Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
-
PR0JECTNR56
addikt
Egy meghívós kódot tud valaki küldeni priviben? Előre is köszönöm.
-
vbbb
addikt
-
vhw
addikt
válasz kirjak #11789 üzenetére
Ez a tank jó játékos kezében (premium fiók nélkül!) keres annyit mint egyes T8 premek.
Teljes javítása 5-7ezer között van, a lőszer 109 kredit/darab... elhúzódó meccsnél is 2-3ezer a lőszer általában.Előbb 2k sebzésre 44500 volt a tiszta haszon. Persze ezzel kicsit trükkösebb összehozni ennyi sebzést, mint mondjuk egy IS-6al (azzal kb 2500-3000 sebzésre szokott bejönni ennyi nyereség, ahhoz viszont már azzal is rendesen oda kell tenni magát az embernek). Igaz, ugyan, hogy számszerűen több kreditet kapok a 8assal, de annak egy egész tekintélyes részét elviszi a lőszer/javítás, premium fiók nélkül pedig nem nagyon élvezem a magasabb kreditmennyiségre adott 1,5-es szorzó kellemes hatását.
Az M10-nek viszont alacsony a fenntartási költsége, így a kapott kredit mennyiségből is nagyobb hányad a tiszta haszon. (átlagosan 20-30k között szokott lenni - ~1300-as átlag sebzéssel számolva)De meglehetősen igényli a játékos tapasztalatát, szemtől szemben nem fog sokáig tartani senkivel szemben. Stílusra kicsit olyan mint a T5 Ram II - kis ágyú, kis sebzés, ok mozgékonyság, sok HP.
Most ~2800 goldért szerintem nagyon megéri - ha fekszik az illetőnek a játékstílusa, viszont ha nem... akkor
AlexWolf: ja, "álcafesték" Búcsús pálya még nem nagyon van sajnos
[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
törölt tag
LOL, a tech supportos srácok lemondtak SerB női rokonságáról, visszafizették az 1900 aranyat...
-
CHaooSS
őstag
válasz kirjak #11789 üzenetére
itt egy teszt róla : [Panther-M10 Tier 7-es német prémium tank]
[ Szerkesztve ]
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
kirjak
aktív tag
Az akciós prémium PZV/M10 mennyire jó, mennyit lehet keresni vele a 8-asokhoz képest?
Haver kérdezi de nekem nincs róla tapasztalatom.
[ Szerkesztve ]
A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T
-
bandiras2
senior tag
-
bandiras2
senior tag
válasz marked one94 #11783 üzenetére
jpz4 L70 loveggel a leghasznalhatobb. a88milos semmit nem visz át mi nagyobb egyM3lee-nél. hátul kell maradni. egyébként télleg szar.
jgpanther viszont egy álom lesz utána ha rendes ágyú kerül rá. az is papír de legalább van rendes fegyvere. én a szivoszallal használom, gyorsan tölt, jó az atutese, olcsó bele a lőszer es pontos.
a ferdítés pedig egy szörnyeteg .[ Szerkesztve ]
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
CHaooSS
őstag
válasz Eagle16 #11780 üzenetére
Én is találkoztam már vele és még E-25 el , sőt még Obj. 907-el is
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
törölt tag
Majd ha nagyon mazo kedvemben leszek, és már a korbácsot is unni fogom, akkor nekiállok komolyabban tolni.
Addig csak a napi duplázás lesz. -
PR0JECTNR56
addikt
Én már szerencsére túladtam rajta és a Jagdpanther-el megyek, azóta boldog vagyok.
-
atis123
tag
válasz Speedlink88 #11759 üzenetére
VK36, századhoz is nagyon jó, meg farmolni is. Ha ráérzel a sítlusára, imádni lehet. Mondom ezt úgy, hogy eredetileg a VK30.01P-t akartam megvenni először...
Amikor el kezdtem vele játszani, meredeken kezdett emelkedni a WN7 -em és Effim.
[ Szerkesztve ]
"Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!"
-
Eagle16
addikt
Nocsak, nocsak, egy fehér holló az ellenfélnél Hivatalosan még nem is lehet megvenni.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
sutyi^
senior tag
válasz marked one94 #11753 üzenetére
Az enyémen látszik faszán mikor gondolja úgy a WG hogy totál agyhalotakkal rak egy csapatba... A jól látható hullámvölgyeknél nem én felejtettem el játszani...
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
zozimoto
aktív tag
Hali.
AMX 50 100-ról érdekelne a véleményetek."...az enyémre az van írva hogy sivatagi sas 0.50"
-
törölt tag
válasz marked one94 #11770 üzenetére
Mi bajod van vele?
Most épp azzal nyomom
Tökéletes mozgó cél: gyenge és papír.
Ha lenne rá tűzpiros álcafestés, azt tennék rá, hogy még a bénább noobok is kiszúrják. -
csaabz
őstag
válasz Speedlink88 #11765 üzenetére
A T-150 a legjobb tier 6-os tank.
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
bullseye
addikt
Kneel before Zod!
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Speedlink88
csendes tag
T-150 senkinek nincs? Mert én azon gondolkodom.
-
emre
veterán
M6, Hellcat, KV1S, KV2, 3601, SU100
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Dobi 562
addikt
M6, neki örök helye van. Tegnap óta van Pz IV tiefighter is, de az M6 a nagy kedvenc.
-----------------------------------------------
(#11749) vhw: hekker!(#11752) Bingisz: csíter!
(#11753) marked one94: gódammó núb!
Ez meg a sajátom:
Most kicsit stagnál, de előbb-utóbb összejön a 60%. Egyébként fotosopp.
[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
Nekem Vk3601, Hellcat, KV-1S. De vissza fogom venni még a KV2-őt.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
vhw
addikt
6-osból csak a Dickermax.
(na meg ott van a garázs egy elfeledett sarkába egy 3601 H, ha valami 'értelmeset' kell rakni egy bajnokságon)"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Speedlink88
csendes tag
Nektek tier 6-ból melyik tank áll a garázsotokban amivel persze szívesen random match, illetve szakaszoztok? (Kv-1s kívül)
[ Szerkesztve ]
-
Stigma.HC
senior tag
Hát igen, látszik kik játszanak platoonban és kik nem Én még csak 56% körül vagyok de lassan emelkedik a győzelmi arányom, szakasz nélkül játszom, most van egy kis megtorpanás de fog ez még emelkedni
[ Szerkesztve ]
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
zsloti
senior tag
Sziasztok
Lehet volt róla szó de nem találom
T50/2 legénységének milyen képességek kellenének 1-2 képességnek?
Köszi
zsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
Quan-Chi
őstag
válasz remington2 #11748 üzenetére
én is észrevettem, hogy vannak napok amikor a célzókör legszélére lő kivétel nélkül ( és persze mindig arra az 1%-ra ami nem fedi a becélzott enemyt ) és ezt tetézi az állandó minimum sebzés. valamelyik nap minden egyes lövésem az E100-al minimumot sebzett ( 6000/ lövésnél ez nem túl jó ) és itt elég nagy a minimum és a maximum közti tartomány 560-940, de összességében az E100-al 71% a WR-em szóval nem panaszkodok
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
vhw
addikt
válasz remington2 #11751 üzenetére
Én is téged
Pedig én is "csak játszok".
-
Bingisz
addikt
válasz remington2 #11751 üzenetére
Na mi az, savanyú a szőlő?
Marked:
Én csak egy egyszerű noob vagyok akinek rá van ragasztva az ujja a 'W'-re. Valamivel nekem is kell fényeznem magam..[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
remington2
senior tag
-
Jolet
őstag
válasz marked one94 #11747 üzenetére
na de mindig az én oldalom? a másik oldalon is magas tierben járnak...
és csak néhány tank van kiválasztva mindig
tegnap óta nekem ez az E-100, régebben a T30 volt, folyamatosan meg az IS-7amúgy meg van közben a 7. vesztett csata is, hasonló végeredménnyel
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
vhw
addikt
válasz remington2 #11748 üzenetére
Csak ennyit teszek ide:
Kellemes szórakozást a szopóágatokhoz
-
remington2
senior tag
Azt kell mondjam, hogy aki szerint nincs machináció, az egyszerű retard. Tegnap úgy nyertünk meccseket zsinórban, hogy már nekem fájt, annyira nyilvánvaló volt Isten Keze a dologban. 12-2-es szintű győzelmek sorban, full széles célzókörrel, a pálya túlvégéről leadott halálpontos, nagyot sebző lövések egymás után, 0 damage nélkül. Most, matematikai pontossággal, pontosan a másik oldalon vagyok. Aki szerint ez puszta véletlen, és nem gyanús a rengeteg "érdekes" dolog az mm körül, az egyszerűen . . . . .jajj, nem írok semmit, mert pár primadonnának könyvjelzőzve van már a modker.
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
forras2
őstag
-
Fel
addikt
válasz Dobi 562 #11729 üzenetére
Szerintem míg nem jelenik meg valami biztos róla, mondjuk a 8.7 patch notes-ban, addig nem érdemes foglalkozni vele... Egyik dev. mond valamit róla, a másik megcáfolja, a wot oldalak meg írogatnak mindenfélét. Tiszta búlvár...
-------------------------------------------------------------
Fényezés On..Nem is tűnt fel, hogy az Obj. 704-el még nincs meg az M betű.. Na de most már megvan:
-
Jolet
őstag
még hogy nincs szopóág! az E-100-al a 6. olyan meccsem, amit 1 (vagy 2) -15-re vesztünk
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
nyunyu
félisten
válasz forras2 #11721 üzenetére
De szeretnék 1 igazi med tankot is. Melyiket ajánljátok erre a szerepre?
Olyat keresek, ami gyors, fordulékony, és alkalmas arra, hogy körbe rohangáljam a nagyokat, és szét szivassam őketSherman E8?
Ugyan most mar nem lehet vele trollkodni, mert nerfeltek a 105mm HEATot, de a cseresznyemag kopkodovel is eleg fun tank.
Ugyan latszolag kicsit lo az M1A2, de azt ~3 masodpercenkent!Sajat szintjen elvileg ott van a VK3001H, amire lehet tenni rovid 88-ast is, ami nem 115-ot, hanem a duplajat sebzi.
Vegsebessege nagyobb, de sokkal nagyobb a fordulasi ive, nem tud egy helyben megfordulni, mint a Sherman -> varosi palyak szuk utcain szivas vele manoverezni.
Meg a -6 fokos gun depression miatt dombos terepen korlatozottan hasznalhato, mig a Sherman ott is jol erzi magat.Kinai medeknek meg kisebb, -5 fokos a gun depressionje.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Quan-Chi
őstag
válasz forras2 #11727 üzenetére
akkor egyértelműen VK30.01H vagy D sajnos mind2 a Pz 3/4 -en keresztül elérhető ami a legrosszabb tank a játékba ( szerintem ) a H jelzésűvel kifejezetten élvezetes a játék, a D -re most gyűjtök
jól emlékszek hogy az E100-nak 130mm volt az oldala, most a 8.6-al meg 120mm-lett ? csak most tűnt fel !
[ Szerkesztve ]
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Cagm^c
tag
válasz Speedlink88 #11735 üzenetére
Köszi!
Egész jó leírás. A T14 eddig fel sem tűnt, hogy 1500 pénz. Ennyim van még vásárolgatásra. Leglább van választék.
-
Speedlink88
csendes tag
válasz Dobi 562 #11729 üzenetére
"lehetséges, hogy a Superpershing nem lesz nerfelve a 8.7-ben (lehet nem marad rá idő)"
Ezek szerint marad a régi frontpáncél +180 pen (pershing VIII Gunja) és némi motor teljesítmény buff várható rá.Cagm^c: ha T14 már próbáltad akkor hasonló élményben lesz részed, szóval tier V egész jól lehet boldogulni vele de már VI-ban hozzá kell nyúlni a gold ammohoz mert vannak olyan heavy ahol weakspot se tudod azzal átlőni a normál lőszerrel.
Leírás hozzá: [link][ Szerkesztve ]
-
Cagm^c
tag
A brit Tier 5 prémium heavy tankot, az Excelsiort próbálta már valaki? Használható tank?
-
Dobi 562
addikt
válasz dorka16 #11730 üzenetére
Visszavonom az állításom amit tegnap mondtam, tényleg weekend warrior vagy.
A Luchs felderítő tank, nehezített MM besorolással. Érdemes a wikipediát nézegetni mikor/mielőtt új tankot veszel.
A te dolgod vele egy tier 8-as csatában, hogy minél több ideig megvilágítva (spottolva) tartsd az ellenséges tankokat, így a te nagyobb csapattársaid tudják őket sebezni. A te spottolásod segítségével elér sebzés után kapsz te is xp-t és kreditet. Ha lősz, akkor észrevesznek könnyedén.
Kezdőknek nem ajánlatos felderítő tankokkal játszani, mert csak szívni fognak velük, kellő tapasztalat híján.
Mit akarsz egyébként a Luchs-al? A következő Leopard már 9-es csatába is kerülhet, a 2801 pedig 10-esek közé.
[ Szerkesztve ]
-
xtmod
senior tag
üdv.
a kv-1 milyen lett a frissítés után? sikerült azt is elcseszni? arra gondoltam, visszaveszem ezüstözni.
-
dorka16
aktív tag
Megvettem ezt a Luch nevezetű német könnyű páncélost tegnap. Mára eljutottam odáig, hogy amint kezdődik a csata elbújok egy bokorba és kilépek. Negyedszer rak be vele olyan csatába amit tele van 7-8-as tankokkal ráadásul olyan picsa lassú, hogy még felderíteni sem lehet vele. Természetesen a lövege is hatástalan.
Elindulok majd az első szembejövő egyetlen lövéssel kiszed. Semmi hasznom. Ha elbújok az olcsóbb. -
Dobi 562
addikt
Most a Super Pershinggel mi a helyzet? Én már nem tudom követni, mert naponta változtatnak a dolgokon.
Jelenlegi állás szerint a 8.7-ben kiveszik a játékból és változik a páncélja + mozgékonysága, de az ágyúhoz nem nyúlnak?
-
törölt tag
Szóval az 50%-osra hírdetett premium tankok ügyében amit 70%-on adtak, inkább testi kapcsolatba lépnek SerB női felmenőjével mintsem korrigálják a dolgot. Gondolom 1900 goldból kijön a tarifa...
-
forras2
őstag
Sziasztok
Vissza vettem a PzV-t. Tetszik ez a nem klasszikus med taktikus játék.
De szeretnék 1 igazi med tankot is. Melyiket ajánljátok erre a szerepre?
Olyat keresek, ami gyors, fordulékony, és alkalmas arra, hogy körbe rohangáljam a nagyokat, és szét szivassam őket -
KaLeun
senior tag
Bocs emre, sajnos csak a hegyen tudtam segíteni... Aztán előjött ez:
és innen már csak ghost shellt lőttem. Valakinek valami ötlete, hogy mi lehet ez? Tiszta célpont, semmilyen tereptárgy sincs útban és a löveget jelző vonal hirtelen eltűnik. Konkrétan 4 lövést elengedtem 3 egymás mellett /mögött álló t10 nehézre és semmi...
Cila
-
Dobi 562
addikt
válasz #35692544 #11714 üzenetére
Szerintem minden ilyen kérdés értelmetlen. Elég jól ki vannak egyensúlyozva az azonos szintű/kategóriájú tankok.
Mindkét med más stílust igényel, neked kell tudni hogyan szeretsz játszani. A leopard PTA az egy messzebről sniperkedős gép, a T-54 pedig egy klasszikus med, amivel lehet akár agresszív közelharcot is vívni.
Ja, de nekem egyik sincs.
-
törölt tag
szerintetek a t54 vagy a leopárd pta jobb?
-
Kakumix
senior tag
válasz mcwolf79 #11709 üzenetére
Tegnap nekem is előjött kétszer, először még nem a Jimbo volt fent, hanem a Deegie sight (ha jól írom). Haveromnál is előjött egyszer még a múlt héten, nála Jimbo van. Szerintem ez a 8.6 termése, előző a tech tree-ből lépegetett ki ez meg a nagy számokkal szórakoztat. Illetve nekem a nagy szám után a célkeresztem közepének helyére egy nagyobb piros teli négyzetet és ennek éleire a szűkűlő célzókör helyett négy kisebb piros négyzetet kezdett kirajzolni. A játék újraindítása, előző napi mod_res mentés visszaállítása sem segített rajta. Ha hazaértem ma megint megnézem, hátha a gép újraindítása rendbehozza.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
mcwolf79
veterán
Ez amikor a nagy bazi szám ottmarad a képernyőn ez mitől van?
Nálam most csak az a Jimbo célkereszt mod van fent, az csinálhatja?Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
gebol18
csendes tag
Nem tudom,hogy volt-e már szó róla,mert én hiába olvastam vissza,lehet elkerülte a figyelmemet,de az xvm miért rakoncátlankodik mostanában? Egy ideje nem frissít nekem Meg ha jól látom senkinek sem...
"gabeszito"
-
Linkin
senior tag
válasz Napfénysüti #11691 üzenetére
Gondolom camoja nem valami sok
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
CHaooSS
őstag
válasz Chris0321 #11701 üzenetére
na igen, mivel pár napja raktam fel újra nem pucoltam ki
nem is gondoltam erreA zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest