- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morris
veterán
válasz Burt1793 #64545 üzenetére
Eddig csak és kizárólag AMOLED-es telóim voltak.
Na jó, volt egy félresikerült botlásom (sony xperia SP) - de ez több szempontból is csalódás volt
Én nagyon szeretem. Viszont amikor nézegettem a jelenlegi 925-öt, akkor a 920 IPS kijelzője valahogy jobban tetszett. Most is így jártam a 830-al a MM-ban. Tetszik, de nem tudom a hétköznapi használat közepette mennyire lenne elviselhető vagy nem elviselhető az CB IPS -
-
this is life
Ármester
válasz Burt1793 #64463 üzenetére
Tilemaker 8.1 a csempek attetszove tetelehez
Tubecast korrekt youtube kliens , streamelni is lehet vele.
Amazing wearher az idojarasnak.
Dropbox
Archiver a tomoritett allomanyok kibontasara.
Easy transfer wifis file kezelo pc es a telefon kozt.
Flaslight xt zseblampa
Proshot fenykepezo alkalmazas , tudja a timelapse,hdr funkciot, felbontas csokkentheto...
Stop music a zenelejatszo kilovesere.Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Zsoleszhun
addikt
válasz Burt1793 #64463 üzenetére
A teljesség igénye nélkül:
Dark Note - "skinelhető"jegyzettömb
Core Player - audió lejátszó
MoliPlayer Pro - video lejátszó
Mx Player - video lejátszó
Office Lens - lefényképezel egy doksit és .docx-et vagy .pdf-et csinál belőle
Okoslottó - a legjobb lottó app
Papyrus - kézírás + jegyzet
Radyo - online rádió
Tube Pro - video letöltő
Voice Translator - profi fordító
Zedge - háttérkép+csengőhang lrtöltő
Zsír - zsír[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
félisten
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Burt1793 #64382 üzenetére
akinek kell ""öntéshibás"" fémkeret. dizájnban, kamerában, fényképező + navi gombban, meg feltételezem minőség+összeszerelésben azért veri. (ja és még az van ráírva, hogy nokia. persze a MS már fel van azon is tüntetve)
ilyen áron nagyon komoly versenyző, amióta átvette az ms, azóta odateszik magukat nagyon. az 532 is egy kívánós darab, meg ez is, kellemes probléma lehet manapság alsó-középkategóriás lumiát vásárolni függetlenül.[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
hülyegyerek
addikt
válasz Burt1793 #64294 üzenetére
Én is úgy gondoltam, hogy glance helyett lenne értelme, mellette nem.
Valószínűleg az Icon piacra dobása előtt összekaptak valamelyik beszállítóval, ezért kellett aztán gyorsan találni egy akármilyen panelt. Ennek a levét isszák a 930 tulajok.
[ Szerkesztve ]
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Воланд
titán
válasz Burt1793 #64022 üzenetére
nezd, ez olyan, mintha a bongeszobe odairnak a vissza, meg elora gombok melle, hogy mi mit csinal. erdekes, ott a sok egybites megtanulta, akkor itt miert kell ilyen marhasagokat beletenni a rendszerbe, negy ev utan?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
ZavaBalazs
őstag
-
-
félisten
-
this is life
Ármester
válasz Burt1793 #62956 üzenetére
Amit irsz az keszulek fuggo is lehet , pl nalam a sg p5110 igen meg tud bolondulni 4.12 alatt ha sokaig nincs kikapcsolva, rokonoknak meg en flasheltem vissza az ace2, s advance-t 2.3x-re hogy megint hasznalhatoak legyenek. Tudom nem csucs keszulekek, de uj korukban ezeket sem gombokert osztogattak.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
válasz Burt1793 #62948 üzenetére
Hat nehez megitelni , van tabom , droid nem is gagyi de azert neha a falnak tudnek menni ... ha veletlwnul nem inditom ujra hetente , akkor szep sorban jonnek az uzenetek hogy xyz szolgaltatas leallt...belassul, darabossa valik a mukodese.
Hat azert a kozepkategoriaban se mindig stabil a gyartok muve...
Samsung ,Sony tud siralmasokat ott is kiadni. Teny egy nexus mas lap.
Engem 1 eve az ms megvett a csempeivel a telefonom stabilan mukodik (kop,kop) wp8 amber-el kezdtem , most 8.1-en kenyelmesen el vagyok. Remelem majd a vegleges w10 se ront a helyzeten.Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Воланд
titán
válasz Burt1793 #61985 üzenetére
amikor fixen ott van minden keszulek bal also sarkaban a vissza gomb, akkor minek van ott a bal felsoben is? phabletek eseteben pl baromi kenyelmes lehet. sot, alapvetoen 4" folott semmi ertelme nincs, ha egy alkalmazas tetejen vannak a vezerlogombok.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Clemi
veterán
válasz Burt1793 #61873 üzenetére
Ezt most ugye nem komolyan kérdezed? Csak tegyük fel, hogy gyártok egy mappát, abba belepakolom az épp aktuálisan kedvenc zenéimet, amiket innen-onnan szedegettem össze, vagy épp folyamatosan gyűjtögetem, de a francnak sincs kedve az ID3 tag mezőket töltögetni (nagyon sokszor nincsenek egyáltalán kitöltve) majd ezt a mappát szinkronban tartom a telefon music mappájában lévő másolat mappával. Elmélkedj el a téma fölött, hogy a gyári lejátszó mit is fog ezzel kezdeni, illetve egyáltalán hogyan fogja megjeleníteni a mappát és a tartalmát. Tudom, ez egy kőkörszaki dolog, sőt én egyáltalán nem töltök le manuálisan semmilyen zenét, mivel a Spotify-t használom és csak a telefonon lévő szinkronizált tartalmat cserélgetem, de a mappa szerinti lejátszásnak igenis van létjogosultsága és tudnia kellene egy rendszernek.
-
pilu85
őstag
válasz Burt1793 #61873 üzenetére
a gyári lejátszó semmit se csinált...mi értelme lenne egy mappa lejátszásának?? hát az a lényeg. miylen lenne már volna 10 előadótól zeném és összevissza keverné és játszaná le...
[ Szerkesztve ]
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
Partyface007
őstag
válasz Burt1793 #60450 üzenetére
a melyik a jobb nehéz kérdés
az tény hogyha az alap oprendszer működéséről beszélgetünk akkor bizony a snapdragon 800 2GB RAM Adreno 330 ellenére a 830 folyamatossabb, Z1 C-nél simán a beállításokban a görgetésnél is éreztem 1-1 pici röccenést ami egy ilyen hardware-nél 4.3-as kijelzőn nagyon gáz
a 830-as fizikai méretét még szoknom kell de böngészni e-mailt olvasni sokkal kényelmesebb a nagyobb kijelzőn
wp-nek nyilván van hova fejlődnie ha az androidhoz hasonlítjuk mert bizony van pár hiányzó és idegesítő tulajdonsága (nem mintha mondjuk az androidnak ne lenne :-) ) de egyrészt már volt wp-m másrészt tudtam mire számíthatok..
mindenesetre összességéban nem bántam meg a váltást úgy érzem
hozzáteszem ha az idióta HTC tett volna English US nyelvet a 8X-be (Cortana Quiet Hours funkció miatt) akkor valószínűleg meg se veszem a Z1 C-t...
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
-
félisten
-
Blyan
félisten
válasz Burt1793 #60453 üzenetére
Amúgy igen, ez igaz. De a 930 eredeti megjelenése az Icon, még akkor került piacra, amikor ezek még az abszolút csúcsnak számított, igaz ez kb a 1520 is. Így értettem.
Amúgy érdekességképen megnéztem a GSMArena phone finder segítségével, a 2 Gig RAM és min FHD felbontású telefonokat (igaz akkor itt még az SoC-t nem néztem), gyártónként minimum 6-8 modell található, amióta a WP8.x létezik. Ezen a platformon meg van az említett kettő és a HTC-től az európában még nem forgalmazott M8 for Windows. Ennyit a felső-kategóriás választékról. És ne mondja senki, hogy ezen a platformon senki nem akar csúcsmodell vásárolni. Legfeljebb nem tud.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
FishAir
senior tag
válasz Burt1793 #60217 üzenetére
T-9 prediktív keresésre gondol, mert valószínű a régi időkben nagyon megszokta. Ez arról szól(t), hogy a számokhoz rendelt betűket keresi a névben. Pl lenyomja, hogy 4, akkor keres ghi-t majd 2, akkor még keres hozzá abc-t és így pl már az összes Gábor feljön. De már felesleges, mert a névjegyekhez, ha bemegy az ember, a kis nagyítóval ugyanezt el lehet játszani csak qwertz billentyűzeten.
Mondjuk symbianon gyorsabb volt, hogy feloldottam, beütöttem, hogy 26, hívásgomb és már hívtam is Andris haveromat. Sőt ha már itt tartunk nyomva tartottam a 3-as gombot és már hívtam is a feleségem.
[ Szerkesztve ]
iDontcare
-
captainnemo
aktív tag
válasz Burt1793 #60217 üzenetére
Ok akkor megpróbálom érthetően. A microsoft alap tárcsázója nem ilyen, de a többi igen, mint pl. a rapdialer. Amikor elindul a képernyőn ott vannak a gombok, melyek ugye számok ill betűk. Tételezzük fel, hogy Tarkovács Adriennt akarom felhívni. Elkezdem gépelni az "adr" gombokat, akkor az "2/ABC", "3/EDF","7/PQRS" gombokat nyomtam le. Ennek hatására a kontaktok között minden kombinációt felhoz, mind a számokra, mind a betűkre. Ez bonyolultan hangzik de állati hatékonyan működik, nem véletlen minden normális tárcsázóban implementálják. Ez akkor is jó, ha csak arra emlékszem, hogy egy telefonszámban csak egy számsorozatrészre emlékszem, akkor is jól meg lehet találni. Nyilván lehet enélkül élni, de amikor tárcsázom, akkor annál kényelmesebb minél kevesebb érintésből tudok valakit felhívni.
-
captainnemo
aktív tag
válasz Burt1793 #60176 üzenetére
Én droidon soha nem így tárcsáztam, hanem mindig a számgombos tárcsázót használtam. Az úgy mőködik, hogy a beírt számokat és/vagy betűket egy egyre szűkülő listában mutatja, olyan módon hogy a bírt rész karaktersorozatot vagy rész számsorozatot keresi. Nagyon jó megoldás, az alternatív tárcsázók is így működnek és a droidon is bevett gyakorlat a tárcsázóknál.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Burt1793 #60185 üzenetére
Mondjuk az i4S induláskor sem volt annyi, mint a Lumia.
Értem én, amit mondasz, csak érdemes más megközelítésből is megnézni a dolgokat.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Burt1793 #60183 üzenetére
de az tökmindegy. hogyha nem kapja meg a 8.0-át.
Másrészt nem volt csúcskészülék.
A Lumia 900 volt a csúcskészülék,ez csak simán felső(bb) kategóriás volt.Amikor az elődmodell megjelent, az N9, na akkor az, megjelenéskor csúcskészüléknek számított, de kb. ugyanaz a hardver nem marad a végtelenségig csúcs; a Lumia 800 megjelenésére már nem számított annak.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Burt1793 #60179 üzenetére
Azért az android 2.3-as eszközök, amik nem frissíthetőek 4.0-ra, azok is hasonló módon leértékelődtek.
A WP 7-es telóknak csak azért ment le az értékük, mert nem frissíthetőek 8-ra...
Ebből még korai arra következtetni, hogy a WP-s telók gyorsan értéktelenednek...
[ Szerkesztve ]
-
szaki26a
aktív tag
válasz Burt1793 #60127 üzenetére
Hívás fogadás probléma nem normális. Vagy telefon vagy sim kártya biztosan rossz. HR esetleg segíthet, ha szoftver szállt el, de erre kicsi az esély.
Egyébként file küldés logikája más wpn. Szokni kell, de file kiválasztás telefonon vagy onedriveon és megosztás emailben. Működik, de egy file picker tényleg nem ártana. Bár alternatív levelezőben már láttam ilyet. Pl. Mail plus.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Burt1793 #60085 üzenetére
Akkor nem neztel korbe elegge. Egyik se stimmel.
(#60129) hülyegyerek
Wp-n nem kapsz ertesitest, csak siman visszadob a menube. Remek.(#60127) Burt1793
A te problemadra ez a megoldas, ha nem tetszik, akkor ne elj vele, a tobbieknek ez nem igazan fog problemat okozni. De ezek utan ne reklamalj, hogy miert nem javul meg.(#60133) Vegitaa
A denim egy fw verzio, a 8.1 pedig os.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Pearce
aktív tag
válasz Burt1793 #60103 üzenetére
És akkor most kit akarsz meggyőzni? Tudod, olyan az egész, hogy itt a wp-s szakmai topikban véded meg a doidot, hogy "hát így jó a droid" meg úgy jó meg nem is lassú meg a launcher is frankó meg a wp-nek baromi idegesítő hibái vannak. Akkor miért nem azt használod? Hisz akkor ott minden jobb ezek szerint. Úgy is van olyan telefonod.
Vagy akkora erőművel se olyan smooth a kukarobi?(#60115) Burt1793
"akkor majd örülni fogtok neki, ismerem ezt."
Miért, talán jövőbelátó vagy? Én pl. nem irányítanám a telefonommal a tv-t meg nem tecsőznék vele.
A kolléga meg igen. Ezeket hívják eltérő szokásoknak. -
félisten
-
Partyface007
őstag
válasz Burt1793 #60103 üzenetére
nem védem a wp-t csak tényeket közlök: androidon is el kell néha a reset szóval ez nem OS függő
sőt anno mikor megjelent a4.4 Nexus 4-en hiába nyomtam resetet (gyári android ugye) utána se működött a gyári alkalmazásban az Exchange fiókom... pedig reset után meg kellett volna javulnia
-
Lall
veterán
"ti meg szenvedtek a wp"
Ne beszélj már zőccségeket. Tudom mi a szenvedés. Végigpróbálgatni az 55 féle launchert, hogy neked melyik felel meg. Egy ilyen file picker max. kellemetlenség, amit kb. havonta 1x használsz telefonond de a buta gyári launcher egész nap nyomkorásznod kell.
Az S5 egy jó telefon, bár ha utánam hajítanák sem kéne, olyan oltári gagyi hatást kelt egy 930-hoz vagy egy Passport-hoz képest.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Воланд
titán
van egy hibad, megkerdezed, hogy mi lenne ra a megoldas, leirjak, hogy mi lenne, de azt nem csinalod meg, mert csak. grat.
-
Pearce
aktív tag
válasz Burt1793 #60074 üzenetére
"Mindegy, engem nem tudsz meggyőzni,"
LOL
Leírtad, hogy :"csak az, hogy szar az s5, mert nem tetszik az ui szar indok."
Majd ő leírta kifejtve, hogy mi a problémája /Knox, hátlap, szoftver, stb./ és erre te benyögöd, hogy nem tud meggyőzni?? Bazz, hol akart ő meggyőzni??
Mellesleg meg király, hogy vesz valaki egy alsó hangon 200 ropis telefont és az az egyik előnye, hogy van rá 55 launcher...egy 200 ropis telefonnal még mókoljak, persze...[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
Az, hogy mi mennyire használható, felhasználási szokás függvénye. Pl. nekem a wp ezerszer használhatóbb, mint akármelyik droid. A kulcskérdés itt az, hogy miért mennyit fizetsz.
Vettem egy 820-at 0 ft-ért a T-nél, és ezerszer stabilabb, megbízhatóbb a mai napig, mint az előtte lévő 130k-s droidos HTC-m volt. Aztán kaptam egy 930-at, de valahogy nem éreztem korrektnek a két telefon közötti 120k-s árkülönbözetet, mert a 930 az én felhasználási szokásaimmal nem nyújtott semmi pluszt a 0 ft-oshoz képest, ezért el is adtam. Most egy 1320-at használok, és a mai napig atomstabilan teszi a dolgát.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
félisten
Így van ahogy írod. Én is vettem megint Nokiát, mert szerintem a legjobb telefonokat gyártja, de emellett tisztában vagyok a rendszer dolgaival. Csak azért nem fogom ajnározni, mert sok pénzt fektettem bele, és nincs más választásom. Az a baj, hogy akinek droidja van, alapból leszólja a WP-t, akinek m eg WP-je, az megpróbálja menteni minden téren. Általában egyik sem ismeri igazán a másik rendszert... Vagy flagshipeket hasonlítgatnak 20e forintos telefonokhoz... Csak egy kis értelem kell és már belátja az ember, hogy nem véletlen van az egyik rendszer 5% részesedés körül.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
törölt tag
Hmm, érdekes. Bár én nem annyir használom a hívás funkciót, szóval igazából erről nem tudok igazán nyilatkozni. Üzeneteknél volt fura az, hogy muszáj engedélyezni az appnak a háttérben futást, különben nem jönnek meg a (push) üzenetek, csak ha kézzel megnyitom az adott alkalmazást.
Nem meggyőzni akarlak, lehet, hogy neked tetszik, elég sokan megvették, szóval másoknak is, használjátok egészséggel. Én csak azt írtam, hogy miért nem jön be, mert kérdezted. Amúgy meg meg is fordíthatjuk a kérdést: mit tud az S5, amit mások nem? Ujjlenyomat? Oké, a szifonok tudják, a Mate 7 is, bár nekem nem hiányzik egyáltalán. Ha most droidos telefont vennék, akkor vagy egy N5 lenne, vagy egy X 2014, és menne rájuk a Gapps nélküli CM (azért váltottam ugye a régi X-ről, mert a Goole letiltása óta meghülyült teljesen, zabálja az akksit, nem tudom rendesen használni ). De egyelőre tetszik a 930, és ha már kiadtam érte a pénzt, akkor szeretném (ki)használni. Olyan dolgok zavarnak csak, hogy egyes appok bár léteznek WP-re, de sokkal kevesebb funkcióval. Például, bár ez otthon teljesen lényegtelen, az Alipay app sajnos nem támogatja WP-n a QR kód szkenneléses fizetési módot, csak az egyenlegemet tudom megnézni, meg pénzt utalni másoknak.
-
hülyegyerek
addikt
Ha valami nem működik, nyomj HR-t, aztán ha úgy se működik, akkor szerviz. Ez kb. minden telefonnál így van, azzal a különbséggel, hogy wp-nél visszaállítás után mindent szépen visszapakol drive-os mentésből.
A droid meg gyerekeknek és telefonbuzerátor geekeknek való. Szerintem.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
félisten
Az S5 egy rohadt jó telefon, az S4-helyett már ezt kellett volna kiadni. Na az tényleg fos.
(#60074) Burt1793
Igen nem az igazi azért. De aki nem látja be, hogy egy droid flagship sokkal sokoldalúbb mint egy akármilyen WP az szemellenzőt hord.[ Szerkesztve ]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
-
törölt tag
válasz Burt1793 #60068 üzenetére
Gyors teszt? Egy hétig volt kb nálam, hogy a kezelőfelület lokalizációját összehasonlítsuk.
Az a baj, hogy a tw nem csak a launcherig megy, hanem az összes beállítást, menüt, appot, állapotsávot, és a többit átszabták, távariálták, és kb semmit nem találok rajta, mert minden el van pakolva valami számomra nem logikus helyre. Tele van szemetelve bloatware-rel, mindennek ot a Samsung megfelelője, törölhetetlenül a telefonon. Fizikai gombok az előlapon, ráadásul rossz sorrendben, bár legalább az S5-nél már eljutottak oda, hogy nem menü gomb van, hanem multitask, halleluja. A hátlappal nem az a baj, hogy műanyag, hanem hogy ótvar tapintású, szörnyű kinézetű műanyag. A 930-ban pont a fémt nem szeretem, ilyenkor télen mindig szétfagy a kezem, ha megfogom, de mondjuk azért kaptahott volna valami jobb műanyagot. Ráadásul ott a Knox, amivel teljesen bezárták a rendszert, rágyógyítva a saját szoftverüket. Hát, köszi, ez így nekem nem kell, nem annyi pénzért, de igazából ingyen sem, mert a hideg rázna ki, ha naponta használnom kellene. Hardveresen semmi extra, kb bármelyik konkurens zászlóshajó tudja, amit az S5, akkor meg mit szenvedjen az ember a kellemetlenségeikkel?Vágott a SIM kártyád, vagy eredetileg is nano-SIM volt? Lehet, hogy azt nem szereti. Bár a vágásból adódó hibát nekem a Moto X úgy reagálta le, hogy eldobálta a térerőt, és egy idő után fel sem lépett a hálózatra.
-
btudos
nagyúr
válasz Burt1793 #60032 üzenetére
HTC 8X - Lumia 930 - Lumia 920 utat jártam be (sajnos megszabadítottak a 930-tól, de ezt most hagyjuk).
Előzőleg nem tetszett a 920, rondának és rossz arányú telefonnak találtam, de ez volt a legértelmesebb választás ár/érték arányban a 930 után gyors pótléknak. Megváltozott a véleményem, kora ellenére jobban szeretem mint a 930-at, és a formavilággal sincs már bajom, használat közben jöttem rá, miért jó, hogy aránylag nagy hely van az előlapi gombok alatt. Szóval szerintem összességében a 920 sem hibátlan, viszont a 930 hiába szebb szebb, de sokkal több a hibája, ami miatt nálam a 920 mögött van, ha sorrendet kéne felállítani.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Blyan
félisten
válasz Burt1793 #60021 üzenetére
A 630 remek, a hiányosságai pont annyi, mint amit hirdetnek is (kb ).
Van olyan gyors, mint a 920 - de pont szar a fél gig RAM miatt.
Jó és elég szép a kijelző - de 4,5" WVGA már azért kurvára határeset.
Szerintem jól néz ki a telefon - de a hátlap anyaga olyan igénytelen, hogy mellette a Samsung már prémium gyártónak hat.
Viszont az akksiidő az nagyon megfelelő - főleg a 920 után.A többi ismert; szenzorok hiányoznak, kameragomb hiányzik.
Minden egybevéve elégedett vagyok - 15e forintot megért.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz Burt1793 #59801 üzenetére
A 930-tól a görgetéskor elmosódó betűk is visszatartanak az ár mellett. ( beállítások menüben ez igen látványos) Azt hiszem, engem zavarna, bár lehet hogy megszoknám. De egy 140 e Ft-os telefont szerintem ne kelljen megszokni, legyen jó! Viszont valahogy jobban egyben van, mint a 830...
[ Szerkesztve ]
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Steam Deck
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali informatikai kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gran Turismo
- Milyen processzort vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...