- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Netfone
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
atis123 #68528 üzenetére
Én is pen-mániás vagyok. A 169 kevés lett volna T8-ban, mivel nemigen kerülsz meg azzal senkit. A gazdagabbak használják azt az ágyút, sok golddal. Láttam replayeket így, de a legtöbben a 212 penessel használják. Most is az van még fent az AMX 50 100-on, és el lehet vele lenni, hát még egy T6-os tankon.
-
szbalogh
addikt
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
atis123 #17276 üzenetére
Nekem a T20 alapesetben nagyon szenvedős volt... sem a sebességét, sem az erejét nem lehetett kihasználni. Majdnem fel is adtam (akkor még nem volt prémiumom), de végül ki lett maxolva és nagyon megszerettem, pedig nagyon szarul indult a kapcsolatunk. Aztán prémium nélkül lett meg a majdnem 100.000 XP a Pershingre, mert elrepült vele az idő. Nem is néztem hol tartok, csak csíptem vele a játékot.
Prémiummal meg a pénzt is szépen hozza. Sosem adnám el, inkább veszek plusz garázshelyet.
-
Angel1981
veterán
válasz
atis123 #12244 üzenetére
Az objektivitást nem az eltelt idő, hanem az szabja meg, hogy még továbbra is az a hatalom van-e az élen, aki anno győzött?
A válasz; igen.
Sőt! Talán még soha nem sulykolták ennyire a bűntudatot a vesztesekbe, mint ahogy azt elkezdték az elmúlt 10-20 évben....Sanya: he-he-he, jogos! Kár, hogy nem szeretem a sört - nem is vagyok férfi, mi?
-
jagada
addikt
válasz
atis123 #11901 üzenetére
Most nézem, hogy ez a gagyi oldal hogy megvezetett. Itt az áll a Konisch-ra, hogy T8 és 1500 TP meg 9150 ezüst, a valóságban meg csak T7 9200 TP meg 18300 mani. Ennyit a Konisch-ról...
-
Bingisz
addikt
válasz
atis123 #11901 üzenetére
300-500 csata kellett ahhoz, hogy kihúzd a vk3601-et fullosra?
Valamire nagyon nem jól emlékszel. Most, hogy már csak a tigrist lehet belőle kihúzni, egy 150 csatából lazán kihúzható.
Amióta felbuffolták, azóta az egyik legjobb tier 6 tank. Csak attól félek, hogy elbaxák, amikor fel fogják rakni heavy tanknak. -
jagada
addikt
-
-
Atlantis
veterán
válasz
atis123 #11489 üzenetére
Ha megnézed, a KV-4 is pontosabb a nagy puskájával. Alapból nem szörnyű a BL-9 pontossága, de a hosszú célzási idővel kombinálva már nem volt a kedvenc ágyúm korántsem.
A KT nagy puskájára viszont szívesen gondolok vissza, bár úgy érzem, a Caernarvon még jobb lehet, ennek már a közepes ágyúja is tetszik.
-
K6000
aktív tag
válasz
atis123 #11482 üzenetére
Fényévekkel jobb a Tiger II mint a sima Tiger. Amikor átültem az igazi megváltás volt. A front páncél beforgatva a tier 8 egyik legjobbja. Ha még alap a torony akkor kötelező azt lőni, ha már a keményebb akkor nincs mese oldalába kell kerülni. A torony kupoláját mint gyenge pontot orosz tankokkal nem is próbálom, mert nagyrészt fölé megy a skuló én meg papír vagyok, ami nem jó. Amcsi, brit, vagy német tankkal nagyobbak az esélyek (pontos vagy gyorsan lő sokat) ha a Tiger II noob játékos és csak áll mint az a **** a lakodalomban akkor kupola, gépágyú, leküzdhető szemből is viszonylag könnyedén. Ha a Tiger II legalább közép szintű akkor mozog, ebben az esetben a gyenge pontokat nem lehet eltalálni, szemből szerintem így esélytelen. A lényeg mozogni kell a Tiger II tankkal és akkor van egy betonbunkered, ami ugyan nem feltörhetetlen, de tier 8-9 szinten komolyan meg kell vele küzdeni. A másik ami az ellenfeleknek komoly probléma az ágyú. Átütéssel, pontossággal a Tiger tankoknak eddig sem volt problémájuk, viszont most már komoly sebzés is párosul mindehhez. A bonusz pedig, hogy a lövegkitérítés is végre eléri a többi tankét!
Szerintem a Tiger II a Tier 8 nehéz tankok királya, persze ez csak az én véleményem... -
Jolet
őstag
válasz
atis123 #11486 üzenetére
a befordítás egyetlen esetben hatásos, amennyiben egy ellenfél van vagy egymás mellől lőnek
ha a távolból más szögből lőnek, mint ahogy te befordítottad egy vélt vagy valós ellenfélnek, akkor simán bekapod
és akkor még nem beszéltünk arról, hogy minden ágyú más, amit az egyik nem visz át a másik gond /goldnélkül
meg van az ötödik :-)
Kifejlesztve:
T110E4 jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 207025. Elköltött szabad tapasztalat: 3975. -
Jolet
őstag
válasz
atis123 #11482 üzenetére
ha kidugod az orrát akkor bizonyosan bekapod a sarkon a jól megérdemelt adagod
oldalról vagy szemből bármelyik "nagy" német gyilkolható
ha beforgatod jó lehet, de nagyon találd el a szöget, mert van ahol még és már átüt az ellenfélellenfélként ha jól van beforgatva én vagy az első tengelyt lövöm vagy a tetejét, vagy ha nagyon neki kedvez a wot angyalkája, akkor goldra váltok
nincsenek átlőhetetlen tankok csak rossz játékosok, rossz technika...
én korántsem vagyok über, ha sikerül sikerül, ha nem pozíciót váltok vagy meghalok
-
313313
addikt
válasz
atis123 #11473 üzenetére
Én személy szerint sikítófrászt kapok a tigrisII-től, IS3 nagy ágyújával elég kevés helyen tudom átlőni...
Mondjuk hobbi játékos vagyok, meg noob is, de szerintem tierjébe a TigerII, E75 előlről szinte átlőhetetlen...
Mondjuk az álját át lehet azoknak is(nekem nem igazán sikerál..), de IS3-IS8-hoz képest acéflal az eleje...
Tigrishez képest ég és föld a 2 tank, azokat ott lövöm át, ahol akarom -
jano_77
nagyúr
válasz
atis123 #11263 üzenetére
Szerintem ugyan arról van szó itt is mint a fociban! Az is és ez is egy játék, "sport"! Akkor van értelme, ha mindent bele adsz. Így én ebben a játékban is azt vallom, hogy az utolsó pillanatig küzdök és megteszem, amit tudok. Tegnap egyik csatában a csata elején lelőtték a HP-mat 2-re....ezek után nem bújtam el, mint ezek szerint Te tetted volna, hanem kilőttem még pár tankot és küzdöttem, sebeztem az ellent, hogy a csapattársaknak ennyivel is kevesebb legyen a dolguk!
(#11267) Enzolord:
csak a felét kapod meg bukta esetén!akkor rosszul tudtam -
AlexWolf
senior tag
válasz
atis123 #11266 üzenetére
A Tigris egy méltánytalanul alulértékelt tank egy egészen jó kis ágyúval.
Sajnos most nincs több helyem a garázsban, de amint lesz megint 5-10 szabad helyem a Tigris és a Panther lesz az a két tank amit visszaveszek.Amúgy érdemes riszálni/forgatni a tankokat. Az általad említett 2 tanknak meg nem kicsi a weak spotja. T34-nél lődd a testét, kb egy marék kavics átüti, IS-3-nál meg a torony tetejét, amit szintén minden átüt.
(#11267) Enzolord
Ha jól tudom, a győzelem/vereség nem igazán befolyásolja a kredithozamot...
Ha azt a 1,5-szeres szorzót nem számolod, amit nyereségért kapsz a kreditben és az XP-ben is, akkor tényleg nem befolyásolja -
jano_77
nagyúr
válasz
atis123 #11251 üzenetére
Na pont az ilyen hozzá állású játékosokkal van tele a játék és vannak ilyen szar csaták - nem néztem meg a statodat, ha jó játékos lennél, tuti nem írtál volna le ilyet! Mert a 15 játékosból akik alkotják a "csapatot", mostanában szerintem átlagban olyan 10 hasonló felfogásban játszik, mint Te: vagyis nem lövök, mert drága a lőszer, nem megyek előre, nehogy szét lőjék a tankot, mert drága a javítás és hasonlók!
szerk. hány csatánál jársz?
(#11252) Enzolord: én az ágyút is meg szoktam javítani, mert azért nem a csillagokat szeretném lelőni (bár néha jó löveggel is sikerül), persze ha még meg van a javítóm.
Én ezen nem szoktam spórolni....van elég a depóban (akciók során veszem)
-
nyunyu
félisten
válasz
atis123 #11133 üzenetére
Kreditért resetelés esetén, ha két skill van kifejlesztve, és a harmadik csak néhány százalékon áll, akkor a második skillem is visszaeshet a százról?
Mivel 10%-ot buksz kredites resetnel, igy csak akkor marad meg a masodik skill 100%, ha az eredeti XPd tobb volt, mint (220k+440k)/0.9=733k.
Vagyis a masodik skillen felul volt meg 73k XP-d.Nekem 2 skill+49%-bol lett 1 skill+99%, parszaz XP hianyzott csak a full masodik skillhez.
-
dfsz34
őstag
válasz
atis123 #11155 üzenetére
"A javítást akarom, bia-ra cserélni, de az alapján amiket itt írnak nem érdemes."
hm
nem tudom miért javítás freak mindenki, mert ha ennyire számít, akkor tegyél fel egy nagy javító készletet, most féláron van és nem kell felhasználni, mert ha csak ott van, akkor is ad többet, mintha full javítása lenne a legénységnek
a gyakorlatban az van, hogy úgysem az a pár tized másodperc fog számítani, csak nagyon nagyon ritkán
ha nagyon kritikus a helyzet, akkor ott a kis javító készlet, 3000 credit, de ha pl ezen múlik a győzelem, akkor visszajön sokszorosan, sokan használják, ha pl letalpalják és mindenk őket lőnéa gyorslövő ágyúk ellen egyébként tökmindegy milyen a javítás, pl konisch, kicsit több, mint 4 sec alatt betölt és szinte garantáltan sebez, oldalt főleg, nincs az a javítás maximálás, amivel el lehet menekülni előle
a 10 sec felett töltő nagy ágyúk meg úgysem tudnak kétszer meglőni, ha letalpaltak isemellett egyébként a bia csökkenti a javítás időt is, ezt gondolom elfelejtették mondani
a bia még emellet csökkenti a töltés időt és növeli a pontosságot !!!, kisebb a célzókör, meg még a kamo faktort is
én egy az egyben lecseréném a javítást bia-ra, nem is kérdés
pontosan, hogy ez éri meg, a javításnak nem kell 100%-ot elérni, azonnal hat, tehát érdemes másodiknak, harmadiknak betenni, pont a bia az, amit első vagy második helyen érdemes csak
-
dfsz34
őstag
válasz
atis123 #11133 üzenetére
igen, bukod 10%-t, ami több skillnél már komoly érték
de azt nem értem, hogy pl most hétvégén 100 aranyért lehetett kicserélni
100 arany kb 100 ft, most komolyan ennyit nem lehet rászánni még, ha több legénynél is kell?
Eddig elköltöttem kb 1000 aranyat a kísérletezésre, de inkább ezt, minthogy újra kelljen fejlesztenem őket
-
bartucc
addikt
válasz
atis123 #11099 üzenetére
Tank függő, lassan töltő tankra célzásgyorsító fontosabb lehet. Nekem az lesz most az első a T29-re, mert ha hamarabb lövök, hamarabb élek túl bizonyos helyzeteket. Az az 1% kb, amit ad a venti a töltésidőre, nem sokat jelent, ilyen szempontból. Célozni van idő bőven általában, mozogni nem kell egy heavy-val esetek többségében sokat, de lőni igen.
-
Quan-Chi
őstag
válasz
atis123 #10423 üzenetére
teljesen elfogadható ez a négyzetes verzió ( megjegyzem nekem fingom nincs hogy hogy van a spot-olásnak és a teljes range-nek a számítása ) de mivel a torony, illetve a parancsok látószöge körbeforgatható ! és minden síkidom 360fokos elforgatása kört ír le így az átlók száma végtelen ... ergó minden féle szögben el lehet látni "maxra"
továbbá érdekes hogy a StugIII csak 310m-re lát a legénység a rádió meg csak 450-re ! de nem1x lőttem 550-600m-re vele ! szóval szerintem úgy van, hogy bár én nem tudok spot-olni ilyen távolságra de ha nincs fizikai akadály és valaki előttem felderíti az enemyt én is tudom lőne !
-
Quan-Chi
őstag
válasz
atis123 #10407 üzenetére
nem, 500méterre láthatsz el magadtól ! de ha valaki felderít előtted a rádió távolságon belül láthatod az enemyt ! így ha nincs fizikai akadálya nyugodtan lehet lődözni 6-700méterre is ( 650 körül van a rekordom tiger2-vel )
mindennél jobban élvezem Pak39 -es Hetzer -t na meg így, hogy 100% XP-t kap, rögtön egy közel 2200-as körrel kezdtem a napot
-
GrooveHero
addikt
válasz
atis123 #9851 üzenetére
Ilyen már nekem is volt, de az szándékos blokkolásért. Tpye-pal voltam, Lakeville-en indulta csata, ment előttem a 3001P és mindíg megállt, blokkolt, forgatta a tornyot, megint ment előre 5 métert, megint megállt. Kikerülni nem tudtam, mert mindíg arra mentő is, amerre én. na mondom akkor most véged van haver. Hát kionottam a belét a kis mednek. Aztán jött kötekedni a haverja T43-mal, de neki sem sikerült. Nagy nehezen aztán több oldalról kiszedtek. Én is kaptam egy nap banánt, de akkor ott megérdemelte a kis sunyi blokkolós szemét. Két nappal ezelőtt a tesztszerón nem tudtam mozogni, lövéshez jutni, akkor egy Su-100 bánta, de csak egy lövést kapott, aztán mentem tovább.
-
Kakumix
senior tag
válasz
atis123 #8485 üzenetére
Ha jól tudom százalékosan mindig ugyanannyit (ingyen 20%-ot, 20000 ezüstért 10% és 0% 200 aranyért) esik a képesség eldobásakor a legénységi tag XP-je, időnként viszont féláron (10000 ezüst vagy 100 arany) fejében lehet ezt csökkenteni. Mostanában pár hetente van ilyen akció - mintha a múlt hétvégén is lett volna -, én tegnap úgy döntöttem megpróbálom kivárni a következőt.
Ha eldobod a képességet, akkor mindet eldobja és a maradék XP-ből újra kiválaszthatod a kívánt képességeket. Azt, hogy pontosan mennyi XP-je marad eldobás után, kiírja a játék, ha megpróbálod eldobni és ekkor még lehet Cancel-t nyomni. -
Bingisz
addikt
válasz
atis123 #8414 üzenetére
Nagyon jó!
PZ4 tollkodás, egy kis pénzkereséssel.
Az M4A3E2-őt meg már mióta vissza akartam venni.
Lesz mit csinálni a hétvégén-------------------------------------------------------------------------------
A 105 leFH18B2 sorsa a patch után: [link]
A storeból kiveszik, és feltolják tier 5-be.
-
Bingisz
addikt
válasz
atis123 #7029 üzenetére
Valószínűleg a WG-nél bütykölnek valamit, mert egyik statisztika követő oldal sem működik rendesen.
Amúgy a planetwot.com még ilyen oldal.Más: A T71-re szavaztak a legtöbben a második interactive special szavazáson, szóval ez a tank, és az ága alsóbb része lesz majd leárazva.
-
AlexWolf
senior tag
válasz
atis123 #6265 üzenetére
anno, kb 1 évvel ezelőtt volt egy olyan felvetés, hogy lesz ingame adok-veszek. Vagyis, hogy aranyért/creditért lehet tankokkal kereskedni egymás között.
Aztán ez valahogy szép lassan feledésbe merült.Pedig akkor biztos lett volna pár eladó ritkaság.
(#6278) Napfénysüti: Én 7500-ért vettem a Löwét
-
echterion
nagyúr
válasz
atis123 #6252 üzenetére
Melyik tank páncélzott annyira? Egyik sem...
Szerintem egyértelműen félrevezettek. Az, hogy vigyázol-e a tankra, nem a tanktól függ, hanem attól, aki vezeti. Ha jobb a tankod, attól még nem feltétlenül fogod rosszabbul felmérni az adott helyzetet.Szerintem.
(#6253) jahrn: Mi az az alien queen?
-
echterion
nagyúr
válasz
atis123 #6234 üzenetére
Én nem tudom, ki mondta, hogy a sima Tiger jobb, mert ez ebben a formában nem igaz. Nekem mindkettő megvolt (a P még meg is van) és mondhatom, hogy a P sokkal jobban játszható szerintem. Második vonalban is ugyanolyan jó, mint a sima Tiger, első vonalban meg egyértelműen, köszönhetően a vastag front-nak. Kevesen tudják, hogy hol kell lőni, ezért elég sokáig lehet vele húzni. Az ágyúja pontos, szinte mindent át lehet vele lőni, top tankként szinte egyedül lehet vele hozni egy-egy csatát.
-
K6000
aktív tag
válasz
atis123 #6234 üzenetére
Én a Tiger P tankot használom. Mivel jelenleg csak T7 tankom van a többieknek meg T8-T9 így a sima Tiger eleve kiesett a lehetőségek közül. A Tiger P sokkal keményebb, szakaszba jobban használható mert engem a nagyobb tier csatákba szokott dobni (a szakasztársak miatt) amit a sima Tiger nem bírna. Lassabbnak lassabb de tier 8-10 csaták már nem olyan pörgősek, ha oda kerülsz akkor látni fogod, hogy a csaták menete jóval lassabb van idő mindenre, odaérni a fontosabb helyekre, megtervezni (átgondolni) az útvonalat.
Ha gyorsabb tempó kell akkor a sima Tiger is lassú lesz, válasz inkább egy jó med tankot. Nagy ágyú a magasabb csatákba is sebez a lomha nagy tankok között meg olyan gyors vagy hogy F1 pilótát kell raknod a tank sofőrjének hogy a sok lassan araszoló betonkockát kerülgetni tudd
Ha viszont Tiger II a cél akkor nincs mese ezt kell választani. Meg kell tanulni minden pályán hol a fedezék, ha szakaszban vagy akkor egy kicsit könnyebb de alapvetően sokkal küzdelmesebb játszani a Tiger tankkal mint a Tiger P-vel. Az előbbinél nem fér bele egy hibás döntés, a Tiger P esetében igen. Legalább is az én tapasztalatom az, hogy mindig kapok második esélyt (mert nem ütött át) és bár jóval ritkábban de előfordul egy harmadik esély is. -
dfsz34
őstag
válasz
atis123 #6159 üzenetére
Én most azt csináltam, hogy vettem egy új gárdát a VK-ra 75%-ról ,mert a Tigerre szakosodott csapatnak már nagyon rossz a százaléka, a pontosság meg minden egyéb rovására megy, meg amúgy is csak 50% xp kapnának, meg a másik, ha később elmennék a német med ágon, akkor oda jók lesznek ezek a legények, mert a nagy vasakon már nem nagyon lehet legénységet cserélgetni, ott szétszedik az embert, ha nem 100% a csapat
Persze két garnitúra legényt nem lehet 3 skillesre fejleszteni, de legyen meg a hatodik érzék meg pár alap dolog, esetleg a BIA egyszer valamikor, aztán ennyi, amúgy is túl van lihegve ez a képesség dolog egy kicsit.hatodik érzék meg BIA, ami fontos, két képességet meg azért meg lehet csinálni kb 1500 játékkal.
-
dfsz34
őstag
válasz
atis123 #6156 üzenetére
1873-as sebzéssel 7 kill, sok frag lopás volt ott kérem szépen
de ez van, egyszer te egyszer ők
nekem is volt olyan, hogy sorozatban volt 5 killem, pedig csak annyi volt, hogy lőttem, ahogyan töltöttem az ágyú, mert mint a csirkék futkostak az el halluf másik oldalán, aztán valahogy nekem sikerültEgy probléma lehet, amivel én is most szembesültem, A VK3601 közepes tank, a tigris meg nehéz tank. Azaz vagy 200 arany emberenként vagy 20000 credit, de akkor 80%-ról kell majd felhoznod őket újra (most ezzel szenvedek). Ez lehet kellemetlen, ha a tiger irányába mész.
Még egy tanács, ha esetleg BIA-t vagy bármi perket fejlesztesz a parancsnoknak, akkor célszerű a mentort berakni neki, aztán 200 aranyért a végén lecserélni amire akartad eredetileg, mert a második képességtől már valami brutál sok tapasztalat kell a 100%-hoz, nekem egy csapat van 93%-on és még vagy 100e XP kell a 100%, a harmadikról nem is beszélve, oda én már nem tennék perket, csak olyant képességet, ami százalékosan adja a hatást
-
dfsz34
őstag
válasz
atis123 #6022 üzenetére
Az tényleg egy mocsok pálya. A két szélén lehet támadni, de ha van arty, akkor szétszedik azokat, akik a felső sarokban nem lapulnak a hegybe. A másik oldal kicsit jobb szerintem, de ott meg várni kell, amig a társak megritkitják a hegyen kempelőket. Egy jó scout bemegy középre, ahol nem érik el az artyk meg a kempelők, aztán mehet a céllövölde. Összeségében nem egy jó pálya, nagyon kevés a kombinációs lehetőség, ha sok arty van, akkor meg alig van surranópálya.
Más: kezdek nyereséges lenni a Tiger-el, érdekes. mondjuk eddig nem volt meg a top ágyú, de ezzel már egészen kellemes, igaz, drága a javítása nagyon, úgyhogy észnél kell lennem
-
törölt tag
válasz
atis123 #6022 üzenetére
Szerintem jó pálya az El Halluf. Tény, hogy egyedi hősködésnek ott helye nincs. Meg az is tény, hogy szedett-vedett banda esetén, mikor még csak egymásra sem figyelnek az emberek, még nehezebb. De legalább nincs olyan, hogy nyerő oldal. Mondjuk pár fedezék itt-ott elkelne... ez is tény.
-
bullseye
addikt
válasz
atis123 #6022 üzenetére
A tuti taktika a következő: senki nem megy le a térkép jobb oldalán a szurdokba. Onnan feljön majd 1-2 LT/MT az ellenféltől, spottolni a túloldali artiknak. Ha sikerül a bal oldali kanyarhegyen tartani addig a heavy-ket, akkor azokat hátbakapják. Annyi a siker titka, hogy a másik csapat legyen a hülye, ne a tied
@Jolet
Szerintem attól az igazi. -
törölt tag
válasz
atis123 #5857 üzenetére
Tegnap jó néhányszor berakta El Halluf-ra a VK16.02 Leopard-omat, tucatnyi T9-es heavy közé ahol egyetlen alternatíva az volt, hogy valahogy átvergődni a túloldalra és megzargatom a GwPanther szintű jószágokat. Gyakorlatilag semmi esély rá, ha a csapattársak ki nem harcolják a létszámfölényt. VK36-tal legalább oda-oda lehet pörkölni távolról is. Nálam a már T2-ben is használatos gépágyú még szúnyógcsípésnek is kevés. Mégis jókat játszottam, igyekeztem spotolással pontokat lopkodni.
-
dfsz34
őstag
válasz
atis123 #5275 üzenetére
A statisztikával is az a baj, ami általában mindennel, hogy próbálunk egyértelmű szabályokat és következtetéseket levonni, aztán nem mindig, sőt gyakran nem jön be.
Először is ott a sok statb..i, akik gold ammoval járnak tier 5 és 6-ban és irtják a jónépet, aztán szembekerülnek magasabb tierben jó játékosokkal, aztán...
De mondok jobbat, elvileg, ha jól értem, meg lehet tankonként külön is nézni, hogy az illetőnek mennyi a statja, arra az egy tankra.
Pl nekem nagyon jól megy most az is3-al, hogy fullos lett a tank, előtte meg állandóan pattogott a lövés, csak szenvedtem. A win rátám még mindig 36% és a járműre vonatkoztatott win6 is3-ra 540.
Aztán az volt, hogy jött két kék xvm-es (unikum) játékos type59 meg egy FCM50 ellenem, meg ott piszkált még egy black prince is és csak az FCM élte túl, erősen lepusztult hp-vel. Ja, és előtte kilőttem egy kv1s-t meg scoutját, mire a nagyokhoz jutottam.
A kilőtt tpye59 ideges volt nagyon, mert kétszer is mellémlőtt, mert sikerült jól mozognom. Mondta, hogy megnézte a statomat is3-ra és ilyen sz.r értékekkel túl jól ment nekem, meg biztos arany lőszert használtam, pedig nem, csak jól megy ezzel a vassal.
Ennyit a statról. Mondjuk persze legtöbbször segít, hogy mennyire kell figyelni egy adott játékosra, de félre is vezet legalább annyiszor.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
atis123 #5277 üzenetére
Nagyon jó a szemed erre nem sokan jönnek rá max aki igen járatos a fociban.
És valóban a hivatalos fórumon is fent vagyok Sermi névvel. Meg természetesen a játékban is ezzel futok.
AlexWolf: a nickem valóban ott van az összefoglalóban de hogy rájött hogy ki az avatarom dícséretet érdemel.
-
Angel1981
veterán
válasz
atis123 #5228 üzenetére
Ok, elhiszem, csak nem tartom igazságosnak.
"Egyenlő sem jó. Fele életed megvan esetleg így is úgyis kilőnének. Haver lesebez, így legalább a javítási költséget megkapod."
Bocs, de ezt valahogy elképzelni sem tudom, annyira valószínűtlen.
Mindegy, én sem akarok vitázni, de akkor tisztázzuk, hogy is van;
én megkapom a sebzés javításának a felét, a fickót meg mennyire bírságolják? dupla? négyszeres?
Az XP bírság meg hogy van? -
Djuree
félisten
válasz
atis123 #5220 üzenetére
persze, nem teljesen, sebzésre is megyek azért, de nekem még mindig a kill a fontosabb. elég jó átlag xp-t kapok körönként, szval sebzek is bőven. persze nem sok a killem sem, tartom az 1csata/1kill átlagot. az elején nem sok killem volt, mostmár megvan az átlag 1,5-2 kill is sztem.
-
Angel1981
veterán
válasz
atis123 #5217 üzenetére
Lehet, hogy rosszul tudom az arányokat, akkor elnézést, de ez az összejátszás dolog szerintem azért nem olyan kerek, mint ahogy leírod.
Nem hiszem, hogy sokan lennének, akik ilyen dolgot (ami egyben stat rontás, és profilfelfüggesztés kockáztatása is) bevállalnának azért, hogy a haverjuk kapjon pár vacak kreditet....Viszont bocs, de nem értem, hogyha valakibe véletlenül belelőnek, azt a játék miért bünteti még külön azzal is, hogy csak a javítás felét kapja meg?
Biztos így van? -
Patrick76496
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- Facebook és Messenger
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Apple MacBook
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged