Új hozzászólás Aktív témák

• Rick3D

senior tag

válasz h1mpi #140074 üzenetére

Vannak fura színezések ezt aláírom.Ha tehetném kivenném a játékból és meghagynám meccs végére aki akarja BR-t nézegethet.Többet árt mint használ ... ezt elég jócskán érezni a meccseken hogy instant focust kapok artytól - platoonoktól , hiába vagyok 4másik tank között akkor is ott a célkereszt a fejem felett ;] A kedvencem mikor T8as tankban ülök egy X meccsben és a drága arty engem focusol :DDD

Többek között azért is nem használok semmit mert csak zavar... Mikor utolsó alkalommal abbahagytam a játékot csak kíváncsiság képen leteszteltem és all in all az eredmény : Azokon a meccseken mikor láttam a színezést sokkal jobban rá voltam feszülve -tryhard volt nagyon sokszor ha lila ellenfeleket kaptam ... főleg ha platoont. A másik véglet piros/narancssárga javarészt és elbíztam magam amiből rosszabb végeredmény sült ki. Színskála nélkül pedig pontosan telibe*zarom ki jön velem szembe a tankot és a flankeket figyelem próbálom megnyerni a meccset. Nem csak hogy sokkal jobban élvezem így a játékot hanem még jobban is megy ...

Új hozzászólás Aktív témák