Új hozzászólás Aktív témák

• hülyegyerek

addikt

válasz Lall #43287 üzenetére

Baromi jó :)
    1520-at is használtam egy hétig, de nem vettem észre számottevő különbséget a két kijelző között (sose voltam pixelhuszár). A fekete elég mély (sokkal jobb, mint az 520, meg a 625 kijelzője) ips-hez képest, a fényerő ok, a színek meg szebbek, mint a 820 amoledjénél. Ennél nincs meg az a "kibassza a szememet sötétben" érzés, mint a 820-nál.
    Az üzemidőre annyit írok, hogy 4 óra folyamatos asphalt 8 után maradt még 20 % az akksiban úgy, hogy a wifi és a mobilnet be volt kapcsolva :DD
    A mai nap játszottam fél órát, mobilneteztem egy órát, meg telefonáltam kb. szintén fél órát, és most 70% van még az akksiban. Zseniális.
    A kamerája mondjuk elég szar képeket tud produkálni, de még belefér az ingerküszöbömbe. Kb. olyan képeket csinál, mint anno az n96-osom. Videót még nem csináltam, de ha az eddigi videós-karrieremet veszem alapul, akkor valószínűleg nem is fogok.
    Szóval szerintem a kamerán kívül nagyon jól összerakott kis telefon, bőven megérte az árát. Teljesen más rajta netezni, játszani, mint egy normál méretű telefonon.

hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD

Új hozzászólás Aktív témák