- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bajtokarpi
őstag
-
C0ny71
csendes tag
Na ezért lehet kapni mindenféle telefont, különböző vas-sal. Mindenki szépen eldönti, neki mi a fontos a egy ilyen készülék esetében, és megveszi azt, amelyik a legmegfelelőbb neki. Természetesen ez minden esetben kompromisszumokkal jár.
Számomra a mobiltelefon kapcsolattartásra való, nálam az a legfontosabb szempont, hogy ezt stabilan ergonomikusan biztosítsa.
-
-
Burt1793
veterán
Ha jól emlékszem, a 900as egy felfújt 800 volt, ugyanaz a soc, meg minden. De mindegy. Én ezt csak megemlíteni akartam, nem kell ezen a 10 ezer forinton ennyit lovagolni, aki megvette újonnan 130 ezerért, az biztos számított erre. Inkább az a durva, hogy az i4s alsó hangon 40k-ért megy most a Hardveraprón.
(#60182) no1r: Azért hozzá kell tenni, hogy rendben volt a teló, minden tartozékkal, autós tartóval, dokkolóval és 2012 év végi gyári 2000 mah-s aksival kapta meg. Sztem megérte. Ez alatt nem adtam volna el, mert most is jó még az a telefon. Csak nem nekem. A felbontás és a lassúság már szemet szúrt.
-
Burt1793
veterán
Jó, de a L800 csúcskészülék volt, az s2 is. Az s2 fél évvel idősebb ráadásul...
És 1 gb ramos, 2 magos. Az i4s meg 40k körüli áron van, az egy idős a L800-zal.
(#60182) no1r: Bocs, de ez nem érdekel, amint felraktam a hirdetést, óránként 2-3 érdeklődő volt, könnyű volt eladni. A L800-ért meg jó esetben 15 ezret kap az, aki 2011 végén megvette ugyanannyiért, mint az s2-t. Jó persze nem számít ez a 15 ezer forint, csak azért ezt is érdemes megjegyezni. Ez volt az első, amit észrevettem, mielőtt a 930-at megvettem, úgy készülök ezzel, hogy nem fogom eladni.
-
-
"Egyébként e tekintetben a WP kb. olyan, mint a desktop Linux."
Vicces, mert pont le akartam ugyanígy írni, hogy sok mindenben ugyanolyan, de aztán nem akartam összekeverni a dolgokat, de jó, hogy ezt pont úgy látjuk, pont ez jutott az eszébe mind a kettőnknek.
Még csak billentyűzetre visszatérve, szerintem a wp-é nem a legrosszabb (a valaha volt legrosszabb szoftveres billentyűzet manapság nálam a samsung androidos telóké), de sok mindent lehetne rajta fejleszteni. A példád régen nem tudom, hogy mennyire volt igaz, de konkrétan most pl a Sony-é az egyik legjobb gyári. Annyira jó, hogy a Z3-on nem is cseréltem le a swiftkey-re.
Ha már itt tartunk, akkor az általam eddig próbált legjobb szoftveres billentyűzet gondolkodás nélkül a Blackberry-é (én Z10-en használtam, de feltételezem a Z30-on is van olyan jó, ha nem jobb, a nagyobb képernyő miatt). Minden tekintetben csúcs. Kár, hogy a platform több más megoldása méltatlan hozzá, mint ahogy a hub-hoz és más egyebekhez is. Ha a platform minden része olyan lenne, mint ezek, akkor most azon vitatkoznánk, hogy miért megkerülhetetlen a BB.
"Az, hogy a Google szarik a WP, az nem a WP hibája..."
A piacon szerintem arra sz.nak, amire lehet. Az ios-re nem lehet. Nem hiszem, hogy a google örömében döntött úgy, hogy támogatnia kell a konkurens platformot. A wp nincs azon a szinten, hogy hasonlóan tényező legyen, de erről nem a google tehet.
-
FіkuszKukіsz
őstag
Bocs de céges doksit, főleg ha érzékeny adatot is tartalmaz, a privát felhőbe feltölteni? Majd onnan megosztani?
Ez az email csatolmány nálam is keverte a biztosítékot. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy egy olyan szoftver óriás aki a nagyvállalati informatikában az élen jár ilyen amatőr megoldásokat alkalmazzon egy levelező kliensben.
-
-
törölt tag
Azok a gyártók nem fognak beszállni, főleg most nem, hogy a MS magának tud hardvert is gyártani. Mert ugye a rendszerben igazából nincs semmi, amivel egyedivé tehetnék, nekik pedig az számít, hogy egy LG telefont elsőre meg tudjál különböztetni a konkurenciától, mind szoftveresen, mind hardveresen. Ott a Huawei is, először beszálltak nagy mellénnyel, hogy majd ők jönnek, aztán rájöttek, hogy ja, csak WP-re ugye nem lehet ráhúzni a saját EMUI szoftverüket, amire olyan hihetetlen büszkék, és egyből le is lett állítva az a vonal, meg aztán jött az a kicsit szókimondó nyilatkozat valamelyik fejestől, hogy a WP-vel egyik gyártó sem keres semmit.
Ez szerintem nem is nagyon fog változni a közeljövőben. Ez más piac, mint a PC-k, ahol a MS lényegében olyan helyzetben van a piacon, mitn telefononál a Google.Amúgy meg kijelzőmemória monnyole!
Legalább a Win gombot villogtatnál, vagy akármi.
Burt1793: Igazából egy nagyon jó készülék a 930. Nekem nem áll sehova a kijelző, rendesen illeszkedik, illetve a lilulást is csak akkor veszem észre, amikor az automatika visszaveszi a fényerőt a kikapcsolás előtt, de ez izgat a legkevésbé. Ilyet a Moto X is csinál, olyankor minden átment lilába
Az S5-höz meg felesleges hasonlítani szerintem. Bottal nem piszkálnám meg azt a szartVolt nálunk tesztelésre, UI összehasonlító teszten (szifon5, S5, stb), és olyan csillámpóni szar felületet még nem láttam. Már a volt barátnőm Note2-jén sem tetszett a touchwiz, de ezen még undorítóbb lett. Meg a fogása, a ragtapasz hátlap... Elképesztő, hogy azért elkérnek annyi pénzt.
Azt mondjuk el tudtam volna viselni, ha mondjuk a fél éve bemutatott telefonokban legalább valami sd801 vagy 805 jön, illetve a középkategóriában 410-es. Ha a 735 az sd410 lenne, akkor szerintem lehet hogy azt vettem volna a 930 helyett, mert nekem bőven elég volna. -
Burt1793
veterán
Nem azt mondom, nyugodtan játssz mobilon, csak erre alkalmasabbak a droidos gépek. Én 930on minion rush-t játszom, ami nagyon melegíti szegényt és óránként 30-40%-ot biztos levesz az aksiból, így keveset játszom, de mivel aranyos játék és csak kicsit laggol néha, szeretem. Illetve a zombie tsunami a másik kedvenc, s2-n szerettem. Néha nyomok vele egy kört. Pár kötelező játék van még fent, de nem nyitom meg őket. A zombie tsunamit jól bírja, elég nagy fényerőn, óránként kb 15-20%-ot meríti és egyáltalán nem melegszik. A két játék kb ugyanazt tudja, szóval az optimalizáció lesz a ludas...
-
Dave™
nagyúr
Ha csak emiatt mondjuk 20-30%-kal drágább lenne, akkor nyilván az lenne, igen. Nem ők a fillérbaszók, hanem a vásárlók. Felőlük lehetne platinából is zafírüveggel 2 millióért ha vennék mint a cukrot, de hát ugye nem ez a helyzet. A kijelzőt pedig a Samsung gyártja, innentől beláthatod mekkora érdeke van értelmes áron adni a prémium kijelzőt a konkurenciának.
-
-
-
-
ha a külseje a lényeg, akkor keress egy kínai másolatot, annak az ára is csak a tizede
fejhallgatónál miért jó az NFC? egyszer összepárosítod - NFCvel - aztán legközelebb bekapcsolod és magától csatlakozik
(#16808): az eredetinek se lesz olyan hangminősége, mint az ára indokolná
-
mbale
tag
"Szerk.: Illetve ha be van kapcsolva az adatforgalom, akkor bekapcsolt wifivel automatikusan wifit használ, kikapcsolttal meg mobilnetet?"
Igen. Wifi>mobilnet, kivéve ha wifin keresztül nem megy, ilyenkor átvált mobilnetre.@btudos: az én 8x-em valahogy nem ugyanabból a családból származik, mint a tied.
bárcsak
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest