- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz #65388800 #90198 üzenetére
Szereti a +36-os formátumot és régebben az is kellett, hogy mobilszámként legyen elmentve (tehát ne otthoni- vagy munkahelyiként). De első körben a +36-ot állítsd be.
Mi az a sim kód? Ha a PIN-re gondolsz, akkor Gépház-Telefon-Mobilhálózat és sim kártya-Sim kártya beállításai: Biztonság.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
törölt tag
Üdv!
Az miért van hogy bejövő hívásoknál a telefon csak a számot írja ki nevet meg nem.
Hogy megelőzzük a felesleges köröket a telefonszám benne van a telefonban
és a sim kódot hogyan lehet törölni?
[ Szerkesztve ]
-
chipesz
őstag
Van értelme még jövőről beszélni? Sajnos már fél lábbal a sírban van és el is kezdett rohadni. Folyamatosan szűnik meg minden, ami valaha elérhető volt rá, ami a rendszerben volt és működött. Dühítő, hogy egyre inkább kiherélik, aztán hagyják kimúlni.
Samsung Galaxy S24
-
starr
őstag
válasz tomboy0013 #90193 üzenetére
Gondoltam aki a "Windows phone szakmai topic"-ot olvassa, érdeklődik a platform esetleges jövője iránt is.
[ Szerkesztve ]
-
karway
csendes tag
-
starr
őstag
Lehet, hogy ezért késik a Surface phone? [link]
-
pprod94
aktív tag
válasz this is life #90190 üzenetére
Most már bizonyos. Csak másik telefonon működik a léptetés is. Na sebaj, köszönöm azért!
-
pprod94
aktív tag
válasz this is life #90185 üzenetére
A fene.. Nekem mindig csak hangerőt mozgatja
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Partyface007 #90183 üzenetére
Elsősorban a topikgazda kérésére nem cáfolom meg minden szavadat Másrészt értelme sincs reagálni, mert egyszerűen képtelen vagy értelmezni az írásom, hogy nálam nincs olyan, hogy jó meg szuper, akkor frankó, ha stabil és nem hagy cserben. WP is ilyen volt, de már ebből kiesett.
[kilépett ebből a témából]
[ Szerkesztve ]
-
ADGCF
tag
válasz zsoltzsolt #90172 üzenetére
Ha nem felejtem el, mindenképp.
-
ADGCF
tag
válasz Partyface007 #90161 üzenetére
Majd kiderül... Frissítés folyamatosan jön rá. Viszont eredménye is van. Sőt! Ha nem akarok frissíteni, nem teszem és kész, nem úgy mint itt volt nekem nagyon sokszor WP-n. Stabil 7.0-val is kíváncsi leszek milyen lesz.
-
pprod94
aktív tag
Sziasztok! Bagatel kérdés, de fülhallgatón hogy kell zenét léptetni? Hangerő működik, de a váltás hosszú ill. dupla nyomásra sem!
-
Partyface007
őstag
te olvasod is amit írok (úgy általában is)? vagy csak vagdalkozol?
sosem áradoztam a wp-ről, elismerem hogy vannak hibák hiányosságok a rendszerben, sose állítottam hogy tökéletes (bár nálam tényleg tized annyi hiba se jön elő mint ahogy itt szoktam olvasni, bár ez lehet az eltérő felhasználási szokások miatt is) és azt is elhiszem hogy valakinek nem elég amit tud nyújtani és úgy esetleg általánosságban tele van a t..e az MS bénázásával (bizony én veled ellentétben ezt is elismerem)
Sőt hovatovább valóban elég valószínű hogy az egész w10m megy a kukába pont az ARM procis x86-os emuláció miatt
Viszont ha így van akkor el kell menni másik rendszerre és nem itt ömlengeni a "tökéletes" 2 másikról
(van amit csak "hallomásból" igen mert ugyan megtehetném hogy veszek iPhone-t de nem fogok mert egyrészt rühellem az Apple-t másrészt nem is tetszik az iOS (tudom nehéz elhinni hogy valakinek nem jön be a hype).
A hallomás az egyébként egyenlő egyrészt azzal amit hallok ismerősöktől (nem kevés iPhone-t visznek be párhavonta javítattni a szervízbe és nem azért mert azzal dobálózik a gyerek) másrészt a szaksajtóban számtalanszor leírt, példának okáért a legutóbbi elég idegesítő hiba aminek következtében 30%-os töltöttségnél nagyon sok telefon kikapcsolt. De tudom ezt mivel te nem tapasztaltad a te tökéletes telefonodon ezért biztos nem is létezik és a több millió felhasználó csak álmodta az egészet :-)
-
btudos
nagyúr
Elég lesz a WP vs. Android témából, Androidos tapasztalatokra van más topik. Köszönöm!
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Partyface007 #90178 üzenetére
Ha már revansozunk, legalább ne menj át dedóba, mert akkor értelmét veszti az egész. Ez a szerencse szöveg...
Szerencsém? Nálam nincs olyan, hogy szerencse, mert ha rossz én biztos leírom és kukázom is. Na ez az igazi bullshit szöveg, meg amit a wp-ről áradozol.
Én egy rendszert sem reklámozok, sok helyen anno szarrá védtem a wp-t, mert olyanok írtak, ami nem állta meg a helyét, mint pl ez sem, amit te írsz. De az akkor volt. Most más helyzet.
iOS-en is egyre több a hiba ahogy hallom...Hallomásból ítélkezzél, persze! : D
Szóval, ha droid ennyire szar lenne, biztos csak az ios-t használnám, mert az is van. Az ios is teljesen stabil, de nálam hamar meghal az áfon 7, az s7 jóval tovább bírja, de mind a kettő stabil.
A wp meg olyan, amilyen, nagyon rossz és nem a telefon, mert azok kiválóak, hanem a rendszer, de ez a kettő együtt él, nevezzük így, és ha a userek tömegesen lépnek le a csába, akkor az rohadtul nem azt vetíti előre, hogy ez jó irányba fejlődik, mit fejlődik, inkább csak fokozatosan leépül, mint a megmaradt Alice-nek című filmben a J Moore.Felesleges és meddő hülyeség ezen ugrálni, van egy frankó wp telefonom, illetve sok wp telefon után végül egy 950 és ott hever, ahova ledobjuk, mert senki nem akarja magát idegesíteni vele a RENDSZER miatt.
[ Szerkesztve ]
-
válasz zsoltzsolt #90177 üzenetére
Kezd kupálódni, bár egyes gyári rendszerek sz#rt sem érnek...én karácsonyra leptem meg mag egy kínai f#s márkával(4*1.3GBx64,2GB ram,16GB belső,FPsensor,nagy akku) ami hardveresen nagyon jónak mondható egy darabig...a gyári muzeális első kiadású 6.0 nem a legjobb, de egy oroszok által összerakott 64bites 7.1.1el sokkal jobb, bár egyedi rendszer, akadnak teljesítménybeni hibák, de nem vészes...
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz Partyface007 #90178 üzenetére
+1
-
Partyface007
őstag
és az fel se merül benned hogy egyszerűen csak szerencséd volt mi?
minél komplexebb lesz egy operációs rendszer annál több a hiba lehetőség és bizony a tények ezt igazolják hogy vannak is hibák dögivel, azért mert te valóban nem találkoztál vele vagy csak nem ismered be azt nyilván nem tudom eldönteni
mindegyik androidos főverziónak megvoltak a maga hülyeségei, hibái amit aztán legtöbb eseteben ugyan javítottak valamelyik alverzióval de lett helyette más, nézz szét egy picit a neten és fogsz találni androidos fórumokon is anyázást
iOS-en is egyre több a hiba ahogy hallom...
ezzel nem azt akarom mondani hogy a wp meg a w10m hibátlan mert közel sem, azzal is tisztában vagyok hogy az android meg az iOS fényévekre van sajnos tudásban a wp-hez w10m-hez csak ne nyomjuk már fullba ezt a marketing bullshit-et hogy bármelyik rendszer is tökéletes...
[ Szerkesztve ]
-
Partyface007
őstag
válasz tomboy0013 #90174 üzenetére
elég sok androidos telefonom volt a teljesség igénye nélkül: Nexus, Acer, Samsung, Sony most épp egy Z5 compact van ami említésre méltó és friss szoftverrel van és azért a hardware se olyan túl koros
bizony még a 7-es androiddal is vannak pici megröccenések, 6-ról 7-re váltáskor teljesen meghülyültek az értesítések, most nyomtam egy fr-t és még nem laktam be így nem tudom hogy egy alkalmazás okozza-e az anomáliát vagy maga a rendszer kiforratlan még.
mondjuk nem értem a gyártókat köztudott hogy az első főverzió mindig szar androidon is nem értem miért erőltetik. A 7.1 már biztos stabilabb..
-
hroberto
veterán
Bő két hete vettem, máris cseréljem le?!
Gyári garanciás, csak hát nem nagyon van kedvem szervizbe küldeni, mert ugye akkor telefont keríteni, stb. De nem nagyon lesz más választásom. Ez így nem túl jó.
Viszont hozzáteszem, hogy 7 db Lumiám volt, és egyet sem kellett javíttatnom az elmúlt években.
A legelső csamcsungom, az év telefonja és szar...[ Szerkesztve ]
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
tomboy0013
veterán
válasz hroberto #90166 üzenetére
Van még néhány gyártó akinek választhatsz a telefonjai közül. 1 gyártó 1 telefonjának 1 példányából aligha vonnék le messzemenő következtetéseket, ráadásul pont egy Samsung készülék után ami csutkán van blootware-el...
Nekem az S7 Edge-hez képest egy elég gyenge telóm van, de ilyen stabil telefonom talán az Omnia 7 volt utoljára. Egyszer indult újra pár hete és ennyi volt az össz instabilitás 1 év alatt. Még a Lumia 930-am is többször indult újra random, bár az sem vitte túlzásba 8.1-gyel. Szóval a lényeg, hogy android vonalon van választásii lehetősége az embernek és választhat jobb szoftverrel is telefont, nem csak táccsviz létezik. -
scyllarus
veterán
válasz zsoltzsolt #90172 üzenetére
Az új Lumia 3 nap alatt is fagyogat/kidobál/lassul, szóval ha másfél év múlva kell piszkálni a droidot, megyek vissza
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz hroberto #90166 üzenetére
Nálam sosem fordult ilyen elő, mert ilyen hibával azonnal lecseréltem volna és erre a készülékre ez nem is jellemző, szerintem sikerült belenyúlnod egy selejtbe, ha két naponta csontra fagy. Hívd ki a futárt, vigye a csába szervizbe. Ha ennek olyan baja van, azonnal cserélik, vagy lóvé vissza. Már ha persze gyári garanciás, ha sufnis, akkor az oboa...
--------------------(#90168) Zoli133
A wp tud úgy működni, hogy valakinél nem is jelentkeznek hibák, csak épp a nagyon kisebbségben vagy "többed magaddal'..sajnos. De ez még mindig nem menti meg attól, hogy egyre jobban butul.
[ Szerkesztve ]
-
hroberto
veterán
válasz tomboy0013 #90162 üzenetére
Én még csak három hete váltottam a csúcs szuper S7 Edge-re, de már kezdem bánni!
Két naponta csonttá fagy... Pont az ilyen és hasonló dolgok miatt hagytam ott a droidot anno, de úgy látszik ezen a téren sok minden nem változott...KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ezeket hülyeségeket honnan szeded? Semmi alapja nincs, bár lehet, hogy nálad a droid így működik, de én még hasonlót sem tapasztaltam sok év használat után.
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
WM10-en be tudom állítani, hogy a rejtett hívószámokat automatikusan elutasítsa a telefon?
-
tomboy0013
veterán
Én 1 éve váltottam, várok a bosszantó hibákra, meg a lassulásra, de csak nem akar előjönni ezen a fránya telefonon. Pedig havi szinten jönnek a frissítések, meg már új főverzió is jött tavaly nyáron. Remélem az Android 8-cal végre jön a lassulás mert ettől a k.csög 7-től csak fürgébb lett
-
ADGCF
tag
Sziasztok!
2015 Decemberétől voltam WP-s ezidáig (előtte droid), egy Lumia 640-el. W10 mobilehoz reményeim voltak nekem is, persze nem csak rosszat, hanem szépet is nyújtott. Inkább olvastam a fórumot, mint hozzászóltam, viszont azt rendszeresen. Elbúcsúzom ettől a tábortól. Egy Xiaomi mi5s 128GB/4GB lett az utód, miuihu ROM-al, ami kipucolt, plusz rootolt 6.0. Hardveresen felesleges összehasonlítani, tudom... Viszont rendszerileg is egy más dimenzió. Nem csak funkciókban, lehetőségekben, hanem még a szinte válaszidő nélküli gyorsaság mellé hibamentes is. Azt kívánom, hogy akinek még van WP-je, a lehető legkevesebb ideget egye meg vele (legyen az akár abban, hogy minél hamarabb vált), vagy netalán még jó is legyen. (:[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
válasz btudos #90156 üzenetére
Remélem, mert bármit csináltam nem akar megjavulni. Amúgy az áruházba történő bejelentkezést követően elkezdett egy csomó gyárilag fent lévő alkalmazást leszedni majd egyszercsak sorra mind elszállt hibával. Holnap újra rápróbálok. Kicsit kiábrándító egy ilyen kezdés.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
Létezik hogy vettem egy telefont ami a saját webáruházából nem tud alkalmazást letölteni? Úgy hogy most vettem ki a dobozból?
-
-
scyllarus
veterán
Állíts le minden folyamatban lévő letöltést.
Soft reset.
Utána várj 5 percet, mielőtt megpróbálsz letölteni valamit, de szigorúan csak egyesével."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
jacis
nagyúr
Srácok ez miért van?
Gyakorlatilag az áruházból semmit nem tudok letölteni.
Zsír új lumia 435.
Segítséget köszi előre is.[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Ha frissited w10m-re akkor eme leiras szerint ajanlott..
Hogyan frissítsek Windows 10-re?
1. Frissítés előtt ments mindent a készülékről, utána a Recovery Tool-t feltelepíted a pc-re, ami a legjobb "gyári visszaállító" is egyben, tehát a telefon által felkínált Hard Reset (HR) alaphelyzetbe állítás helyett, feltétlen ezt a programot használd!
Windows Phone Recovery Tool program letöltése.
Utána frissítsd a legújabb verzióra, ezt egyébként alapból kérni is fogja a program indítás előtt. Utána összekötöd usb kábellel a pc-t és a 730/735 készüléket.
Ha az RT program felismerte a telefont ráböksz a megjelenő készülék képre.
2. Ekkor kiírja az aktuális, utolsó stabil 8.1 verziót. Indítsd el az RT programot,
A visszaállítás kb 5-10 perc lesz.
3. Ha felállt a kész rendszer, akkor ez, mint írtam egy tiszta stabil 8.1 verzió még, utána csak a wifi-t és a Microsoft fiókot állítsd be, hogy be tudj lépni az áruházba.. Belépés után töltsd le az upgrade advisor-t, vagyis a FRISSÍTÉSI TANÁCSADÓT és indíthatod is feltelepülés után! MINDEN MÁS LÉNYEGTELEN! Ha a program kiírta, hogy van a készülékedre W10 frissítés, akkor bezárhatod.
Megj: Ha az áruházba belépés közben elindulnának az applikáció frissítések, feltétlenül töröld az összeset, tehát semmit ne engedj frissülni ekkor még, ez nagyon fontos!
Utána navigálj a Beállítások---telefonfrissítéshez és nyomj a keresésre, ekkor feltelepül a 107-es Windows 10 build, ha sok fogaskerék és telepítés után végre felállt a kész rendszer és megjelennek az alapbeállítások akkor új telefonként - tehát a régi biztonsági mentéseket felejtsd el, beállítod a készüléket. Semmi mást ne csinálj!
4. Ezután navigálj újra a frissítéshez és újból nyomj a keresésre, majd találat után feltelepíti a végleges, legfrissebb "stabil" W10-zes verziót. Jelenleg most a 10.0.14393.693. Ha végre ez is elkészült...
5. Utána az első dolgod legyen, hogy az áruházban az összes frissítést telepíted, különben nem fognak rendesen működni az applikációk!
Tehát, belépsz az áruházba és ha egyből nem jelennének meg a frissítendő applikációk listája, akkor bal oldalt fent a "3 csíkra" nyomsz és ott kiválasztod a letöltések és frissítések opciót, Ami elég tetemes applikáció frissítés lesz. Amíg nem végzett az összes applikáció frissítéssel, nagyon fontos, hogy semmi másba ne kezdj bele!
6. Ha kész minden, akkor restart! Újraindítás után lépj be újra az áruházba és ellenőrizd, hogy nem talál-e még további frissítést! Ha esetleg még ezek után is néhány applikáció indító ikon üres lenne, csinálhatsz próbaképp egy HR-t, de akkor újra kell frissítened az áruházat is.
7. Most már belaktatod a telefont és beállíthatsz rajta véglegesen mindent.
Leírást készítette:mflex aka Eagle
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Bogyó bá'
nagyúr
Miért, mi lesz egy év múlva? Hirtelen megáll az összes WP-s telefon?
Nejem - volt- Lumia 610-e a mai napig működik, egyetlen baj vele, hogy a Here Maps térképei bvagy 4 évesek és nem frissíthetők.Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
PuMbA
titán
Windows Device Recovery Tool-lal állítsd vissza a telefont 8.1-re. A 10-et nem jó ötlet volt felrakni. 1 év múlva úgyis körülbelül használhatatlan lesz a telefon, mert vége a rendszernek
[ Szerkesztve ]
-
BTom
újonc
Ez szép és jó. Nokia 800 óta vagyok windows-os, de egy ujjamon meg tudom számolni, hogy az előző rendszerek mennyiszer fagytak le nálam, vagy kellett újraindítani. Reggeltől vagyok WP10 felhasználó és most indítottan ötödször újra a telefont, hogy érzékelje az otthoni hálózatóm.
Mérsékelt használónak tartom magam, így a 640XL-m szűk 3 napig bírta. Hála a WP10-nek délután 2-re az akku ¾ felzabálta. Most felajánlotta, hogy van egy újabb frissítés, ami hatékonyabbá teszi a telefont…és csak 1,15 GB szabad helyre van szüksége. Hogyan?? Már csak a Face+Messenger páros van rajta, amit nem rendszer részeként jelöl. Mit tudok tenni, hogy a „kisméretű téglám” telefon legyen újra? -
BTom
újonc
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Frissítettem a telefonom (640 XL) WP 10-re. Azóta az összes névjegyem eltűnt. Az üzeneteimet nem jelzi, microsoft accountommal nem szinkronizál. Ez gyakori probléma?
-
Kozsi
csendes tag
válasz Partyface007 #90133 üzenetére
Köszöntem Wdrt úgy néz ki megoldotta a gondomat.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Partyface007 #90133 üzenetére
Ki kellene ide írni, hogy GYÁRI VISSZAÁLLÍTÁST csinálni TILOS! Ami nonszensz, de hát egy végletekig equrt rendszerről van már szó.
-
Kozsi
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hátha itt van vkinek ötlete. Van egy Lumia 950 XL dual simem. kb 1 hónapja semelyik böngészővel nem érem el se a google (.hu .at .de .com .co.uk) se a youtube oldalakat. A lap nem érhető el üzenettel. Bingért nem rajongok, de ezzel még együtt tudtam élni. Viszont az outlook posta amiben 3 gmail-es accom volt, és ott láttam és jöttek is a levelek közölte velem hogy a gmail fiókbeállításaim elavultak, lépjek be újra. Töröltem is 1et viszont újra nem adja hozzá a köv hibakóddal: 0x0800c0008 Sehol se találtam megoldást. Már ráengedtem egy Telefon alaphelyzetbe állitást is, de a hiba megmaradt, plusz most már egyik google fiókom se elérhető, újat továbbra is ua. a hibakóddal nem fogad el plusz a google és a youtube se megy még mindig se Edge-ből se más böngészőből. Remélem van vkinek mentő ötlete, mert nekem nincs több.
Köszönettel: Kozsi -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Többen használják, jelenleg nekem is RP van fent, de ez ugye egyáltalán nem hasonlítható össze a redstone2 FAST buiild-al, ahol rendesen vannak és lehetnek bugok. A feedback-et meg q...ra letojják.
Vagyis, enni kell abból bizonyos pudingból, másképp nem tudod meg.----------------
(#90121) k-adi
: D
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Amazon S3 outage van. Aztakurva.
while (!sleep) sheep++;
-
7s26c
őstag
Windows insider jó vmire?
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
meszipeti
aktív tag
Egész jól néz ki ez az outlook a frissítés után.
"A játék az nem játék"
-
dredbiro
senior tag
Sziasztok! Párom lumia 630át szeretném visszaállítani gyári beállításokra, majd újra belakni. A készülék ezután úgy emlékszem kér egy microsoft vagy outlook fiókot első indítás után amivel minden bekapcsolásnál belépteti és lehet tölteni, frissíteni az alkalmazásait. Ezen két fiók közül nem lehet más alternatívát választani? Mert akárhányszor próbáltam outlook fiókot regisztrálni amivel elindítanám, állandóan hibát jelez.Válaszokat előre is köszönöm.
Good hunting,STALKER !
-
Hínár929
tag
válasz Partyface007 #90109 üzenetére
Köszi!
Kipróbálom -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Partyface007 #90108 üzenetére
Leírta: A w10 maga, nem készülék, azokkal eddig sem volt gond.
-
Ralond
tag
Sikerült visszahoznom a telefonom, ez alapján. Köszönöm a segítséget.
Érdekes, hogy eddig laptopról nem működött. Utolsó lépésben kipróbáltam egy másik asztali gépen, ahol rendesen lefutott. Lehet, hogy valami bekavart.
[ Szerkesztve ]
-
ThodEE
őstag
válasz junior11 #90099 üzenetére
Bejelentkezési lehetőségek:
"Ha nincs a gépnél mennyi idő múlva kérjen: Soha"
Jelszó : Módosítása
PIN kód : Hozzáadása
Képjelszó : Hozzáadása
Kapcsolódó:
Zárolási képernyőIlyen lehetőségek vannak itt
[ Szerkesztve ]
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest