobb gun?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
-
ddt500hu
veterán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Tier10 csatában 8. tankkal sok xp kapsz.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Razermazer
üzenetére
jó mondjuk igaz, most leállás volt, két hétig szabin voltam, de sokszor csak a háttérben futott, mert mentem pár kört, felhúztam magam, letettem tálcára aztán mentem PS4-ezni

am mióta a küldetés miatt a csata utáni összesítőt az alap xp szerinti sorrenbe rakom, azért látok bőven furcsaságokat. Pl a mostani utolsó csatám amivel meglett O-Ho-val mentem tier10-es csatában, kb 2500 sebzésem volt semmi más, még tankot se lőttem ki, bázist se foglaltam semmi,még medál se, mégis én lettem az első, míg alattam 3-4 hellyel az abszolút első helyre illő stattal egy Grille15 3 kilőtt tankkal 3800 sebzéssel.
fura, és fordítva is előfordult nemegyszer, hogy olyat mentem, hogy azt hittem ez tuti első hely, irdatlan sebzések meg ilyenek aztán az összesítőben látom, hogy 3-4. hely csak

érdekes

-
dokee78
félisten
Megdobhatna a WG egy 20%-os kuponnal.

-
po1son
addikt
H1mpinek egy kis csemege link.
(tudom-tudom a legtöbben ezért alsóhangon satuba tennétek a kezem.
-
Razermazer
őstag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Hát azért én nem úgy láttam, általában mikor én fent voltam ami mostanság elég sűrű, akkor te is
és én nem egy órákat szoktam tolni van hogy 5-6-ot is. De gratulálok, nekem az utolsó nem jött össze, a fele hiányzik nem gond, tigrisem annyi van hogy bőven elég. -
GeneraL_XTX
veterán
És végül ma nekem is meglett a jutalom tankocska
Hát éppen hogy sikerült, mondjuk nem is jáétszottam túl sokat a hónapban 
-
sequator
senior tag
válasz
Kiki18
üzenetére
Amit persze a hajadra kenhetsz, ha kapsz egy jó kis negatív RNG-t.

Hétvégén én is a legesélyesebb tankjaimmal próbáltam jó köröket menni. Sajnos olyan szerencsétlenül alakultak, hogy szinte semmit nem találtam el. Még a legpontosabb tankjaimmal is csak mellé, a földbe, vagy a holdba mentek a lövések.Persze azért panaszra nincs okom, mert 5 darab 5x szorzót prémfiókkal és bónusszal sikerült behúznom, így már csak kevesebb mint 3000 Xp hiányzik.
De azért szánalmas, hogy ehhez vagy 150 csatát kellett mennem a 4 nap alatt.sautia
-
válasz
po1son
üzenetére
Inkább az zavar, hogy ez egy újabb bizonyíték, hogy a fejlesztők is játszanak, méghozzá a "Hogyan tudjuk a felhasználókat hétről-hétre megszopatni" nevűt. Ezért nem vagyok hajlandó fizetni nekik már december óta. Pedig korábban az első fél évet leszámítva mindig volt prémiumom, vettem aranyat stb.
-
Azt hittem ma még lesz 5x XP szorzó. Kéne még 7k a HT NO VI küldetéshez(megvan a tank, ezért a 1.5 milka megszerzése a cél). Könnyű tankokat kéne nyomnom még vagy mi a legjobb taktika(minél rövidebb idő alatt)?
-
kchryss
veterán
Na megnéztem a replay-t. Nem volt itt semmi meglepő. Ahogyan a nashorn rálátott a defender tetejére úgy a defender is a nashornéra.
2. képen nyíllal jelöltem ahol bekapta a találatot és körrel azt a pontot ahonnan sniper nézetben látod a dolgokat. Mint látható a találat feljebb van, mint a nézőpont, vagyis attól még hogy nem látod az ellenséges tank lövegét, simán ráláthat a te löveged feletti részére. Sniper módban nem a tank tetejéről nézed a dolgokat hanem a löveg tövéből ahonnan a töltény jön.Szemléltetve: Hiába nem látja a két cowboy egymás szemét a faltól, a kalapjukat látják.
(#145473) @notika77:
Vajon a tier limites tankokat vagy a 260-at egyensúlyozzák előbb?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dr.Én
veterán
-
dokee78
félisten
Ez a Primo Victoria inkább a T9-es Centi kinézetre,csak kevesebb HP.
0.9.20-al jön az FV4202 buff?
Csak,mert még a 2. fázisu teszt szerveren sem a buffolt van. -
-
törölt tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
valamit nagyon nem jól csinálsz vele
Nem vonom kétségbe. Semennyire sem áll kézre.

játszható ,sokkal jobban mint az előd
Itt van a kutya elásva: az előd számomra nagy kedvenc, nagyon adja és élmény vele a játék. Pont ellenkezőleg látjuk.

Erre a Mauschenre nyomom a tapasztalat boostokat és remélem, nemsokára meglesz a Maus.
-
kchryss
veterán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
A maus gyullad ha nagy kaliberű he-vel eltalálod a tornyát bizonyos helyeken. Szemből is gyullad, a jobb pofazacskót kell lőni.
Mint ahol QB eltalálta véletlenül: [link] -
Papooo
senior tag
Van valami titkos arty küldetés?
Ma ritka az a csata ahol csak 2 arty van, általában 3 van belőlük oldalanként.
-
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Igen 30másodperces töltéssel halál gyorsan töltenek.... mesélj még
+ Azt ne felejtsük ki hogy egy könnyű tankba több sebzést tud bevinni... :] -
IMIIKE1998
őstag
Az arty rendszer még rosszabb lett, mint volt. Egyre gyakrabban találnak el light-tal vagy meddel "száguldás" közepette... Túl pontosak, gyorsan töltenek. És nem a nehezeket célozzák, hanem a papírokat...
-
wwenigma
Jómunkásember
DaGuardian miert valtoztatja a nevét? Most Rideghvary....
A medve5555-tel meg tök jókat lehet beszelgetni. -
Dr.Én
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
én is csak a garázshely miatt szeretném

-
-
Tarill
őstag
Tönkretették a játékot ezekkel a swéd szar tdkkel
-
jagada
addikt
A T7-es francia arty tényleg ennyire foshalmaz, vagy csak én nem tudok játszani vele? Kb. 15 csatából sem tudtam még ma leszorzózni.
-
Dr.Én
veterán
-
SoulReaver
veterán
Meglett a japán tigris, mentem vele egy tier 6 -os csatát, azután only t8

-
zserrbo
aktív tag
-
cikasz
őstag
Már bánom, hogy vettem 1 hó prémiumot. Kidobott pénz és idő erre a foshalomra

-
Dr.Én
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Gratula szép volt!!!

Csak így tovább
közbe nagy mákod volt
-
jano_77
nagyúr
Begurult a garázsba a 20. tier10 tankom is a Pz.Kpfw. VII személyében. Nagyon remélem, hogy sokkal jobb lesz mint a Béla volt, mert azt utáltam. Annyira, hogy még most akciósan el is adtam.

Mentem egy elég izgalmasra sikeredett csatát a T49, amit végül - talán nagyképűség nélkül mondhatom - lehoztam a végén.
10K+ XP

-
Jadro
veterán
Az M44 után az M12 menynire lesz más? FIlózom rajta, most hogy olcsóbb. Sokat nem artyzom, de a küldetések miatt ezt az ágat húzogatom valamennyire. Az M44 tetszik, mert elég sűrűn puffogtat és jó a kitéríthetősége oldalra. Pl nekem a Francia AMX 13 F3 nem jön be annyira. Na ezek a tapasztalataim vannak és kérdés, hogy érdemes-e tovább fejleszteni az amcsi arty ágat. 420 ezer ezüst az elég jó összeg ha megtakarítom

-
-
dokee78
félisten
Meddig tart ez a normál tank akció?
-
Dr.Én
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
nálam már alakul

-
BÁ Nutrition
addikt
kiprobalom febax-e a wot, szerintem 90% h igen

-
törölt tag
Ez a Mäuschen egy ipari méretű szívatás.
Csak két dologra jó nekem: egyrészt, játszi könnyedséggel teljesítette a HT. No. VI 3. küldetést, az érte járó fogyócikkek miatt kellett. Másrészt, legalább kihúzok benne egy normális legénységet a Maus-ra. Ahogy az utódját kifejlesztem, ez a böhöm vasdarab megy eladásra... Játékélmény 0 vele, pedig már megszoktam pár lassú tankot, de ez nem megy. Felejtős. 
-
GeneraL_XTX
veterán
Pff Live Oaks-on O-Ho-val nyomulok be a városba, egy két lövésváltás után megjelenik az oldalamban egy Maus, na mondom itt a vége, azért beleeresztettem egyet HE-vel, tornyon találtam, felgyulladt, de az automata tűzoltó eloltotta neki. Még túléltem a következő lövést mondom na mégegyszer tornyon lövöm és megint kigyulladt, csak most leégett róla vagy 1500HP
mondom ilyen nincs, írtam is chaten a csávónak hogy ő a Lord of Light 
persze reportolni akar a kis szarházi

-
po1son
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Pedig még tavaly avval csináltam meg a T55A utolsó küldetést, kimentem pálya közepére és összelövöldözte az ellenfél a kombináltat nekem.

Razermazer - Ez a cromwell valami gyilkos, 1 óra alatt 1millát kerestem össze a megnyert 24-órás prém fiókkal. Nekem ez valahogy nem frankó, én tier8 prémium tankokkal nem keressek ennyit randomba, de még ha 50% kredit bónusz és prémium van, akkor is minimum 2 óra játék kell, pedig ~900-1000 alap xpvel játszok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Coca Cola Vanilla
- Spórolós topik
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Formula-1
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

10 kört mentem vele és meg is van a tankász. Vadi új legények vannak benne, semmi cifrázás nincs még. Ráadásul e 10 kör alatt megcsináltam kb 4 T55-A-s SPG küldit is, igaz nem mind fullosra.

Nettó 200k felett lett?