- Apple Watch
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
Add oda asszonynak a 920-at, és akkor futhatsz a 625-tel, könnyebb mint a 920, és kisebb mint a 1520, tökéletes megoldás.
Mennyivel egyszerűbb bringán, a hátsó zsebben elfér simán egy 1520 is.
Dave™: 1520v csak híresztelésekben létezett, a kijelzőt leszámítva a 930 hardveresen egyezik a 1520-szal, szóval ha valami akkor az Icon/930 páros a 1520 "mini". Egyébként a 930 nekem se kéne az AMOLED miatt.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
viewdetails
addikt
"egy újabb vagy a végleges firmware frissítéssel" Nem volt elég mára az Insider? Eztkellcsinálnie? Itt már minden végleges!
HR-t megfontolnám, 8.1-re lépés után pár napig halogattam, aztán megtettem, azóta 8.0 üzemidő.[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
viewdetails
addikt
-
Blyan
félisten
Zsír!
Most már napi jelleggel előfordul, hogy tök fekete képernyő fogad és se kép se hang, de nincs lemerülve, vagy kikapcsolódva.
Soft Reset segít, de mostanában már abból is kettő kell egymás után, hogy elinduljon.
Szóval annyira nem sima a dolog.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Воланд
titán
"De. Viszont ha valami elcsesződik így egyszerűbb meggyógyítani (gondolom)."
a ket alkalmazas egymasba legyen integralva, ne a rendszerbe es akkor semmi gond nincs a frissithetoseggel.
"Tavaly nyáron az integrált, buta és ebből adódóan nehezen fejleszthető és javítható fb chat csak 2 hónapig volt le halva."
jah. aztan erdekes modon az is jo lett, anelkul, hogy a rendszerhez erkezett volna frissites...
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
NGA
addikt
Az adatátvitelt kapcsolja le. Azaz ha nincs adatátvitel, akkor nem merül tőle jobban a telefon.
Például:
Lent vagyok a gyermekkel a játszótéren. A saját wifim még látszik, de kb 1 méterrel arrébb már nagyon gyenge. Ennek ellenére, míg meg nem szakad a wifi kapcsolat, nem használja a mobil átvitelt, ezért van olyan, mikor ki kell kapcsolnom a wifi-t azért, hogy menjen a mobilnet. Ha nem kapcsolná le az adatátvitelt a mobilnetn, akkor ilyenkor már azon menne. De míg rácsatlakozik wifin a routeremre, addig csak wifi-n mennek az adatok.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
-
WestBam
senior tag
Engem mostanság kétszer is hagyott pihenni pedig fel volt töltődve. Néha ad egy kis sziesztát, ez feature
Levwi920 sokkal nagyobb kézbefogva, ha pici a kezed nem fogod tudni egy kézzel használni. De ettől függetlenül 920-at vegyél, sokkal szebb a kijelzője a 820-hoz képest.
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
btudos
nagyúr
Az önmagában nem jelent semmit, engem 100 %-on is elfelejtett már ébreszteni a 8X, igaz, csak egyszer játszotta el, azóta rendben van.
Vadászmenyét: Vegyél HTC-t, azok rezegnek csengés közben is. Illetve ha rövid csengőhangot választasz, akkor két csengés között is rezeg minden WP-s telefon.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
hülyegyerek
addikt
Baromi jó
1520-at is használtam egy hétig, de nem vettem észre számottevő különbséget a két kijelző között (sose voltam pixelhuszár). A fekete elég mély (sokkal jobb, mint az 520, meg a 625 kijelzője) ips-hez képest, a fényerő ok, a színek meg szebbek, mint a 820 amoledjénél. Ennél nincs meg az a "kibassza a szememet sötétben" érzés, mint a 820-nál.
Az üzemidőre annyit írok, hogy 4 óra folyamatos asphalt 8 után maradt még 20 % az akksiban úgy, hogy a wifi és a mobilnet be volt kapcsolva
A mai nap játszottam fél órát, mobilneteztem egy órát, meg telefonáltam kb. szintén fél órát, és most 70% van még az akksiban. Zseniális.
A kamerája mondjuk elég szar képeket tud produkálni, de még belefér az ingerküszöbömbe. Kb. olyan képeket csinál, mint anno az n96-osom. Videót még nem csináltam, de ha az eddigi videós-karrieremet veszem alapul, akkor valószínűleg nem is fogok.
Szóval szerintem a kamerán kívül nagyon jól összerakott kis telefon, bőven megérte az árát. Teljesen más rajta netezni, játszani, mint egy normál méretű telefonon.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Clemi
veterán
Eddig nem volt gondom a hirtelen merülésekkel. 8.0 alatt 1,3-1,5 között mozgott az éjszakai nyugalmi merülésem, ha jól emlékszem.
Reggelig még mindenképp várok, mert valami bűnöst kikukázhattam, mert már most látszik a diagramon, hogy laposabb. Valamelyik kis genya program összeakadhatott valamivel. (Erősen a BKV menetrendre gyanakszom)[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
Aztán ha nincs akku figyelő app, akkor honnan tudom meg, hogy milyen ütemben merül? Egyébként meg mióta megvan a telefon, azóta használom az Insidert egyrészt mert hatékonyan riaszt, ha túl gyorsan merül (nem ér meglepetés) másrészt egy van benne pár csemére kitehető cucc, ami miatt mások külön appokat tesznek fel. (Stopper, Lámpa, Zene kilövés, Adatátvitel kapcsoló).
Kikukáztam egy csomó programot, és reggelre meglátom változik-e valami. Ha nem, akkor jön egy HR.
Ettől függetlenül értetlenül állok a dolog előtt.Még egy dologra gyanakszom, az pedig a Spotify. A "Takarékos üzemmód" szerint az van az élen, bár az is igaz, hogy tegnap használtam vagy 1 órát legalább.
-
Partyface007
őstag
nekem még az update elötti 8.1-el volt egy nap mikor extrán merült a 8x mindenféle különös használat nélkül (ma kb ugyanannyit beszéltem mint akkor 2 órát kb és sokkal jobban bírja az akksi)
de a lényeg a lényeg hogy utána kikapcsolt OS-el töltödött egy éjszakát jó 10-12 órát és utána nem volt ilyen gondom hogy extrán merült volna....
[ Szerkesztve ]
-
azigazimoris
aktív tag
Nekem update után 21%-ot írt ki az előtte 100%-os telefon.
Újraindítottam és lőn 94...
A többi meg majd kiderül[ Szerkesztve ]
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
veterán
-
legiaap
félisten
Viszon van egy nagy előnye, nem Nokia, így ha beledugod a telefonba nem robban fel, elpusztítva ezzel az emberiséget.
Pontosan ezt akartam írni.
Amúgy meg egy alternatíva lett volna.
Otthon nem kapható, ezért írtam ebay-t vagy magától a gyártótól való rendelést.
Olvasod is amit írok?
Zsebben egy ilyet kényelmesebb hordani, nem lóg semmi kábel csak rádugja az ember és kész. Telefonozni is simán lehet töltés közben és nem lifeg, csüng mint a másik. Ennyi előnye van. Leírtam hátha szempont lehet.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Dale
aktív tag
Úgy van beállítva, sosem használtam mást. Most megnéztem egy 8.0-ás keyboard tutorialt és abban még úgy megy hogy az ismeretlen szót kijelölöm, és ekkor felbukkan az opciós listában mint +újszó, amire bökve el lehet menteni. 8.1-en ez nem jön elő.
A billentyűzet eddig is megjegyzett gyakran használt szavakat, azt hiszem hogy mostanra simán csak kiszedték a manuális hozzáadást és javítottak az automatikus megjegyzésen. Lehet hogy nincs is gondom már ezzel, csak a megszokás vezérelt, most ránézve egy csomó magyar szó ott figyel az angol listámban.
https://enginedesigns.net
-
Boonen007
őstag
Ilyenem van. Erre gondolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!