- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Mobil flották
- DIGI Mobil
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz sz.balazs.95 #60680 üzenetére
Köszi
-
félisten
válasz sz.balazs.95 #60678 üzenetére
Akkor mi értelme az egésznek. Mert a név váltáson kívül nem történik majd semmi.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
confuser
senior tag
válasz sz.balazs.95 #60675 üzenetére
Félreérted. Az RT-t is váltja a Win10, és a mobilos verzió fug futni egy az egyben tableteken is.
-
confuser
senior tag
válasz sz.balazs.95 #60670 üzenetére
Nem fog szerepelni a nevében, hogy Phones, mert nem csak telefonokon fog futni. Vagy sima Win10 lesz ez is, vagy valami Mobile szerű, ami magában foglalja pl. a tableteket is.
-
bajtokarpi
őstag
válasz sz.balazs.95 #60611 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a válaszodat! Alapvetően 2-3 évre szoktunk telefont venni (nem vagyunk az a cserélgetős fajta, de ha veszünk, akkor viszont jót szeretnénk), éppen ezért a mostani is felső kategóriás volt anno, de most már érzem, hogy nem mai gyerek.
Köszi
battletag: bossi#2666
-
confuser
senior tag
válasz sz.balazs.95 #60540 üzenetére
Csak a 735. Ez, illetve az LTE az, ami ezt a két készüléket megkülönbözteti egymástól.
Szerk. így van. 730-nál csatlakozók sincsenek.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz sz.balazs.95 #60540 üzenetére
Nem. Egyébként asszem, a szükséges csatlakozók sincsenek kiépítve. A 735-nél persze igen.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
C0ny71
csendes tag
válasz sz.balazs.95 #60493 üzenetére
Értem.
-
C0ny71
csendes tag
válasz sz.balazs.95 #60488 üzenetére
Elfogadom a szempontjaidat. De akkor miért nem olyan készüléket választottál, ami rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal. Vagy lehet, hogy akkor más esetekben kell engedményeket tegyél?
-
C0ny71
csendes tag
válasz sz.balazs.95 #60488 üzenetére
Na ezért lehet kapni mindenféle telefont, különböző vas-sal. Mindenki szépen eldönti, neki mi a fontos a egy ilyen készülék esetében, és megveszi azt, amelyik a legmegfelelőbb neki. Természetesen ez minden esetben kompromisszumokkal jár. Számomra a mobiltelefon kapcsolattartásra való, nálam az a legfontosabb szempont, hogy ezt stabilan ergonomikusan biztosítsa.
[ Szerkesztve ]
-
C0ny71
csendes tag
válasz sz.balazs.95 #60480 üzenetére
Én PC-n játszom. Szerintem a mobil mint platform alkalmatlan a játékra.
-
Blyan
félisten
Hát igen, az fontos szempont...
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
gyurkikrisz
őstag
35 ezres cuccon játszani akarsz? El vagy tájolódva...
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
csabi10
senior tag
válasz sz.balazs.95 #60399 üzenetére
Nekem azt írja az áruház hogy nincs jogom a telepítéshez. Miért?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz sz.balazs.95 #60402 üzenetére
S nincs más mód ftp szerverhez való kapcsolódáshoz?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz sz.balazs.95 #60402 üzenetére
Igen,ez lehet. Arra nincs még mód regisztrálni?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz sz.balazs.95 #60399 üzenetére
Köszi, kereséssel nem adta ki, így igen, de azt írja, hogy nincs engedélyem letölteni
-
junior11
veterán
válasz sz.balazs.95 #60207 üzenetére
A x30-as szériából csak a 830-as rendelkezik glance screennel.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
félisten
válasz sz.balazs.95 #60204 üzenetére
Lehet 530-on nem fogja bekapcsolni
-
Burt1793
veterán
válasz sz.balazs.95 #60184 üzenetére
Ha jól emlékszem, a 900as egy felfújt 800 volt, ugyanaz a soc, meg minden. De mindegy. Én ezt csak megemlíteni akartam, nem kell ezen a 10 ezer forinton ennyit lovagolni, aki megvette újonnan 130 ezerért, az biztos számított erre. Inkább az a durva, hogy az i4s alsó hangon 40k-ért megy most a Hardveraprón.
(#60182) no1r: Azért hozzá kell tenni, hogy rendben volt a teló, minden tartozékkal, autós tartóval, dokkolóval és 2012 év végi gyári 2000 mah-s aksival kapta meg. Sztem megérte. Ez alatt nem adtam volna el, mert most is jó még az a telefon. Csak nem nekem. A felbontás és a lassúság már szemet szúrt.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz sz.balazs.95 #60180 üzenetére
Jó, de a L800 csúcskészülék volt, az s2 is. Az s2 fél évvel idősebb ráadásul... És 1 gb ramos, 2 magos. Az i4s meg 40k körüli áron van, az egy idős a L800-zal.
(#60182) no1r: Bocs, de ez nem érdekel, amint felraktam a hirdetést, óránként 2-3 érdeklődő volt, könnyű volt eladni. A L800-ért meg jó esetben 15 ezret kap az, aki 2011 végén megvette ugyanannyiért, mint az s2-t. Jó persze nem számít ez a 15 ezer forint, csak azért ezt is érdemes megjegyezni. Ez volt az első, amit észrevettem, mielőtt a 930-at megvettem, úgy készülök ezzel, hogy nem fogom eladni.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz sz.balazs.95 #60180 üzenetére
Mennyi is egy 1520? Az tartja az árát.
-
karldergroße
senior tag
válasz sz.balazs.95 #60139 üzenetére
A HTC - billentyűzet elsőrangú. A Samsung viszont egy csőd.
-
MODERÁTOR
"Egyébként e tekintetben a WP kb. olyan, mint a desktop Linux."
Vicces, mert pont le akartam ugyanígy írni, hogy sok mindenben ugyanolyan, de aztán nem akartam összekeverni a dolgokat, de jó, hogy ezt pont úgy látjuk, pont ez jutott az eszébe mind a kettőnknek.
Még csak billentyűzetre visszatérve, szerintem a wp-é nem a legrosszabb (a valaha volt legrosszabb szoftveres billentyűzet manapság nálam a samsung androidos telóké), de sok mindent lehetne rajta fejleszteni. A példád régen nem tudom, hogy mennyire volt igaz, de konkrétan most pl a Sony-é az egyik legjobb gyári. Annyira jó, hogy a Z3-on nem is cseréltem le a swiftkey-re.
Ha már itt tartunk, akkor az általam eddig próbált legjobb szoftveres billentyűzet gondolkodás nélkül a Blackberry-é (én Z10-en használtam, de feltételezem a Z30-on is van olyan jó, ha nem jobb, a nagyobb képernyő miatt). Minden tekintetben csúcs. Kár, hogy a platform több más megoldása méltatlan hozzá, mint ahogy a hub-hoz és más egyebekhez is. Ha a platform minden része olyan lenne, mint ezek, akkor most azon vitatkoznánk, hogy miért megkerülhetetlen a BB.
"Az, hogy a Google szarik a WP, az nem a WP hibája..."
A piacon szerintem arra sz.nak, amire lehet. Az ios-re nem lehet. Nem hiszem, hogy a google örömében döntött úgy, hogy támogatnia kell a konkurens platformot. A wp nincs azon a szinten, hogy hasonlóan tényező legyen, de erről nem a google tehet.
[ Szerkesztve ]
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz sz.balazs.95 #60144 üzenetére
Mire? Hogy Exchangen keresztül küldjek levelet? A Lync egyébként is külön fizetős termék, ahol van Exchange nem biztos, hogy van Lync.
Romanes eunt domus
-
FіkuszKukіsz
őstag
Bocs de céges doksit, főleg ha érzékeny adatot is tartalmaz, a privát felhőbe feltölteni? Majd onnan megosztani?
Ez az email csatolmány nálam is keverte a biztosítékot. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy egy olyan szoftver óriás aki a nagyvállalati informatikában az élen jár ilyen amatőr megoldásokat alkalmazzon egy levelező kliensben.
Romanes eunt domus
-
MODERÁTOR
válasz sz.balazs.95 #60079 üzenetére
Kb mindenben. Ez az én véleményem úgy hogy párhuzamosan használom a két rendszert.
-
Lall
veterán
válasz sz.balazs.95 #60082 üzenetére
Szerintem nem erre gondolt, hanem pl. hogy nem tudsz több doksit csatolni emailben (amit lugosi is írt). De még lehetne ilyeneket sorolni. Nyilván az hogy ezer féle launcher van nem érv, sőt... de el kell fogadni, hogy van ami az.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
félisten
válasz sz.balazs.95 #60079 üzenetére
Akkor vegyél egy normális androidos telefont Pl amit alantad írnak azok a dolgok droidon ezer éve megoldottak.
-
törölt tag
válasz sz.balazs.95 #60006 üzenetére
Azok a gyártók nem fognak beszállni, főleg most nem, hogy a MS magának tud hardvert is gyártani. Mert ugye a rendszerben igazából nincs semmi, amivel egyedivé tehetnék, nekik pedig az számít, hogy egy LG telefont elsőre meg tudjál különböztetni a konkurenciától, mind szoftveresen, mind hardveresen. Ott a Huawei is, először beszálltak nagy mellénnyel, hogy majd ők jönnek, aztán rájöttek, hogy ja, csak WP-re ugye nem lehet ráhúzni a saját EMUI szoftverüket, amire olyan hihetetlen büszkék, és egyből le is lett állítva az a vonal, meg aztán jött az a kicsit szókimondó nyilatkozat valamelyik fejestől, hogy a WP-vel egyik gyártó sem keres semmit.
Ez szerintem nem is nagyon fog változni a közeljövőben. Ez más piac, mint a PC-k, ahol a MS lényegében olyan helyzetben van a piacon, mitn telefononál a Google.Amúgy meg kijelzőmemória monnyole! Legalább a Win gombot villogtatnál, vagy akármi.
Burt1793: Igazából egy nagyon jó készülék a 930. Nekem nem áll sehova a kijelző, rendesen illeszkedik, illetve a lilulást is csak akkor veszem észre, amikor az automatika visszaveszi a fényerőt a kikapcsolás előtt, de ez izgat a legkevésbé. Ilyet a Moto X is csinál, olyankor minden átment lilába
Az S5-höz meg felesleges hasonlítani szerintem. Bottal nem piszkálnám meg azt a szart Volt nálunk tesztelésre, UI összehasonlító teszten (szifon5, S5, stb), és olyan csillámpóni szar felületet még nem láttam. Már a volt barátnőm Note2-jén sem tetszett a touchwiz, de ezen még undorítóbb lett. Meg a fogása, a ragtapasz hátlap... Elképesztő, hogy azért elkérnek annyi pénzt.
Azt mondjuk el tudtam volna viselni, ha mondjuk a fél éve bemutatott telefonokban legalább valami sd801 vagy 805 jön, illetve a középkategóriában 410-es. Ha a 735 az sd410 lenne, akkor szerintem lehet hogy azt vettem volna a 930 helyett, mert nekem bőven elég volna. -
Burt1793
veterán
válasz sz.balazs.95 #60010 üzenetére
Nem azt mondom, nyugodtan játssz mobilon, csak erre alkalmasabbak a droidos gépek. Én 930on minion rush-t játszom, ami nagyon melegíti szegényt és óránként 30-40%-ot biztos levesz az aksiból, így keveset játszom, de mivel aranyos játék és csak kicsit laggol néha, szeretem. Illetve a zombie tsunami a másik kedvenc, s2-n szerettem. Néha nyomok vele egy kört. Pár kötelező játék van még fent, de nem nyitom meg őket. A zombie tsunamit jól bírja, elég nagy fényerőn, óránként kb 15-20%-ot meríti és egyáltalán nem melegszik. A két játék kb ugyanazt tudja, szóval az optimalizáció lesz a ludas...
-
Integrale
veterán
válasz sz.balazs.95 #60006 üzenetére
Ha a GTA egy szempont nálad, akkor szerintem veheted az S400-zal szerelt telefonok egyikét, nem fog jobban futni mint egy 930-on vagy 1520-on, mert mint írtam, 930-on is szar.
"Bad reklám is reklám too"
-
Dave™
nagyúr
válasz sz.balazs.95 #59997 üzenetére
Ha csak emiatt mondjuk 20-30%-kal drágább lenne, akkor nyilván az lenne, igen. Nem ők a fillérbaszók, hanem a vásárlók. Felőlük lehetne platinából is zafírüveggel 2 millióért ha vennék mint a cukrot, de hát ugye nem ez a helyzet. A kijelzőt pedig a Samsung gyártja, innentől beláthatod mekkora érdeke van értelmes áron adni a prémium kijelzőt a konkurenciának.
-
félisten
válasz sz.balazs.95 #59997 üzenetére
Látod hogy milyen fillérbaszók...
-
Integrale
veterán
válasz sz.balazs.95 #59943 üzenetére
Amivel már nem játszol az miért nem törlöd? Megvettem a GTA-t, játszottam vele párszor, aztán ráuntam és kuka. El sem tudnám képzelni, hogy ennyi felesleges dolog legyen a telefonomon.
-
Integrale
veterán
válasz sz.balazs.95 #59941 üzenetére
Annyi app nincs WP-re ami megtölt 32 GB-ot
-
Integrale
veterán
válasz sz.balazs.95 #59937 üzenetére
Miért akarsz az SD-re telepíteni? 8/16/32 GB-on nem férnek el az appok? SD-re meg mehetnek a képek, zenék, videók.
-
this is life
Ármester
válasz sz.balazs.95 #59937 üzenetére
Android 5.x-tol felfele mar nem gond az sd-re valo telepites, mar ha a gyarto maskent nem gondolja. A droid 5.xx mar tudja az app to sd-t.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Integrale
veterán
válasz sz.balazs.95 #59935 üzenetére
Nézz szét itt az aprón, még találsz olyat is amire nem gsm boltos garancia van.
Egyébként a San Andreas 800-on is szarul megy, pocsék az optimalizáció, közepes grafikán is darál kicsit ha több az autó. LG G2-őn pl tökéletesen fut, de egy i5S-en is.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz sz.balazs.95 #28576 üzenetére
meg nem csak a netet, de az akkut is szlopálja..
-
nbukta77
addikt
válasz sz.balazs.95 #28541 üzenetére
En ma megyek a 920- ert. Asszony meg orokli az 1 honapos 820- am.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
WestBam
senior tag
válasz sz.balazs.95 #28515 üzenetére
@ zenwalk:
Ezt csak megerősíteni tudom, kollégám 820-át nyomkodtam elég sokat, illetve mm-ban a 625-öt is, azért a 820 komolyabb sokkal (és nem csak a proci és a ram miatt, érzésre is) bár nekem mégis a 920 lett a befutó⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz sz.balazs.95 #28485 üzenetére
Tentacles Mai napig várom hogy újra legyen. Azt hittem csak wp8-ra nem elérhető.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz sz.balazs.95 #28483 üzenetére
Az az "other" mappád ahova szemetel az oprendszer és nem üríti ki maga után. Csak Factory resettel törölhető.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
kolosanyi
veterán
válasz sz.balazs.95 #28483 üzenetére
Other mappa, HR-t neki!
-
Alexios
veterán
válasz sz.balazs.95 #21547 üzenetére
én azon se lepődnék meg ha egyik sem, nemrég egy titan-on volt a wp8-as viber rá ps-elve a viber oldalán szóval..
-
kolosanyi
veterán
válasz sz.balazs.95 #16795 üzenetére
-
Lall
veterán
válasz sz.balazs.95 #16801 üzenetére
Telenornal van mindenfele L920 kiegeszito az altalad linkeltek is. Ott meg lehet nezni, probalni. Legalabbis nalunk itt falun (Debrecen).
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
savoo
addikt
válasz sz.balazs.95 #16811 üzenetére
Nem, én nem vagyok híve a vezeték nélküli zenehallgatásnak.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz sz.balazs.95 #16805 üzenetére
ha a külseje a lényeg, akkor keress egy kínai másolatot, annak az ára is csak a tizede
fejhallgatónál miért jó az NFC? egyszer összepárosítod - NFCvel - aztán legközelebb bekapcsolod és magától csatlakozik
(#16808): az eredetinek se lesz olyan hangminősége, mint az ára indokolná
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
savoo
addikt
válasz sz.balazs.95 #16805 üzenetére
Én a külsejére (is) mondtam. Amúgy ennek az árából már akkor inkább vegyél egy Shure SE215-öt, ami praktikusabb is, meg úgy szól ahogy kell.
-
btudos
nagyúr
válasz sz.balazs.95 #16801 üzenetére
Ahogy írtam korábban, a legnagyobb gond a hangzása az árához képest.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Psychonaut
veterán
válasz sz.balazs.95 #16798 üzenetére
Katt, itt van egy telefonszám is, hátha tudnak segíteni.
-
daniel909
addikt
a töltő 20K Allee-ban láttam tmobil üzletben.
(#16804) btudos: de menő, és ezzel semmi nem versenyezhet...
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
savoo
addikt
Utcára akarod ezt a borzadályt?
-
Psychonaut
veterán
Nokia márkaboltokban lenne érdemes megkérdezni.
-
legiaap
félisten
-
mbale
tag
válasz sz.balazs.95 #14038 üzenetére
"Szerk.: Illetve ha be van kapcsolva az adatforgalom, akkor bekapcsolt wifivel automatikusan wifit használ, kikapcsolttal meg mobilnetet?"
Igen. Wifi>mobilnet, kivéve ha wifin keresztül nem megy, ilyenkor átvált mobilnetre.@btudos: az én 8x-em valahogy nem ugyanabból a családból származik, mint a tied. bárcsak
[ Szerkesztve ]
Zag Zag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest