- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Visszatér a Pebble
- A Galaxy S25 az első telefon Qi 2.1-gyel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz captainnemo #60219 üzenetére
Értem hogy milyen funkciót hiányolsz, de ez benne van a Microsoft tárcsázóban is, csak kicsit sokrétűbben, kicsit több funkciót egybegyúrva, mondhatni bonyolítva, szétszórva így mondhatni olyan mintha ott se lenne. Ahogy előttem írták, akár a tárcsázóban, akár a kontaktoknál katt a "nyalókára" elkezded írni a nevet és itt jönnie kell egy plusz bökésnek merthogy a telefon nem tudja kitalálni, hogy hívni akarjuk, (netán nem az alapértelmezett számát) emailt vagy sms-t akarunk küldeni az adott kontaktnak. Egyébként pedig a fő vezérlő gombon a "nyalóka" hosszú nyomására a hangvezérlés korrekten működik, így a "call XY" parancsot is végrehajtja a telefon, (meg egyéb más parancsokat is csak épp igen kényes a kiejtésre
Amit én viszont valóban hiányoltam és arra a gyári rendszer nem képes a telefonszám szerinti keresés. Tudom sok értelme nem biztos hogy van, de volt már rá példa, hogy a részletes híváslistán kiböktem egy számot amivel mondjuk kiugróan magas volt a hívás díja, akkor a telefon névjegyzékéből alap szoftverezettséggel nem lehet kikeresni kihez tartozik a szám.
Ezért tettem fel a Rapdialert ami szerintem erősen konkurenciája a gyári tárcsázónak és kapcsolatoknak hanem szinte életképes alternatívája, csak valahogy mindig eggyel több jóváhagyást kér mint az oda kellene (legalábbis szerintem)[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz captainnemo #60219 üzenetére
Értem, menő, de látom az értelmét. WP-n az is jó, ha megnyomod a bing gombot és elkezded begépelni a nevet, ott dinamikusan keres. Vagy ugyanígy a kontaktoknál használod a keresőt. Az igaz, hogy a wp-s tárcsázó elég buta, ha a szám közepét kezdem el vagy a szolgáltató előhívója utáni részt pötyögni, akkor se ad ki találatot. Annyit tud, hogy miután tökéletesen beírtam a számot és elindítom a hívást, kiírja a nevet és a képet is berakja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest