- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telefon javítás, szervíz!
- Magisk
Hirdetés
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
dokee78 #94637 üzenetére
Gmail-re (is) szinkronizáld, ennél egyszerűbb már nem is lehetne.
-------------
(#94632) zsoltzsoltMár a minőség sem játszik?
Van egy ilyen laposom (is), mondanom sem kell, hogy a másfél év alatt hányszor kellett újraindítani, installálni etc.. mert meghülyült volna, vagy valami egészen apró hibája lenne, vagy lett volna, de nincs és ennyi! Ha valamihez ért az apple, akkor az a stabilitás, felhasználóbarát kezelés, gyorsaság és a minőség, frankó frissítésekkel.. Bár a 2 éves garancia lejárta előtt úgyis lecserélem...
MACBOOK 15 RETINA i7 2.8GHZ 16GB PRO|
-
WestBam
senior tag
válasz
dokee78 #44276 üzenetére
Szia!
Teljesen jól működik, én nem láttam még semmi extrább hátrányát a fentiekhez képest, bár hozzá tartozik, hogy ilyen piokat meg egyebeket nem szoktam keresni, azt sem tudom van-e benne. Ellenben ha beírom a címet akkor kiadja, rányomok és odanavigál. Én csak a 2d nézetet használom mert azt szeretem, ilyen nézetben semmi hátrányt nem szenved. Ugyan úgy sebességfüggő a zoom, ilyesmi, bár mintha sávokat nem jelölné de ez nekem annyira nem fontos. Jelentős hátránya szerintem nincs, apróbb dolgok csak amik inkább felhasználófüggők, hogy használod vagy nem.
-
Mr. Double B
tag
válasz
dokee78 #10466 üzenetére
Szerintem annak is nézz utána, hogy mi az amire egyáltalán szükség van WP alatt...
Én amikor váltottam 1 éve, leizzadtam, hogy nem találok task managert amivel kinyírhatnám az appokat, hogy ne lassítsák be a telefont. Aztán rájöttem azért nem volt, mert itt erre nincs szükség, nem lassítja be semmi, mert szépen hibernálódik az app...
FB, messenger (skype), sms integralva 1 beszélgetésbe a kapcsolatoknál ill az üzenetek alatt - nekem külön kliens nincs is fent; képküldés FB-ra, skydrivrea, stb szintén nativ integráció a fényképeknél.
Én pl a Nokia alkalmazásain kívül kb 30 appot raktam fel, de igazán csak a Nokiásakat használom, a többit csak néha néha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest